Kom på vår livepoddis 15/12!

Processed with VSCO with hb1 presetJag och Jossan ger oss på vår tredje livepoddis, och den går av stapeln 15/12 i Kristinehamn. Biljetterna kostar en hundring, och köps här!

Men vet ni vad som är så RACKARNS coolt med just denna livepoddis? Jo, den anordnas av två SJUTTONÅRINGAR! Närmare bestämt Emma och Smilla som ni ser på bilden ovan.

För några veckor sen fick jag ett mail från dem. De hade startat ett UF-företag (Ung Företagsamhet, ett initiativ jag ÄLSKAR), hade som affärsidé att agera eventbolag – och ville anordna en livepoddis med mig och Jossan. ”Kul!” sa jag. ”Men ska vi lägga en hel arbetsdag på att åka till Kristinehamn och göra detta, så måste vi ta betalt.” Jag gav dem en summa som jag tyckte var en skälig lön för oss båda för dagen, och sen tänkte jag inte så mycket mer på det.

En vecka senare får jag ett nytt mail: ”Hej, det är vi igen, vi har fixat sponsorer och löst alla kostnader – ska vi spika 15/12?”. Då gick jag AAAAAV, av stolthet! Vilka rackarns brudar! 17 bast, och redan så sjukt driftiga. Jag är ASIMPAD.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

I torsdags hade vi möte med Emma och Smilla som åkt till Estocolmo för att spika alla livepoddisdetaljer. Över en skål naturgodis (som de hade med sig, bra där!) bestämde vi ämne på poddisen, pratade tider, resor, tekniska lösningar etc. Superproffsigt.

Dessa två tjejer är ett praktexempel på såväl Dream Big, som Just Do It, Fuck It och Make It Work. Jag och Jossan KUNDE inte vara stoltare över dessa två überkompetenta poddeliner som rattat ihop en livepoddis som kommer bli magiskt bra!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Så komsi komsi alla ni som bor i Kristinehamn med omnejd! Karlstadbor, Örebroare – ta med er era kompisar och kom å häng med oss och få en riktigt rolig kväll till det ynka priset av en hundring. 15/12 kör vi alltså, och biljetterna köps här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hur bokar man plats? Är ruskigt sugen på att komma. Khamn är ju trots allt min hemstad! Var är det någonstans? Brogårdsskolan, Christinateatern?

    Emelie 2016-11-06 16:53:26 http://None
    Svara
  • Vilken tid är det?

    Bor i Karlskoga och vill gärna komma!

    Frida 2016-11-06 08:43:38 http://None
    Svara
  • Jag vill ju så så gärna gå, är ju värmlänning och hänger där endel! Kommer absolut om jag är i krokarna då, så driftigt och härligt! väldigt modigt också att skriva och ens fråga om en sån sak som 16 bast. Minns att jag var livrädd att ens be om typ ett glas vatten och *vara till besvär*, haha!

    ISA 2016-11-05 17:04:40 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!