Black Friday – bästa kapen!

                                                                                        I stolt samarbete med Ellosblack-friday-ellos

I dag är det BLACK FRIDAY, dagen då det är läge att göra en massa fynd eftersom en rackarns massa företag bjussar på sjukt bra dealar! Ovan ser ni tre av mina absoluta favoriter från Ellos Black Friday-kampanj:

  1. Toksnygg och stilren adventsljusstake, just nu 299,50 kr på 50% rea
  2. Magiskt snyggt marmorbord, just nu 499 pix (!!!) på 55% rea
  3. Tipi till barnrummet från Bloomingville, just nu 1 279 kr på 20% rea

 

[youtube id=”7ErWDfKCM3k”]
I klippet ovan får ni ta del av samtliga godbitar jag plockat ut. Totalt finns det 4000 grejer med extra bra priser att välja på inom alltifrån heminredning till skönhet till leksaker (passa på att handla julklappar!), dessutom är det fri frakt. Gäller tom midnatt 25 november.

Här hittar ni alla Black Friday-dealar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej fina Vanja!
    Jag älskar verkligen när du tipsar om smink och hudvårdsprodukter, men på senare tid har jag blivit lite mer medveten om miljöfrågor men framför allt djurrättsliga frågor. Det började med att jag såg ett kosmetikaföretag utföra djurförsök, helt fruktansvärt vidrigt att det får ske år 2016.

    Jag har en Pinterest där jag sparar ner produkter jag vill testa och jag har köpt många saker som du tipsat om, och hittills varit jättenöjd. Nu gick jag igenom listan igen och såg att majoriteten kommer från företag som djurtestar. Oriflame, Estée Lauder, M.A.C, Nuxe, Collistar m.m. använder djurförsök i sin verksamhet och jag vill verkligen inte skjuta in pengar i dessa företag så att de utvecklar nya produkter som också testas på djur. Hur tänker tänker du kring den här frågan? Kram!

    Cilla 2016-11-26 12:32:17 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!