Nyårsstassen!

                                                                                      I stolt samarbete med DeichmannProcessed with VSCO with hb1 preset

Jag fick ett sjukt kul uppdrag av skovaruhuset Deichmann, nämligen att styla en nyårsoutfit med deras skor. JIPPIIIEEE! …sa jag, som (som ni vet) ääääälskar skor! Så – i dag ska ni få se hur jag kirrar en snygg och avslappnad (viktigt för mig) nyårsoutfit.

Rent generellt tycker jag att det är  SÅ svårt att klä sig på högtider, just för att jag inte är så bekväm i en klassisk partylook (klackar, kort klänning). Men självklart vill jag ändå festa till det, dock på mitt sätt.

Till nyår tänker jag därför att ovan glitterset är perfekt. Det är festligt, skitsnyggt, bekvämt och GLITTRIGT. Perfa till nyår ju!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Tycker ofta att kontrasterna gör outfitten, och för mig blir därför ett glittrigt byx-set coolare än en glittrig partyklänning. Och då slipper jag dessutom visa benen, som ni ju vet att jag avskyr he he.

Men, oavsett plagg – snajdighetsregeln nr 1 är ju att vara BEKVÄM i det man har på sig, annars blir det pannkaka. Så ovan glitterset är den perfekta nyårsoutfitten för mig. Men vad ska man ha för skor till då? Hmmm….

 

Processed with VSCO with hb1 preset

I Deichmannbutiken i Sergelgången provade jag lite olika looks.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Skulle jag köra på en mer klassisk partysko – eller ett par boots? Färg eller svart?

 

Processed with VSCO with hb1 preset

De här två modellerna tyckte jag kändes väldigt bra, så de fick följa med hem. Ett par lackskor, och ett par lagomklackade ankelboots med spetsig tå. Båda i läder, båda kostar 499 pix.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Lackskorna var SÅ himla fina! Men när det både glittrade från byxorna och glänste från pjucksen kändes det lite för mycket.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Bootsen kändes dock klockrena. Den spetsiga tån signalerar fest tycker jag, och klackhöjden är optimal. Den ökar på längden en smula, men man kan fortfarande gå bekvämt i skorna – och dansa! Viktigt på nyår såklart.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

När de övriga plaggen glittrar loss på det här sättet blev det väldigt fint med ett par rätt enkla skor till tycker jag. Skor som dock har perfekta detaljer som gör att de sticker ut.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

För mig är det här en optimal nyårsoutift. Jag kan vara extra festlig – men fortfarande bekväm. Fortfarande JAG.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

För mig och mina korta ben är det toppen att bootsen är lite lägre skurna också. Det ger illusionen av några extra centimetrar på längden, och yes – det tar jag tacksamt emot.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Verkligen en nyårsoutfit som jag skulle känna mig både bekväm och nyårsfin i! Vad tycker ni?

Här hittar ni Deichmann och alla deras fina pjucks!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
  • Snyggt, älskar set! Reagerar också när du pratar om dina korta ben, du är ju inte kort! Själv är jag 160 😛 Men då är det alltså dina proportioner du syftar på? Supersnygg är du oavsett.

    anna 2016-12-05 14:42:30 http://None
    Svara
  • Gillar inte sådana set men det där var riktigt fint på dig… Men det är väl som mamma alltid säger:allt klär en skönhet 🙂 och säkert superbekvämt, perfekt till fest. Mer glitter!

    Kattis 2016-12-04 21:32:11 http://Www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Å älskar skorna särskilt dom med fransar älskade jag mest :D. (älskar allt med fjädrar och fransar). Och jag skulle lätt ha den outfiten på nyår så skönt och snyggt!!!

    Petra 2016-12-01 13:50:00 http://www.devote.se/streetstylemouse
    Svara
  • Hej! Inte är väl du så kort Vanja? Har fått för mig att du är runt 167, haha kanske inte stämmer!

    Sofia 2016-11-30 18:36:28 http://None
    Svara
  • 1. I vilket syfte skriver en att det som du, Vanja, tycker är en festlig outfit som du känner sig superfräsig i, ser ut som en pyjamas? Känns inte som något en skulle säga till en främling på stan direkt, och inte särskilt snällt heller för den delen. Bara för att en har åsikter behöver en inte strössla dem omkring sig, särskilt inte när det är nedvärderande sådana.
    2. Till skillnad mot andra som tycker det är trist när bloggare/influensers gör mer samarbeten blir jag på riktigt varje gång glad det händer! Även om det inte är något samarbete som tilltalar mig så blir jag ändå glad för din skull att du tjänar pengar på ditt content och därmed får tid att göra ännu mer bra content. Du är dessutom väldigt bra på att sätta en personlig och härlig touch på dina samarbeten, heja heja!

    sandra 2016-11-30 16:46:53 http://sandyinwonderland.se
    Svara
  • Herrejisses så cool outfit! Perfekta Nyårsoutfiten ju, sjukt sugen på att klicka hem rubbet!!
    Tack för bra tips, skorna gillade jag också som tusan!
    STOR kram ♥♥♥

    Fanny 2016-11-30 16:37:28 http://nouw.com/prydam
    Svara
  • Ser inte alls ut som någon pyjamas. Superfin var (är) du i detta! <3 Och bootsen blev verkligen perfekta till!

    Maria 2016-11-30 14:42:57 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Supersnyggt set ju!! Vart finns detta att kirra?!? Provade ett liknande med linne och byxor på Lindex i velour men det var mer likt en pjamas på. Detta tycker jag däremot ser både festligt och bekvämt ut. Stor kram till dej

    Linda 2016-11-30 14:03:13 http://None
    Svara
  • Sketsnygga skor ju! Visste inte att deichman hade skinskor.

    Mallan 2016-11-30 13:47:05 http://None
    Svara
  • SÅ snyggt! Sugen på att klicka hem dressen! Vilken storlek har du? Kram!

    Karin Fredriksson 2016-11-30 12:45:21 http://None
    Svara
  • Love love love it!!!!

    Hanna 2016-11-30 12:11:28 http://None
    Svara
  • Så himla fint! tack för bra inspo, avskyr själv att bära klänning, så härligt att se att man kan ha nåt annat på sig som ändå blir party!

    Hanna 2016-11-30 10:31:21 http://None
    Svara
  • Jag är ledsen att behöva säga det men jag tycker tyvärr att glitterdressen ser ut som pyjamas på bilderna. Den ser säkert mycket festligare ut irl men på de här bilderna ser det ut som att du har pyjamas på dig. Men det är ju bara min åsikt. Så länge som du gillar det ska du ju såklart rocka det?

    Josefin 2016-11-30 09:54:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!