19K

vanja-wikstrom-instagram

Men alltså. Kolla siffran högst upp. Upptäckte detta i går – det står ju för tusan 19K på min Inspirationstagramprofil, NITTONTUSEN! 19 000! CRAY CRAY!!! …som Tyra skulle sagt.

När jag kom upp till 10 000 och liksom fick ett sånt där fräsigt K efter antalet följare, då kände jag att det var en milstolpe. Sen har jag inte riktigt tänkt på det så mycket. Men nu är det alltså dubbelt så många som tryckt på följ sen dess, och bara tanken på att det finns NITTONTUSEN mänskor därute som tycker att mina Inspirationstagraminlägg är intressanta nog att följa, är…lite svindlande. Det är ju en satans massa mänskor, liksom.

 

josefin-och-vanja-14

Den här bilden tagen av fina KajsaCharlotta.se får illustrera mina känslor kring detta. Den rymmer liksom det mesta jag känner just nu:

  1. Glädje (shit vad KUL!)
  2. Förvåning (finns ju en rackarns massa fräsiga typer att följa, vad crazy att så många har hittat till mig ändå)
  3. Rädsla (NITTONTUSEN MÄNSKOR ser när jag klär mig i snögubbströja! Man kan ju bli skräckslagen för mindre.)
  4. Stolthet (jag vill ju att vårt cybergäng ska växa, så FY SATAN vad kul att det gör det!)
  5. Tacksamhet (den kärlek, pepp och energi jag bombas med av er på Inspirationstagram varje dag är tamejtusan värd sin vikt i övergulliga bengal-kattungar med rosa rosetter kring halsen, mjauandes sina sötaste små mjau-pip, kringtrampandes på sina mjuka små tassar i en enorm skål med Exotic Snacks.)

Rackarns fint sätt att få börja denna torsdag måste jag säga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!