Frenchie

Processed with VSCO with hb1 preset

Salut! Här sitter jag å känner mig lite fransk. Ränder, basker (nästan i alla fall) OCH rött läppstift – i smått parisisk miljö dessutom!

Det var SÅ länge sen jag bar läppstift, typ innan jag fick barn. Efter barn så vill man liksom inte ha grejer på läpparna eftersom det bökar till det när man ska pussa på sin unge hela tiden. Då är det lättare att låta bli. Men i dag kom jag på att jag ju kan ha läppstift på dagen, sen tar jag bort det när det är dags för hämtning (och pussning).

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Dagen har varit fullspäckad med möten möten möten, och jag sitter här nu med andan i halsen eftersom jag ska hämta på föris om dryga 30 minuter. AVSKYR att ha det såhär, när tiden bara äts upp. Men som sagt – det är bara några veckor kvar, sen är jag fri igen. LÄNGTAR.

Åt lunch med Jossan på ett splitternytt ställe som öppnat på Renstiernas gata. Delselius Bageri heter det och det är verkligen ett tips! Vi smarrade i oss varsin sallad som var SÅ GOD! Jag är ju inget stort salladsfan, men den här SMAKADE liksom nåt. Smarrigast av allt var grönkålschipsen på toppen, nom nom. Första gången jag besökte detta ställe (som dessutom är sjukt snyggt!), men garanterat inte sista. Återkommer om hur cappon är!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Invigde också min nya fräsiga jobbväska. Har letat SÅ länge efter en väska som rymmer dator, kalender, papper å GREJS. Givetvis ville jag ha en som som ger vardagsglädje, blev så glad när jag hittade denna nitade raring. Hittas hos Ulrika Design om det är någon som undrar.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Och hörrni – TACK för omtanke om min hälsa, och för vettig input gällande det där att äga hus tillsammans med syskon. Jag och mina bröder hade en supermysig middag i går, och kom fram till en rackarns massa bra och viktiga grejer.

Vi pratade om allt ifrån risk för bråk om de klassiska juliveckorna, till vad vi gör om det blir en vattenläcka på terrassen. Om vem som ska ha ansvar för vad, och vad målen med huset är (tjäna pengar på att hyra ut det VS att ha kvar det enbart för vår skull). Det kändes väldigt, väldigt bra och det verkar som att vi har samma syn på och mål med det hela.

Nu ska jag avrunda, mörsa igenom mailkorgen och sen hämta min goda unge – och gå och köpa bättre vintervantar (så svårt att hitta såna som är varma, som passar och som SITTER KVAR). Hoppas ni får en ljuvlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Du ser alltid så himla fräsch ut och jag blir så glad av att titta på dig! Tror jag måste uppdatera min garderob med lite snyggare kläder jag med. Går alltid i samma kläder och det är så tråkigt. Vill liva upp mig själv lite 🙂

    Jag skulle bli så otroligt glad om du och dina läsare ville rösta på mig i Hårkontrolls modelljakt, på måndag utses finalisterna och jag vill så jäkla gärna vara en av de tre! 🙂
    http://www.harkontroll.se/tavlingsbidrag/jannice-skoglund
    Ha en fin dag!

    Kram

    Jannice 2016-12-01 09:39:15 http://womsa.se/jannice
    Svara
  • Hej ? Å bara älskar din blogg ?? Vet att din underbara kepa kommer från Hattbaren. Hittar den inte där ? har den något särskilt namn? Å vill köpa en.
    Kram Renate

    Renate Edelsvärd 2016-12-01 04:00:46 http://None
    Svara
  • Oj, vad jag har missat grejer märker jag. Har inte haft tiden att läsa bloggar som jag egentligen vill. Men fy, då.. med hälsan. Kroppen kan verkligen säga ifrån på stress och jag hoppas att det bara är stress. Var också inne och kollade hjärtat förut, haft massa strul med kroppen på olika sätt pga just stress. En del stress som jag inte kunnat rå för, för det hänt saker omkring mig med människor jag älskar. Men delvis har det varit självförvållad stress för att jag vill göra verklighet av alla mina en miljon idéer 🙂

    Hoppas du kan komma ner i varv snart och må bättre <3

    Och himla tjusigt den där franska looken 😉 Verkligen vardagslyx att få känna sig lite piffig! Ska ta och måla naglarna ikväll iaf 🙂
    Ta hand om dig! <3

    Paulina Gunnardo 2016-11-30 21:41:04 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Jobbar på förskola och vet hur struligt det kan vara med vantar. Tipsar om att köpa fleecevantar med gummiförstärkt handflata eller termovantar med dragkedja på sidan som INTE går enda upp till armbågen. Vantar som går att dra upp till armbågen är så knöligt att få över eller innanför overallen. Köp flera par vantar! Hellre byta tunna stickade vantar 3 gånger på 1h än att barnet vägrar fodrade vantar.

    Judit 2016-11-30 21:21:01 http://None
    Svara
  • Du måste, måste, måste testa Holy Greens nån dag. Jag lovar att du kommer att tycka att deras sallader också SMAKAR (gott)! 🙂

    Alexandra 2016-11-30 20:28:51 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Så mysigt ställe! Tipsa gärna om du hittar några sköna, varma vantar som sitter kvar. Det är jag alltid på jakt efter ? Och förresten, vad är det för snygga byxor du har på dig på din header? ?

    Linnea 2016-11-30 19:45:24 http://None
    Svara
  • Du är så snygg så att det darrar i kroppen bara jag ser på dig 😉

    Niklas 2016-11-30 17:42:47 http://None
    Svara
  • Ser jättegott och trevligt ut !

    enna 2016-11-30 17:15:48 http://sayyeastofashion.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!