Premiärdags!

Processed with VSCO with hb1 preset

För ungefär två veckor sen fick jag spendera en hel dag med de här rara ärtorna, och vi hade SÅ kul! Dels för att vi spelade in ett webbteveprogram ihop, men också för att de var såna genuint härliga mänskor. Allt ”kring-snack” som skedde i pauserna när kamerorna var avstängda var peppande, omtumlande, givande – ja, sjukt intressant helt enkelt. Riktiga guldbruttor!

Lizet i vitt var ett riktigt lyckopiller till mänska, och nästa gång jag är i Göteborg tänker jag ringa henne asap! Tror faktiskt inte det GÅR att inte ha kul med henne. SÅ bubblande mysig!

 

Processed with VSCO with hb1 presetMari-Linn (som för övrigt gick loss på mina boobs med den där penseln i programmet då vi testade ”boob-contouring”…!) är grundaren av Testagram – ett bolag som efter bara några år redan har ett gäng anställda och omsätter omkring 5 miljoner. Så smart, driftig och kompetent brutta det där alltså. Och trevlig till tusen.

 

Processed with VSCO with hb1 presetOch Mona… Fina, fina, fantastiska Mona! Jag kände till Monas blogg sen tidigare, tycker den är uppfriskande ofiltrerad eftersom den liksom är själva motsatsen till tillrättalagd och putsad. Mona tells it like it is, liksom.

Och att träffa Mona irl var SÅ.RACKARNS.KUL. Hon är en virvelvind av erfarenheter, en så spännande person. Att prata med henne var lite som att åka på en resa. Och jag tyckte så himla, himla mycket om henne. Det liksom kändes i hela kroppen. Inne i den där virvelvinden bankar ett hjärta av rent guld.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Men! Förutom allt härligt snack i pauserna, så spelade vi också in ett program ihop: ”Everyday Inspiration”, en serie från Ellos som bjussar på inspiration på alla plan – och jag hade äran att vara gäst i premiärprogrammet, fräsi fräsi!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Förutom att snickesnacka med programledarbrudarna fick jag också en hel del jobb gjort i pauserna. ÄLSKAR att jag kan ta med mig mitt jobb i princip överallt; så länge jag har min dator är det lugnt, liksom.

 

[youtube id=”XUDrSj1YlBA”]

Och här har ni resultatet! I premiärprogrammet är det tema bröst. Jag ilsknar till över det faktum att så många ska hålla på och TYCKA om brudars bröst hela tiden (hallå Inspirationstagram – NÄR ska ni börja censurera manliga bröstvårtor egentligen?), vi får lära oss hur man undersöker sig för att hitta bröstcancer så tidigt som möjligt, jag bjussar på bh-skola – och mycket, mycket mer.

Hoppas ni vill titta! Detta program är ett av 12 som kommer komma varje fredag på den här kanalen.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Så glad att jag fick vara med och gästa programmet, och TACK fina Mari-Linn, Lizet och Mona för en riktigt härlig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Vilken rolig grej! Ellos bara impar mer och mer på mig. Har ett par vänner på designavdelningen där som blev headhuntade dit för ett par år sen och de är några av de mest talangfulla kollegor jag haft. Känns som att hela det företaget bara ångar på! Ska genast kolla in!!

    Sandra Nicole 2016-10-09 23:50:43 http://www.sandranicole.se
    Svara
  • Oj vad taskig min kommentar lät mot Ellos – menar såklart inget mot företaget i sig utan bara att det var en företagskanal haha. Men det var menat som en komplimang att det bara kändes som ett härligt program att kolla på!

    Rebecka 2016-10-09 20:07:23 http://None
    Svara
  • Jag undrar också som ovan var den fina fluffiga västen är köpt!
    Sen måste jag säga att klippet var otroligt härligt, trodde att det skulle kännas mer ”köpt” eftersom det är Ellos kanal men det var väldigt mysigt att sitta och kolla på. Ska se fler avsnitt 🙂

    Rebecka 2016-10-09 20:05:16 http://None
    Svara
  • Skriv gärna mer om bh. Du verkar vara en expert enligt klippet.
    Jag förstod bland annat inte vad du menade med att personen som visade sig med bh hade 4 synliga bröst. Hur kan man se det?

    M 2016-10-09 19:43:27 http://None
    Svara
  • hej vanja!!
    vad inspirerande verkligen! jag hade även tänkt att höra var den fluffiga västen du har på dig är ifrån, så fin ju!

    Klara 2016-10-09 17:57:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!