Fina barnsånger

[youtube id=”YzdQAbvsmqM”]
Nåt som är extra härligt med att jag känner att tiden börjar återvända till mitt liv, är att jag kan engagera mig mer i Babyloonz – mitt och Niklas barnvarumärke! Det är SÅ kul, för jag är SÅ stolt över detta.

Med i princip noll pengar har vi (framförallt Niklas) trollat med knäna för att skapa nåt som vi tycker är bra på riktigt, för både barn och föräldrar. Den här senaste spellistan med barnmusik är vi extra stolta över, den innehåller ett knippe nyskrivna låtar som handlar om vikten av att vara snäll och dela med sig till sina vänner, en mysig låt att vakna till/somna till samt en svängig låt för alla barn som gillar att dansa.

Låtarna är bra PÅ RIKTIGT tycker vi, trallvänliga och glada – men utan att göra hål i öronen på päronen. Tvärtom är de riktig njutbara. Skrivna av Eleonor Ferrari, och gillar man Veronica Maggio till exempel så tror jag att man älskar de här barnlåtarna. Oavsett om man faktiskt har kids eller inte.

Dra igång spellistan ovan och ha en musikstund hemma/i bilen/på lokaltrafik/på restaurangen vettja! Och vill ni ha mer hittas Babyloonz YouTube-kanal här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Vi älskar Babyloonz här hemma! ?

    Claudia 2016-11-04 22:18:23 http://www.claudiagalliconcha.se
    Svara
  • Herregud! Jag hade ingen aning om att det var ni som låg bakom det här. (och att du sjunger på videosarna? Fint!) Har i alla fall varit räddningen och botemedlet för stissiga barn på eftermiddagarna på förskolan där jag har vikarierat. Tack för det!

    Lina 2016-11-04 14:21:26 http://None
    Svara
  • Är SÅ tacksam för babyloonz! Det är så svårt att hitta bra sångsnuttar på youtube men Babyloonz är verkligen kvalitativa och passar både min tvååring och min femåring.
    Finns det möjlighet för er att göra fler videos med versioner av redan befintliga låtar (som ni gjort med exempelvis ”imse vimse” och ”hjulen på bussen”? Ofta får ju barnen sina favoriter och det blir dessa låtar som efterfrågas och spelas om och om igen. Vi älskar också att ni tagit in låtar som inte riktigt finns etablerade i Sverige ännu, exempelvis ”fem små ankor”. Fortsätt gärna med detta. Ni är guld! Kram

    Michelle 2016-11-04 13:05:21 http://None
    Svara
  • Det vore kul att höra mer om Babyloonz, antingen här eller på er kanal. Hur började allting, hur har ni lyckats ta fram apparna (har ni haft anställda med den kompetensen redan från början?), eller hur sjutton går allting till? 🙂

    Rebecka 2016-11-04 12:27:23 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Det är faktiskt exakt det jag har tänkt att jag ska skriva till dig. Vi har en 10 månaders här hemma som ibland får titta på youtube-klipp och alla klipp blir ju sååååå hetsiga och jobbiga när det är för barn, i alla fall när man hört dem några gånger. MEN så tycker jag inte att det är med babyloonz, det är svängigt och bra och roligt att titta på men ändå lugnt och harmoniskt och det blir inte så hetsigt (haha min telefon ville skriva getostkräm istället). Så tack för det!! Jag har bara en undran kring ett utav klippen och det är den engelska låten på stranden, där ett av barnen leker med ett getingbo (???). Den kände jag var lite sådär ? Man vill väl lära barn att vara lite försiktiga kring dem. KRAM! ⭐️⭐️⭐️

    Sofia 2016-11-04 10:17:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!