Momspon mumsar godis

vanja wikström

Aaaaahhhhhh! I går var första gången på över en vecka som jag INTE vaknade upp med en dunkande huvudvärk, och en skalle som kändes som en tryckkokare som höll på att explodera. HALLELUJA.

Jag tycker jag ser lite medtagen ut på bilden, JAG kan i alla fall se i mina ögon att jag ser typ tacksam men sliten ut. Sliten pga ovan nämnda rackarns värk, och tacksam för att den ÄNTLIGEN var över.

 

vanja wikström

Att vakna utan värk kändes nästan paradisiskt härligt. Jag kände mig tjugo kilo lättare, och väldigt mycket mer peppad på livet om vi säger så. Har fått en ny förståelse för er som lider av migrän – vilket jäkla PISS alltså, att behöva leva med något sånt. Fy.

 

vanja wikström

Niklas har också varit lurig, så jag tror vi åkt på nåt mystiskt virus. Grodan har klarat sig tack å lov.

 

vanja wikström

Tänkte att jag liksom spränger in lite allt möjligt i det här inlägget, så nu kör vi en sittande Momspo!

Pjucks / Esprit
Jeans / Gina Tricot
Blus / Esprit
Location / DRÖMKONTORET såklart!

 

vanja wikström

Älskar verkligen mitt halsband från Pernille Corydon. Den där månen som kikar fram gör mig alltid så glad.

 

vanja wikström

Att pimpa sig med ringar och armband är nåt annat som gör mig glad. Känner dock att jag är sugen på att ha lite fler ringar att välja mellan.

Slinker in på Caroline Hjerpes Inspirationstagram med jämna mellanrum och dreglar över allt fint. Hennes butik ligger cirka en minut från drömkontoret, så inom kort ska jag svassa över och gå loss.

 

vanja wikström

Och hörrni! För att spränga in ytterligare en grej i det här spretiga inlägget: det här med att dela kontor med GODISRÅTTAN Josefin Dahlberg alltså… Man snaskar KONSTANT!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Ett urval av det som finns att mumsa på för tillfället: mandlar (mest for show, de äter vi inte), vattenmelonschokladägg (I know, SÅ weird smak, men SÅ goda!) samt chokladpraliner.

Ska jag vara ärlig fanns det dessutom en hel skål med Exotic Snacks PLUS en kopp med lösgodis, men de gjorde sig inte lika snajdigt på bild. Det går inte nöd på oss på snacksfronten alltså. Eller – sockerfronten, snarare.

 

vanja wikströmMen men, man får väl ta seden dit man kommer helt enkelt! #NomNom Over & out – hoppas ni har en riktigt rackarns ljuvlig FriYAY!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Skorna är sååå snygga! Du nämnde att de kom från Esprit, är supersugen på dom men hittar inte dom på hemsidan. :/ Köpte du dom i butik? 🙂
    Tack för en fantastisk blogg, podd och youtubekanal! <3

    Sara 2016-11-13 13:24:14 http://None
    Svara
  • Hej hopp..Alltså typ jämt bär du urgrymma jeans och jah tänker dem vill.jag ha…men hittar inte jeansen varken i butik rl online..vad heter dem.du har på.dig??
    Tack igen för att du e inspirerande härlig person?
    Kram Fia

    Fia 2016-11-13 01:08:57 http://None
    Svara
  • Ett oh så tråkigt tips, men tyvärr sant. Skippa godiset och slipp huvudvärk 🙁 Får alltid ont i huvudet när jag äter mkt godis, blodsockret åker berg-och dalbana.

    anna 2016-11-13 00:39:42 http://None
    Svara
  • Men vad härligt att du äntligen är bra igen! Det är så jobbigt att vara sjuk?!
    Hoppas du får en TOPPEN helg, och att föreläsningen gick bra! <3

    Kramar <3 <3

    Ida 2016-11-11 19:00:11 http://nouw.com/idahansson
    Svara
  • Ett tips till alla ni som har migrän. Jag har haft migrän och det hindrade mig att göra massa roliga saker. Jag testade akupunktur för min migrän och det är mirakel det hjälper (för dom flesta). Jag körde ca 10 behandlingar en gång i veckan. Nu har jag inte haft migrän sen i somras. Ett jätte bra tips. Kram!❤️

    Lovisa 2016-11-11 18:47:58 http://None
    Svara
  • Ska inte ligga vara bra mot alla typer av smärta!? 😉 kanske därför det börjar släppa nu när det börjar hända grejer på andra plan. haha! Vill bara önska dig en strålande fin helg, och bara så du vet så var det fleeeera som skrev ”åh vanja är så härlig och sprudlande” om mitt inlägg igår så jag hoppas innerligt att du fattar att du är OVANLIGT härlig person!? Jamen klart du fattar det. PUSS! <3

    ISA 2016-11-11 17:42:08 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Vill bara säga tack för all inspiration som du ger! Finns inget som gör mig så peppad som att lyssna på din & Jossans podd eller att bläddra in på instagram och slinka över dina bilder och inlägg!! Kram och ha en fin fredag (från en kejsarsnittsmamma till en annan;-)) !

    Elinkristin 2016-11-11 13:23:39 http://www.nouw.com/elinkristin
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!