Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bästa bronzern!

                                                                                            Inlägget innehåller annonslänkarINVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW WATERCOLOR BRONZER lumene

Jag följer upp mitt löfte om att bjussa på mer skönhetstips direkt, för jag har faktiskt nåt på lut som ni inte får missa! Det är ovan produkt från Lumene som heter Instant Glow Watercolor Bronzer. SÅ bra för att snabbt kirra lite snajdig färg i ansiktet vid behov.

 

INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW WATERCOLOR BRONZER lumene

Som ni vet solar jag inte, och alltså är jag en riktig blekfis. Tycker dock inte att jag passar i Nicole Kidman-looken (som hon däremot ROCKAR) och använder därför solpuder och brun utan sol rätt så friskt. Och nu denna, som blivit en ny favvo.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Det är en lättflytande produkt, och egentligen kanske den är tänkt att användas precis som den är direkt på huden. Jag brukar dock blanda några droppar i min dagcreme för att få till en nyans som känns bra.

Blir rätt torr i hyn av brun utan sol (plus att jag brukar sova med den, och då måste jag tvätta av den på morgonen = meckigt då jag vanligtvis bara använder ansiktsvatten på morgonen som ”tvätt”), så den här lilla flaskan är perfekt att ta till när jag inte velat/hunnit dra på bus.

 

Processed with VSCO with hb1 presetDen smälter ihop med min dagcreme på ett kick (jag blandar ihop dem i handflatan) och håller toppen på huden. Har använt min ett par veckor, och den är superdryg; behövs bara ca 2 eller 3 droppar per gång för att få till en bra färg för min hy.

För er som blir nyfikna hittas flaskan här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] Skrev till exempel gårdagens inlägg om den superbraiga bronzern. […]

  Min jobbdag i bilder 2016-10-28 15:12:09 http://nyheter24.se/modette/vanja/2016/10/28/min-jobbdag-bilder/
  Svara
 • Men vilket supertips!
  Jag är otroligt blek i hyn. Dessutom mörka ögon, hår och ögonbryn = jag ser ännu blekare ut, hahaha! Så får kanske slå till på en sådan, för att inte se sjuk ut till vardags 😉
  Stor varm kram ♥

  Fanny 2016-10-28 11:53:16 http://nouw.com/prydam
  Svara
 • Hej! Du tips på världens bästa bus för ansiktet, jag är också torr men den här blir huden snarare jättefin av! Ger en snygg färg inte för mycket utan ser bara fräscht ut! Tips tips :):):) kram!

  http://www.kicks.se/lancme/flash-bronzer-gel-visage-p35388?gclid=COHG6M7h-88CFcgGcwodOp4CkQ

  Hanna 2016-10-27 23:56:25 http://None
  Svara
 • Den är så fin och kul att den är bra, då ska jag prova den❤kram bästa du

  clara 2016-10-27 20:45:09 http://nouw.com/claratime
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!