Hemmablind

vanja wikström

Men HJÄLP. Jag gick igenom lite bilder häromdagen, och såg nåt som fick mig att haja till. BIG TIME. Jag såg nämligen denna bild:

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Såhär såg det ut i vårt vardagsrum för bara ca två månader sen. VANSINNE ju! Så kalt, så mysigt, så ohärligt! Hur har vi kunnat leva i detta?!

 

vanja wikström lägenhet inredningsinspo

Såhär ser det ju ut nu (fast tom ÄNNU lite mysigare eftersom vårt skåp även är på plats inne i vänstra hörnet sen några dagar tillbaka), och det är en sån enorm skillnad! Det HÄR är ett hem, bilden ovan är bara en lya.

Jag blev så ställd av bilden på vårt kala hem, det fick mig liksom att inse hur hemmablinda vi har varit det senaste året. När vi flyttade in hade vi massor av energi; vi renoverade, målade, la golv. Sen tog vi slut, och inredningsinsatserna blev inte så många.

Högst förståeligt såklart, men vi som ändå ÄLSKAR inredning, som tycker om att boa och ha det mysigt. HUR har vi kunnat ha det så kalt så länge? Vi kikar igen:

 

Processed with VSCO with hb1 preset

GAAAAAAAH! Det är som en skräckfilm. Ni kanske tycker att jag överreagerar, men bilden ovan stämmer liksom inte alls överens med hur jag ser på mig själv, mitt hem och mitt inredningsintresse. Därför blir det så knepigt att få svart på vitt hur det verkligen har sett ut – och det känns på riktigt lite läskigt att vi varit så hemmablinda och knappt reflekterat över det.

 

vanja wikström lägenhet inredningsinspo

schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 11.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 10.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 9.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 8.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 7.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 6.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 5.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 4.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 3.jpg schulverket lyxdjungel tavla inredningsinspo vardagsrum vanja wikström 2.jpg

Nej, det här är VI. Mysigt, färgglatt och personligt. Motsatsen till kalt och naket. Hua. Ja, jag blev helt enkelt lite ställd över hur hemmablinda vi varit – och finns det fler fronter i livet man är lika blind på? Hjälp. Inte utan att man undrar ju.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Så sjukt snyggt! Du är så otroligt begåvad även inom detta område!

    Emmy 2016-11-28 12:04:33 http://None
    Svara
  • underbar förändring! tror det är så där för många av oss.. man blir så van så man ser det inte o störs inte av det heller. men i efterhand förstår man inte hur man kunnat bo sådär. vi t.ex. har inga gardiner i vardagsrummet heller fast vi bott i vårt hus över 2 år nu. men jag blir hemskt sugen på att ta tag i det efter julen nu när jag ser dina bilder!
    kan du snälla lägga upp bilder när ni julpyntat också? ska bli spännande att se hur ni har jul i ert hem. (om ni har jul…) mvh Julfreaket hanna ;D

    hanna finland 2016-11-26 07:19:01 http://None
    Svara
  • haha, skräckfilm vetitusan men förändringen är fantastisk :)!

    Emilia 2016-11-25 18:00:31 http://emiliawesterstrom.se
    Svara
  • Åh, verkligen mysigt på ”efterbilderna”

    Maria-väntar på baby 2016-11-25 11:27:28 http://mariasliv.net
    Svara
  • Åh, tyvärr igenkänning. Vi har visserligen tavlor men jag ser ju nu när jag kollar på vad en färgglädjespridarsoffa kan göra. Vilken skillnad. *börjar genast leta*

    Feministdelegationen 2016-11-25 11:17:50 http://Feministdelegationen.se
    Svara
  • Det blev verkligen jättefint när ni gjorde om rummet, och det syns så tydligt på bilderna 🙂

    Rebecka 2016-11-25 09:35:11 http://rebeckayes.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!