Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TACK hörrni!

Processed with VSCO with hb1 preset

Men åååååå vad skönt det var att läsa era kommentarer angående det här med att sova/inte sova på föris! Man känner ju sig liksom lite som en bov för att man ”tvingar” sin unge att INTE SOVA, men om jag hade nåt som helst tvivel kring detta så är det som bortblåst nu, tack vare era stories.

Det verkar onekligen som att det här med att steka dagssömnen is the way to go för vår del, för att få i alla fall NÅGON ynka barnfri timma på kvällen. Och om jag inte var övertygad nog efter responsen på mitt inlägg, så blev jag det i går kväll.

Iggys mormor var nämligen här i helgen, och hon rattade grodan nästan hela söndagen. Vi hade dock glömt säga till henne att han inte längre får sova dagtid, så hon lät honom ta sig en halvtimmaslur. Och han var uppe till strax innan kl 23. PUST.

Nej, no more dagssömn is the shit alltså. TACK för att ni som vanligt stöttar med expertis, erfarenhet och kloka funderingar, love you fina fina blogoliner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jaa! , glömde bort att kommentera förra inlägget. Men jag har jobbat som förskolepedagog. Vi turades om att ha hand om minstingarna som inte sov på dagarna och det var ofta bara supermysigt! Läste bok och fick lite quality-time liksom. Plus att de nästan alltid var på bättre humör en de andra ungarna i slutet av dagen ändå. Inte sådär mosiga, haha.

  Tack för en mysig blogg!
  Kram

  Lina 2016-10-25 12:49:54 http://None
  Svara
 • Ett tips kanske kan vara CD-saga i hans säng och ge honom förutsättningar för att somna själv. Så att det blir tråkigt och lika bra att sova, tänker att det är ju mycket roligare att få vara uppe med er och se på tv än att sova 🙂

  Johanna 2016-10-25 10:37:43 http://None
  Svara
 • Heja er! Låter som en toppen plan med lille Iggy. Vill bara säga att jag ÄLSKADE era videor om hur ert förhållande förändrats sen Iggy kom och hur ni upplever föräldrarskapet. Så himla viktigt ämne som nästan alltid hamnar i skymundan, för allt med barn skall ju vara så rackarns fantastiskt hela tiden. Sambon och jag försöker nu och hoppas på en liten snart. Vi både upplevde att era videor var supernyttiga att titta på även om man inte ha barn ännu. Skönt att ni vågar dela med er av ALLT, inte bara det härliga! Vill även tacka för en inspirerande blogg, pod, instagram, snapchat (blir glad av lille Iggy dagligen). Gillade tio snabba med mig, gärna mer sådant. Dessutom vill jag bara komma med lite, lite kritik, ibland upplever jag att dina blogginlägg blir lite mycket text (även om det står bra saker). Så blanda gärna ut med lite mer korta inlägg som exemplevis 10 snabba, min dag i 10 bilder osv.
  Annars toppen, toppen och heja dig!??

  Stor kram

  Angelica Kucera 2016-10-25 00:42:02 http://None
  Svara
 • Alltså fina begåvade Vanja, vad du levererar i din blogg! Så oerhört bra skriven och så verkligt välgjord, allt från vlogg, texter, foton osv. Läser ikapp några inlägg och träffas, pang! än en gång på det sättet du inspirerar och ger oss läsare. Fantastiskt duktig! Tror så himla mycket på det du skapat och kommer att skapa. KRAM

  Åsa 2016-10-24 22:47:40 http://None
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!