Dagens Momspo rockar fuskpäls

Processed with VSCO with hb1 presetJag kan nog räkna de gånger jag fått upp Dagens på själva DAGEN (om ni förstår) på…eehh, ja cirka noll fingrar. FÖRSTÅÅÅÅR inte hur folk hinner det. Men vet ni vad? I DAG HANN JAG!

 

Processed with VSCO with hb1 presetSåhär såg jag alltså ut precis just i dag, måndagen den 7.e november 2016. Det var kallt som faaaaen, men som tur var hade jag detta megasuperduperljuvliga fluff att värma mig i.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 presetSåna här dagar blir verkligen roligare när man sätter på sig en jacka som gör en glad.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeans / Gina Tricot
Pjucks / Esprit (nya favoriter, de kirrar kylan och snön galant kan jag meddela)
Topp / Gammal klänning från Monki som jag satte saxen i och gjorde om till topp
Fluff / Gina Tricot
Hår / Rätt så snyggt tycker jag, men sjujäkla skitigt

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Humör / Jag må se glad ut, men huvudet har känts som en migränboll de senaste dagarna. En migränboll i kombination med en tryckkammare. Inte så najs faktiskt. Ipren har inte hjälpt, men fick rådet att testa treo som funkade bättre.

Sjukt jobbigt dock, att bära på denna migrän-tryckkammare. Hoppas det blir bättre snart. Har i princip aldrig ont i huvudet, så jag är inte så van vid hur man hanterar sånt. Niklas är inte heller så kry, så jag tror det beror på någon bacillusk. Försöker vara extra snäll mot mig själv genom att äta bra, dricka mycket och lägga mig tidigt, hoppas det hjälper en smula.

Hoppas ni haft en finfin måndag, och sluppit huvudvärk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Har man sån tur att du tröttnat på jackan och vill sälja den? 😉

    Jennie 2017-03-07 20:17:25 http://None
    Svara
  • Usch, har också väldiga problem med migrän och ibland vill man bara att huvudet ska i princip gå sönder så man slipper smärtan 😉 har märkt den senaste tiden, eftersom jag inte kan ta starka tabletter då jag är gravid, att för mig funkar Coca Cola, friskt luft och något salt.
    Så snygg du är i pälsjackan! Riktigt momspo 🙂 vet du om det finns ute nu eller kommer den att komma om x antal veckor? Vill verkligen också ha en sån 😉

    Ida 2016-11-08 22:42:39 http://idakappelin.se
    Svara
  • Om det håller i sig kanske du ska kolla ditt blodtryck för säkerhets skull men är Niklas sjuk samtidigt är det säkert bara ett virus och går över

    Isabelle 2016-11-08 20:28:04 http://None
    Svara
  • SÅ. HIMLA. FIN! <3 Pälsen är verkligen jätte bra på dig, Vanja!<3
    Kramar!

    Ida 2016-11-08 13:30:29 http://nouw.com/idahansson
    Svara
  • Krya på er! <3

    Sofia 2016-11-08 04:59:20 http://None
    Svara
  • Tips från coachen eller drottningen av huvudvärk:

    En ipren hjälper sällan mot riktigt ihärdig huvudvärk. Du behöver kombinera den med helst två alvedon, då släpper det ska du se! Vill du inte blanda (även om det inte är nån fara), ta då två alvedon och skippa ipren. (Men ta aldrig dubbla ipren, det gäller bara alvedon).

    Treo och allt med acetylsalisylsyra hade jag skippat, visserligen effektivare än ipren men också riiiktigt jävligt elakt mot magen.

    Kram!

    anna 2016-11-07 21:21:39 http://None
    Svara
  • Hoppas ditt huvud mår bättre nu! Ine roligt med ont!

    emzi 2016-11-07 21:17:31 http://emmelemzi.com
    Svara
  • Så fin i pälsen!! Provat en sån men var inte alls fin på mig tyvärr 🙁
    Angående migränen. Jag e en riktig migräniker och har testat det mesta på recept och receptfritt. På det receptfria planet är det bästa två treo och en panodil i samma veva. Sen att djupandas, låter löjligt kanske men så viktigt att andas djupa andetag. Ibland kan man nästan känna hur det blir bättre i de djupa andetagen. Syre till hjärnan är det bästa tricket, typ jämt. Man tänker såååå mkt klarare och stressar ner på ett alldeles otroligt sätt bara genom att andas djupt. Lycka till å krya! Kram

    Ida 2016-11-07 21:13:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!