Vilka inlägg tycker ni bäst om?

Processed with VSCO with hb1 preset

Fina blogoliner, nu skulle det vara kul om ni kunde hjälpa mig en smula! Jag har nämligen fått ganska många kommentarer på sistone här på el bloggo angående inläggen jag postar – och det ÄLSKAR jag! Vi gör ju den här bloggen ihop, liksom!

Och eftersom det blir mycket lättare för mig att skapa en plats där vi alla trivs så bra vi bara KAN om jag vet vad ni gillar, så undrar jag om ni kan tycka till lite? Kan ni inte berätta för mig – vilka inlägg gillar ni bäst/sämst, eller har ni något önskeinlägg kanske?

Jag frågade ju er för några månader sen och då kunde jag utläsa vääääldigt tydligt att ni ville ha mera vardag, och det tycker jag att jag har blivit mycket bättre på sen dess, håller ni med? Men jag vill gärna veta mer – ska det vara ÄNNU fler vardagsinlägg, är det det jag pysslar med på dagarna som ni allra helst vill spana in, eller är det nåt annat som vi borde jobba upp?

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vill ni ha mera inredning?

 

vanja-wikstrom-my-goal-is-to-create-a-life-i-dont-need-a-vacation-from

Eller tycker ni kanske bäst om när jag skriver längre inlägg med djupare funderingar kring liv/jobb/familj?

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Är Dagens Momspo en favvis?

 

vanja-wikstrom-iggy-12

Eller vill ni läsa mer om familjelivet? Här får jag dock varna lite för att jag själv dessvärre inte är tillräckligt intresserad av familjeliv för att kunna leverera så värst mycket mer på den fronten än vad jag redan gör.

Jag tycker det är intressant när större problemställningar dyker upp, men kommer aldrig att bli mer av en ”mammablogg” än vad jag är i dagsläget tror jag.

 

josefinochvanja-5

Tycker ni att det är roligt att läsa om de företag som jag håller på att bygga upp, och den vardag jag skapar åt mig själv? (Bild: KajsaCharlotta.se)

 

tikei mineralpuder vanja wikström

Saknas det smink & skönhet i el bloggo? Eller är det alldeles lagom?

 

Processed with VSCO with b5 preset…eller är det MEEERA VAAARDAG som gäller? 🙂 Berätta berätta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
57kommentarer
  • […] hörrni! Vilken magiskt fin respons på inlägget om vad ni vill se i el bloggo. ÄLSKART! Förra gången var det som sagt väldigt tydligt att ni […]

    Svara
  • Vardaaag och när du fluffar i hemmet/kontoret 😀

    Amanda 2016-10-27 03:19:08 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Åh, hela blandningen är ju ljuvlig! Din blogg är som lördagens lösgodispåse – proppad med alla favoriter. Men ska jag välja ut några specifika favvisar måste jag nog säga inredningsinläggen, outfits (och smycken och allt vad det innebär), och dina allmänna tips om allt ifrån grymma puder till doftljus. Att följa med på din vardag tycker jag bäst om att göra i rörlig form på er YT.

    Ha en toppenvecka! Har inte hunnit lyssna på er poddis än idag så ser fram emot att göra det imorgon! KRAM!

    Ida 2016-10-27 00:40:37 http://None
    Svara
  • Halååå finaste Vanja! 😀

    Vardagslivet är ju en fest med dig så det kan du bara blogga om vidare!! Också inredningstips såklart 😀

    Jag kommer att komma till Stockholm i helgen och är sugen att höra om dina BÄSTA cafeer och restauranger! Förstår om du har många, men hade varit jätteroligt om du gav mig lite tips! 😉 All kärlek!!

    Emma 2016-10-27 00:06:43 http://None
    Svara
  • Vet du vad fina Vanja, jag tror du bara ska fortsätta din blogg som du redan driver den, den är så DU och så otroligt himla bra som den är! Det är ytterst få, ärligt talat, som har lycktas med en blogg som du gjort/gör. Att den helt och hållet genomsyrar något äkta och ”vill väl” blogg och inte bara ”tjänapengarvilllevapådenköpadyraväskorytaytayta”. Alla som är lite insatta förstår ju att ni måste få tjäna pengar genom olika samarbeten, reklam osv, men det får aldrig ta över en riktig genuin känsla av att man tycker om sin blogg och vill ngt mer liksom. Du kommer omöjligt att kunna göra alla nöjda, många önskar mer inredning, andra inte, mer familjeliv andra inte alls det osv. Kör på din känsla och fortsätt blanda som du gör helt enkelt :)) Dock hoppas jag innerligt att du håller ditt löfte och inte blir den där sponsor och reklambloggen som det finns för många av redan. Där yta och sponsring tar över. Du är alldeles för begåvad för det. Men om jag måste önska och tycka, så gillar jag ditt djup och fina engagemang när du skriver om ex relationer, familj, barn, vänner. Och lite mer om dina tips om skönhet, smink, hudvård, har du haft problem med hyn, håret, osv. Och väntar ännu på inlägg om dina föräldrar, syskon, är ni lika, olika, yrken osv. Älskar er podd förresten, ni kompletterar varandra grymt bra alltså! Lyssnar, låter varandra säga sitt, inte babblar i mun, och man märker att ni lär er av varandra. TACK för din blogg:) KRAM

    Åsa 2016-10-26 23:16:10 http://None
    Svara
  • Tack för en fin blogg och den inspiration som du ger.
    Älskar kombinationen som redan finns på bloggen. Som gott och blandat. ❤️
    Personligen skulle mer skönhetstips, inredning, shopping och tankar kring mål och karriär kunna få ta mer plats. Gärna mer i youtube-format.
    Kramar

    Astrid 2016-10-26 23:05:46 http://None
    Svara
  • Gillar verkligen din blogg och blandningen som finns! Modetips, inredning, kluriga frågeställningar som dyker upp i familjelivet och att unna sig gillar jag! Så mer av det å gärna lite mer Niklas också!

    Gillar din pepp och företagande men för min del har det blivit lite väl mycket av det på sistone. Men ser ju att vi alla gillar olika och jag tycker oavsett väldigt mycket om din blogg!

    Maria 2016-10-26 22:55:21 http://None
    Svara
  • Jag gillar mest vardag, inredning och dagens momspo (Eller kläder över lag). 🙂

    Hanna Louise 2016-10-26 22:40:47 http://hannalouise.itgirls.se
    Svara
  • Visste inte hur jag skulle uttrycka mitt önskemål, men du hade skrivit det själv: ”djupare tankar om liv/familj” osv. Det är det bästa!! Bloggar som baaaara visar fina grejer och god mat blir lite platta. Du blandar med ärliga inlägg om livet, AND ME LIKEY!

    Anna 2016-10-26 22:06:56 http://None
    Svara
  • Åh! Finns inget bättre än dina inredningsinlägg! Så inspirerande o roligt! Värna vardagsglädjen- också toppen med alla dessa små tips för en trevligare vardag! ?

    Sara 2016-10-26 18:59:04 http://None
    Svara
  • Jag älskar mixen av vardag, skönhet/momspo, tips och inredning!! Min absoluta favoritblogg! Älskar även tipsen i bloggen, att de är av så blandad karaktär. Ska jag ge någon feedback på mindre bra delar så är det att inläggen kan bli väldigt långa ibland med många upprepningar. Ofta är det när du vill gå in på djupet i någon tanke och jag förstår att texten blir lång för att du verkligen vill att vi ska förstå hur du menar. Men ofta har (i alla fall jag) förstått hur du menar och vad du vill ha fram i en tredjedel av inlägget.. men fortsätt som du gör!! Själv skulle jag ju kunna tänka mig ytterligare ett inlägg per dag?

    Sigrid 2016-10-26 18:23:19 http://None
    Svara
  • Hey underbara Vanja! =) Själv så älskar jag inredning mode skönhet, men vill även se mycket från er vardag! Jag vill egentligen se allting, inte så intresserad heller av familjeliv barn föräldraskap, kanske bara för jag inte själv har man och barn. Tusen kramar från Maria i Karlstad <3

    maria 2016-10-26 14:30:25 http://None
    Svara
  • Dagens momspo är ett måste, älskar de inläggen. Men gärna mer skönhet, kanske tips och lite steg för steg (locka hår/ sminkning osv.), gillade exempelvis samarbetet med Veet och Aco.
    Älskar din bloggs blandning, så gärna mer om ditt företagande (min dag i bilder passar här tycker jag) och gärna om familjen också.???

    Angelica Kucera 2016-10-26 13:56:17 http://None
    Svara
  • Jag tycker vardagsrealismen är roligast att läsa om. Även härliga tips och inredning. Men mina absoluta favoritinlägg är de där du funderar och reflekterar och pratar högt om saker och ting. Tycker man får allt annat i dina övriga kanaler men just de här djupare inläggen uppskattar jag väldigt mycket i bloggen.

    Sen tycker jag att poddisen senaste tiden varit ganska mycket upprepning och lite samma tema/ämne varje gång, vilket gör det lite tjatigt. Så blanda gärna upp avsnitt om era ledord med lite andra ämnen då och då!

    Cecilia 2016-10-26 13:07:16 http://None
    Svara
  • Omväxling förnöjer och mixen i bloggen är toppen, tycker jag. Jag hade dock gärna sett lite fler inlägg med dina tankar kring olika saker. Inläggen skulle kunna röra alltifrån ekonomi, vänskap, kärlek, ångest, fördomar, orättvisa, uppfostran och etik och moral, till lycka och meningen med livet. Fler djupa och smått filosofiska inlägg med andra ord. Du är så klok och duktig på att skriva och jag hade tyckt det vore fantastiskt om du delade med dig mer av dina åsikter, erfarenheter och funderingar. Tack för en intressant blogg, hörru! 🙂

    Nathalie 2016-10-26 12:48:09 http://None
    Svara
  • Fick maginfluensa och därmed också tid att kommentera på min absoluta favvoblogg. Tur i oturen.
    Älskar vardagsinläggen. Alla inspo-inläggen. Men det är nog blandningen som är bäst.

    Vicki 2016-10-26 12:36:02 http://None
    Svara
  • Jag älskar blandningen som du har just nu, att bli inspirerad både gällande inredning, mode och vardagsglädje. Har själv inte barn och brukar inte följa bloggar med för mycket familje-inlägg, just för att det är en fas där jag inte är än. Men i din blogg läser jag alltid de inläggen just för att det är så bra blandning med annat också. Sen är det ju himla mysigt att läsa om din fina lilla familj ändå. Hoppas du förstår hur jag menar 😉 Kram till dig

    Vic 2016-10-26 11:31:25 http://None
    Svara
  • Jag älskar gottepåsen som din blogg är! Blandningen! Så klart vill jag läsa mer om företagande men älskar blandningen. 🙂 Puss!

    La Linda 2016-10-26 01:41:16 http://lalinda.se
    Svara
  • Inredning, Niklas mat, smink kosmetika?❤️

    Linnea 2016-10-26 01:21:58 http://None
    Svara
  • Jag älskar blandningen, tycker att det är perfekt som det är med lite vardagsinlägg, lite inredning, lite mode, lite företagande, lite djupare reflektioner, lite listor osv. 🙂

    Stort tack för en inspirerande blogg (och youtube-kanal och podd!). <3

    Susanna 2016-10-25 23:47:54 http://None
    Svara
  • Mer mode och mer om din jobb-vardag. Vad gör du en dag på kontoret? Hur ser en vecka ut? Babyloonz?
    Men gärna också skönhet 🙂

    ida 2016-10-25 23:38:00 http://None
    Svara
  • Vanja! Alla dina inlägg är härliga, keep on goin! Men det hade varit riktigt kul att få läsa om hur det går med din nya satsning med företaget och vad du gör på arbetet! Tycker det är spännande att följa din drivna resa mot dina nya mål! Håller själv på att starta upp min karriär och det ger mig ännu mer driv att läsa om era driv och satsningar!
    Och framför allt LYCKA TILL!

    Mona 2016-10-25 23:24:51 http://None
    Svara
  • Men åh vad roligt att du frågar oss! Det är alltid så roligt att kika in på din blogg Vanja för även om du inte bara skriver om happyklappy saker utan också om seriösa, inte alltid så roliga och glammiga saker och så, så är det ändå någonting här i din blogg som är så peppigt, härligt och genuint. Hela bloggen känns så genuint mycket DU och det uppskattas sååå mycket i denna djungel av ytliga bloggare och allt vad det är. Att det är så varierat här på din blogg är det som alltid gör det intressant att gå in och läsa. Favoriterna för mig (23 årig dam här) är momspo, tips, inredning (er döfina lägenhet smäller man ju av när man ser), din vardag/familjeliv, IGGY, din helg i bilder(älskar!!!), vardagsglädje och såklart alla videos på youtube om man får flika in det också.. hehe MAAAASSOR MED KRAMAR till dig! <3

    Johanna 2016-10-25 23:19:34 http://None
    Svara
  • Tycker dina inlägg om din nya arbetssituation är såå inspirerande! Hur du tänker kring att vara egen företagare och tips & trix för att lyxas nå sin dröm är så kul att läsa om.

    Det skulle också vara kul att läsa mer om din tidigare musikkarriär. Är själv sångerska som försöker bli det på heltid och skulle vara riktigt kul att höra mer om hur du jobbade med musiken, vad du själv lyssnar på idag och vad du inspireras av.

    Men din blogg är verkligen så himla bra som den är! Kram!

    Sara 2016-10-25 22:54:47 http://www.saragustafsonblogg.com
    Svara
  • Jag gillar när det är en gott och blandat-påse, det är det bästa med din blogg. Så bäst: när man får en härlig blandning och sämst: när det blir för mycket av samma sak. Men jag tycker du oftast är väldigt bra på det! Det får liksom inte bli som på insta med bara fina bilder och inredning etc, man vill UNDRA vad du hittat på att skriva om idag.

    Älskar när du tipsar om skönhet. Gillar ditt vardagslyxtänk så såna inlägg är kul! Inredning är roligt i lagom dos, kan bli lite mycket.

    Företagandet och din och Jossans livsfilosofi är härligt men också det i lagom dos, det kan bli lite mässande. Jag gillar tänket och blir peppad, men blir det för ofta och mycket blir det mer tröttande än peppande. Vill understryka här att jag tycker ni är fantastiska med det ni gör, men hade gärna blandat upp det med lite annat (detta gäller alltså även podden, passar på att slinka in på det också. Gärna lite mer om era liv och tankar, och inte riktigt lika mycket ”SÅ når du dina mål enligt Jossan & Vanja”.

    Älskar när du har lite djupare och längre resonemang, tycker du formulerar dig och tänker så otroligt klokt och nyanserat, och är väldigt bra på att förklara så man fattar hur du tänker. Har nog aldrig läst ett inlägg du skrivit och känt att näää, det där är jag inte med på.

    anna 2016-10-25 22:50:57 http://None
    Svara
  • Hej fina Vanja och tack för en supermysig blogg. Älskar att läsa om ditt liv, momspos, musiktips och vardagslivet. Kan tycka att vissa inlägg är för långa, blir att jag mest ögnar igenom om det är för långt.
    Kram till dig!

    Karin 2016-10-25 22:42:46 http://None
    Svara
  • Älskar din blogg samt era vloggar 🙂
    Mer vardagsvloggar, mer inredning, mer skönhetsvloggar tex när du sminkar dig till vardags 🙂 FLER vloggar!!

    Aida 2016-10-25 22:27:59 http://None
    Svara
  • Vardag, familj, momspo och iiiiiinredning är favoriterna hos mig! 🙂

    cecilia. 2016-10-25 21:41:10 http://None
    Svara
  • Jo, en sak skulle jag gärna vilja fråga. Hur hinner du med att blogga så ofta när du jobbar och har familj. Själv jobbar jag, är trebarnsmamma och försöker jobba med min blogg och växa online. Jag menar, hur hinner du? Är inläggen ofta spontana eller har du någon plan kring bloggen? 🙂

    Jeanette 2016-10-25 21:33:09 http://jeanettethomsen.se
    Svara
  • Haha jag vill bara ha meeeer av allt! Kanske inte hjälper dig så mycket, men tycker om alla kategorier! Smink hade iofs varit roligt att ha lite mer av, för det har jag inte sett så mycket tror jag..?

    Maria Ekblad 2016-10-25 21:30:38 http://www.mariaekblad.se/blogg
    Svara
  • Att läsa om din vardag, läsa kring ditt jobb och kreativitet och dina vardagsfavoriter (vad som höjer din vardag) är kul att läsa 🙂

    Jeanette 2016-10-25 21:30:31 http://jeanettethomsen.se
    Svara
  • Jag tycker du levererar den perfekta mixen av inlägg, blir alltid glad bör jag slinker in på bloggen (vilket är typ varje dag nu när jag är hemma med bebis). Så fortsätt bara som nu så är jag toknöjd o trogen lösare. Började följa dig efter gravid vecka för vecka o det är så kul att se hur bloggen utvecklas och tar lite olika riktning (som livet i allmänhet liksom) allteftersom du tar dig an nya utmaningar! Kram!

    Anna 2016-10-25 20:58:39 http://None
    Svara
  • Halloj! Anledningen till att jag började följa dig var att vi var gravida samtidigt och sedan fick barn samtidigt. Jag älskar dessutom din stil, både kläder, piff och smink. Du inspirerar verkligen! Att det sedan började trilla in inredningstips var ju en superhärlig bonus!

    Företagandet och det är jag inte jätteintresserad av men läser ändå 🙂 Kort och gott gillar jag när du skriver om familjen, mat, smink, inredning och era resor. Kram

    Cissi 2016-10-25 20:53:45 http://None
    Svara
  • Inredning!! Älskar verkligen dessa inlägg (både på bloggen och i era videos!).

    Linnea 2016-10-25 20:51:15 http://None
    Svara
  • Kul att veta mer om förstaget osv. Sedan dler outfits och vardags bilder är alltid kul att se

    Enna 2016-10-25 20:39:04 http://Sayyeastofashion.blogg.se
    Svara
  • Jag önskar mer vardag och familj. Kanske mer problem saker som är personligt (men för Guds skull tappa inte intigriteten för det!). Som det här med iggys sömn på dagis, det är på något sätt uppfriskande när man ser att det finns problem även hos de mest ideala paren.

    Mer diskbänksrealism helt enkelt! 😀

    Personligen är jag inte intresserad av momspos, eller skönhet. Den nischen är redan överockuperad på bloggar. Fortsätt med det du e så bra på : kombinera familj med företagande! 😀

    Emelie 2016-10-25 20:33:09 http://None
    Svara
  • Jag hoppas alltid på inredning (både på bloggen och kanalen). Gillar verkligen när en får följa med i hela ”processen” och med det menar jag inte före- och efterbilder i samma inlägg. Annars tycker jag du har en bra blandning, gillar att läsa om din vardag, tankar och kläder 🙂

    Jorunn Söder om stan 2016-10-25 20:14:40 http://soderomstan.blogg.se
    Svara
  • Å inredningen för tusan!! Älskar inredningsinläggen och har njutit SÅ mkt nu när drömkontoret vuxit fram! Det blev alldeles underbart men jag trodde ju inget annat :))

    Linnéa 2016-10-25 20:03:24 http://None
    Svara
  • Finaste Vanja!
    Din blogg är som den bästa sorters godispåse; många olika smaker och storlekar som ger fin variation!
    Tycker den är grym och lagom djuplig som den är just nu med både ”högt & lågt”.
    Inläggen kan dock ibland tendera att bli en aning långa rent textmässigt med mkt upprepningar. Det behöver inte alltid vara så mkt text utan låt dina fina bilder tala för sig själv ibland och satsa på mkt/långa texter när du väl vill belysa ett viktigt ämne eller så.
    Jag älskar Momspo-inlägg och dina vardagsinlägg. Timme-för-timme-inlägg är SÅ roligt tycker jag, ser gärna fler av dem!

    Keep up the good work!
    Kramkalas

    Linnéa 2016-10-25 20:01:16 http://None
    Svara
  • Jag gillar vardagsinlägg, funderingar kring diverse saker och ämnen, peppande inlägg som du gör i bland och inredning. Allt annat är dock en bonus! 🙂

    Sofia 2016-10-25 19:35:20 http://None
    Svara
  • Hittade nyligen din blogg efter att jag fått höra om en bloggare, som också har en son som heter Iggy;) (Min Iggy är 5år)
    Därför gillar jag att läsa om Iggy, din vardag och inredning.

    Jättefint kontor ni fixat!!!

    Ullis 2016-10-25 19:07:13 http://None
    Svara
  • Listor är skoj!

    Johanna 2016-10-25 18:17:28 http://None
    Svara
  • Gärna mer mat, recept och dylik inspo!

    Jenny 2016-10-25 18:11:07 http://None
    Svara
  • Älskar inläggen om företagande! Verkligen LOVE IT. Samt dina stil- och outfitinlägg och djupare funderingar.

    Sascha 2016-10-25 18:04:14 http://www.vildamagazine.com
    Svara
  • Älskar vardagsinläggen!
    Med bilder, Sthlms-tips, en dag på jobbet, vad ni äter en helt vanlig sketen tisdag etc! Och det medför också att jag eftersöker fleeeer vloggar alá vloggvecka! LOVE IT!
    Tack för bästa bloggish 🙂

    Johanna 2016-10-25 17:24:53 http://None
    Svara
  • Hej!
    Åh jag älskar blandningen. Ibland långa reflekterande texter och ibland ett litet snabbt ”Hej, såhär ser jag ut idag!”. Sen är jag lite extra svag för tips och trix vad gäller både mode/skönhet och inredning. Diggar din stil och blir SÅ inspirerad! KRAM på dig!

    Johanna 2016-10-25 17:24:30 http://None
    Svara
  • Först och främst: tack för en superbra blogg bästa Vanja! I min åsikt en av de bästa! Här kommer mina åsikter och önskningar:

    Bäst: inredning och vardagslyx! Hur man sätter guldkant på vardagen. Där inspirerar du till tusen! Du har verkligen lärt mig att ta hand om mig själv. Och varje litet tips om vardagsglädje är guld värt för mig. Vad gäller momspoinläggen röstar jag mer för accessoarer och detaljer! Gärna fler skönhetstips också!

    Sämst: Företagandet. Det är så tråkigt och säga det, för det märks att du gärna vill skriva om det men som lärare har jag svårt att känna något för sådana inlägg.

    Bonustips: Lite färre ”Stockholmsspecifika” tips. Gråter blod när man får något bra tips om någon pryl som är köpt i någon liten butik på söder. Det händer visserligen att jag besöker Stockholm, men inte så ofta…

    Sofia 2016-10-25 17:21:15 http://None
    Svara
  • Mer smink och skönhet! De inläggen tycker jag är roligast att läsa 🙂

    Anna 2016-10-25 17:20:40 http://None
    Svara
  • Funderingar och åsikter kring liv, jobb och familj! Och jämställdhet och feminism! 😀

    Paula 2016-10-25 17:10:03 http://None
    Svara
  • Älskar dina inredningsinlägg men också skönhet, kläder, karriär & vardagsinläggen. Tack för en grym blogg.

    Linda 2016-10-25 17:06:07 http://None
    Svara
  • Mer inredningstips!! Älskar dina inredningsinlägg och när du förklarar precis hur du tänkt med olika placeringar och grejer du ställt dit och hur dom funkar med andra saker.!!

    Karin 2016-10-25 16:50:37 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!