Blluuuäääääähh!

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag lägger ju inte upp så många av våra YouTube-klipp här på el bloggo längre, är man pepp på att följa med där får man helt enkelt bege sig till kanalen och trycka på prenumerera-knappen. Men det här klippet bara MÅSTE jag lägga upp!

 

[youtube id=”GAbb_xXeCjQ”]

Jag och Niklas testade nämligen att göra en Smoothie Challenge, och det var SÅ oväntat kul! Man lägger upp fem smarriga och fem äckliga ingredienser på ett bord, drar lott om vilka ingredienser man får i sin smoothie – och så kommer man överens om ett pris till den som dricker mest av sin häxbrygd. Låter kanske barnsligt, men det var SÅ RACKARNS KUL! Kolla vettja, och testa hemma. Oväntat skoj som sagt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jättejätteroligt!

    Kattis 2016-10-13 23:52:01 http://None
    Svara
  • Hahaha alltså detta var SÅ kul! Skrattade högt!

    Sofia 2016-10-13 22:44:35 http://None
    Svara
  • Haha, såg på det här för någon dag sedan och tyckte det var underbart. Älskar att ni verkligen bjuder på er själva på ett djupligt sätt! Nu var det ett tag sedan jag lämnade ett avtryck, men jag måste verkligen tacka. Dig, Niklas, Iggy och Josefin. Ni har verkligen hjälpt till i stressiga stunder, glada stunder och som nu – i jobbigare stunder. Ni lyckas alltid peppa mig och få mig att må lite bättre. Jag ville bara skriva det, för även om avtrycken jag lämnar blivit färre lämnar ni fortsatt avtryck hos mig och det kan jag inte tacka nog för. TACK!

    Stort lycka till med att bredda Josefin och Vanja. Jag är säker på att ni kommer lyckas mer än ni än kan drömma om, och jag vet ju att ni dream big!

    ❤️

    Elin 2016-10-13 14:06:10 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!