Eyes eyes eyes

Processed with VSCO with hb1 preset

Eftersom jag titt som tätt får frågor om var jag hittat mitt fina datorfodral, så tänkte jag förära det med ett alldeles eget inlägg. Det är köpt på FANTASTISKA Society6.com, där designers från hela världen lägger upp sina illustrationer. Dessa kan man sedan beställa på kläder / väskor / muggar / prints / mobilskal / Datorfodral / younameit – allt till en ganska liten peng. Älskart!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Är fortfarande nykär i detta fodral! Beställde även ett med magiska palmblad (det kan ni kika på här) men det har jag knappt använt än. Blev dock svårt sugen på det nu… Hmmm. Tror faktiskt jag byter till det i morgon. Omväxling förnöjer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Sen jag såg ditt magiska fodral har jag varit kär i ögonprint! Vet du vad designern som har gjort ditt fodral heter? Skulle gärna ha mönstret på ett mobilskal! 🙂 Kika gärna in på min bloggis där jag har lagt upp ett supersmarrigt frukostrecept och en härlig höstlista! www.elincecilia.itgirls.se

  Kram <3

  Elin Cecilia 2016-10-31 09:58:27 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Det är så fint! Finns det ingen direktlänk till just det fodralet? Eller vilken bild använde du när du designade det här? 🙂 kram!

  Elin 2016-10-30 21:48:28 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!