Vårt ljuvligaste klipp någonsin

[youtube id=”WkRYS2lneU4″]
Jag är så innerligt glad av vi håller på med YouTube. Annars hade vi aldrig filmat vår vardag, och de glimtar som vi nu för alltid kommer kunna titta tillbaka på känner jag är guld värda. Att filma en skolavslutning eller födelsedag är såklart skoj, men just VARDAGEN tycker jag är allra roligast att ha kvar.

Det här är ett sånt klipp som gör att hela vår YouTube-resa liksom känns SÅ VÄRD. För det är vårt ljuvligaste klipp någonsin, och ändå bara en helt vanlig lördag hösten 2016. Grodan fiskar med kusin Ruben, tittar på kaniner, spelar piano och sjunger hos kompisen Charlie – och så klipper han sig för första gången i lilla livet.

Jag tror att jag kommer titta på just precis det här klippet obehagligt många gånger. Såväl nu som om ett år, fem år, tio år och trettio år.

Gå gärna in och prenumerera på vår kanal här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag fullkomligt ÄLSKAR vloggen eller era klipp på Youtube. Om inte ens min egen son älskar den ännu mera än vad jag gör. Så fort jag säger Iggy så springer han till läsplattan eller mobilen och skriker efter Iggys klipp. Fortsätt leverera, ni är helt underbara!!

    Samanta 2016-11-07 21:21:45 http://None
    Svara
  • Väldigt härligt klipp. Älskar när han säger att ”Det är fantastiskt” att bli klipp och när han ställer sig med händerna bakom ryggen och säger att han är klar efteråt, så gulligt!

    Sofia 2016-11-07 05:42:45 http://None
    Svara
  • Så mysig video från början till slut ❤︎

    Maria 2016-11-07 00:26:48 http://www.mariaanderzon.se
    Svara
  • Ååh va fint klipp!! Älskar när han säger att klippningen va ”Fantastisk”, så himla himla gulligt!!

    Kristina 2016-11-06 14:21:11 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara
  • Håller med om att klippet var helt underbart! Iggy är så finurlig och det är så roligt att följa med då han växer upp. Tack för att ni delar med er!

    Fredrica 2016-11-06 12:55:50 http://fredricasblogg.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!