Fredagstävling – vinn en FuelBox!

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

För att göra denna fredag extra happy bjussar jag i dag på tävling! Den här gången kan ni vinna valfri FuelBox – denna magiska lilla låda, fylld med frågor som gör att du lär känna såväl dig själv som din partner ännu djupare. Finns även i vänskapsversion där frågorna är anpassade efter kompisrelationer. Läs mer om boxarna på FuelBox.se.

För mig och Niklas har FuelBox inneburit många skratt och mycket känslor. det är helt enkelt kärlek i en liten box och i mitt tycke årets bästa (och viktigaste!) julklapp. Läs mer om hur jag och Niklas använt FuelBox här.

 

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

Vinsten är en valfri FuelBox (välj mellan den för vänner eller den för par), och för att ha chans att vinna ska du lämna en kommentar och berätta om vem du vill ge boxen till om du vinner. Till en partner, till en kompis, till en förälder – eller kanske till dig själv?

Lycka till finisar, vinnare utses på söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
165kommentarer
 • Hej! Jag vill själv vinna fuelbox, för att rova ihop med min sambo! Tror absolut det kommer förgylla många mörka vinterkvällar efter att vårt barn har somnat:)

  Hanne 2016-11-21 10:59:07 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag hade behållt boxen själv… Men! Detta för att jag ska kunna bjussa alla jag känner på den. Jag skulle bjuda hem tjejkompisarna och göttat loss i massa härliga diskussioner om högt och lågt i livet. Sen skulle jag och pojkvännen sen 2 1/2 år tillbaka använda den under middagar som ett substitut för det värsta jag vet vid matbordet; mobiltelefoner! Vi skulle bli sådär nyfikna och pratiga som vi var i början, då man visste och ville veta ALLT om varandra. Det är lätt att falla in i gråa, trista vardagsvanor, istället för att njuta av varandras sällskap!
  Trevlig söndag! <3

  Sara K 2016-11-20 22:26:27 http://None
  Svara
 • Härlig tävling!! Ååh vad peppad jag blir.
  Jag är kroniskt sjuk och 90% sängliggande och känner mig som världens tråkigaste fästmö!! Jag och min karl som är världens finaste och som känpar med jobb och att hjälpa mig behöver något nytt att göra – det här var ju HELT perfekt ju! 🙂

  Linda Sonnvik 2016-11-20 20:56:02 http://instagram.com/sonnvik
  Svara
 • Hej! Som nybliven tvåbarnsförälder så snurrar livet fort fort och det är svårt att hitta både tid och energi till ”riktiga” samtal med min make, samtal som inte handlar om hämta/lämna, sjukdom, blöjor osv… 🙂 Hade varit perfekt att få lite input till andra typ av samtal!

  Vill även tacka för en fin blogg, som jag följt över tre år. Fann dig då jag väntade min första son, du var också gravid med bf cirka 1-2 mån efter mig. Har fortsatt läsa dig titt som tätt sedan dess. Fint att få följa dig och din familjs liv! Du är en härlig glädjespridare!

  Kram

  Sanna 2016-11-20 19:28:58 http://None
  Svara
 • Hejhejhej,

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna fuelbox som ska vara till mig och min sambo! blir lätt att mobilerna är det som roar oss om kvällarna men jag skulle vilja att vi drog ner på det och pratade och umgicks istället 🙂 så nu hoppas jag att jag vinner!!

  Jessica 2016-11-20 15:50:06 http://None
  Svara
 • Åååå jag skulle älska en fuelbox
  Att dela om kvällarna med min fox
  Vi kunde dricka vin och ost som back in day
  Lägga undan mobilen och titta djupt i den andras fejs
  Vi skulle filosofera och diskutera med en fuelbox och sen älska passionerat jag och min fox.
  Kanske dags att öppna den stängda dörr och upptäcka sidor vi aldrig sett förr.
  Våga prata om livet som vi gjorde då, när vi var nykära, hungriga och upp i det blå.
  Jag skulle älska en fuelbox, att dela om kvällarna med min fox.

  Det vi gläntat bakom stängUpptäcka sidor vi a

  Sophia 2016-11-20 11:06:07 http://None
  Svara
 • När jag läste om detta härliga ”spel” på din blogg gick jag genast in på fuelbox för att beställa. Tyvärr var det för dyrt för mig. Vore fantastiskt att vinna detta till mig och min make ??

  Linda 2016-11-20 01:41:40 http://None
  Svara
 • Ååå drömmigt värre vore det att vinna denna Fuelbox för par till min man och mig. Alltså, 13 år senare och två kiddos på det… Man skulle kunna säga att vi verkligen skulle behöva dejta varann lite på nytt. Väcka den där genuina nyfikenheten. Åh, drömmen som sagt!
  Tack för de alltid väldigt peppande och kloka inläggen du bidrar med!
  Kramilam

  Andrea 2016-11-20 00:19:35 http://None
  Svara
 • Åh åh ååååh vad kul med en tävling för att kunna vinna denna fantastiska ask! Blev så glad och inspirerad när jag läste ditt tidigare inlägg om detta ”samtalsspel” 🙂 Tyckte dock att det kostade lite mycket då jag studerar och jag och sambon väntar vårt första barn till januari, så mycket pengar läggs för tillfället på det.

  Hursomhelst, jag skulle om jag vinner, ge denna finurliga sak till min sambo som vi sedan kunde dela. Vi har varit ett par i 10 1/2 år (!) Galet länge när jag tänker på det och så härligt! Vi har ett underbart förhållande och extra kära nu när en skatt väntas i min mage, dock så känns det som att vi vet allt om varandra efter såhär lång tid (så är såklart aldrig fallet helt, finns alltid saker man inte vet eller pratat om). Så det hade varit fantastiskt mysigt att få ha lite hjälp av denna för att komma in på smaskiga, spännande samtalsämnen som man kan fundera och finurliga sig runt. Åh! Så ja, nu håller jag helt enkelt tummarna för vinst 😀

  Kram på dig fina Vanja! Och krya på dig från njurbäckinflamationen.. <3

  Emma 2016-11-19 23:57:31 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge den till mig själv men använda den tillsammans med min man ? Vi är trötta småbarnsföräldrar som för tillfället har hamnar i mobilträsket på kvällarna. Hade varit toppen med lite mysiga frågor istället ?
  (Älskar er podd ?)

  Lina 2016-11-19 23:47:16 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Tack för en fin blogg, podd och Youtubekanal ?

  Jag och min sambo har alltid haft en väldigt öppen och tydlig kommunikation i vårt förhållande…men så kom vår dotter för ca 1,5 år sedan och sen dess har de flesta samtalsämnen kretsat kring det.
  Vi hade därför behövt en liten kick-in-our-ass för att börja prata med varandra om annat än logistik och barn (även om det kan vars mysigt och kul ibland), därav perfekt med en Fuel-Box för par.
  Min sambo är en så omtänksam och genuint go kille som verkligen hade förtjänat den här boxen.

  Hoppas ni får en fin söndag!
  Kramar

  Linn 2016-11-19 23:14:39 http://None
  Svara
 • Hahaha kan inte låta bli att tänka på vad som hände efter att dessa bilder togs!
  Jag skulle vilja vinna denna Box till mig och min sambo. Vi har varit ett par sen jag var 17 år och firar snart tio år ihop. Mycket har hänt på dessa tio år såklart och de senaste åren har vi fått två fantastiska men också tidskrävande barn. Då våra barn likt Iggy inte har förstått att man ska sova på kvällen blir det inte mycket kvällsmys tillsammans, eller så sitter vi tyvärr med varsin telefon. Det är liksom svårt att spontant börja prata om något annat när man är sådär trött som småbarnsföräldrar ofta är. Min förhoppning är att denna Box ska leda till att vi börjar prata mer med varandra igen, men också att den ger den effekt som du berättade om i podden 😉

  Sofia 2016-11-19 23:01:58 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge en box till min pojkvän! Den här hösten har varit jobbig på många sätt – skola och jobb har gjort att vi inte har kunnat träffas så mycket trots att vi bor ihop. Vi har inte heller hunnit sitta ner och bara prata särskilt många gånger. Relationen har självklart tagit skada av det och en sådan här present skulle vara det optimala sättet att försöka hitta varandra igen under jullovet. Tack för all inspiration Vanja! Du är grym!

  Clara 2016-11-19 22:53:13 http://None
  Svara
 • Hejsan!
  Detta låter som ett riktigt suveränt spel och skulle nog kunna passa min partner utmärkt!
  Vi har idag plusat med vårt första barn och vad passar då bättre att göra under de mysiga december hemmakvällarna än å spela detta spel! ??

  Hanna 2016-11-19 22:52:21 http://None
  Svara
 • Jag vill ge en parbox till mina svärföräldrar för de har haft det svajigt och lite beror på att min sambos pappa är dålig på att prata och jag vill verkligen att pappan och hans sambo ska hålla ihop för jag vill verkligen att hon ska vara kvar i familjen!

  Jag vill ge en kompisbox till min mentorsklass (en klass jag är mentor för alltså) för att de ska utveckla relationen till varandra, jag tänker också att det klängdes kan minska mobbing och liknande.

  Puss!

  Lina 2016-11-19 22:39:27 http://None
  Svara
 • Åhhh vad roligt med tävling! Denna box hade jag definitivt gett min sambo då han är den mest fantastiska partner som finns. Han stöttar mig, är kärleksfull och finns alltid där för mig när jag behöver honom! Han betyder verkligen allt för mig. Tyvärr så har vi haft det lite svårt på sistone med att ha tid för varandra då min pappa plötsligt dog i en olycka, en släkting har blivit sjuk samt andra saker som kommer i vägen. Detta hade ju varit den ultimata julklappen då vi hade skapat tid för varandra att prata om saker som inte bara rör tråkigheter utan oss och positiva saker så man kan öka vardagsglädjen lite 🙂
  Håller tummarna för att jag vinner denna box. Älskar verkligen din och jossans podd och familjekanalen!

  Emilia 2016-11-19 22:35:16 http://None
  Svara
 • Hej! Jag hoppas vinna boxen till mig och min man! På grund av hans jobb är han ofta borta men när en helg verkligen är en helg för oss brukar vi se till att få tid för varandra med lite vin och snack och då vore denna perfekt! Efter 12 år som par, 6 år som gifta och med två barn borde man ju känna varandra utan och innan, tycker man. Vore kul att ta reda på om det är så! ??❤️

  Cecilia M 2016-11-19 22:34:39 http://None
  Svara
 • Åh! Om detta hade varit för några år sedan, hade jag så gärna velat ge den till min mormor. Hon gick bort i cancer för snart sex år sedan. Det hade varit så roligt och fint att få lära känna henne ytterligare genom en sådan Box. Ställt frågor man kanske aldrig annars hade ställt. Världens roligare och finaste mormor. ?

  Siri 2016-11-19 22:27:17 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja och Niklas!
  Innan jag börjar skriva min motivering måste jag bara ge er beröm för samtliga kanaler, poddisen, bloggen, youtubekanalen, inspogram o.s.v! Har följt er slaviskt överallt sen ni var gravida med Iggy! Aja, om jag vann skulle jag vilja ge en box för vänner till min älskade mamma i julklapp! Att kunna sätta sig med henne och bara prata (och alltid ha något att prata om) hade varit så härligt, det känns som att det händer för sällan i dagsläget… det känns som att vi inte hinner prata när vi behöver det och som att vi inte har något att prata om när vi väl får tillfälle att sitta ner tillsammans en stund! Ha en fortsatt trevlig helg! ?

  Hilda 2016-11-19 22:08:48 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Skulle så gärna vilja ge min man boxen till vår 4-åriga bröllopsdag på nyårsafton❤️ Efter 10år tillsammans och två små fina barn Som nu är 2,5år och 8 månader så har vi som du förstår gått igenom en hel del. Småbarnsåren är ju verkligen ingen dans på rosor för förhållandet och det har varit en hel del tjafs och trötthet senaste så detta lät som en fantastisk grej för att hitta varandra igen, och ge varandra tid!! Hoppas jag vinner?Kram Fia

  Fia 2016-11-19 20:41:07 http://None
  Svara
 • Vilken härlig tävling! Är så sugen på en vänskapsbox och podden där du och Jossan testade olika kort fick mig att vilja ha den ännu mer. Skulle så gärna vilja vinna den till mig och min bästa kompis Fredrika, en box fylld med härligheter vi kan dela tillsammans. Hon har flyttat till Bryssel för att plugga där, vilket gör att vi inte kan träffas så ofta som vi önskar och jag saknar henne så mycket. Samtidigt är jag så glad för hennes skull för jag vet att hon verkligen älskar att bo där. Detta gör även att när vi väl träffas ser vi verkligen till att göra det allra bästa av det. I somras när hon var hos mig satt vi i mitt uterum varje kväll, omringade av tända ljus, delade på en skål exotic snacks och pratade i timmar. Vi båda två älskar de där riktigt djupa samtalen och googlade därför på just något som detta. Det fanns dock inte mycket att hämta så när jag såg detta kände jag bara ”YES, denna måste vi ha!”. Hade varit så kul att överraska henne med det <3

  Emely 2016-11-19 12:58:11 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Jag tycker Fuelbox låter helt fantastiskt och roligt! Om jag vinner skulle jag vilja ge den till min pojkvän och mig själv. Vi har precis stått i valet om vi ska fortsätta leva med varandra eller inte. Efter fem år tillsammans kände vi båda att någonting mellan oss var borta, att vi inte längre hade ett vi. Men med en stark grundkärlek till varandra satte vi oss ner och pratade om allt vi skulle vilja göra och ha annorlunda. Istället för att bara lämna när det är tufft har vi beslutat oss för att göra vårt allra bästa för att vända vår relation. En av de viktigaste sakerna vi bestämt oss för att förändra och förbättra är hur vi umgås. En Fuelbox där vi kan lära känna varandra på nytt tror jag är helt perfekt för oss nu och precis vad vi behöver! Kram på dig!

  Tove 2016-11-19 11:29:43 http://None
  Svara
 • Åh det här är den första tävlingen jag är i med i på en blogg, för att priset är något jag så himla gärna skulle vilja ha! Efter att du och Jossan pratat om det i podden första gången gick jag genast i på fuelbox hemsida. Jag och min sambo har sedan dess ställt en av exempelfrågorna om dagen till varandra. Bara efter exempelfrågorna på hemsidan har vi har lärt oss massor om varandra, trots att vi trodde att vi visste allt efter 4 år ihop. Min sambo som brukar vara väldigt rationell och inte så känslostyrd har med de här frågorna verkligen börjar fundera och prata om sina känslor – jag har lärt mig så mycket om honom. Jag skulle därför vilja vinna boxen för par för att vi skulle kunna fortsätta utveckla vårt förhållande och lära känna ännu fler nya sidor hos varandra, som vi inte ens visste fanns. Håller tummar och tår allt vad jag har!

  Lisa 2016-11-19 10:01:15 http://None
  Svara
 • Skulle jag vinna denna Box skulle jag ge den till mig och min partner. Efter en lång och kämpig period kämpar vi nu för att reda ut och gå till botten med oss och våra liv. Inget lätt jobb, men tillsammans ska vi göra det här!:) Kan tänka mig att just en fuelbox för par skulle fungera super som en extra hjälp att ”lära känna varandra på nytt” Se varandra igen och få mer tid tillsammans. Att det snart är jul är ju bara en bonus, då skulle man få lyxen att slå in den lilla magiska boxen i tjusigt julpapper!:)
  Kram

  Hanna 2016-11-19 09:37:34 http://None
  Svara
 • Hej du underbara! Vill börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg och er podd, och de tillför så mycket i min vardag! Du har dessutom gett mig ett otroligt stöd när det gäller förlossningsfrågan, då jag är en extremt förlossningsädd person du skrev om denna Box tänkte jag direkt på mig och min fästman. Det skiljer sig ett bra antal år mellan oss i ålder, och vi har minst sagt haft förutsättningarna emot oss. Men detta är ju inget som har hindrat oss och snarare tvärtom så har detta gjort att vi lärt otroligt mycket av varandra. Vi pratar om allt mellan himmel och jord och det jag längtar mest efter när jag kommer hem är att få diskutera livets alla svåra men också underbara perioder. Problemet är att det känns som att vi kommit till en period där vi inte riktigt hittar mer att prata om, men jag vet att det självklart finns ett antal outforskade sidor kvar hos varandra. Jag vill tro att det vi funnit är något unikt, något som är få förunnat. En kärlek som är starkare än något annat. Men vardagens alla måsten tär så lätt, och jag tror därför att denna box skulle kunna få vår ”omöjliga” men än så möjliga relation att blomstra i all oändlighet.

  Matilda 2016-11-19 03:15:29 http://None
  Svara
 • Hej
  Jag önskarr att vinna Fuelbox för par och vill ge den till min som och hans flickvän. Dom förlovade sig i dag! <3 <3
  Bästa hälsningar från ett lyckligt modershjärta

  Connie 2016-11-19 00:59:44 http://None
  Svara
 • Till min bästa tjejkompis! Perfekt då man får ge bort något fint men ändå få del av det själv ju! Haha ;D vill mer än gärna prova Fuelbox!!

  Emilia 2016-11-18 23:12:07 http://None
  Svara
 • Mamma och pappa

  tova 2016-11-18 22:44:36 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Jag skulle vilja vinna boxen till min mamma och hennes man som har haft en tuff period. Jag tror att detta skulle öppna upp samtal emellan dem och påminna dem om varför dem har valt varandra. Det skulle vara en perfekt julklapp att få ge till dem så nu håller jag tummarna <3

  Sandra 2016-11-18 22:25:24 http://None
  Svara
 • Jag vill vinna en Box till min halva ❤️
  Att få disskutera saker med honom är som att smörja relationen med salva ??

  Att få prata om saker och lära känna varandra djupare skulle få vär kärlek att växa ??
  Och även skönt för honom att få veta vad som gör mig argare än en häxa ?

  Min älskade bor även på annan ort…?
  Vore skönt att boka en telefondejt och prata i timmar genom att bara ta fram ett kort ?

  Man kan ju även hoppas att de går som för dig och din lax?
  Att vi efter disskutionerna får till en stund där vi kan njuta till Max ?????

  Caroline 2016-11-18 22:12:22 http://None
  Svara
 • Jag hade velat vinna den som är för par och sambon hade fått den enbart för att jag skulle kunna vara med och utnyttja den 🙂 . Vi blev tillsammans när vi var 16 & 18 och då pratade man ju om allt mellan himmel och jord, nu 11 år senare så är det mest vardagsrutinsnack, man växer lixom lite ihop och glömmer bort att faktiskt prata om lite allt möjligt. Så tänker att detta skulle vara en perfekt sak 🙂

  Mie 2016-11-18 22:00:47 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Jag skulle vilja ge boxen till mig och min man. Vi väntar vårt andra barn i slutet på december och behöver nya samtal för att klara av vintermörker, vabruari och en liten bebis alla krav på sina föräldrar.
  Tack för en inspirerande blogg! Kram

  Sofia 2016-11-18 21:48:37 http://None
  Svara
 • Till min kille!!! Min underbara älskade kille. Inne på sjunde året, vår 2 åring, jobb, hustankar, 2 ÅRING… För att vi alltid haft ett flow som nu oftast handlar om just 2 åringen, jobb, hustankar och andra praktikaliteter och (nästan) aldrig om detta viktigaste… Vi. Han. Jag. Oss. Hade älskat ha detta verktyg för att närma sig varandra igen.

  Anna 2016-11-18 21:42:09 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna parboxen.

  Jag och min man har varit tillsammans i 11 år och har en liten son som är 3,5 år. Vardagspusslet gör att allt går i ett och inte har det underlättat att vår älskade lilla son opererats fem gånger och har många uppföljningar på sjukhus. Om ett halvår flyttar vi så det känns som att vi så ofta pratar om alla dessa praktiska saker i livet. Skulle älska att igen få sitta prata om allt mellan himmel och jord med min man igen och aktivt lägga allt annat åt sidan!

  Jenny 2016-11-18 21:33:46 http://None
  Svara
 • Hej! Vad glad jag blir att du tävlar ut just den här braiga presenten! Jag skulle jättegärna vilja vinna den för att ge till min sambo i julklapp. Efter att jag hört podden och läst i bloggen om din recension så kan man inte bli annat än fascinerad och intresserad att sätta igång samtal. Jag tror verkligen att den hade gjort underverk i vårt förhållande och samliv. Min sambo har inte talets gåva, eller samtalets heller för den delen. Jag får ofta dra ut orden ur honom och det var väldigt länge sen vi faktiskt satte oss ner utan störande elektronik och bara pratade med varandra. hoppas verkligen att jag vinner så jag kan göra den här julen till något extra!

  Michelle 2016-11-18 21:28:15 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna box till mig och min man. Insåg att vi just klarat av en trerätters middag på restaurang på mindre än en timme! Vi är inte tråkiga människor, bara småbarnsföräldrar som lärt oss att bli ohyggligt effektiva – även på vår datenight. Ni hör ju, vi behöver hjälp. Lite Fuel.

  Mia 2016-11-18 21:26:52 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!! Jag skulle ge den till min man den 25 december då vi firar att det är 19 år sedan vi träffades. Jag var 17 år då. Och jag är lika kär i honom nu som då. Vi älskar att ta en kaffe och snacka efter barnen somnat och det vore väldigt spännande att få krydda samtalen med Fuelbox ❤ Kram och tack för all inspiration du ger.

  Nina 2016-11-18 20:56:57 http://Www.bynina.se/blogg
  Svara
 • Till min man och mig på vår bröllopsdag den 22/11 ??

  Efter 3 barn behöver vi bonda. Vi är kära fortfarande thank god. Men en djupdykning i de nya oss vore sååååå härligt!

  Allt gott / Lisa

  Lisa 2016-11-18 20:32:26 http://None
  Svara
 • Hejsan fina du!
  Min mamma har mått välldigt dåligt ett tag nu på grund an en cancerundersökning hon har gjort. Det är svårt att prata med henne då hon konstant grubblar på det och jag tror verkligen att en sånhär sak skulle hjälpa.
  Vi behöver lite roliga frågor och fina pratstunder då hon kannske får tänka på annat och vi i familjen kan komma varran närmare.
  Tack och ha en bra dag! ?✨
  Med vänlig hälsning, Roxanne

  Roxanne le Maire 2016-11-18 19:57:32 http://None
  Svara
 • Åh detta vore ju ljuvligt att dela med min älskade man! Efter två barn på 2 år och allt som hör till så känns detta som en fantastisk box som faktiskt kan leda in oss på samtalsämnen som inte rör blöjbyten och trotsutbrott! Otroligt kul tävling ?

  Angélica 2016-11-18 19:47:06 http://None
  Svara
 • ✨Jag vill ge en Fuelbox till mig och min kille i julklapp!✨

  Vi har varit tillsammans i tio år varav det senaste kantats av mycket jobb, husflytt, samt en rackarns god bebis på åtta månader! På många sätt det absolut bästa året i våra liv – men låångt i från det hetaste i vår relation. Du & Niklas är levande bevis på att boxen adderar något – är riktigt sugen på boxen!!

  För övrigt så bra idé! Så enkel, smart & viktig!

  Hanna 2016-11-18 19:44:47 http://None
  Svara
 • Skulle vilja säga min partner men den här skulle vara helt perfekt då vi har parkvällar så kompis edition skulle säkert passa bättre. 🙂 tror att jag ändå skulle ge den åt mig själv så vännerna får komma till oss på besök!

  Johanna 2016-11-18 19:30:52 http://None
  Svara
 • Detta hade varit en perfekt julklapp till min man. Vi har en liten dotter som är nästan exakt lika gammal som Iggy. Hon föddes 30 januari 2014, också med snitt, och jag känner igen mig i så mycket av det du skriver. När du skrev om Fuelbox tänkte jag genast att jag borde köpa en sån till mig och min man så det vore fantastiskt att få vinna en.

  Trevlig helg!

  Charlotte 2016-11-18 19:07:44 http://None
  Svara
 • Ååååh jag skulle vilja vinna parboxen och ge den till min käraste pojkvän! Byta ut smartphones mot fruelbox vore verkligen något om kvällarna när dottern somnat?❤️✨?

  PUSS!!!

  Mathilda 2016-11-18 18:46:37 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Jag skulle gärna ge parversionen till min sambo. Vi har haft en otroligt kämpig höst tillsammans och är så nära att tvingas gå skilda vägar, mycket på grund utav en trasslig relation till hans exfru tillika mamman till hans barn. Detta tär på vårt förhållande och vi skulle verkligen behöva annat att fokusera våra samtal emot för att påminna oss varför vi faktiskt fortfarande är kvar hos varandra trots allt.

  Hannah 2016-11-18 18:42:33 http://None
  Svara
 • Åh vilken rolig fredagstävling, blev intresserad av denna box när jag läste om den i ditt tidigare inlägg!?
  Om jag skulle vinna, skulle jag jättegärna ta emot partnerboxen. Min sambo och jag har renoverat sedan i slutet på april, vilket resulterat i långa dagar, dålig sömn och tjafs. Fuelboxen skulle roa oss i vintermörkret och vara ett perfekt komplement till vinet i soffan (i vår äääntligen färdigrenoverade lägenhet)!??
  Kram, hoppas ni får en trevlig helg!?

  Angelica Kucera 2016-11-18 18:41:12 http://None
  Svara
 • Hej hopp!
  Jag hade velat vinna parboxen till mina föräldrar! Jag och min bror har flyttat hemifrån ganska nyligen och jag tror mina föräldrar påverkats mer än de trodde att de skulle göra. Från en familj på fyra som alltid hade huset fullt av vänner till en familj på två för första gången på många år. Jag gissar att de har mycket att prata om som dom säkert inte pratat om på flera år men de kan säkert behöva en hjälp på traven. Perfekta julklappen helt enkelt!

  Hanna 2016-11-18 18:17:10 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja ge en fuelbox till mig själv och min stora kärlek sedan 13 år tillbaka. Insåg precis att vi missat vår 13-årsdag mitt i kaoset när lillasyster kommit till familjen. Med två små känns det verkligen som att samtalen främst handlar om det praktiska och att en ofta inte ens orkar tänka längre än så!
  Kram

  Anna 2016-11-18 18:16:46 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge FuelBox parbox till min sambo. 🙂 Vi har varit tillsammans i 10år nu i januari som kommer – galet att tiden gått så fort! Jag älskar honom så otroligt mycket

  Han är dock inte den personen som öppnar upp sig och pratar om det han tycker/tänker/känner själv, det är mest min roll, vilket känns väldigt tråkigt. Jag har lätt för att prata om det mesta. Därför skulle det vara otroligt nyttigt och utvecklande för vår relation om vi fick ta del av innehållet i FuelBox parbox. Det blir något som tillåter honom att öppna upp sig mer och kunna prata lite så som vi kunde göra ibörjan av vår relation. Jag tror verkligen att FuelBox skulle skulle ge vår relation en skjuts i rätt riktning. Det blir ett sätt för oss att komma varandra ännu närmre, uppleva och få ta del av varandra på nytt.

  Mest av allt hoppas jag att FuelBox kan bidra till att min sambo kan känna att han också kan få ta plats och prata om saker på ett nytt sätt. Så att det blir ett naturligt sätt att prata om allt och ingenting igen, så som vi gjorde i början av vår relation.

  Emelie 2016-11-18 18:14:35 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge par-boxen till mina föräldrar. Det känns som att vardagen äter upp dem och att de någonstans på vägen har tappat den där gnistan. Jag vet att de är som gjorda för varandra då de tycker och tänker samma om nästan allt. Kanske hade The Fuelbox fått dem att stanna upp och komma ihåg varför de valde varandra när de var 16 år. Kanske hade den fått dem att få tillbaka gnistan och fokusera mera på varandra istället för jobb och allt som hör vardagen till.

  Jag tror nästan det.

  Hanna Louise 2016-11-18 18:01:22 http://hannalouise.itgirls.se
  Svara
 • Hej fina glada Vanja!
  Jag skulle superdupermegagärna vilja vinna boxen för par och jag skulle isåfall ge den till min fina fina pojkvän och sambo Arvid. Vi är nu 21 och 22 år men blev tillsammans när jag var 14 och han 15 och har hållit ihop sedan dess. I motgångar och framgångar. Därför vore det så himla fint att ge det här till honom för att liksom få möjligheten att ”återupptäcka” varandra på nytt och bli liiiiite extra kära i varandra.
  Tusen kramar till dig och TACK för att du lyser upp internet och poddvärlden med din härliga energi!

  Elin Gustafsson 2016-11-18 17:58:38 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Vi har en liten 2,5 åring som diagnosticerades med cancer för några månader sen. Vill verkligen framstå som martyr i en tävling men eftersom vi ska motivera måste jag ju berätta hur det är. Vi har spenderat all vår tid med att vårda vår dotter (såklart) och har bott på sjukhus i månader. Nu ska vi försöka återgå till en vardag igen i kombination med ångest och sömnsvårigheter och fullständig skräck för framtiden. Det blir lätt att kvällarna spenderas med att googla information om sjukdomen eller surfa annat på internet. När vi pratar med varandra är det nästan bara om cancern. Vi behöver hitta tillbaka till oss själva & vår identitet och hitta något annat att prata om. Det här skulle kanske kunna vara det som kan hjälpa oss med det eftersom vi liksom blir vägledda så konkret till att foka på andra samtalsämnen istället. Kram från en orolig mamma

  Orolig mamma 2016-11-18 17:14:41 http://None
  Svara
 • Underbara Vanja! Jag hade varit en så lycklig vinnare av Fuelboxen och den hade blivit julklapp till mig och min pojkvän. Tips: Vi har börjat med övningen att ibland sitta och ha ögonkontakt med varandra i 5 min utan att prata, en superbra övning som skapar en fin närhet! Hur som helst så hade det varit jätteroligt att få ett nytt verktyg för att göra vår relation ännu bättre 🙂 och jag tror även jag kommer använda gärna använda korten som fuel även i relationer med vänner och bekanta, men parversionen verkar främst intressant. Det är intressant och fint att se människor, spec sin partner i ett nytt ljus. Nya strålkastare som tänds och man bara, wow 🙂 Kraam Vanja, du är awsome! ❥

  Lina 2016-11-18 17:12:08 http://None
  Svara
 • SÅ glad för denna tävling!
  Jag skulle använda parboxen med min finaste och bästa sambo. Jag och min familj går igenom en himla tuff period pga att min lillasyster försökt ta livet av sig – och min kille är det bästa stödet jag kan få! han håller om mig när jag gråter ögonen ur mig, lagar mat när jag inte orkar äta och sitter uppe med mig på nätterna när jag inte kan sova. På grund av min egen sk akuta stressreaktion så orkar jag knappt hålla igång ett samtal för minns inte vad meningen innan var. Han är så himla förstående och skulle vilja tacka honom på något sätt. Plus att jag troligen kommer behöva hjälp på traven att prata när allt det här är över. Därför vill jag himla gärna vinna en fuelbox – behöver lite positivt bränsle till vårt liv! Tack för en peppig blogg <3

  Hanna 2016-11-18 17:10:01 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag blev så inspirerad av denna Box och vill gärna ge den till min man Henrik. Vi har levt tillsammans sedan jag var 18 år vilket alltså blir 12,5 år nu. Vi har genom åren fått 3 barn och jag har gått två universitetsutbildningar på den tiden och är snart klar barnmorska. Han är så otroligt stöttande och har alltid varit. En fantastisk man. Vi båda skulle verkligen uppskatta denna present då man ibland och efter så många år glömmer bort att komma ner på djupet i sina samtal, ofta hamnar man i planering av vardagen hämtning och lämning men det skulle vara jättehärligt att få prova ha sådana djupa samtal. Så en vinst skulle vi båda uppskatta väldigt mycket. Tack på förhand! kram en trogen bloggläsare.

  Petra 2016-11-18 16:44:02 http://None
  Svara
 • Om jag vann boxen skulle jag vilja ge den till min fästman i julklapp för att kunna njuta av varandras samtal och närvaro ännu mer ❤️❤️

  Malou 2016-11-18 16:43:39 http://None
  Svara
 • Boxen för par skulle bli en fin present till vår relation – min och min sambos! Småbarnsperioden skapar massor av kärlek här hemma, men själva snacket med sambon har fallit bort och ersatts med vardagslogistik. Nej, här ska det pratas pratas pratas så vardagskärleken kommer tillbaka igen!

  Anna 2016-11-18 16:35:03 http://None
  Svara
 • Jag skulle så gärna vinna boxen för par till mig och min man som jag redan funderat på att unna oss i julklapp! Med en tvååring och varsitt heltidsjobb är det helt klart en utmaning att ta sig tiden att verkligen prata på riktigt. Din beskrivning av hur det funkat för dig och Niklas gör mig väldigt sugen att testa!

  Jenny 2016-11-18 16:29:41 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge den till mig själv☺️ Senaste året har så mkt hänt- Jag har som 30-åring äntligen träffat min första pojkvän, vågat hänga på kärleken, haft distansförhållande, flyttat 50 mil, flyttat ihop med honom, börjat nytt jobb, börjar skapa nytt socialt liv etc. Förändringarna har varit oväntat tuffa och det har redan knakat rejält mellan oss trots att vi bara varit ett par 1 år. Att därtill vara i åldern då det är mer biologiskt än logiskt – Barn? Barn? Barn? 1000 tankar kring om det verkligen är rätt om det redan knakar? Kommer hålla i längden när påfrestningar blir större? Är vi tillräckligt lika? Samma värderingar? Skulle vara så intressant (och livsviktigt känner jag odramatiskt) att få sitta och diskutera dessa frågor med han som jag ju ändå är väldigt kär i! ❤️❤️❤️

  Ylva 2016-11-18 16:24:11 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!!
  Jag är en 15-årig tjej som verkligen blev heelt fast vid denna fantastiska fuelbox. Jag hade tänkt att köpa den till en kompis men såg sedan priset som var en aning för mkt för min budget. Jag och min vän har ofta intressanta och mysiga konversationer tillsamans och jag känner att jag verkligen utvecklas som person när vi diskuterar. Så jag skulle gärna vilja ge denna fuelbox till min kompis så att vi kan sitta och snacka och utvecklas tillsamans, för det r ju ngt som är mycket viktigt 😀
  //Linnéa <3

  Linnéa Löfqvist 2016-11-18 16:00:24 http://None
  Svara
 • Hej! Först och främst – bra tävling! Verkar vara ett så roligt spel (kan man kalla det för det?) som verkligen gör att man får en djupare relation till den/de man spelar med! Jag skulle vilja vinna denna till mig och mina vänner, men främst till mig och min bästa vän som älskar denna typ av frågor, det känns som att många andra typer av detta är mer ytliga men denna box känns bred vilket är super för oss! Kram!

  Cecilia 2016-11-18 15:47:44 http://None
  Svara
 • Åååh, jag vill vinna!
  Jag skulle den till min man. Vi har varit tillsammans i 14 år. Det hade varit så mysigt att få lite nya samtalsämnen och lära känna varandra på nytt igen. Vi har ändrats så mycket genom åren. Det hade varit intressant att höra hur vi ser på varandra och andra saker nu för tiden.

  Josefin B 2016-11-18 15:34:51 http://None
  Svara
 • Skulle sååååååå gärna vilja vinna denna och ge bort till min svägerska! Vi har alltid tusen saker att prata om, högt och lågt! Fuelbox skulle vara fantastiskt för både henne och mig en hel kväll med mat och vin och samtal om liiiiiivet! <3

  Nina 2016-11-18 15:26:52 http://None
  Svara
 • Alltså, I need this!! Vi har börjat gå i familjerådgivning för att bli bättre på kommunicera. Men denna skulle vara en extra skjuts däremellan som vi kan behöva. Får man dessutom ligga så är den ju perfekt!! ???

  Maria 2016-11-18 15:22:59 http://None
  Svara
 • Åh blev så sugen på parboxen när ni snackade om den i podden!!! ?Men med studentekonomi och precis handlat studentböcker för flera hundra (trots att alla var begagnade) så ligger nu budgeten på minus och finns tyvärr inga utrymmen för något kul ? Så jag skulle vilja ge den till mig och min sambo som imorgon har varit tillsammans i 6år!! Lät som en så mysig och härlig uppiggande grej när du berättade om dig och Niklas och blev så inspirerad!! Hoppas vi vinner ?❤️

  Jennie 2016-11-18 14:41:25 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge partnervarianten av FuelBox till min kille. Vi har hängt ihop i 8 år och har nu en liten bebi på 7 månader. Och där vi är nu unnar vi väl oss inte direkt tid till oss, bara han och jag. Men trots sömnbrist och blöjbyten är jag fortfarande nyfiken på min kille och jag tror det finns mer att ge i vår relation. Ibland behöver man bara en liten spark i baken och där tycker jag att FuelBox skulle passa finfint.

  Elin 2016-11-18 14:39:22 http://None
  Svara
 • Jag tycker den vore perfekt för mig och min man. Spica upp tillvaron lite. Det är aldrig fel. 🙂

  //Sofie

  Sofie Sjödin 2016-11-18 14:23:28 http://None
  Svara
 • Wow vilken rolig pryl! Det här spelet skulle jag vilja spela tillsammans med mina magiska tjejkompisar. Majoriteten av dem är tyvärr utspridda över landet på grund av bland annat jobb och utbildningar i olika städer. Detta gör att jag träffar de flesta av mina tjejer max två gånger per år, vilket känns tråkigt och många gånger också så fruktansvärt ledsamt.

  MEN: jag tänker att Fuelbox kan rädda och hålla liv i de här vänskapsrelationerna. Jag skulle kunna ta med denna Box de gånger på året jag träffar och hälsar på dem, och på så sätt förhoppningsvis hålla fast vid livsviktiga vänskaper som många gånger är svåra att vårda på grund av avstånd mellan alltifrån 20 till 100 mil.

  Ida 2016-11-18 14:16:01 http://idawal.blogg.se
  Svara
 • Hej Vanja!
  Den här boxen verkar helt fantastisk!
  Jag och min man liksom du och Niklas har väl inte haft så himla många romantiska kvällar sen vi fick vårt barn som är 1 år. Nu väntar vi även vårt andra barn (om 3 månader!) och det känns som att vi väntar oss ett (jäkligt) tufft kommande år. Denna box skulle passa oss perfekt för att hålla kvar vid OSS när tvåbarnslivet sätts igång…

  Kram, tack för en inspirerande blogg! Samira

  Samira 2016-11-18 14:13:13 http://www.samirassnapshots.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle ge boxen till min fantastiska partner. Jag har vågat ta steget att satsa på mig själv, vilket dessvärre kommer innebära att jag kommer bo 60 mil ifrån honom! Vore ju fantastiskt att få chansen att komma varandra nära inpå trots det långa avståndet!

  Sophia 2016-11-18 14:11:36 http://None
  Svara
 • Hej! Woow vilken tävling, ända sedan jag läste om dessa boxar på din blogg har jag inte kunnat släppa tanken om att det hade varit såå kul att få testa på, verkar vara helt fantastiska boxar!
  Svårt att välja vem jag skulle gett boxen till men efter många funderingar så hade jag ändå valt att ge den till min man.
  Vårt äktenskap och vår relation betyder så otroligt mycket för mig så varför inte vårda den ännu mer och få mysiga (och nyttiga) stunder tillsammans med boxen för par!
  Hade vart grymt spännande!
  Kram och trevlig helg!

  Magdalena 2016-11-18 14:09:08 http://None
  Svara
 • Underbar tävling! Jag skulle direkt ge bort boxen till ett nära kompis-par som har det lite knakigt just nu. Tror att detta skulle kunna reda ut ett och annat kring personliga och gemensamma mål och önskningar, vart man vill framåt och vad man ska satsa på i förhållandet. Länge leve kärleken!!

  Amanda 2016-11-18 14:09:00 http://None
  Svara
 • Hejsan!

  Vilken himla rolig tävling!
  Jag skulle vilja ge denna till min fästman Clas<3
  I somras fick vi vårt första barn, världens finaste lilla pojk! Men som du vet är det en enorm omställning att få barn, jag blev ganska nedstämd och har tyvärr inte ägnat mig så mycket tid åt min sambo, vilket är så otroligt dåligt av mig då han är den finaste människan jag vet och han förtjänar all kärlek i världen!
  Den här presenten skulle vara en rolig grej att få pyssla med när sonen somnat och vi äntligen kan få lite egen tid!

  Ha en supermysig helg!

  Kram, Elin.

  Elin 2016-11-18 14:07:26 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en fuelbox för par till min fina pojkvän. I febrarui ska vi flytta ihop efter 1,5 år av distansförhållande. Jag kommer att flytta till till hans stad och flytta hemifrån för första gången. Det är pirrigt, fint men också läskigt: hur kommer allt bli? Kommer vi funka tillsammans? Att ge honom en fuelbox vore ett sätt att hjälpa oss på traven och något roligt att göra om vardagskvällarna.

  Emma 2016-11-18 13:45:06 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna box till mig och min partner. Vi går igenom en tuff period nu med bland annat parterapi och skulle verkligen behöva en injektion av kärlek i förhållandet. Hoppas hoppas på vinst <3

  Bewi 2016-11-18 13:40:52 http://None
  Svara
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna parboxen till mig och min kille! Vi har varit tillsammans i snart 5 år. Även om vi känner varandra väldigt bra så känns det ändå som att vi har så mycket kvar att lära oss om varandra. Den här boxen känns perfekt för middagskvällar och myskvällar. Det pirrar i magen när jag tänker på att få dela mysiga samtal med honom och lära känna honom (och mig själv) bättre! Att få dela tankar och känslor är det bästa jag vet. Nu för tiden blir det mest samtal om vardagen men jag tycker det är så viktigt att inte glömma bort varandra och att inte fasta i vardagen. Därför skulle jag gärna vilja vinna parboxen! 🙂

  Johanna 2016-11-18 13:30:51 http://None
  Svara
 • Hej vanjis! Jag skulle vilja ge och ha denna box tillsammans med min fina pojkvän. Vi har varit tillsammans i 6 år och han började i februari jobba i huvudstaden men kommer hem till mig i Östersund varje helg. Det är inte ett optimalt sätt att leva på men det var självklart för mig att stötta honom i hans beslut om att ta dröm-jobbet. Det som är svårt med denna konstruktion av samboskap och förhållande är att vi inte alltid är på samma nivå när vi möts där på helgen. Han är trött och jag är pigg eller vice versa ibland. Det är otroligt viktigt att prata med varandra. Att ha samma grundvärderingar och få en härlig stund tillsammans. Men det är också svårt. Jag önskar att vi med denna fuelbox kan lägga bort allt som stör oss från att verkligen ta tillvara på vår lilla tid tillsammans och skratta och mysa och kanske få samma resultat som du och Niklas. 😉 Jag ska se till att ta på mig en riktigt gosig tröja innan. 🙂

  Puss & kram bästa du <3

  Amanda 2016-11-18 13:22:45 http://None
  Svara
 • Jag skulle välja en kompis box och ha den hemma för alla middagar, förfester eller andra häng. Är trött på att vi (inte bara alla andra, även jag) har lättare för att kommunicera med varandra via nätet än i livet! Det är dags att lära känna varann och det här är ett fantastiskt sätt att börja på. Gimmie gimmie gimmie ???

  Marika 2016-11-18 13:16:07 http://None
  Svara
 • Så himla kul fuelbox låter! Jag skulle vilja ge boxen till min mamma. Hon har varit singel i 20 år(!) och har nu vågat börja dejta igen! Hon har alltid satt sina barn först och aldrig givit sig själv tid att hitta kärleken.

  Hon är ganska nervös inför dejterna och jag tror att fuelbox skulle kunna hjälpa henne på vägen!

  Tack för en finfin blogg! kram!

  Anna 2016-11-18 13:12:41 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 6 år, sedan vi var 14-15 och har varit med om så himla mycket för att komma dit vi är idag, genom psykisk ohälsa och andra svårigheter har vi lyckats hålla ihop och äntligen har vi lyckats flytta hemifrån och har det så härligt tillsammans! Vi jobbar dock om varandra och har otroligt lite tid för att sitta och småprata om annat än jobb och logistik kring räkningar osv. När du skrev ditt inlägg om Fuelbox kändes det som en perfekt gåva att ge till min pojkvän Sebastian. Jag tror att det skulle göra stor skillnad i vårt förhållande och verkligen boosta det vi har tillsammans, och hitta tillbaka till varandra lite.

  Kram på dig och tack för en underbar blogg!

  Ida Nilsson 2016-11-18 13:11:56 http://None
  Svara
 • Hej! Jag vill så gärna vinna parboxen till mig och min kille! Vi har varit tillsammans i snart 5 år. Den här boxen känns perfekt för middagskvällar och myskvällar. Även om vi känner varandra väldigt bra så känns det som att vi fortfarande har så mycket att lära oss om varandra! Det pirrar i min mage när jag tänker på att få dela mysiga samtal med honom och lära känna honom (och mig själv) bättre. Det bästa stunderna tycker jag är att dela tankar och känslor. Nu förtiden blir det mest samtal om vardagen men jag tycker det är så viktigt att inte glömma bort varandra och fastna i vardagen. Därför vill jag gärna vinna parboxen! 🙂

  Johanna 2016-11-18 13:11:44 http://None
  Svara
 • Hej Vanja, tack för en otroligt härlig och inspirerande blogg som jag ofta tittar in på.

  Jag skulle gärna vilja ge en fuel box till mig och min man i julklapp. Det senaste året har varit det bästa, blivit föräldrar till en liten flicka, flyttat tillbaks till Sverige efter 9 år i London tillsammans med min engelska man som startat eget företag här.

  Mycket positivt men lite för lite tid till att bara sitta ner och prata om oss vilket jag tror fuel box skulle vara ett perfekt sätt att göra det på!

  Stor kram till dig, keep up the good work x

  Paulina L Boulton 2016-11-18 13:08:03 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Tack för en underbar podd, blogg och youtubekanal!

  Denna present hade jag så gärna ge till min flickvän! Hon fyller år nu vid jul och det hade varit så mysigt och roligt att ge henne! Än bor vi inte tillsammans men när vi träffas sitter vi och kollar igenom alla videor som släppts sedan vi senast sågs, samt lyssnar på podden. Så att vinna denna tävling hade verkligen gjort henne lycklig och överraskad!

  Jacob 2016-11-18 13:06:21 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag älskar idéen med denna boxen. Jag skulle vilja ge den till mig och min sambo. Vi har vart ihop i 4år och har en son på 1år. Det blir inte mycket prat utöver vem som ska byta baksblöjan och att få ihop vardagen. Detta tär lite på mig, men med denna grymma boxen skulle vi nog få mycket annat att diskutera och en chans att umgås tillsammans efter att vår lilla prins har somnat ❤️

  Jennifer 2016-11-18 13:00:15 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag skulle vilja ge den här boxen (vänboxen) till ett par som både jag och min sambo har som bästa vänner. Dom har tyvärr flyttat ifrån staden vi bor och bor nu längre bort och skulle vara så kul att dom gånger vi ses kunna ta fram den här boxen då vi verkligen älskar att prata med varandra ? Vill även ta chansen att säga till dig Vanja att du är en stor förebild för mig! Kram

  Sandra 2016-11-18 12:59:56 http://None
  Svara
 • Så rolig idé! Skulle vara perfekt present till mig själv (och då i tur till alla mina relationer där jag kommer använda mig av den). Tycker det är en toppen idé och skulle verkligen förgylla umgänget, middagen, osv om det är lika bra som du säger och som det verkar!

  Håller tummarna för vinst! 🙂 Kram

  Sofia Häger 2016-11-18 12:58:18 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hej Vanja!
  När du tipsade om boxen senast så blev jag direkt så inspirerad! Bästa spelet för mig och min sambo, tänkte jag. Vi har vart tillsammans i 8 år och trots att vi träffades i början av 20-årsåldern och nu börjar närma oss trettio år så har vi hållt ihop. Jag tror att när man är tillsammans i den åldern så växer man antingen ifrån varandra, eller ihop. Jag är väldigt lyckligt lottad i mitt förhållande men efter åtta år tillsammans blir det såklart lite slentrian och man har inte alltid lika mycket att prata om. Denna boxen skulle vara en perfekt samtalscoach för oss och skulle förmodligen leda till flera spännande och oväntade samtal. Håller tummarna! Kramar från Frida

  Frida 2016-11-18 12:57:14 http://None
  Svara
 • Hej Vanja,

  Om jag skulle vinna en FuelBox hade jag gett den till min sambo. Vi är nyblivna föräldrar vilket verkligen har satt hård press på vårt förhållande samtidigt som det såklart stärkts.
  Dock har vi satt varandra i andra hand och glidit isär känslomässigt med delade sovrum och tjaffs om petitesser.
  Detta kanske inte kan rädda vår relation men definitivt få oss att prata med varandra vilket vi har svårt för båda två. Boxen hade varit en spännande språngbräda till att hitta tillbaka.
  Tack för din fina blogg och härliga youtube-kanal!
  Kram!

  Ida 2016-11-18 12:57:08 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge boxen till min älskade sambo. Det har varit ett tufft år med sjukdomar och andra saker som gjort att vi glömt bort varandra. Tror att denna lilla box skulle få oss att hitta tid till varandra igen och få oss att prata om sådant som faktiskt är värdefullt för vår relation.

  Charlotte 2016-11-18 12:52:22 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja,
  Jag skulle jättegärna vilja ge den antingen till min bror och hans tjej som har en tvåårig son. Jag märker tydligt hur deras relation har förändrats sedan de fick barn och att det mesta handlar om att pyssla ihop vardagen. Irritationen ligger i luften även när vi andra är med. Känns så tråkigt att se och skulle inte bli förvånad över en separation vilket gör mig så ledsen!

  Har också tänkt att jag vill ge en Box till mina föräldrar som varit tillsammans i över 40 år. Pappa har alltid varit en väldigt bitter person och mamma försöker hålla stämningen uppe. Önskar att de kunde få tillbaka den stämning de förmodligen hade när de träffades lite. Önskar en nytändning för dem! Går ut över alla i familjen och jag drar mig från stt hälsa på.

  Tack snäll Vanja för en superblogg! Kommenterar aldrig annars, men du ska veta att jag uppskattar den väldigt!

  Stor kram till dig!!

  Louise 2016-11-18 12:46:30 http://None
  Svara
 • ÅH! Vilken bra tävling ? Detta är precis vad min älskade sambo å jag skulle behöva. Min familj har haft en fruktansvärd tuff höst, min mormor, 67 år, som jag stod väldigt nära gick bort för tre veckor sedan av en hjärntumör. Det var såå mycket mer hon å morfar ville göra i livet ?

  Min kille har stöttat mig något otroligt denna hösten och mormor såg honom som en svärson, även om det var ett hopp emellan. Han följde alltid med mig till mormor å morfar under sjukdomstiden å han sjöng på mormors begravning, Utan dina andetag. En låt som mormor sagt sedan lång tid tillbaka att hon vill ha spelad på sin begravning.

  Men att befinna sig i sorg gör ju att man blir otroligt utmattad. Jobbar heltid å känner att jag inte orkar göra någonting för att komma ur den här sorgebubblan. Men att vinna denna Fuelbox hade, tror jag, lättat upp stämningen här hemma lite grann. ?

  Julia 2016-11-18 12:36:40 http://None
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja ge denna lilla box till min man. Jag läste några av korten som du fotat och vi fick igång samtalen direkt. Det är inte något som vi är vana vid. Visst att man pratar och njuter av varandras sällskap. Men att kunna få gräva djupare och lära känna på nytt för varje kort. Så häftigt! För att fira första året som föräldrar så skulle detta bli en ypperlig present! Tack för überbra blogg o pod! Skönt beroendeframkallande ?

  Michaela 2016-11-18 12:31:48 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Jag skulle vilja vinna boxen till min man och mig. När du skrev om Fuelboxen i ditt tidigare inlägg kände jag att den hade varit perfekt för mig och min man. Vi har varit tillsammans i snart 10 år, oj vad tiden går? och gifta i 5 år. Just nu är vi inne i småbarnsperioden och allt vad det innebär. Senaste tiden har vi pratat mycket om vad vi skulle kunna göra för att hitta tillbaka till hur det var mellan oss innan vi fick barn och jag tror att denna box skulle kunna hjälpa oss mycket! Tänka att kunna lära känna en person man har kännt i 10 år ännu bättre, det är ju fantastiskt!
  Tack för en fin blogg och rolig fredag tävling! Kram

  Elin 2016-11-18 12:26:12 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge den till min man (och mig) med förhoppning om djupare samtal i småbarnskaoset – och kanske gnistor som leder till mer… glöd och eld 🙂 Ja ni förstår vad jag menar…..hihi 🙂 Kram

  Anna 2016-11-18 12:25:42 http://None
  Svara
 • Åh jag skulle vilja vinna en åt våra bästa vänner! Vi bor ett kvarter ifrån varandra och ses ofta för att spela spel, käka middagar etc. medan barnen leker/sover. Eftersom vi nästan alltid ses hos dem av praktiska skäl (vi har djur, de är lite pälsdjursallergiska och sådär) så är det oftast dem som bjuder, därför vill jag såklart bjuda igen där vi kan. Och för att komplettera med efterrätten eller snackset vi brukar ordna med, så hade det ju varit härligt att ge dem vänner-Fuelboxen. En win-win för oss alla, som kan spela/diskutera frågorna tillsammans när vi ses. Så kul!

  Stor varm kram! ♥♥♥

  Fanny 2016-11-18 12:22:15 http://nouw.com/prydam
  Svara
 • Hej Vanja!

  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en FuelBox för par och ge det som en present till mig själv och min man. Efter över 10 år tillsammans och en väldigt pigg 2,5 åring så finns det tyvärr varken så mycket tid eller ork till de där riktiga samtalen som vi hade förr. Även när vi har barnvakt så handlar våra samtal ofta om hur vi ska få ihop vardagen, vad som behöver fixas etc. Inte direkt samtalsämnen som tar relationen vidare tyvärr. När jag läste ditt förra inlägg om FuelBox så kände jag att det verkligen skulle funka, rädda och göra relationen bättre. Ibland blir jag liksom så himla rädd att det här vardagen kommer äta upp oss och vips så har det liksom gått för långt, man har inte kul ihop lägre, ser inte varandra och det finns ingen återvändo. Det är jag rädd för. Och jag älskar min man så himla mycket så det får liksom inte hända. Där tror jag att FuelBox skulle kunna hjälpa oss att pratat om viktiga saker, som gör att man känner samhörighet och påminns om varför man är tillsammans.
  Hoppas, hoppas.
  Puss och tack för en fantastisk blogg 🙂

  Anna 2016-11-18 12:21:44 http://None
  Svara
 • Åååh denna verkar sååå kul!!!? Jag skulle vilja ge denna till min sambo som jag levt tillsammans med i fem år. Fuelbox för par är ju den perfekta femårsgåvan som jag tror kan förgylla många skratt och inleda till viktiga samtal. Håller mina tummar ✊?✊?

  Emilia 2016-11-18 12:18:12 http://None
  Svara
 • Jag ska gifta mig! I sommar, med min älskade sambo 🙂 Vi skulle så gärna vilja vinna Fuelbox för vänner att placera ut på väl valda platser under bröllopsfesten för att öppna upp nya samtal mellan gamla vänner eller kanske öppna upp nya vänskaper mellan gäster som ännu inte känner varandra.

  Tack för en härlig blogg! Jag ser fram emot att din och Jossans youtube-kanal ska komma igång ännu mer. Vill se vloggar från drömkontoret!

  Hanna 2016-11-18 12:15:10 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! 🙂
  Jag skulle vilja vinna denna till min partner & mig själv då vi inte riktigt hinner eller har tagit tid till att bara prata om saker den senaste tiden. Jobbar olika skift på jobb så är ofta inte lediga tillsammans & när vi väl är lediga tillsammans så blir det ofta att man glömmer bort varandra & gör alla måsten som ska göras under dagen & på kvällen så har man en dator eller mobil framför sig tyvärr. Tror denna skulle hjälpa oss enormt med att få igång snacket igen för det är något jag verkligen saknar!!
  Många kramar till dig & din fina familj 🙂

  Jasmine 2016-11-18 12:11:56 http://None
  Svara
 • Denna skulle min mamma få som julklapp av mig.
  Någon annorlunda och roligt som hon och hennes sambo kan få använda.
  Lite för att komma närmre varandra efter en tuff höst då hon fått stötta oss barn då vår pappa dog.

  Annette 2016-11-18 12:10:56 http://litenblirstor.webblogg.se
  Svara
 • Hej Vanja! Jag & min man har en liten 2,5 åring hemma som för några månader sedan diagnosticerades med cancer. Jag vill verkligen inte dra något cancer kort egentligen för att vinna en tävling men eftersom vi ska motivera så måste jag ju skriva hur det är. Vi har nu avslutat hennes behandling och vi är livrädda för tiden som kommer. All vår tid har (såklart) spenderats för vård av henne på sjukhus och vi brottas med ångest och sömnsvårigheter. Nu ska försöka återgå till någon form av vardag. Men kvällarna går lätt åt till att googla information eller prata om cancern. Vi behöver hitta oss igen, vår identitet och vår parrelation och få något annat att prata om. Jag tänkte att det här kan vara ett bra sätt att försöka göra det på kvällarna, så blir vi liksom tvingade till att fokusera på något annat för en stund. Kram från en skör & orolig mamma

  Orolig mamma 2016-11-18 12:09:50 http://None
  Svara
 • Halloj. Jag skulle vilja ge den till mig och min pojkvän, på måndag har vi varit ihop i ett år. Han kom in in mitt liv när det var som mest kaos. Min son var 10 månader och jag var mitt uppe i en svår vårdnads och ungängestvist med mitt ex som lider av psykiska problem som hotade mig osv.. Min pojkvän har ställt upp på både mig och min son sen dag ett. Och nu vill jag fokusera på vår relation, prata om saker som inte har med vardagspusslet att göra. Jag vill ge honom min tid som jag varit lite snål med sen vi träffades på grund av allt plus att småbarnsåren är tuffa även för de som varit ihop i flera år, han klev rätt in i det från en barnlös vardag. Han är den jag vill vara med och jag vill göra vår relation till den bästa möjliga. En present till honom, min klippa, och till oss som par ♡

  Linda B 2016-11-18 12:09:46 http://None
  Svara
 • Om jag skulle ha turen att vinna en Fuelbox, så skulle jag dela vinsten med min partner, sambo och fästman. Efter snart tio år tillsammans har vi kommit varandra väldigt nära och delat både med- och motgångar. Vi ska vid årsskiftet flytta till ett nytt hem i en ny stad och det hade varit fantastiskt att kunna komplettera det äventyret genom att få lära känna okända sidor hos oss själva och varandra och på så sätt hålla liv i den nyförälskelse vi båda fortfarande upplever. Tack på förhand och lycka till alla deltagare! <3

  Emmy Gustavsson 2016-11-18 12:02:07 http://None
  Svara
 • Vilken rolig tävling:)))) Jag och min kille har varit ett par i 12 år och det är ju honom som jag växt upp med och blivit vuxen tillsammans med❤️️ Vi har flyttat 4 ggr, flyttade till ny stad och och tog våra olika kandidatexamer och har nu tagit steget och även blivit föräldrar tillsammans. I vardagspusslet kan det lätt bli att man ibland inte tar sig tiden att prata på djupet. Det hade varit riktigt riktigt roligt att vinna detta spel så att vi kan återupptäcka sidor hos varandra som inte tar lika stor plats längre och lära känna nya sidor hos varandra. Det hade varit extra tacksamt att bli upppiggad nu då vi båda har dygn bakom oss med kräksjukan samtidigt som dottern är sjuk??

  My 2016-11-18 12:01:47 http://None
  Svara
 • Hej Vanja, vilken bra tävling!

  Jag skulle vilja vinna en fuelbox till mig och min Jonas. Vi har det senaste 20 månaderna hunnit med två kids och ett husköp, vilket i sig är jättekul men känns som vår relation kommit i andra, tredje… tionde hand liksom. En fuelbox hade varit bra i starten av komma tillbaka till oss lite. Självklart har livet förändrats men vår relation är ju liksom anledningen till allting som hänt det senaste och den vill vi ju hålla välmående. Så jag håller tummar och tår för att en fuelbox kan berika vår relation framöver. Kram!

  Ottilia 2016-11-18 12:00:59 http://www.nouw.com/tilamao
  Svara
 • Hej Vanja!

  Jag skulle ge den till mig och min man. Vi väntar vårt första barn i december och är superglada för det! Men jag har givetvis många tankar som snurrar i mitt huvud just nu och en del av mig funderar på hur vår partner-relation kommer att utvecklas. Jag tror detta kommer att vara ett väldigt bra verktyg för oss och ge oss många skratt och härliga kvällar! Jag va inne på fuelbox hemsidan å kikade när du först skrev om den, och om det inte vore för alla sjukt stora utgifter just nu så hade jag unnat mig en.. Men just nu är det en rätt så bortskämd bebis (som inte ens är född!) som har högsta prio!

  Tack för en bra blogg/podd/vlogg ? Kram!

  Linda W 2016-11-18 12:00:13 http://None
  Svara
 • Vilken fantastisk tävling Vanja!

  Jag skulle gärna ge denna box till min mamma och hennes särbo. Dem bor på olika håll i Sverige vilket gör att dem inte träffas så ofta som det vill. Tror att en parbox skulle göra mycket gott! 😀 En perfekt julklapp

  KRAM

  Hanna 2016-11-18 11:54:18 http://None
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling! Jag skulle vilja ge den till mina kompisar och mig själv – till våran nyårsmiddag! Vi planerar en nyårsmiddag med lite blandade kompisar som inte känner varandra så bra och en Fuelbox hade ju varit perfekt för att få alla att lära känna varandra bättre 🙂 det härligaste som finns är ju att lära känna nya vänner genom dem man redan har! Stor kram!

  Sandra 2016-11-18 11:52:37 http://None
  Svara
 • Hej!!
  Chansen att vinna är nog ganska liten då det är så många som tävlar men jag provar ändå!

  Jag skulle vilja ge boxen för partners till min pojkvän! Jag tror att en sådan Box hade gjort att vi kom varandra ännu närmare och att man kan få svar på frågor som man tidigare kanske inte visste.
  Detta hade verkligen varit den perfekta julklappen till min kräsna pojkvän!

  Elin 2016-11-18 11:50:01 http://None
  Svara
 • Åh vad glad jag blev när jag såg den här tävlingen för jag blev så nyfiken på fuelboxen för par efter att jag läste ditt inlägg här på bloggen. Om jag vann så skulle jag välja att ge den till mig själv och min sambo. Vi blev tillsammans när vi var 15 ch 16 år och vi är snart inne på vårt 8e år tillsammans och ibland känns det som att man redan vet ALLT om varandra och man har slutat att priotera att prata med varandra. Därför skulle det va så himla roligt att få upptäcka varandra lite på nytt med hjälp av fuelboxen! 🙂

  Cecilia 2016-11-18 11:49:59 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!!
  Den här fantastiska boxen skulle jag vilja ge som en gemensam present till mig och min sambo. Vi har varit tillsammans i fyra år och just den grejen att prata om riktigt viktiga saker med varandra har försvunnit lite bland alla vardagsbestyr. Den boosten man får av riktigt värdefulla samtal är fantastisk och jag tror att fuelbox är en perfekt hjälp på traven!
  Kram!

  Cecilia 2016-11-18 11:48:57 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag skulle vilja ge denna box till mig och min pojkvän/sambo.
  Jag är en extremt introvert person som tidigare lidit av socialfobi under många år och har alltid haft svårt för att öppna upp mig i alla relationer. Fuelbox tror jag skulle vara ett utmärkt sätt för mig att ta mig ut ur min comfort zone lite och en chans för mig och min pojkvän att komma varandra ännu närmare!

  Ha en bra helg! MVH Josefin

  Josefin 2016-11-18 11:46:41 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge den till min älskade sambo som jag får just nu får umgås med alldeles för lite då vi båda jobbar väldigt mycket. Det finns inget bättre än att få umgås med honom.

  Moa Lundkvist 2016-11-18 11:46:24 http://None
  Svara
 • Hej hopp!

  Jag skulle vilja boxen till mig själv för att kunna använda den i syfte att förbättra en del personliga relationer. Bl.a har jag pch min svägerska haft en ganska komplicerad relation där vi först hängde en hel del men sen hade vi en del meningsskiljaktigheter och konflikter som nu mynnat ut i en ansträngt artig relation där vi kan vistas i samma rum och hålla allt civiliserat men vi hyser inga varmare känslor för varandra. Min förhoppning är att en Box kan hjälpa oss att komma varandra närmare. Bästisar blir vi nog aldrig men vi skulle kunna hitta lite samtalsämnen och kanske någrq gemensamma nämnare trots våra olikheter.

  Tack för en grym blogg o fantastisk pod.
  Kram Anna!

  Anna 2016-11-18 11:45:57 http://None
  Svara
 • Jag och mina kompisar älskar att prata om allt mellan himmel och jord men ibland får vi slut på ämnen och apparna vi laddar ner med sanning eller konsekvens har inte rätt frågor. Om jag skulle vinna skulle jag ge den här som en julklapp till vårt kompisgäng! Det vore så mysigt att sitta inne och ”spela” det här på jullovet med varm choklad ich julgodis! Kram vera

  Vera 2016-11-18 11:45:13 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge den till mig själv och min partner 🙂 Vi bor långt från vår familj och därmed alla våra barnvakter, skulle vara fint att kunna ,,dejta” med fuelboxen hemma på kvällarna 😉

  Gulla 2016-11-18 11:45:08 http://www.ynjur.is
  Svara
 • Wow vilken bra tävling och vilken bra grej. Det här blir helt klart årets julklapp. Jag skulle vilja kickstart julen med att ge den redan nu till min man. Vi har varit tillsammans i över 12 år och har 3 barn under 5 år. Kan inte vänta, vill bara stänga av tvn, plocka fram godsaker göra mysbelysning och plocka olika kort om kvällarna. Så himla bra! Håller tummar och tår.

  Elin 2016-11-18 11:39:12 http://None
  Svara
 • Hej! Åh så glad och sprallig jag blev när jag läste om din tävling. Jag såg dessa kort för första gången för någon vecka sedan och tänkte att det hade varit roligt att ge korten för par till min make och mig själv i julklapp från ”tomten”. Ja, jag brukar ordna en julklapp från tomten till oss ?, barnsligt kanske men en väldigt trevlig tradition ☺️. I år är vår ekonomi inte vad den brukar vara pga att jag är långtidssjukskriven. Så jag la ner idén om julklapp till oss iår men jag måste ju absolut försöka vinna en! ????✊?. Dessa kort måste ju vara en jättebra julklapp för alla par i allmänhet och i vår situation helt underbar föreställer jag mig! ❤️ Samtalen handlar mest om pengar och sjukdom som det är nu, så ny input från korten skulle vara underbart! /kramar Jennie

  Jennie 2016-11-18 11:35:01 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna härliga present till min älskade sambo!
  Då jag själv kan vara dålig på att prata om känslor och så gärna vill lära känna honom ännu mer, skulle detta vara ett perfekt hjälpmedel på traven! 🙂
  Detta skulle också ge oväntade upptäcksvägar man aldrig kanske tänkt ens att fråga om 🙂

  Hoppas hoppas! Och tack för en grym blogg och podd!

  Emmy 2016-11-18 11:33:50 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den till mig och min sambo. Efter många år ihop och ett barn som tar all uppmärksamhet så har vi nog tappat bort den viktiga tiden bara han och jag. Detta vore ett enkelt sätt att fånga lite tid ihop som inte handlar om bara vardag. Vore fint!

  Emma 2016-11-18 11:33:22 http://None
  Svara
 • Hörde om denna härliga box i din och Josefins podd och kände bara åååh vad jag och min pojkvän skulle behöva denna!
  Han har fått jobb i Florida, och flyttar dit någon gång i vår, och hans förhoppning är att jag flyttar efter när jag tagit studenten. Jag är skeptisk, vilket är på grund utav att vi inte orkat eller vågat osv, prata om detta eller om oss och hur det skulle bli! Jag tror att vi behöver lära oss att snicksnacka mer för att bygga på vår relation och lära oss mer om varandra. Då tror jag att det kommer kännas bättre för oss båda när vi är ifrån varandra de första månaderna, och min förhoppning är att jag ska bli säker på att jag vill vara med. För det vill jag verkligen!
  Kram❤️

  Alva 2016-11-18 11:32:53 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna till min sambo! Han är usel på att prata, sitter mest i sin egna lilla värld och det förstör väldigt för våran relation. Det blir mycket irriterade toner och syrliga kommentarer framför våran tvååriga dotter. Vi är just nu bara två personer som bor tillsammans med ett barn, typ. Kärleksrelationen är inte riktigt där längre, men jag vet att den ligger och väntar på att få komma fram igen och tror detta spelet hade varit en bra start! 🙂

  Malin 2016-11-18 11:30:20 http://None
  Svara
 • Hej Vanja,

  Jag skulle så gärna ge en Fuelbox till mig och min man. Det här året har inte varit ett snällt år. Depressioner och missfall har gjort att den grund vi stått på inte är lika grundad längre, allt har liksom puttats omkull litegrann. Vi skulle behöva en skjuts in i skratt och genom det skapa en ny grund där vi kan fortsätta 2017! Kommunikation är A och O, men vi behöver nya samtalsämnen, som leder till skratt och nya funderingar.

  Josefin 2016-11-18 11:28:11 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge mig själv detta spännande koncept. Mig själv och min kära sambo, rättare sagt. Vi har nyligen fått barn och varit inne i ett rosa fluffigt moln av all kärlek och lycka, men det har ju också av naturliga skäl varit mycket bebisfokus o lite mindre parfokus. Därför tror jag att detta skulle vara bra för oss. Lite egentid och lite dejt på tu man hand ❤️

  Elin 2016-11-18 11:26:09 http://Www.nouw.com/elinkristin
  Svara
 • Åhåhåh!! Såg inlägget härom dagen och kände bara wow! Tänk om jag och min sambo (sen 10 år) kunde få känna samma sak som du och Niklas! Vi blev tillsammans på gymnasiet och var båda två konstnärssjälar, hade varit kul att återuppleva och tillsammans se framåt med lite hjälp av Fuelbox. Hade varit bästa julklappen till min sambo och samtidigt till mig, men mest till vår relation! Hoppas hoppas på vinst!!

  Linda 2016-11-18 11:23:18 http://None
  Svara
 • Hej vanja!
  Jag skulle vilja Fuelboxen för att använda med min vänner! Majoriteten av mina vänner har jag haft sen jag var liten och eftersom vi känt varandra så länge så pratar vi oftast om nuet; jobb, relationer etc. Men inte så mycket utöver det! Jag skulle vilja vinna boxen för att få ännu djupare och härligare konversationer på tjejmiddagar, lära känna dessa fantastiska tjejer mer och få höra vad de tycker och känner längst där inne!
  Kram/ Hanna

  Hanna 2016-11-18 11:22:40 http://None
  Svara
 • Fick en dotter för 2år sedan med min bästa vän och mannen i mitt liv. Vi hade världens bästa förhållande och var mästare på att prata med varandra. Men någongång under dessa 2 år har vi liksom tappat det och den tid vi har tillsammans på kvällarna går ofta till att stöka under efter dagen eller att däcka i soffan helt slutkörda. Jag har många gånger försökt med att vi ska prata med varandra men det resulterar ofta i att vi sitter som två fågelholkar och inte riktigt vet vad vi ska prata om. Fuelboxen skulle verkligen behövas för att hjälpa oss att komma igång och lära känna varandra på nytt. Jag blir pirrig av bara tanken ? Känns så mysigt! Hoppas hoppas på vinst.

  Emelie 2016-11-18 11:22:09 http://None
  Svara
 • Ååå jag vill vinna till MIG (och min partner). Jag har försökt föreslå parterapi en miljon gånger, men får avslag. Jag tror det skulle vara så bra att snacka ORDENTLIGT. Så jag har försökt att skapa egna ”terapi-liknande” samtal, men hmm det går sådär. Det blir ju liksom bara mina funderingar. Så vi behöver en sån dära, för par! TACK!

  😀

  Louise 2016-11-18 11:10:48 http://hejhejvardag.com
  Svara
 • Jag skulle ge boxen till mig och min sambo. Vi sitter i lite samma sits som ni. Vi har en snart 3-årig tjej och en 1-årig grabb, vi har med andra ord inte pratat så värst mycket med varandra på lääääänge! Haha Jag kan verkligen tänka mig att boxen är precis så bra som du får den att låta, och vi skulle verkligen kunna behöva en knuff i relationen (som av förklarliga skäl fått stå tillbaka lite…)! Nu håller jag tummarna att vi får den bästa julklappen en relation kan få!!

  Sofia 2016-11-18 10:54:57 http://None
  Svara
 • Hade gett den till mig själv och min sambo i julklapp. Efter 10 år och snart två barn tillsammans så kan samtalsämnen utöver det ständiga vardagspusslandet vara välkommet 🙂

  Sofie 2016-11-18 10:51:42 http://None
  Svara
 • Åh! Jag vill såklart ge den här till min kille! Tillsammans med en pizza och en flarra bubbel ska vi sätta oss vid matbordet och bara PRATA. Hur ofta sitter en egentligen vid matbordet och pratar!? Ofta hamnar vi i soffan, slökollar på något och kommenterar det som syns på tv (och det är liksom allt vi säger till varandra på en hel kväll). Det hade varit såå kul att få lära känna honom mer på djupet, höra mer om hans innersta tankar, och se vad vi faktiskt har för likheter och olikheter.

  Hanna 2016-11-18 10:40:55 http://None
  Svara
 • Åh jag vill jättegärna vinna till min rackarns fina sambo som sköter hemservice medan jag satsar på företaget. När jag kommer hem sjunker vi ner i soffan, kväll efter kväll och jag har sedan du skrev om detta tänkt att det vore så JÄKLANS mysigt att göra annorlunda en kväll. Bunkra upp lite godheter, dricka något gott och tanka upp vår relation genom fuelbox för par.
  Det vore himla fint att kunna ge detta till honom i julklapp <3 Heja!

  Karin 2016-11-18 10:36:01 http://None
  Svara
 • Jag vill SÅ gärna vinna parversionen av FuelBox och ge den till min fina sambo (och mig själv då, hehe). Vi firar snart att det är fyra år sedan mina kompisar knuffade in mig i honom på ett dansgolv (och sedan den kvällen har det helt enkelt varit vi) och detta skulle vara en perfekt present till vår lilla årsdag.

  Rebecka 2016-11-18 10:30:28 http://None
  Svara
 • Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna parboxen till mig och min kille. Vi har hamnat i det här sitta-bredvid -varandra- i -soffan- och -kolla -på -varsin -dator-träsket och skulle verkligen behöva en spark där bak för att ta hand om och vårda vår relation. På senaste tiden har det gått upp för mig att nästan ingenting varar för evigt och när man börjar ta varandra föregivet och slutar uppskatta varandra är det kanske för sent? Det skulle kännas otroligt skönt att kickstarta 2017 med att boosta förhållandet. Och vinner jag inte får jag väl köpa en Box, för det här är en superidé, men som student är inte kassan så stor så det skulle tyvärr får dröja… tack för bra blogg, podd och youtube!

  Madde 2016-11-18 10:12:54 http://None
  Svara
 • Jag vill så gärna ge den här till mina föräldrar i julklapp. Att leva tillsammans med någon i många år är inte enkelt, och ofta är det i kommunikationen det brister. De är mina förebilder på så många sätt, som människor, föräldrar, i sina yrken. Jag tror boxen kan styrka dem ännu mer i sin relation. Jag önskar att jag kommer få en relation som dem med min framtida partner.

  Men jag vill att de ska lära känna varandra ännu djupare såhär efter snart 30 år tillsammans, eller prata om samtal som inte naturligt kommer upp i vardagen. Nu när vi barn har flyttat vill jag att de ska fokusera på varandra.

  Kram och tack för härlig pod, blogg, insta och snappi <3

  rebecca 2016-11-18 10:06:30 http://None
  Svara
 • Jag skulle bli så glad om jag vann en fuelbox till mig och min sambo. Vi väntar vårat första barn (bf idag men kommer nog ingen bebis än, hehe) och graviditeten har tyvärr gjort att vi glidit isär en hel del.. Jag är rädd att vårat förhållande kommer spricka när vår son väl är född men vi båda vill göra allt för att det inte ska ske. Tror att fuelbox skulle hjälpa oss att hitta tillbaka till kärleken vi egentligen känner för varandra 🙂
  Kram /Emelie

  Emelie 2016-11-18 10:06:27 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja! Jag skulle vilja ge en fullbox för vänner till migsjälv i julklapp som klapp på axeln för allt pluggande och kämpande med tentor och arbeten, som jag då kan dela med mina vänner. Jag är 23 år och började plugga till sjuksköterska på en annan ort (Uppsala) för snart ett år sedan. Jag har en del vänner här i Uppsala sedan tidigare och också träffat flera nya vänner. När man lever studentlivet så blir det massor men häng och tillställningar med vänner från olika håll, i olika gäng och olika konstellationer med både nära och också lite mer avlägset bekanta. En fuelbox för vänner vore ju det ULTIMATA för mig och mina vänner under alla kvällar och tillställningar som kan knopar ihop här i Uppsala. Det skulle passa så bra till allt från när man sitter i soffan och bara myser eller när man äter middag och dricker vin för att senare ha en utekväll. Det vore så drömmigt att vinna en fuelbox då man som student inte bara kan köpa allt man vill hur som helst. Jag har sedan ni berättade om det i podden varit sååå sugen på att köpa mig en då det är en sån sjukt bra och rolig idé!! 🙂

  Johanna Andersson 2016-11-18 10:06:13 http://None
  Svara
 • Hade mer än gärna slagit in denna lilla box och gett BÅDE mig och min sambo i gemensam julklapp!
  Med en flytt till hus förestående nästa helg har de senaste månaderna varit otroligt fullspäckade och intensiva! Inte mycket tid har avsatts till oss som PAR, utan endast till oss som mamma och pappa till vår lilla 2-åring.
  Jag visualiserar Fuel Boxen, mig och min sambo, en sprakande brasa i VÅRT hus och en härlig stund ihop om några veckor när flytt och allt har lagt sig och landat!
  Dessutom har vi ju lovat varandra att inte köpa varandra några julklappar (flytt = en vääääldigt stor julklapp i sig haha), så denna lilla låda hade ju varit den lilla pricken över det lilla i:et denna höst och vinter 🙂
  Kram på dig!

  Johanna 2016-11-18 10:04:58 http://None
  Svara
 • Åh, jaaag vill vinna boxen till mig (och min man)! Vi är i samma skede av livet som ni, mitt uppe i småbarnsåren. Att få skjuts i samtalen med fiffiga frågor verkar fantastiskt!! Ett glas vin, något gott att äta till och dessa frågor, perfekt när barnen somnat. Håller tummarna!

  Mathilda 2016-11-18 10:00:58 http://None
  Svara
 • jag hade velat ge parboxen till min ssyter och hennes sambo. dom fick barn för ungefär ett halv år sen, jag tror dom behöver spendera mer tid bara dom och prata mer. jag tror det hade varit perfekt för dom!

  alice 2016-11-18 09:55:47 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Jag vill ge en Fuelbox till min man i julklapp! Vi kommer fira vår första jul som nygifta, och en par-Fuelbox känns som den perfekta presenten att ge så här i början. ✨✨
  Kram!

  Tove 2016-11-18 09:53:43 http://None
  Svara
 • Skulle vilja vinna den till mig och min sambo.

  Den skulle behövas för oss som colan behöver kolsyra, som glassen behöver en skvätt chokladsås och som vi behöver ha vår son för att överleva.

  Vill vinna den för par, såklart <3

  Jennifer 2016-11-18 09:45:13 http://None
  Svara
 • Ooooh! Denna box vill jag ge till min underbara man i julklapp!

  Elina 2016-11-18 09:44:15 http://None
  Svara
 • Hej! Jag skulle verkligen vilja ge denna box till mina föräldrar. De har haft en tuff period då min mamma under en längre tid lidit av svår depression, och mycket i livet har kretsat kring det. Skulle verkligen vilja hjälpa dem att få en nystart så att de kan påminnas om varför de faktiskt älskar varandra och passar så bra ihop. Tror att de kanske börjar glömma det…. Kram på dig och din fina familj!

  Sara 2016-11-18 09:41:38 http://None
  Svara
 • Skulle vilja ge denna till OSS. Jag vet ju att någonstans där inom oss finns ett för himla bra och roligt team egentligen…. EGENTLIGEN. Men just nu präglas vardagen mycket av att ha en otroligt härlig och energifull 2-åring, en bebbe på bakning i magen och därmed en för himla trött preggo fru, samt en make vars majoritet av vakna tid går åt till jobbet eller praktiska saker. Liksom, när ger vi OSS näring så som vi ger av oss själva till allt annat!? Man bara förväntas fixa det – men tuhuhuusan så SVÅRT!

  Så, en present till oss!

  Bebben kickar och hälsar!

  Sandra B 2016-11-18 09:35:26 http://www.sandraburstrom.blogg.se
  Svara
 • Hej Vanja! Tack för en fin blogg och en bra tävling!

  Jag skulle ge den till min man i födelsedagspresent! Han tog examen i somras och började jobba i augusti. Slitigt jobb med långa dagar har resulterat i en vardag som mest innehåller jobb, mat, kanske ett avsnitt av en tv-serie och sova. Så jag skulle använda Fuelboxen för att prata om allt som vi inte har pratat om hittills under vår nioåriga relation och kanske hitta små vi-stunder igen!

  Gabriella 2016-11-18 09:35:14 http://None
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ge denna till mig och min sambo! De sista åren har varit tuffa för oss. Vi fick två barn med under ett år mellan dem. De är idag 3,5 och 2,5 år. Och det har varit krävande, så klart mysigt också, men vi är inte där vi var förr och har många gånger funderat på att separera. Kanske parboxen kunde hjälpa oss att få igång gnistan igen och hjälpa oss att prata om andra saker än barn, blöjor, vem som ska hämta och lämna, vem som ska handla och vem som ska laga middag osv osv.. Vi behöver helt enkelt hitta tillbaka till varandra igen! Tusen tack för en enormt härlig blogg! Så ärlig och full av insiration. Stor kram!

  Victoria 2016-11-18 09:34:16 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge boxen för par till min man. I familjen finns fyra barn, två lite äldre från min mans tidigare relation, och två nya pluttar, en fyller snart tre och en är åtta månader. Behöver jag ens sägs att relationen sätts på prov både var och varannan dag? Vi prioriterar tyvärr bort att prata om bara oss, om vår relation. Det är dags att börja ta hand om OSS nu också! Kommunikation tror jag är nyckeln till mycket och det vore toppen med lite hjälp på vägen. <3

  Karin B 2016-11-18 09:32:50 http://None
  Svara
 • Min syster har levt ett flertal år i medberoende med en partner som hon nu vågat ta steget från.
  Hennes nära och kära får äntligen se henne börja le och känna livslust igen, vilket är fantastiskt.
  Att hon numera säger att hon ser världen på ett helt nytt sätt, fast med känslan av att hon är iskallare mot omvärlden än någonsin.
  Att få vinna vänskapsboxen eller parboxen till henne skulle vara en ultimat och värdefull nystart för henne. Åh, tänk om det ändå vore så.

  Ida 2016-11-18 09:20:56 http://None
  Svara
 • Jag och min man har varit tillsammans i snart 10 år och om jag vann så skulle jag ge denna till oss i julklapp. Vi har under dessa år varit med om mycket jobbiga saker i familjen så som bröstcancer, separationer, annan sjukdom och inte minst så förlorade min man sin pappa för ca 1 år sen.
  Jag tror fuelbox skulle kunna hjälpa oss att prata om allt i vårt liv, både dessa jobbiga saker ovan men även andra saker som vi inte vet om varandra än. Att få komma in på djupet hos varandra kommer nog stärka vår relation så den kan fortsätta i hela våra liv. ❤️

  Anna 2016-11-18 09:09:14 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja och tack för en glädjefylld och inspirerande blogg!

  Jag är äldst utav tre syskon. Numera har alla utom ett flugit ut ur barndomshuset där mina föräldrar nu bor med min yngsta lillebror. Det kan verka idylliskt. Förutsättningar för en fin uppväxt har varit stora. Men så har inte fallet varit. Jag kämpade med anorexi genom hela mina tonår och mina föräldrars relation tog stryk. Mina föräldrar är det bästa jag har och jag skulle vilja ge tillbaka till deras förhållande. Trots bråk, oense och vardagligt tjafs, tror jag på deras kärlek och jag vill inget hellre än att de en gång för alla ska kunna känna glädje tillsammans igen. Därför tror jag att Fuelbox skulle vara det ultimata verktyget för mina föräldrar att hitta glöden hos varandra igen.

  Kram Sara

  Sara 2016-11-18 09:08:45 http://None
  Svara
 • Denna skulle jag vilja ge till min man om jag har tur nog att vinna! På fyra år tillsammans har vi hunnit med mycket bland annat bröllop, två graviditeter som till slut slutade med världens underbaraste lilla son som blir 3 månader idag! Livet förändras ju enormt när man får barn & detta hade gjort att vi hade kunnat hitta varandra som man & fru igen. Att inte bara vara mamma & pappa, hur mysigt det än är ❤️

  Isabell 2016-11-18 09:08:09 http://None
  Svara
 • Jag vill ge den här boxen till mig och min sambo! Efter fyra år tillsammans och två väldigt hektiska vardagar är lite hjälp på traven ingenting man tackar nej till…

  Ebba 2016-11-18 09:08:01 http://None
  Svara
 • Om jag vann fuelbox perversionen skulle jag ge den till mig och min sambo. Vår son är nu ett år men tiden för varandra är fortfarande liten och energin är inte alltid på topp. Detta hade varit en hjälp på vägen till att hitta tillbaka till parrelationen och inte bara vara mamma och pappa.

  Linn 2016-11-18 09:02:44 http://None
  Svara
 • Den skulle gå direkt till mig och min sambo, så jag vill gärna vinna parvarianten!

  Linda 2016-11-18 08:52:05 http://None
  Svara
 • Fuelboxen hade jag velat ge åt min sambo (och mig) i julklapp! Med en 5 månaders bebis hemma så handlar pratstunderna oftast om blöjor, utveckling och smakportioner, vilket ju är mysigt på sitt sätt, Men jag hoppas ändå på denna så vi kanske kan ha en kväll i veckan då vi pratar om annat ?

  Erika 2016-11-18 08:26:44 http://liinaerika.blogg.se
  Svara
 • Men bästa tävlingen ever!! 🙂
  Jag har pratat om den här boxen hemma och min man tycker att den verkar vara en väldigt bra uppfinning. Vi har varit ett par i 14 år och fick vårat första barn 2 dagar innan vår 1-årsdag och vi vet knappt hur vi ska umgås om inte barnen är hemma. Den här boxen vill jag ge till mig själv i julklapp, en bra investering i förhållandet! 😀

  Jannice 2016-11-18 08:24:42 http://womsa.se/jannice
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja ge denna till min man Jonny ♡ vi har varit ett par i 10 år och har två härliga flickor på 2.5 år och 9 månader. Underbart, men en hel del sömnbrist och annan stress i vardagen så hamnar ”oss-tid” långt ner på listan.. Vill piffa upp det vi har tillsammans & lära känna varandra på nytt och med mer kärlek!

  Jessica 2016-11-18 07:52:35 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge Fuelbox:en till mig och min sambo som en gemensam julklapp. Efter 4,5 år tillsammans skulle det vara härligt med lite ny energi till relationen då jag många gånger upplever att den blir lite slentrian och tagen för givet, även fast vi absolut har det bra tillsammans. Jag är övertygad om att Fuelbox skulle bidra med många härliga diskussioner som skulle få oss mer tighta som par och även tacksamma över att vi valde varandra. Återupptäcka varandra helt enkelt! Jag skulle bli fantastiskt glad om jag blev den lycklige vinnaren av den!

  Johanna 2016-11-18 07:42:51 http://None
  Svara
 • Å dennabox vill jag ge till min partner i julklapp!

  Hanna-Sara 2016-11-18 07:34:50 http://None
  Svara
 • Jag skulle ge den till mig och min man i julklapp. Vi har varit ihop i tio år i mars och vi tror nog att vi känner varandra helt och hållet men jag tror att fuelboxen skulle kunna ge oss nya saker att prata om och nya sätt att lära känna varandra. Precis vad två slitna småbarnsföräldrar behöver för att få tillbaka gnistan igen!

  Sofia 2016-11-18 07:28:58 http://None
  Svara
 • Åh åh åh alltså detta ÄR verkligen årets bästa julklapp och skulle jag vinna parversionen hade den utan tvekan hamnat under granen till mig och min sambo. Vi har varit föräldrar till världens härligaste kille i snart 1,5 år – en tid som för oss inte har varit så himla enkel utan inneburit många sömnlösa nätter och få stunder av att vara ett par. För tillfället sover vi inte i samma rum och hinner knappt prata om någonting annat än förishämtningar och handlingslistor. Med andra ord: vi är i stort behov av en FuelBox och jag tror (vet!) att min sambo skulle bli strålande glad över att få en i julklapp.

  Helena 2016-11-18 07:17:28 http://None
  Svara
 • Hej fina Vanja!

  Jag skulle vilja vinna denna underbara FuelBox till min partner.
  Vi har varit tillsammans i 4 år och har gått igenom mycket tillsammans. Därför hade det varit väldigt roligt att få chansen att vinna denna box och överraska honom till jul. Ett perfekt och mysigt spel på julaftons morgonen i soffan med mysiga ljus, julmust och pepparkakor.
  Så nu får jag hålla tummarna!

  Kram till dig! ?

  Mathilda 2016-11-18 07:14:08 http://None
  Svara
 • Hej Vanja, jättekul tävling! Följer er poddis tack vare min bästa vän som tipsade om era energigivande dialoger?
  Jag och min fina bästi följer ju då er tillsammans och direkt när vi hörde om Fuelboxen så sa vi ”vilken grej!!”. Vi har seriöst pratat om att investera denna lilla sak som en investering i vårt tjejgäng. Vi går nämligen alla sista året på gymnasiet, nästa år kommer vi alla gå olika vägar. Vissa (inklusive jag) ska flytta 40 mil hemifrån och plugga och vissa iväg utomlands och jobba. Detta känns som en såå bra grej att samlas kring när vi ses ihop och pratar ikapp hela gänget, vilket inte kommer vara möjligt att genomföra allt för ofta – men när vi genomför det vill man ju verkligen känna att man får ut aallt av tiden!! Därför skulle jag vilja vinna Fuelboxen för vänner.?

  Julia 2016-11-18 07:11:23 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!