Bortskämd av poddelinerna

Processed with VSCO with hb1 presetSom ni redan förstått så var helgen en riktig love bomb för mig och Jossan. Men – förutom att vi fick ta del av en rackarns massa härliga kramar och fina stories, så fick vi också presenter. Ja – PRESENTER. Crazy bananas-gulligt ju!

Vi fick inflyttningsblommor, jag fick en APsnygg rosa kepa, vi fick en tokfin box att lägga våra storslagna idéer i (bild på den kommer, SÅ ljuvlig!) – och sen fick vi ovan fantastiska present-BOMB av fina Elin som kom på vår loppis.

 

Processed with VSCO with b5 preset

Vi väntade med att öppna hennes presenter tills alla hade gått, kändes fint att få göra det i lugn och ro.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Och har ni sett så fina saker? Som är SÅ ”vi” dessutom! Vi älskade ALLT! Spana in det tokfina ”Dream”-halsbandet, flamingo-örhängena, trollsländekroken, keramikkaktusen. SÅ himla söta presenter, som kommer hitta hem perfekt på vårt nya kontor.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Och vet ni vad det finaste av allt var? Att nästan alla grejer på bilden kommer från Elins egna webbshop Lockhart Living & Design! Vi blev så himla stolta, hon har gjort precis det som vi konstant pratar om i poddisen: Dream Big, Våga, Just Do It, Make It Work & Fuck It. Heja Elin!

Och vet ni vad? I en veckas tid får ni 10% rabatt på ett helt köp i Elins fina shop om ni anger koden ”josefinochvanja”, härligt va? Så slink in här och spana in allt fint vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså åh heja Elin!! Vi gick i samma gymnasieklass o hon blev utnämnd till klassens inspiration i trean!! SÅ driven o go tjej!?

    Är såå himla ledsen över att jag missade er loppis, bor i Lund just nu o hade inte möjlighet att åka upp… Men hoppas att ni håller i fler loppisar i framtiden!!! O GRATTIS till nya kontoret!! ✨⭐️✨

    Kristina 2016-10-06 12:26:24 http://nouw.com/kristinalicerika
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!