Vinn snyggaste skötväskan!

skotvaska_glammom_sandra-hjortEftersom deltagandet är så VANSINNESHÖGT varje gång jag tävlar ut min fina skötväska har jag ju utlovat återkommande tävlingar med just den som pris. Och nu är det dags igen!

Skötväskan finns i svart och cognacsfärgat läder, den passar alla vagnar och har alla fack man behöver för blöjor, flaskor och nappar. En skötbädd ingår. På GlamMom.se kan ni ta en närmre kik på väskan, se fler bilder och läsa alla detaljer.

(Bild lånad från en av mina absoluta favoritbloggar, Atilio-Sandra som nyligen fått sin lilla bebis!)

 

skotvaska-glammom-bagasi
Såhär ser den ut i färgen cognac – HUR fin? Bra jobbat av svenska märket Bagasi som designat väskan! Skriv en kommentar och motivera varför du skulle vilja vinna denna flådiga raring, så annonserar jag ut vinnare nu på fredag. LYCKA TILL!

(Denna bild är lånad från Camilla Läckberg och Simon Sköld som också blivit kära i väskan.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
357kommentarer
  • Åh ❤ Den väskan ser inte bara piffig ut, den verkar också vara väldigt praktisk. Inte bara när bebis väl är här utan även innan, när man går i väntans tider. Man kan liksom ”gå in” väskan med allt man behöver ha med sig som gravid – tabletter mot illamående, snacks i alla olika former och storlekar, servetter för alla tårar som rinner i tid och otid, trosskydd, värmekudde, bandet som kanske dämpar smärtorna från foglossningen lite – you namn it. Vardagsglädje att få glida runt med den på axeln innan bebis och kanske ännu mera vardagsglädje att få hänga den på vagnen när det väl är dags. Tack för en fin blogg och många kloka tankar!

    Emma 2016-09-30 03:51:11 http://None
    Svara
  • Åå denna väska ?
    Håller alla tummar å tår ! Vore ju en trevlig fredags present ?

    Felicia Einarsson 2016-09-30 02:39:22 http://None
    Svara
  • Vem hade kunnat tro att man behöver ha med sig så vansingt mycket saker vart man än ska när man får barn??? Inte jag iaf!! Så en stor och fin skötväska skulle sitta som en smäck<3

    Sara 2016-09-30 01:44:00 http://None
    Svara
  • En skötväska som tilltalar mig i både design och funktion!
    Att den dessutom är tillverkad i äkta skinn är ett stort plus då det gör att den är hållbar i många år framöver och kommer kunna användas till kommande syskon i framtiden!
    En skötväska helt i min smak som mer än gärna får flytta hem till oss under småbarnsåren och hjälpa oss att hålla struktur under vardagen!

    Josefina 2016-09-30 01:23:51 http://None
    Svara
  • Tänk så underbart det hade vart att vinna en av dessa godingar, så snygga! ? skulle passa toppen till vår 90-tals vagn i läder, tyvärr så sätter ekonomin stopp så nu håller vi alla tummar och tår vi har för att väskan går till oss denna gång ?

    Emma Deleryd 2016-09-30 01:08:32 http://None
    Svara
  • Livet med ett litet hjärta är allt annat än glammigt alla dagar, men dom små stunderna jag får till är så mycket värda! Om jag då varje gång jag skulle byta en utsmetad bajsblöja fick använda en sådan väska så skulle det ju skänka så många mer glammiga stunder i den annars härliga bebisvardagen! ❤️

    Sanna & Viggo 2016-09-30 00:35:43 http://None
    Svara
  • Jag förtjänar inte att vinna den absolut finaste skötväskan mer än någon annan som deltar i tävlingen. Jag, som alla andra har självklart blivit kär i den från första ögonkastet men har tyvärr inte råd att köpa den ?. Men man kan alltid hoppas att man har tur denna gång annars får jag fortsätta att drömma om den ?. Kul att kunna delta och att någon får vinna en väska!! ? heja heja.

    Nicole 2016-09-30 00:15:14 http://None
    Svara
  • Har suttit och läst fina motiveringar en stund nu. Alla är värda att vinna, alla är ju värda en sådan superfin väska!

    Jag har inga barn. Än. Inga bebisar på gång riktigt än heller. Men den dagen vi två, jag och min älskade fästis, ska bli tre.. DEN DAGEN!!! Åh, vad jag längtar. Men tills dess ska vi vara fattiga studenter ett tag till. Och till dess kan man väl lika gärna bära kurslitteraturen som blöjor i en skötväska?

    Nike 2016-09-29 23:58:51 http://nouw.com/nikelinds
    Svara
  • Buhuu, no chanse att vinna väskan men vill så gärna ha den!! Vill! vill!

    Johanna 2016-09-29 23:25:46 http://None
    Svara
  • … Idag firar jag med mängder av glass, och firar gärna vidare med världens snyggaste skötväska! Idag blev det nämligen spikat, klart och bestämt att vi ska få ett planerat snitt med lillebror (jag firar idag och tänker fortsätta vara livrädd för det någon annan dag). Alltså, känslan när man sitter mittemot läkaren som har makten att bestämma över hur det ska gå till när bebis ska komma ut till världen… Första samtalet var mest som ett ”övertalningssamtal” för att få mig att ändra mig. Och medan jag sitter där och hulkar av gråt säger läkaren att; ”du kanske har någon kompis som har två barn som kan dela med sig och berätta om sin andra förlossning så kan du höra att andra gången går det både lättare och snabbare”… För att sen ge mig ett papper med text på båda sidorna där det står om hur mkt bättre det är för barnet med vaginalförlossning än snitt. Vilket gör att man tror att man är helt jäkla dum i huvudet som önskar/väljer/ber om att få snitt. Men under första graviditeten kände jag precis lika inför förlossningen men tänkte väl på något sätt att jag ”måste prova” eftersom det va så mkt bättre för både mig och bebis. Nu däremot vet jag bättre, och snitt är verkligen inte den lätta vägen, utan av två (för mig) onda ting måste jag se om jag kan få en liten positiv känsla av hela den BBgrejen. För sen, hej och hå vad hjärtat nästan värker sönder av kärlek.

    Men skulle egentligen bara säga tack! Tack för att du delat med dig! Tack för peppen, faktan och för att du ger svar på saker man inte ens förstått att man undrat över. (Lite rörigt kanske, men skyller på för mkt glass blandat med glädje och panik.)

    Kakan 2016-09-29 23:12:02 http://None
    Svara
  • Skulle bli så glad för den fina skötväskan mitt i nybliven tvåbarnsfamilj-kaoset. Allt känns helt upp och ner nu i början och jag behöver verkligen någon liten silverkant på tillvaron.

    Sandra 2016-09-29 22:41:00 http://None
    Svara
  • Som 23åring & snart 3 barnsmamma skulle den här supersnygga & exklusiva väskan inte bara göra min vardag lättare utan även snyggare. När jag ska ut på vift med mina barn vill jag kunna få med mig allt jag behöver utan en massa krångel & det skulle absolut den här väskan lösa för mig.

    Frida 2016-09-29 22:15:47 http://None
    Svara
  • Har länge trånat efter dennna väska men inte känt att jag riktigt har varit värd den, så jag beställde en billigare variant från Zamoza men den var inte alls som denna underbara cognacsfärgade skötväska från Bagasi så den fick gå i retur. Så nu sitter jag här utan skötväska och
    kan inget annat än önska mig en i julklapp o hoppas tomten är snäll mot mig i år så jag hinner boa in den innan lilla Victor kommer på Nyårsafton.

    Maria 2016-09-29 22:14:26 http://None
    Svara
  • Hoppas på tur denna gång, skulle förhöja vardagslyxen rejält efter måånga sömnlösa nätter 🙂 håller tummar och tår för att drömväskan ska bli min❤️

    Ellen 2016-09-29 22:10:57 http://None
    Svara
  • Enda sen jag såg denna väska på instagram för ungefär ett, ett och ett halv år sen har den congacsfärgade varit min drömväska! Inte bara som min framtida skötvästa utan som MIN väska! En dag ska denna väska bli min och jag hoppas innerligt på att jag vinner den här hos dig! ? ha en trevlig dag! ?

    Louise Svensson 2016-09-29 22:01:02 http://None
    Svara
  • Att vänta sitt första barn är det häftigaste jag varit med om. Denna skötväska har jag varit inne och kollat på många gånger och skulle verkligen bli superglad om jag vann den!

    Amanda Greiff 2016-09-29 21:59:33 http://None
    Svara
  • Hej. Min sambo har pratat om den här tävling förut och har varit med varje gång nu (skulle jag tro). Eftersom hon inte vunnit tänkte jag give it a try 🙂

    Jag vill vinna denna (faktiskt snygga) väska åt henne dels för att slippa höra henne prata om den så fort hon ser den och för att hon förtjänar den. En win-win situation. Jag och grabben tycker att hon är världens bästa mamma, såklart. Hon sätter oss i först, andra sen och sig själv sist.

    Nu skulle vi vilja visa vår uppskattning till henne för allt hon gör för oss. Kort och gott.

    Mvh Farsan Baloo

    Farsan baloo 2016-09-29 21:42:45 http://None
    Svara
  • Att få ge denna superläckra väska i gravidpresent till min fantastiska svägerska, som har följt och peppat oss i våra försök till en bebbe, vore fantastiskt! Nu när vi båda har haft turen att lyckas starta ”bebis-fabriken”, med bara några veckors mellanrum kan inte lyckan vara större! Till våren kommer kusinerna! (Självklart hade en väska till oss också varit fint men det är min underbara svägerska jag vill lyfta fram)!

    Ha en ljuvlig dag!

    Ellabella 2016-09-29 21:34:35 http://None
    Svara
  • Jag gör ett tredjecförsök. Den bruna väskan är min dröm ? Jag har 3 barn, vill gärna ha tvillingar nästa gång. Då behöver man en bra väska ☺️

    Jenny sandström 2016-09-29 21:11:11 http://None
    Svara
  • Den väskan är ju urläcker!!? Jag är gravid i vecka 31 och jag har tre saker På önskelistan tills vår son kommer till världen, som är beräknad till lördag den tredje december❤️. Ett: Jag Hoppas han får en egen födelsedag då jag fyller år den siste november. 2:Och att jag hittar en riktigt skön åkpåse till vagnen. 3: Den congnacsfärgade bagasi skötväskan, som jag definitivt aldrig kommer sluta använda, jag menar när min son är större och skötväska inte längre behövs kommer detta vara min nya handväska !!? Kramar

    Petra Malmgren 2016-09-29 20:40:10 http://Bus84
    Svara
  • Å. När man går igenom budgeten med sin man inför planerad graviditet och inser att det inte kommer bli någon drömskötväska (som jag velat ha sen år tillbaka) . Vad vore då bättre än att vinna den! Skulle bli världens lyckligaste! 🙂 🙂 🙂

    Emilia 2016-09-29 20:28:25 http://None
    Svara
  • Jag läser på universitetet tillsammans med vår fyra månaders bäbis och den skötväskan skulle vara perfekt för att rymma det vi måste ha med oss! Att den är så fantastiskt snygg är såklart ett stort plus. Åh hoppas på vinst!

    Petra 2016-09-29 18:16:34 http://None
    Svara
  • Snart dags för barn nr 2 att göra entré
    De säger att det en liten tjej é
    Med Bagasi-väskan på vagnen så snyggt
    Kan vi förvara våra saker tryggt
    När vi på äventyr ska skutta
    Jag och min lilla nyfödda brutta ?

    Emma H 2016-09-29 18:12:24 http://None
    Svara
  • Såå fin väska! Men för dyr för en student som ska bli mammaledig nu då, förstås. Drömma och hålla tummarna går ju! 🙂

    Zaida O 2016-09-29 15:47:09 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna denna snygga skötväska då jag precis fått tvillingar, är ensamstående och därför inte haft råd att köpa en snygg skötväska till vagnen eftersom jag köpt dubbelt av allt! Skulle bli så glad över att få pryda vår fina vagn med denna väska!

    Louise L 2016-09-29 15:28:03 http://www.nouw.com/youngmom
    Svara
  • Hej Vanja fina!
    Efter år av barnlängtan börjar tålamodet sina.
    Även om barnet mitt, inte har kommit än
    väntar jag på att få göra snitt, tack vare dig, min internetvän.
    En skötväska av cognacguld skulle kanske få kampen att kännas lättare,
    jag skulle känna mig fräsig och barnet mättare.
    Välj med ditt hjärta! Känn ingen smärta.
    Personen som vinner kommer känna lycka
    och den känslan kan ingen annan ifrån den rycka.
    Puss och kram!

    Nellie 2016-09-29 14:03:24 http://None
    Svara
  • Jag och min sambo väntar vårt första barn i december. Och det här med att komma överens om en skötväska som båda gillar har inte varit det lättaste. ”Den är tråkig” ”den är för tjejig” ”ful färg” ”för lite fack” osv osv. Sen hittade min sambo den här cognacsfärgade godingen, och båda föll pladaskt. Därför vore det så roligt att få vinna den och överraska honom med något som han aldrig skulle lägga så mkt pengar på annars.

    Sandra 2016-09-29 13:59:34 http://None
    Svara
  • Denna FANTASTISKT snygga väska!!
    Vet inte hur många gånger jag har varit inne och kikat på denna väska, drömt mig bort. Men som blivande förstagångsmamma och student växer inte pengar på träd och att ha den snyggaste skötväskan är inte prio ett när allt ska handlas. Skulle jag vinna den hade den förgyllt min vardag oerhört så som fina ting gör och matchat vår vagn så snyggt!!

    Vill även inflika att jag följt er familj sedan gravid vecka för vecka och ni är en stor inspiration och helt fantastiska i ert sätt att behandla varandra!! TACK!

    Hanna 2016-09-29 12:58:18 http://None
    Svara
  • Jag är (äntligen) gravid med mitt första barn och har spanat in denna väska långt innan jag ens vart gravid och har alltid tänkt att jag måste ha den när det väl är dags! Men eftersom det ska inhandlas så extremt mycket till bebis så räcker pengarna inte till tyvärr så håller alla tummar jag har! (sen tycker även min sambo att väskan är ubersnygg vilket är ett stort +)
    Tack för en inspererande blogg 🙂

    Denice 2016-09-29 12:36:07 http://None
    Svara
  • Ojoj! Hade mer än gärna vunnit den cognacsfärgade 😀 Vår första bebis är på väg efter mycket längtan efter både det och ett hus och snart flyttar vi in i en supergullig villa också! Allt föll plötsligt på plats och det är ju hur underbart som helst 🙂 En riktigt fin skötväska hade varit ett fint firande av hur livet vände!

    Jessica 2016-09-29 12:26:46 http://None
    Svara
  • Tycker denna väska är så overkligt snygg och den skulle pryda barnvagnen utmärkt. ?? Om allt går som det ska får vi en till liten i vår, å vad vore bättre än att rulla runt med en snajdig väska?! Har förresten ett flertal saker jag faktiskt ska unna mig denna gång, så kanske jag kan vara en lite mer trendig gravid kvinna/nybliven mamma denna gång?! ? Stor kram och tack för bästa bloggen!

    Maria 2016-09-29 12:18:20 http://None
    Svara
  • Åh! Äntligen är det tävling igen!

    Jag har varit med och tävlat om just den här väskan tidigare men då hade jag inte turen på min sida.. hoppas det är min tur nu!

    Jag har en liten pojk på tre månader här hemma och den skötväskan som vi har just nu är alldeles för liten… den följde med vagnen och i början tyckte jag det var superbra men nu när man har insett hur mycket saker som hela tiden ska med så är vår väska för liten… Den här fina väskan skulle vara perfekt och göra det roligare att ta med blöjor överallt..;)

    Kram Elin och lilla Otto.

    Elin 2016-09-29 12:08:00 http://None
    Svara
  • Livet tog en vändning när jag och min sambo nyligen fick veta att vi väntar barn. Vi hade sagt att vi kanske skulle skaffa familj om 2 år eller något men att nu var det fel timing. Men så stod vi där med ett plus i handen och kände att vem bestämmer när det är rätt och fel att skaffa barn? Vi har varit tillsammans länge och visste att vi en dag vill ha en familj tillsammans. Och så råkade det bli lite tidigare än tänkt. Så nu, helt oförberedd, funderar vi på vad som kan tänkas behövas inför det kommande nya livet. En skötväska känns som en bra början för att börja förbereda inför vårt livs största förändring. Den här väskan är ju så fantastiskt jäkla snygg!! Är speciellt förtjust i den congacs-färgade. Håller tummarna för att få vinna denna snygga väskan!!

    Puss och tack för en fin poddis och blogg

    Elin 2016-09-29 11:53:40 http://elinsskriverier.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle så gärna vilja få ett barn nummer två och hur ska maken kunna säga nej om jag får en sån fin väska? 🙂

    Martina 2016-09-29 11:51:28 http://None
    Svara
  • Håhå, den här väskan är man ju SUGEN på!! Lilys lillasyster kommer ju att ploppa ut inom den närmsta månaden, låtom oss be en bön att hon inte ärvt Lilys kolik och fäbless för att hålla sig vaken… Lilys gamla skötväska (som i ärlighetens namn är föga fashionabel) har gått sönder, så det regnar rakt ner i den. Så den kan man ju inte återanvända. Så jag vill ha något nytt. Nåt lyxigt. Med FLÄRD. Som den här.

    Helena / Bara en kak 2016-09-29 11:50:37 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Jag skulle bli såå glad om jag vann denna drömväska i cognacsfärg! Vårt andra barn kommer nästa vecka och då den första bara är 15 månader är vi i stort behov av en större gemensam skötväska. Den lilla ryggsäcken vi har nu räcker knappt till ett barn. Håller alla tummar och tår, väskan skulle passa perfekt till vår turkosa retrovagn!

    Anneli 2016-09-29 11:44:09 http://None
    Svara
  • Du snackar alltid om att värna vardagsglädjen och handen på hjärtat, hur fancy och vardagsglatt är det med blöjor, våtservetter, ombyten till två kiddosar, välling, nappar och så vidare och så vidare?
    Därför är ju skötväskan sjukt viktig. Om den dessutom är sjukt snygg (som denna raring!), bidrar det såklart till en enorm vardagsglädje i ett vardagskaos.
    Hoppas såklart på vinst, för denna raring hade fått hänga med i många år, med och utan mini-kiddos! Alltid är det ju grejer som ska med, liksom.
    Stor kram!

    Fanny 2016-09-29 11:37:01 http://fannyochmarcus.blogg.se
    Svara
  • Så sjukt snygg väska. Älskar att den inte har den typiska skötväske looken. Och just den bruna färgen är jag kär i. Har den på skin jackan, jodphursen mm. Så jag skulle bli galet glad om jag fick matcha me denna goding. Löööööööv it ?

    SannaL 2016-09-29 09:43:03 http://None
    Svara
  • För en månad sen hoppades jag varje dag jag gick in här på bloggen att denna tävling skulle komma upp. Efter 2,5 år av försök var det äntligen någon som bosatt sig i min mage. Men så dagen innan den magiska v12 kändes något fel och de hittade inte längre några hjärtljud på pyret.
    Vi är nu tillbaka på ruta ett och att vinna väskan skulle vara en pepp att fortsätta försöka när det känns som mest hopplöst.

    Katarina 2016-09-29 09:28:22 http://None
    Svara
  • Hejsan hoppsan! Jag tänker inte skriva en motivering som är baserad på en djup analys på tanken att shit detta vill hon höra sådana här kommentarer brukar vinna, eller hur jobbig graviditet jag haft så detta hade varit skör lycka för då skulle jag ljuga, mått som en prinsessa hela vägen utan en endaste krämpa. Jag vinner förmodligen inte denna gången heller för den turen infinner sig aldrig 😉 i januari trillar min första ut och dock skulle denna väskan i cognac hänga förbannat fint på vagnen när jag strosar runt i en min lilla lilla stad där folk kommer tänka men aldrig fråga ”varför lägga pengar på en sån dyr skötväska…” Men alltid gött att irritera någon 🙂 lycka till till mig och alla andra, må bäste kommentar vinna.

    eljena 2016-09-29 09:03:27 http://None
    Svara
  • Hej!
    Brukar ej kommentera men den här väskan är ju för underbar för att låta bli ? Väntar mitt första barn som är ett mirakel, jag satt i rullstol för två år sedan och har kämpat mig tillbaka, blev gravid och har nu fått giftstruma och mår hemskt, men är otroligt tacksam då barnet verkar må bra! Har därför vare sig orken eller ekonomin (sjukskriven stora delar av graviditeten) för att unna mig och bebis en sån här underbaring!
    För övrigt tack för du/ni är ett glädjepiller som även tar upp svåra och viktiga ämnen!

    Patricia 2016-09-29 08:26:45 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna den på grund av att den (i cognac) skulle motivera mig till att kämpa för den där fantastiska vardagslyxen.

    Hanna 2016-09-29 08:20:10 http://None
    Svara
  • Varför jag vill vinna denna skönhet?

    Jag gick på stan en da, och hade de väldigt bra. Skulle gå och byta en finfin blöja i tyg, lite i smyg. Lämnade min väska så fin, på vagnen min.. kom tillbaka och den var borta, oj vilken rörig soppa! Någon hade tagit min fina del, ack så fel. Den var inte din utan den var vår, så nu får vi slicka våra sår. Utan väska känner jag mig kall, men kolla denna vilken ball! I Svart som en natt, det skulle bli vår skatt. Så snälla låt mig vinna denna skönhet, för jag vill inte gå bet, i denna tävling fina, vill vi nu gärna vinna. Nu håller vi alla tummar och tår, ja alla som går ?❤

    Elin Stängnings 2016-09-29 04:59:00 http://None
    Svara
  • som ung ensamstående mamma är ekonomin inte superbra och får som de flesta andra föräldrar också prioritera vad som behövs köpas. Benjamin är idag tre veckor och jag har fortfarande ingen riktig skötväska utan allt åker direkt ner i en tygkasse istället (vilket förvisso funkar det med, men inte särskilt smidigt när en behöver något). Skulle gärna vilja vinna väskan för att få lite extra lyx i det vardagliga. Tack för en underbar blogg, yt-kanal och snappis, ni är grymma! ?

    Erika 2016-09-29 01:17:24 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna skötväskan i svart då jag vill förbereda mig inför när jag och min sambo ska skaffa barn, vilket jag hoppas på blir snart!

    Paulina 2016-09-29 01:03:20 http://None
    Svara
  • Gud jag dör så snygg denna väskan är! Drömmer om att vinna den varje gång du tävlar ut den. Har klickat i den i varukorgen många gånger men inser sedan att ekonomin inte riktigt räcker till. Jag fortsätter hoppas! ?

    Emelie 2016-09-29 00:49:29 http://None
    Svara
  • Jag blir så glad när jag ser den här väskan! Den är allt en morsa drömmer om, den rymmer allt till barnen när man är på språng och samtidigt så är den så gudomligt snygg att handväskan får hänga och damma i hallen för ner åker mamsens plånbok och nycklar i Bagasi. Drömmer mig bort…håller tummar och tår krampaktigt. Tycker vi förtjänar lite lyx efter att den inte lika lyxiga skötväskan vi hade blivit knyckt, en enorm katastrof för en trebarnsmamma.

    Matilda Törnblom 2016-09-29 00:47:43 http://None
    Svara
  • Alltså den här skötväskan är så galet, jäkla snygg!! Hoppas hoppas hoppas att jag vinner den denna gång! 🙂

    Jessica 2016-09-29 00:47:37 http://None
    Svara
  • Inte vill jag vinna denna väska till mig, utan till en alldeles underbar tjejkompis. Under flera år försökte hon bli gravid, och nu har hon äntligen fått sitt lilla mirakel.
    Då hon ej har nära familj i vår stad, och jag kommer att flytta bort, så skulle denna väska passa henne perfekt i vardagslunket.

    Frida 2016-09-29 00:32:25 http://None
    Svara
  • Min drömväska! Skulle verkligen behöva lite vardagsglädje nu och denna väska skulle göra jobbet. Har precis rensat bland mina väskor och upptäcker att jag inte köpt en väska sen skoltiden… Behöver uppdatera mig!

    Amanda 2016-09-29 00:30:45 http://None
    Svara
  • Åh denna skulle jag älska att ha min ägo. Som student de senaste 4 åren har jag inte kunnat motivera ett enda dyrt inköp till min dotter på 4 månader, allt förutom kläder har jag lånat och ärvt eller köpt begagnat – däribland skötväskan. Ibland kommer ett uns av avundsjuka över en när man ser alla som rullar fram med sina fina ekipage. Jag vet att jag skulle älska denna och i alla fall känna att jag har något som nästan matchar hur vacker min dotter är och som hon förtjänar. Den skulle dessutom användas flitigt i många år och även komma till nytta till nästa barn. Hoppas hoppas och håller tummar och tår ?

    Emma Larsson 2016-09-29 00:17:35 http://None
    Svara
  • Ååååå skulle bli så glad om jag vann.
    Skulle verkligen bli såååååååååååååå himla glad

    Emelie 2016-09-29 00:15:04 http://None
    Svara
  • Jag har aldrig haft en riktigt fin väska. Nyligen fick jag mitt andra barn som kom till världen 14 veckor för tidigt och rörde om livet ordentligt. Jag köpte då en skötväska som jag var nöjd med, men tyvärr har vi lyckats spilla äppeljuice på den inte bara en utan två gånger. Detta symboliserar livet som tvåbarnsförälder och den turbulenta tid vi haft senaste året. Vinner jag den fina väskan lovar jag att den inte ska få äppeljuice på sig, men även att den ska bli välanvänd och få följa med oss överallt.

    Anna 2016-09-29 00:11:26 http://None
    Svara
  • Åh vilken fantastisk tävling! 😀
    Jag har trånat efter denna väska sen första gången jag såg den men eftersom jag de senaste 4 åren har ägnat mig åt studier så kan jag inte motivera den utgiften riktigt. Min dotter är strax 4 månader och alla större grejer så som barnvagn, babysitter, babygym och liknande är sådant vi ärvt och lånat. Jag har alltså inte lagt ett öre på nya saker, däribland skötväskan som jag köpt begagnad. Har hellre lagt pengarna på kläder så hon alltid är hel och ren. Detta är jag oftast nöjd med men ibland kan jag inte låta bli att känna mig lite avundsjuk på de som glider runt i nya fina ekipage med matchande skötväska – och där kommer jag med en gammal vagn från 2003. Mitt val men denna väska skulle jag definitivt älska att ha min ägo och den skulle följa mig överallt under många år. Till nästa barn har jag förhoppningsvis jobb och då kan jag köpa en ny fin vagn – och även då använda denna.
    Oj, detta blev långt…

    Håller i alla fall tummarna för att denna blir min! ?

    Emma Larsson 2016-09-29 00:10:05 http://None
    Svara
  • Jag skulle såå gärna vinna skötväskan för som student och gravid med tredje barnet unnar en sig inte så mycket till en själv, utan allt går till barnen. Men denna väska vore winwin, fin väska för mamman, och nya bebisen får sina blöjor burna med klass och stil ????

    Sofia 2016-09-29 00:03:35 http://None
    Svara
  • Jag skulle såå gärna vinna skötväskan för som student och gravid med tredje barnet unnar en sig inte så mycket till en själv, utan allt går till barnen. Men denna väska vore winwin, fin väska för mamman, och nya bebisen får sina blöjor burna med klass och stil ??

    Sofia 2016-09-29 00:01:52 http://None
    Svara
  • Jag skulle såååå gärna vilja vinna denna underbara väska till min underbara vän Hanna som har haft en mycket tuff graviditet med svårt illamående, sen efter det riktigt jobbig foglossning som har gjort att hon knappt kan gå och ännu mindre fixa allt inför bebisens ankomst. Nu är det inte långt kvar innan bebisen kommer & det skulle vara helt FANTASTIKT att få ge henne denna underbara väska som jag vet att hon ÄLSKAR!

    Nu håller jag alla mina tummar och tår för att det är jag som kammar in vinsten!!!

    Kajsa Bertling 2016-09-28 23:22:53 http://None
    Svara
  • Åh den skulle jag gärna vilja ge min syrra å förhoppningsvis kommer jag få använda den efteråt ?, nu håller vi fingrar å tår!!

    Eva Haag 2016-09-28 23:21:00 http://None
    Svara
  • Åh…hur fin! Tänker att min minsta är 10 mån och snart ska börja på förskola. Behovet för en skötväska minskar men denna är så snygg att vi kan använda den för regnkläder och som bokväska (jag ska börja plugga) :).

    Alexandra 2016-09-28 22:59:31 http://None
    Svara
  • Älskar denna toksnygga väska, hoppas den får flytta hem till mig och min lille son 🙂

    Madelene 2016-09-28 22:57:47 http://MODEttE.se
    Svara
  • Jag bara tokälskar denna väska och är på jakt efter den helt perfekta skötväskan. Den svarta hade passat perfekt till vår vagn 🙂

    Madelene 2016-09-28 22:55:05 http://MODEttE.se
    Svara
  • Åå skulle jätte gärna vilja vinna den svarta väskan till mig å min dotter wilma. Skulle känna mig super lyxig om ja fick ha denna väska! Värna vardagsglädjen liksom ?

    Emma 2016-09-28 22:52:29 http://None
    Svara
  • Åh,gudars,jag ÄLSKAR denna tävling! ❤️Så vi försöker igen!
    Denna GRYMMA väska hade varit perfekt för en tvåbarnsmamma som ständigt har på tok för mkt grejer ned sig! Och att den är snygg även som ”icke skötväska” oxå,glr ju stt användningstiden är..forever,som dessutom ska bli snyggare med åren,eller hur? Precis som vi!❤️

    Jessica Hultén 2016-09-28 22:49:52 http://None
    Svara
  • Efter två års kämpande, läkarbesök, hormonbehandlingar en sjö av tårar sitter jag äntligen i soffan och klappar på min lilla mage. Nu vill jag bara njuta! Vore helt fantastiskt att få ha denna väska med på vårt nya äventyr.

    PS. Tack för all den insperation och glädje du och din familj sprider ❤

    Linnea 2016-09-28 22:46:44 http://None
    Svara
  • Finaste skötväskan! Jag och sonen Vincent 6 månader behöver denna så att vi kan vara tjusiga på alla barnvagnspromenader och göra alla i föräldragruppen avundsjuka =)

    Annica 2016-09-28 22:33:51 http://None
    Svara
  • Åh denna väska hade varit rena drömmen då vi får tillökning i jan.
    Med denna skönhet kan man shoppa loss med stil?
    Håller tummar och tår för att denna ska få bli vår?

    Jessica 2016-09-28 22:29:37 http://None
    Svara
  • Åh denna väska är min dröm. Varit med och tävlat om den varje gång. Hoppas hoppas jag kan få äran att för engångsskull få vinna. Denna skulle passa såå bra till min vagn & mina barns behov. Håller tummarna!!!

    Thereset 2016-09-28 22:28:00 http://Tlindstrom.devote.se
    Svara
  • Tre ska bli fem ??
    Hoppas på tur för materiell lycka när den är som bäst ??

    Emma 2016-09-28 22:19:51 http://None
    Svara
  • Jag skulle så gärna vilja vinna denna skönhet då jag sedan plusset vart sängliggandes och spytt som en gris.
    Skulle även va kul med en ny och fräsch skötväska till kommande bebis då den gamla vart med varje dag sen sonen tittade ut för två år sedan.

    Alexandra 2016-09-28 22:12:10 http://None
    Svara
  • Ååh skulle vara en dröm att få vinna denna fantastiskt fina väska. Jag och min sambo väntar barn efter ha försökt i många år och känns som att det äntligen är vår tur att få njuta av livet nu. Vi har en hel del att införskaffa och kommer att bli bostadslösa nästa månad så vi sparar så mycket pengar som möjligt nu för att ha råd att köpa en bostad. Därför har vi inte råd med att lägga pengar på såna här fina saker, så skulle bli såååå glad om vi vann tävlingen. Kram på dig och tack för en toppenfin blogg! 🙂

    Anna 2016-09-28 22:02:12 http://None
    Svara
  • Min man och jag har gått igenom mycket i livet och med det en massa hormon sprutor och undersökningar under och inför de två ivf försök vi gjort. Men nu har vi äntligen lyckats själva, ja efter 3 års tid är jag äntligen gravid, fast vi var helt utdömda att lyckas enligt läkarvården. Jag har inte väntat barn så länge än, men det känns att denna gång är det vår tur. Nu kommer vi äntligen få vår högsta önskan uppfylld.
    Nu när vi haft en sådan tur, så hoppas jag på tur även i denna tävlingen!

    Kristina 2016-09-28 21:42:34 http://None
    Svara
  • Väntar första barnet och förra veckan beställde vi vagnen men skötväskan saknas fortfarande? Hade gärna pimpat vagnen med en cognac färgad väska, den är ju så snygg?

    Linn Hakegård 2016-09-28 21:37:37 http://None
    Svara
  • Åh, en dröm till skötväska! Vi väntar vårt andra barn och min (tidigare vanliga ”axelväska”) användes sönder till första barnet. Alla tre(!) blixtlåsen har slutat fungera.
    Så vi behöver verkligen en ny. Hoppas på vinst!

    Anni 2016-09-28 21:34:03 http://annisglutenfria.se
    Svara
  • Jag har en tvåmånaders bebis här hemma och har ännu inte kunnat köpa en skötväska, allt får hamna nere i förvaringsdelen/shoppingdelen av vagnen.. vore så otroligt kul att vinna denna men framförallt välbehövligt!

    Zenab 2016-09-28 21:26:37 http://None
    Svara
  • Jag tävlar om denna underbara skötväska till vårt lilla knyte som är beräknad i början på nästa år. Efter 15 veckor av konstant illamående och nu en rejäl foglossning vore detta det där lilla extra glittret som skulle behövas just nu.

    Emma 2016-09-28 21:22:25 http://None
    Svara
  • När man har en liten bebis är det inte alltid som vardagsglädjen, eller kanske framför allt vardagslyxen, får speciellt stor plats. Tvärtom! All energi går åt till att rodda med sovtider, ledsen bebis & även den egna sömnen – inte alltid lätt!

    ✨Denna väska bara strååålar vardagslyx! Det vore verkligenen ynnest att få ratta runt vagn & bebis tillsammans med den✨

    Hanna 2016-09-28 21:05:40 http://None
    Svara
  • Jag skulle bli så glad över en vinst av den här läckerbiten till väska då jag verkligen skulle behöva lite glamkänsla i vardagen! Som nybliven tvåbarnsmamma så är dagarna ett enda surr av bajsläckor, amningsinlägg, 2-års trots deluxe och så många känslor! Lägg till att sambon går intro på nytt jobb i 10 v o då missar allt som rör våra söner utom läggning på kvällarna – jag är glad om jag får duscha 1 gång/v. Så en ursnygg väska över axeln skulle göra jagandet efter storebror lite lyxigare ?

    Mimmi D 2016-09-28 20:42:16 http://None
    Svara
  • Vi har inga barn. Vi försöker få, men det har inte gått så smidigt som vi naivt trodde. Nu väntar vi på en utredning. Med längtan och väntan hand i hand tittar jag ofta på bebiskläder eller leksaker. Har inte vågat köpa något än. Tänker att det bringar otur. Men kanske bringar det istället tur att vinna något?

    Frida 2016-09-28 20:37:48 http://None
    Svara
  • Tycker riktigt synd om mig själv idag, har pms så det skriker om det och har rattat sömnstrejkande unge solo hela dagen. Tycker jag är värd lite uppmuntran i form av ny skötväska!

    Jessica 2016-09-28 20:32:54 http://None
    Svara
  • Åh, då gör vi ännu ett försök att vinna den ljuvliga skötväskan 🙂

    Karin 2016-09-28 20:30:23 http://None
    Svara
  • Jag vill vinna väskan för det är min födelsedag idag, fyller 25 och jag har inte fått någon present ännu. Jag har en kille på 5 år och en lillkille som är 2 månader. Att vinna väskan skulle betyda mycket. Definitivt en #värnavardagsglädjen grej!

    Fanny 2016-09-28 20:28:32 http://None
    Svara
  • Åh snyggaste väskan i stan!!✨ Måste ju prova och hoppas på det bästa! Om jag vann skulle det vara en alldeles alldeles perfekt första gåva och en fantastisk pepp i väntan på ett plus *hoppas en vinst ska bringa tur*?

    Lina 2016-09-28 20:26:13 http://None
    Svara
  • Spanat på denna fina skötväskan redan innan jag blev gravid. Den skulle passa så fint till vår Joolzvagn med bruna skinndetaljer! Jag visade den för min sambo, men då vi köpt den dyra vagnen jag ville ha, så satte han ner foten gällande den dyra skötväskan. Nu är våran lilla Belle 3 månader och skötväskan vi fick med till vagnen är lite trång, så det hade varit så mycket bättre med denna. ? Våra väskälskande katter Haley och Thierry hade blivit glada av att få sniffa lite på den också!

    Caroline 2016-09-28 20:19:57 http://None
    Svara
  • Hej!
    Har följt er mysiga familj sen ni var med i gravid vecka för vecka och blev tokkär i den där väskan direkt när du visade den första gången. Fast att det då inte fanns en tanke på barn på ett tag;) Nu väntar vi vårt första barn och det enda som jag skrivit upp på ”vill ha” listan är denna fina skötväska!

    Tack för en fin blogg och för att ni låter er ta del av er vardag!

    /Malin

    Malin 2016-09-28 20:08:48 http://None
    Svara
  • Efter att ha gått igenom missed abortion med smärtsamt utdrivning, resulterade det i en ordentlig förlossningsrädsla hos mig. Det är nu med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot vårt planerade kejsarsnitt. Ska verkligen vi bli föräldrar om bara några veckor?
    Skötväskan skulle vara overkligt fin till vår vagn!

    Maja Johansson 2016-09-28 19:49:29 http://None
    Svara
  • Snart halvvägs in i en graviditet så vågar jag äntligen hoppas. Att detta kommer att gå vägen, att vi ska få bli föräldrar. Äntligen, efter år av ofrivillig barnlöshet. Vi har inte vågat köpa någonting tidigare – men jag tänker banne mig våga tävla om denna väska, och våga säga att: jag och min man vill vinna denna fantastiskt superfina skötväska – för vi ska få en bebis nästa år! Hurra HURRA!

    AnnaBanana 2016-09-28 19:46:31 http://None
    Svara
  • Jag och min man kämpar med att bli gravida. Väskan är så snygg att jag skulle kunna använda den redan innan bäbisen är tillverkad 🙂

    Sofia 2016-09-28 19:43:11 http://None
    Svara
  • Jag skulle gärna vinna denna skötväska och ge bort till min syster som fick tvillingar för två veckor sedan. Med en två och halv-åring plus två bebisar är det inte helt lätt att ta sig utanför huset men en smart skötväska skulle helt klart underlätta!

    Malin 2016-09-28 19:43:07 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!

    Först, grattis till ditt nya äventyr! Så kul och spännande! Ska bli så roligt att följa med dig o Jossan på er resa!

    Har suktat efter denna väska och NU har jag äntligen en asabra anledning till att delta i tävlingen! Jag väntar nr 2! Behöver knappt skötväska till den blivande storasystern som är 2,5 år. Men nu har man chansen att vinna en så fräsigt snygg sådan till lilla kotten i magen! En cognacsfärgad skulle sitta fint!

    Kram på dig!

    Jossan 2016-09-28 19:26:54 http://None
    Svara
  • Detta är ju faktiskt den finaste skötvaskan av alla. ? Väntar mitt första barn (BF 22 oktober) och denna väska skulle ju verkligen förgylla vardagen. Färgen cognac skulle även piffa upp vår helt svarta vagn så otroligt. #värnavardagsglädjen!

    Josefin 2016-09-28 19:20:31 http://None
    Svara
  • Jag och min babyloonz-tokiga-bebis skulle bli överlyckliga av att vinna denna väskan. Då jag är ensamstående med min lilla pojke och har en redan begagnade och sliten väska, som är i stort behov av att bytas ut. vi har länge suktat efter denna.

    Jessica 2016-09-28 19:17:32 http://None
    Svara
  • WIIHOO, drömväskan med stort D! Googlar man ”perfektion” kommer denna väska upp. Tyvärr är den en ouppnåelig dröm då jag studerar till förskollärare och alltså har en ekonomi som skriker stopp. Hjärtat kan dock inte släppa denna raring utan den skulle göra sig SÅ fin på vår kommande dotters vagn, och även på den blivande mammans axel. Nu väcktes ett litet hopp hos denna väskas största fan. Älskar älskar älskar!

    Elin, 21 och gravid 2016-09-28 19:12:23 http://elinsoderholm.se
    Svara
  • Jag och min babyloonz-tokiga-bebis skulle bli övertyckling av att vinna denna väskan! Då jag är ensamstående med min lilla pojk och våran redan begagnade och slitna skötväska är i stor behov av att bytas ut. Vi har länge suktat efter en sådan här.

    Jessica 2016-09-28 19:05:13 http://None
    Svara
  • Nu är det bara några veckor kvar till tredje gången gillt för oss med ett nytt mirakel. Hade varit alldeles fantastiskt att få fräsa runt med vagnen på alla sångstunder och promenader och den snyggaste skötväskan av dem alla!!!

    Malin 2016-09-28 19:00:17 http://None
    Svara
  • Jag har spanat in din megasnygga väska sedan ni lanserade den på glammom. Jag kan ärligt säga att jag varken har en flådig barnvagn eller en liten go bebi. Dock har jag precis klivit ur nudel -och pluggträsket och äntligen fått mitt drömjobb! Jag kliver mig upp på karriärstegen och har aldrig mått bättre. Väskan som nu är ute för tävlig skulle jag verkligen vilja ha! Perfekt till ombyte och matlådor (fram tills bebi dyker upp) (förhoppningsvis inom snar framtid). Jag jobbar som sjuksköterska inom akutsjukvården. Unnar mig själv aldrig något fint. Tänker bara på andra! Om väskan skulle bli min, skulle jag gråta av glädje!

    Hoppas på lycka! Kramis ❤️??

    Maja 2016-09-28 18:52:20 http://None
    Svara
  • Denna väskan är ju to-die-for!! Efter graviditeten är det svårt för mig att klä mig som vanligt igen. Därför hade jag gärna viljat vinna denna väskan så folk kan titta på den istället för mina kläder ? Väskan kan verkligen lyfta en hel outfit!

    Johanna 2016-09-28 18:47:47 http://None
    Svara
  • Inspirerande blogg som får mig att se fram emot den tid som kommer 🙂 väntar mitt första barn, pluggar sista terminen på annan ort där jag kampas med brutalt illamående och kräkningar som jag försöker tackla i kombination med grupparbeten och tentor. Att vinna denna väska skulle jag se som en stor morot för att stå ut resterande termin med mini i magen innan jag får flytta hem igen för att föda 😀 väskan måste vara den snyggaste jag sett, som passar både mig och min pojkvän perfekt i smaken ♡

    Anja 2016-09-28 18:28:07 http://None
    Svara
  • Tänk att få gå runt och känna sig fräsig med denna i höstrusket, vilken dröm det skulle vara.
    En fröjd för det trötta mammaögat en lyxig väska med massor av fack för alla måste saker till bebis och överlevnads chokladen till mamman. Pick me
    Pick me
    Så jag glammig får vara!!

    Linda 2016-09-28 18:27:26 http://None
    Svara
  • Åh äntligen en ny möjlighet att få kamma hem denna snygging! Jag har en pojk på 2 år och en ny liten på gång i magen. Önskar så att jag ska få trampa runt med denna utomordentligt perfekta väska, hoppas hoppas!!

    Sofie 2016-09-28 18:22:22 http://None
    Svara
  • Jag tycker att den där väskan är pangsnygg! Så himla snygg att det känns som att det vore grymt att äga en. Jag tänker att jag ska ha den nu när jag har börjar plugga! Säker perfekt att bära böcker i! Tycker att jag skulle vara värd en sån snygg och praktisk väska. Punkt. Hoppas, hoppas att jag vinner!!!!! Håller mina tummar!

    Hanna 2016-09-28 18:18:03 http://None
    Svara
  • Jag är inte gravid än, men längtar så tills jag förhoppningsvis en vacker dag blir det. <3 Och att då få gå runt med den här balla väskan vore ju hur fräsigt som hellst! Hoppas hoppas*

    Amanda 2016-09-28 18:17:52 http://None
    Svara
  • Har visst råkat skicka två stycken kommentarer, den första såg jag inte att den dök upp å den andra skrev jag fel månad på. Letade febrilt för att radera..

    Ted 2016-09-28 18:17:06 http://None
    Svara
  • Min förra kommentar verkar inte kommit fram, gör ett nytt försök!

    Jag är en man som är behov av en skötväska, då jag är rullstolsburen och dom passar alla mina hjälpmedel perfekt. Men jag är så less på alla fula trista skötväskor! Jag vill ha en som passar min klädstil och utan att det skriker skötväska när man ser min väska jag alltid har med mig. Så nu håller jag tummar och tår för att jag ska vinna!! Min assistent har tävlat varje gång du lottat ut den men nu är det dags att jag är med och tävlar.

    Fredrik S 2016-09-28 18:07:55 http://None
    Svara
  • Åh en sån skulle man ha 🙂 jag har en helt okej skötväska till sonen nu men som vi alla vet så behöver man alltid såååå mycket grejer och den jag har är faktiskt lite för liten. Med två barn behövs mer space. Därför vill jag vinna 🙂

    Emma 2016-09-28 18:04:03 http://None
    Svara
  • Jag och min sambo väntar vårt första barn om bara 8 veckor! Vi har köpt det mesta men har inte hittat en skötväska vi tycker om båda två! Jag vill ha en modern och han vill ha en praktisk! Va jag förstår blir ju denna helt perfekt för oss i så fall!? Plus att det blir en för tidig 30 årspresent till mig☺️ Nu håller vi tummarna!

    Cattis 2016-09-28 18:02:43 http://None
    Svara
  • Jag är en man som har behov av en skötväska då jag är rullstolsburen och är behov av många fack för mina hjälpmedel som jag behöver i min vardag. Men jag är så less på alla fula trista skötväskor!!! Å denna är precis i min stil!!! ? Min assistent har tävlat varje gång du lottat ut den för hon tyckt att den skulle passa mig perfekt. Men nu är det dags att jag är med å tävlar! Håller tummar å tår för att vinna! ?

    Fredrik S 2016-09-28 18:01:32 http://None
    Svara
  • Åh jag önskar verkligen att jag hade denna fantastiskt fina väskan ? Eftersom blivit själv med min son är det många saker att hålla redan på och ta med överallt, så med denna väskan skulle jag både kunna få med allt vi behöver och dessutom känna mig snygg samtidigt!

    Josefin 2016-09-28 17:57:41 http://None
    Svara
  • Min Skötväska som jag har idag har gått sönder, så jag är i stort behov av en ny Skötväska, eftersom den används dagligen. Skulle jag vinna denna otroligt fina väska så kan jag lägga pengarna på något riktigt fint och behövligt för min lilla skatt ❤

    Maria 2016-09-28 17:50:56 http://None
    Svara
  • Sedan jag och min sambo träffades för 8 år sedan har vi mer eller mindre försökt bli gravida (inga preventivmedel under hela vårt förhållande) Men det är väl egentligen först de senaste tre åren som vi kämpat med ofrivillig barnlöshet och börjat inse att vi behöver hjälp. Det tog oss lång tid att få den hjälpen och efter att ha besökt flera gynekologer som hävdat att ”jag bara är lite stressad” eller ”ät upp dig lite så ska du nog se att du blir gravid” och efter en operation där man trott att en cysta var problemet (det var dock bara en skugga och operationen var i onödan) så har vi nu träffat en fantastisk läkare på Sophiahemmet och när min nästa mens kommer ska vi börja med hormon-tabletts/sprut-metoden (endast 18% chans till graviditet) innan en ev lång tid av Ivf börjar. En cognacsfärgad skötväska hade helt klart peppat oss på vägen och blickat oss framåt mot vårt mål… bebis 🙂

    Fiffi 2016-09-28 17:46:45 http://None
    Svara
  • SÅ himla fin!

    Lisa 2016-09-28 17:44:53 http://None
    Svara
  • Om en månad kommer vår lilla bebis och just nu är jag på tokjakt efter den perfekta skötväskan. Här är den ju! Vinner den gärna!!!

    Klara 2016-09-28 17:43:50 http://None
    Svara
  • Med plusset försvann peppen på kläder.
    Plötsligt har jag samma stil i alla väder.
    Tights, sportbehå och stretchig trikå,
    kan lika gärna en påse på huvudet trä på.

    När bebis snart kommer ska jag hitta tillbaka.
    Jeans, fluff och glitter vill jag bejaka!
    En snygg släng av cognac skulle passa som en smäck.
    Över preggokläderna kan jag då dra ett stort glammigt streck!

    Andrea 2016-09-28 17:42:57 http://None
    Svara
  • Den är så fin. Så sjukt snygg. Därför vill jag vinna den. Samt att jag inte har råd att köpa den. Min dotter har hunnit bli 4 månader och om ett tag är det dags att byta till sittdelen, då hade det varit superkul om jag kunde uppgradera med ny skötväska! En fin skötväska är vardagslyx!

    Cecilia Karlberg 2016-09-28 17:40:14 http://None
    Svara
  • Åh jag skulle jätte gärna vinna denna Skötväska, den är såå snygg och skulle passa bra till vår vagn som också har läder detaljer. Har dessutom behov av ny Skötväska då den vi har är röd och vi råkat köpa en rosa åkpåse så de matchar absolut inte. Håller mina tummar!! ?

    Erika 2016-09-28 17:36:20 http://None
    Svara
  • Klart man vill vinna denna fina. Den som finns till våran lilla börjar redan bli sliten efter 1 år! Så en supersnygg i bra kvalitet skulle jag älskar att ha i min ägo.

    Emma 2016-09-28 17:31:57 http://None
    Svara
  • En småbarnförälders liv är inte bara sött.
    Dagar präglas av dregel, blöjor och en mamma som är trött.

    Snart har jag inte bara ett eller två utan tre av dom små.
    Hur ska jag klara av detta undrar jag då och då.

    Med kärlek kommer man långt
    men det skadar inte med även lite lyx och flärd.
    Denna väska tar jag mer än gärna med på varje barnvagnsfärd.

    Snälla Vanja, skänk mig guldkant på min barnvagnspromenad. Om jag denna väska på min vagn fick hänga skulle jag bli ruskigt glad.

    Michelle 2016-09-28 17:31:14 http://None
    Svara
  • Denna skönhet har jag tävlat om förut. Inte mycket jag är med på annars, men denna kan jag inte motstå! Vinner aldrig något och hoppas att min tur vänder!!

    Lina B 2016-09-28 17:30:09 http://www.pesther.se
    Svara
  • Då jag nu väntar mitt andra barn och körde med en liten liten ryggsäck som blöjorna fick plats i nappen och snutten. Då jag inte hittade någon jag gillade så skulle det va sjukt kul att få ha en denna gången speciellt en så snygg ! Och när man har två barn med sig kommer det hu krävas lite mer saker så hade passat perfekt ! Hoppas att jag får känna mig lika fräsig som dig 😉

    Emma 2016-09-28 17:22:26 http://None
    Svara
  • Skulle så himla gärna vilja ha väskan som en motivation för att hålla modet uppe genom vår resa på rmc (reproduktionsmedicinskt centrum) med inseminationer och IVF. Håll tummarna för att vi snart får ett positivt gravtest! Stor kram!

    Leonor 2016-09-28 17:22:21 http://None
    Svara
  • Åh den här väskan är ju rena drömmen!! Har varit med och tävlat alla gånger och tänker inte ge mig än 😉 Har BF 28 oktober så den vore verkligen välkommen då jag i dagsläget har tänkt ha bara en adidas-messengerbag att ha som skötväska. Den där i svart vore ju bara föööör lyxigt!!

    Choicebyanna 2016-09-28 17:21:53 http://choicebyanna.se
    Svara
  • Tävlar nu för fjärde gången för att vinna denna SKÖNHET!! Vilken glädje att så slinka runt med denna. Säger bara VARDAGSGLÄDJE!!
    ?????

    Emilia 2016-09-28 17:21:38 http://None
    Svara
  • Med plusset försvann peppen för kläder. Plötsligt har jag samma stil i alla väder.
    Tights, sportbehå och stretchig trikå,
    Kan lika gärna en påse på huvudet trä på.

    När bebis snart kommer ska jag hitta tillbaka.
    Jeans, fluff och glitter vill jag bejaka!
    En snygg släng av cognac skulle passa som en smäck.
    Över preggokläderna kan jag då dra ett stort glammigt streck!

    Andrea 2016-09-28 17:21:03 http://None
    Svara
  • Underbar tävling! Hade varit fantastisk lyxigt att ha en skötväska som denna och slippa trängas med blöjor och vise varsa i min vanliga väska! Perfekt som tidig present också till min 26 åriga födelsedag den 22 oktober?.

    Alexsandra 2016-09-28 17:20:01 http://zahla.se/
    Svara
  • Ååh skulle så gärna vilka vinna!
    Den är sjukt snygg och skulle passa så jävulskt bra till min vagn ??

    Ida 2016-09-28 17:19:45 http://None
    Svara
  • Jag och min sambo försöker skaffa barn och vi kan inte längta mer efter att bli gravida. Jag börjar redan förälska mig i allt som har med bebis att göra och denna väska skulle kännas otroligt roligt att ha hemma i väntan på det största som kommer hända i vårt liv!

    Elin 2016-09-28 17:11:34 http://None
    Svara
  • Jag väntar mitt första barn och har nyligen dykt in i djungeln av skötväskor. Den här är heeelt fantastisk! ”Kanske lite för dyr” tänker jag eftersom det samtidigt renoveras ett nyinköpt hus… men ständigt återkommer jag till denna Bagasi!! Det vore drömmen att hänga upp den på vagnen när det är dags för Bullen att titta ut!

    Sofie 2016-09-28 17:11:01 http://None
    Svara
  • Med ett extremt känsligt luktsinne är blöjbyten med mina två barn ett långt andningsuppehåll. Min omgivning tycker förstås att det är fantastiskt roligt när jag håller andan och gör rent så fort det bara går. Svetten bryter fram, jag vänder mig bort och tar ett nytt andetag för att avsluta projektet. En snygg och väldoftande skötväska i äkta skinn kanske inte löser problemet åt mig, men den skulle helt klart innebära vardagsglädje i lyxformat och göra hela skötprylen långt ljuvligare. <3

    Karin B 2016-09-28 17:10:42 http://None
    Svara
  • Hoppas hoppas att turen är på min sida denna gång???????? älskar den bruna väskan??

    En liten extra pepp till dig Vanja! Vanja, dina tankar och din inställning till livet gör dig till min förebild? Heja!

    Hanna Kniberg 2016-09-28 17:08:01 http://None
    Svara
  • Världens bästa bloggtävling ju! Jag tycker den väskan är superfin.
    Jag är gravid med andra barnet och har det lite tufft just nu. Kommer bli igångsatt om en vecka och om inte det fungerar kommer det bli snitt. Allt detta på grund av min sjukdomsbild. Jag känner mig så totalt opepp på förlossningen samtidigt som jag känner mig lite överkörd i mina känslor. Är livrädd ena stunden och vill bara köra igång i den andra. Denna väskan skulle vara peppen jag behöver så jag håller tummar och tår. Tack för en bra blogg!

    Hella 2016-09-28 16:58:42 http://None
    Svara
  • Väntar mitt andra barn i början av december och börjar lite smått få panik över allt som inte är ordnat men är det så att inte pengarna räcker till måste man sprida ut inköpen. Jag skulle bli otroligt glad om jag vann denna fina väska! Den är inte bara snygg utan ser även ut att vara både rymlig och funktionell. Att den är neutral och kan passa även när pappa är ute med bebisen är ett stort plus+ !

    Sandra 2016-09-28 16:56:47 http://None
    Svara
  • Alltså jag kan inte med ord beskriva varför jag skulle vinna. Men om du kunde se mina känslor när jag ser denna skönhet så hade nog alla förstått ???
    Har ingen skötväska innu då jag inte kan sluta tänka på denna och prion fått ligga på renovering och har BF om 13 dagar ??

    Angelica 2016-09-28 16:54:57 http://www.malmbergangelica.se
    Svara
  • Jag väntar mitt andra barn i vår och har en liten tjej hemma som snart är 7 månader. Suktat länge efter denna fantastiska skötväska som inte bara är praktisk som skötväska utan också vrålsnygg till en kväll utan barn ❤️??

    Ida 2016-09-28 16:49:38 http://None
    Svara
  • Med due date mindre än en månad bort håller rjag tummarna och hoppassar på vinst denna gången!

    Anna 2016-09-28 16:48:16 http://None
    Svara
  • Vi väntar på våran andra bebis som kan komma när som helst nu (bf 14okt), hade varit grymt kul att vinna väskan som jag suktat efter och stolt kan visa upp istället för att springa runt med en påse under vagnen eller 2åringens trasiga sportbag, haha. Saknade en skötväska när min son var liten, så nu när jag ska ha med mig blöjjor o dyl. till 2 så hade det varit toppen med en ordentlig väska!
    Håller tummarna för mig och alla andra som tävlar om väskan 🙂

    Susanna Falk 2016-09-28 16:37:31 http://Www.susannafalk.blogg.se
    Svara
  • Åh denna väska har jag tittat ett tag på men med allt som ska införskaffas inför den lilles ankomst har jag fått bortprioritera det köpet. Har köpt en Joolz geo med cognac-handtag och jag hittar ingen skötväska som skulle passa bättre än denna. Skulle bli så otroligt glad om jag vann denna fina skötväska!

    Salina 2016-09-28 16:34:36 http://None
    Svara
  • Jag skulle älska att hänga denna väska på vagnen för att den är så vansinnigt SNYGG! Men nån som skulle älska den ännu mer är nog min ettåring som just nu inte gör annat än att packa i och ur väskor (ju fler fack desto bättre!) 🙂

    Lina Bergström 2016-09-28 16:34:33 http://None
    Svara
  • Som den småbarnsmamma jag är så innehåller min handväska/skötväska allt man kan behöva för en veckas överlevnad ungefär, plus lite annat krafs (ibland hittar småmynt, pennor och även bilnycklarna fram från botten av det svarta hålet som även kallas väskans botten). Min nuvarande handväska har varit en trogen tjänare både för mig och för mina barn i en herrans massa år. Den lider nu av det där inte så tjusiga syndromet ”om du stoppar in en sak till så spricker jag”. Så, med denna goding skulle jag både ha en snygg väska till skolan (30+ Och nybliven studerande), men även snabbt kunna svida om till yngsta ungens allt i allo skötväska! Och jag lovar att innehållet skulle dras ner till minst hälften så att den skulle kunna vara kvar för alltid i familjen! Peace, out… 😀

    Sara B 2016-09-28 16:34:10 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna denna sjukt fina skötväska åt min syster som väntar sitt första barn i januari. Tänk att få överraska henne med denna i julklapp?? Skulle bli utsedd som världens bästa syster och moster❤

    Therese 2016-09-28 16:32:13 http://None
    Svara
  • Jag skulle jättegärna vilja vinna skötväskan för att få lite pepp! Jag väntar mitt första barn i början av nästa år, efter kämp och kämp i nästan 2 år blev jag äntligen gravid men det är svårt att bara glad när jag spyr och mår illa HELA dagarna. Kämpar för att orka jobba och få sova när jag kommer hem igen och sen börjar det om.
    Alla är så glada för vår skull och vi också såklart men ibland vill jag bara må bra och vara som innan, vågar nästan inte skriva det men ibland känner jag bara nej nu räcker det, sån tabu i att tänka så. pepp till alla andra som har det likadant, vi är säkert fler!

    Erika 2016-09-28 16:26:04 http://None
    Svara
  • Åh äntligen en till chans att vinna denna skönhet!! jag skulle bli så otroligt glad om jag vann denna! Bebis är beräknad om bara 10 dagar & jag har inte någon skötväska än. Jag letar & letar efter en billig väska som ser ut som denna, för de är DEN väskan jag vill ha! Haha! Nu håller jag & bebis tummarna för att inte hela föräldrapenningen ska gå till väskan & att vår dröm går i uppfyllelse!

    Sofie 2016-09-28 16:23:41 http://Www.nouw.com/lilladu
    Svara
  • Vilken uuuunderbar väska! Med tre barn är det lätt att glömma bort sig själv. Med den här skötväskan skulle hela trötta mamma looken få sig ett boost och skulle göra mig glad varje dag. Vilken lycka att få flasha en lyxpryl som den här. Hoppas hoppas!!!!

    Liv 2016-09-28 16:23:20 http://None
    Svara
  • Vanja!!!!

    För att den är så fiiiin såklart ??

    Lisa 2016-09-28 16:20:21 http://None
    Svara
  • Snart ska vi flytta och landa i en annan ort.
    Det är världens grej om nappen kommer bort!
    Skulle behöva denna väska till mig & min lilla tjej
    Så vi inte tappar bort en enda grej?

    Anna Burman 2016-09-28 16:15:36 http://None
    Svara
  • Med denna väska i mjukaste läder, skulle jag känna mig fin i alla väder!
    Den rymmer ej bara blöjor och mat, utan allt som behövs till en krabat.
    När småbarnsåren är förbi, kan jag lägga annat däri.
    Då får väskan länge hos oss bo, och miljön får lugn och ro.

    Tänk att ha en väska som kan stanna så länge och bara blir vackrare med tiden! En sådan vill jag självklart tävla om.

    Therese 2016-09-28 16:13:41 http://None
    Svara
  • Som en nyutbildad frisör med inte så mycket pengar, att lägga på fina saker när man vill spara till lägenhet så hade denna väskan varit ypperlig. Har inte planer på barn just precis nu men eftersom väskan bara blir finare med tiden så lär den vara skit snygg när man väl är där 🙂

    Linnea 2016-09-28 16:12:55 http://None
    Svara
  • För att den är VARDAGSGLÄDJE i KUBIK! Och nu när man blitt en working-mom så är det ju ännu mer underbart med något som är både snyggt och praktiskt och funkar både med barn och till jobb! Kan inte bli bättre. Plus att den nog medverkar i min ”topp tre snyggaste väskor ever” -lista! ?

    Fanny 2016-09-28 16:12:38 http://None
    Svara
  • Jag skulle supergärna vilja ha en sån här väska 🙂 jag och min älskade sambo jobbar på barn nummer ett och hoppas på tillökning nästa år 🙂

    Elaine 2016-09-28 16:11:03 http://None
    Svara
  • Jag vill vinna väskan till min fantastiska sambo, vi är gravida med vårt första barn och tyvärr har jag fått HG (extremt graviditetsillamående). Pga det är jag sjukskriven och bor mer eller mindre i sängen. Min underbara sambo får sköta allt hemma, laga mat, tvätta, städa, handla och springa med spyhinkar. han jobbar även heltid. Detta får mig att må extremt dåligt såklart men varje gång jag tar upp det så säger han alltid att det är värt det. Han är helt fantastiskt och jag vet att han ögat denna väska lite då ha tycker att andra väskor är lite för barnsliga eller mer feminina.

    PS
    Eftersom jag är sjukskriven så har jag nog sett alla era youtubefilmer någonsin! Tack för sällskapet om dagarna :*

    Elena 2016-09-28 16:06:03 http://None
    Svara
  • Åh denna väska är min dröm verkligen, men med föräldrapenning och sen CSN finns inte pengarna att köpa den så nu hoppas jag på att vinna istället ❤️

    Elin 2016-09-28 16:04:23 http://None
    Svara
  • Väntar mitt första barn och har letat efter en snygg skötväska som har ”det där lilla extra”. Det har definitivt den här snygga från Bagasi. En snygging på axeln och en goding i famnen. Jag längtar efter båda!

    Frida Lindahl 2016-09-28 15:49:52 http://None
    Svara
  • Å vad jag har väntat på denna tävling! Har varit kär i både denna väska och i vagnen joolz ända sen jag såg dina bilder. Vagnen lyckades jag övertala sambon att få köpa till vår första dotter som föddes nu i slutet av augusti men väskan kan jag inte motivera till att köpa, den är helt enkelt för dyr för min plånbok 🙁 skulle jag vinna skulle jag bli såå glad. Sista lilla detaljen innan jag kan ratta runt världens finaste vagn!

    elin 2016-09-28 15:49:07 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna denna fina för att kunna fokusera på alla andra grejer man behöver 🙂 Väntar mitt första barn och det är en djungel med alla grejer man behöver till vårt lilla pyre, och just skötväskdjungeln tycker jag är svår! Det är en fantastisk väska och jag skulle bli ofantligt glad om jag vann 🙂

    Lotta 2016-09-28 15:45:46 http://None
    Svara
  • Åh, har suktat efter denna väska i congac sen jag blev gravid!!
    Dock blir man ju inte rik av att renovera hus på föräldrapeng så att vinna denna skönhet hade gett guldkant i vardagen.

    Amanda 2016-09-28 15:41:13 http://None
    Svara
  • Åh, detta är den drömmigaste av alla drömmiga väskor! Och det är en skötväska dessutom, hurra! Idag är knoddis 80% klar, 56 dagar to go, skulle vara fräsigaste katten på stan om jag vann denna pärla!

    Kajsa 2016-09-28 15:39:12 http://None
    Svara
  • Om några veckor kommer den lilla tjejen vår
    Tänk vilken lycka om just vi denna väskan får

    Då hade jag kunnat packa alla nödvändigheter och kännt mej trygg
    och vagnen den hade blivit super snygg

    En svart väska som denna är min dröm att på vagnen få hänga
    Långt från mitt nuvarande loppis fynd som jag helst bara vill slänga

    Mia Korch 2016-09-28 15:38:26 http://None
    Svara
  • Men huur fin väska!! ? Jag är helt kär! Jag skulle vilja vinna då jag letat efter en väska i säkert snart ett halvår men ingen har fallit mig i smaken eller så har dom varit för dyra för att min ekonomi ska tillåta, vår skötväska vi har nu är på tok för liten då vår lilla son äter ersättning vilket gör att det blir proppfullt i väskan såfort man ska iväg någonstans. Hoppas hoppas! Hade gjort vår vardag lite snyggare och enklare ❤️

    Matilda 2016-09-28 15:38:03 http://Nouw.com/MatildaBaarman
    Svara
  • Hade vart helt magiskt att få vinna denna till min älskade fästmö som är helt kär i denna ! Då barn planerna växer hade detta varit the cherry on top ??

    Max ahlen 2016-09-28 15:34:47 http://None
    Svara
  • My God vilken fröjd det skulle vara att få knata omkring med denna skönhet. Snacka om vardagsglädje deluxe! Den skulle ju tom karln älska att använda. Alltid ett plus i kanten 😉

    ida 2016-09-28 15:32:37 http://None
    Svara
  • Jag och min man väntar vårt första barn som kom lite som en present eftersom jag är sjukskriven för utmattningsdepression och mår inte riktigt glitter och hjärtan. Jag kämpar med två föräldrar som har cancer och med mig själv men nu så väntar vi en underbar skatt som bara lyser upp i sorg och ångest. Men eftersom jag är sjukskriven så har vi inte berg med pengar och det hade vart så underbart att få vinna denna underbart snygga väska som kan symbolisera nått gott när jag går med våran vagn och så jag kan få känna mig lite fräsig och inte behöva köpa en väska som inte är lika bra kvalité ?
    Ha en glittrande dag underbar du! Älskar veckans poddis(lyssnade på höstlöfte podisen igen och är super pepp på att må bättre varje dag❤️)

    Linda Berg 2016-09-28 15:32:02 http://None
    Svara
  • Åh, helt underbar ju! Jag skulle vilja vinna för om 12 dagar har jag beräknad bf och har ännu inte hittat en Skötväska jag vill ha. Men denna i svart hade matchar barnvagnen perfekt! 🙂

    Carro 2016-09-28 15:29:29 http://nouw.com/carroat
    Svara
  • Nu är snart bebis nummer två här, och skötväska nummer ett börjar bli ordentligt sliten. Att vinna denna tjusiga väska vore lyxigt deluxe!

    Sofia Westin 2016-09-28 15:28:27 http://None
    Svara
  • Vilken underbar väska!
    Alltid önskat mig en fin skötväska men med ansträngd ekonomi fick ja prioritera en bra och säker barnvagn och annat som mim älskade tös behöver. Använder därför nu en liten axelväska där ja försöker få plats med allt, blir mest bara kaos. Så denna väska hade varit toppen att kunna få iordning men även slippa skämmas när ja träffar andra som inte förstår

    Alexandra 2016-09-28 15:28:26 http://None
    Svara
  • Så otroligt fin väska! Jag skulle vilja vinna väskan för att kunna överraska min sambo med då det snart är dags för honom att ta över föräldraledigheten. Har två små barn men har fortfarande inte införskaffat någon skötväska..

    Marie 2016-09-28 15:26:19 http://None
    Svara
  • Åh vilken drömväska! ✨??✊?? Skulle bli så himla glad om jag vann den eftersom jag väntar mitt första barn som är beräknad att komma i mars ??

    Matilda 2016-09-28 15:23:45 http://None
    Svara
  • En sån fantastisk väska! Önskar att den får pryda vår vagn tillsammans med nyfödda lillprinsen. En större skötväska behövs när vi nu har tre barn o den här i brun vore ju en riktig dröm! Håller tummarna ?

    Katarina 2016-09-28 15:21:55 http://None
    Svara
  • Åh vad jag har önskat mig denna väska. Önskade mig den när jag väntade mitt första barn. Dock skulle jag inte kunna lägga så mycket pengar på en skötväska 🙁 Drömmen skulle vara att vinna denna till min lilla bebis i magen som kommer om 10 veckor.

    Emilia 2016-09-28 15:21:38 http://None
    Svara
  • Fantastisk väska! Jag skulle Bli sååå glad om jag vann, älskar den! ?

    Hanne 2016-09-28 15:18:28 http://None
    Svara
  • Jag har suktat efter den conjacsfärgade väskan i flera år och har alltid sagt att den vill jag ha om jag blir mamma. Är äntligen gravid efter 3 år försök med IVF. Min bebis kommer om en månad och ännu har jag inte fått tag på någon skötväska som ens kommer i närheten av snygghet som denna, men den ryms tyvärr inte i min budget.

    Hade blivit överlycklig om jag vann den! <3

    Mvh Sara – Längtan efter bebis

    Sara Lundin 2016-09-28 15:18:23 http://langtanefterbebis.se
    Svara
  • Åh vilken underbar skötväska!
    Jag väntar mitt andra barn och är gravid i vecka 30. Vi behöver komplettera med en skötväska anpassad för två blöjbarn och denna är ju helt ljuvlig! ? Vore magiskt om jag vann denna goding då vi inte har ekonomin heller att köpa denna själva. Håller tummarna ???

    Johanna 2016-09-28 15:17:39 http://None
    Svara
  • Åh jag skulle sååå gärna vilja vinna denna grymt fina Skötväska för det finns inga fina Skötväskor, förutom denna magiska väska! Imorgon blir vår lilla dotter 2 veckor och på måndag fyller jag år så det hade varit helt underbart att få vinna då jag fortfarande inte köpt någon väska ännu! Håller tummarna??⭐️

    AnnaW 2016-09-28 15:17:15 http://None
    Svara
  • Super härlig väska som både jag och min sambo skulle kunna tänka oss att ha. Den passar både till vår nya barnvagn och vår retrovagn, håller tummarna! ???✨

    Jenny 2016-09-28 15:16:41 http://None
    Svara
  • Det skulle passa så bra för oss att vinna denna väska då jag sneglat på den många gånger. Så snygg & verkar riktigt praktisk!! Men min sambo är inte direkt så förtjust vid att lägga den pengen på en skötväska, killar alltså 😉 Vi väntar vårt första barn i januari och skulle bli såå glada om vi vann med tanke på alla andra saker som måste inhandlas till den lille! ❤️
    Kram!

    Rebecka Nilsson 2016-09-28 15:13:52 http://None
    Svara
  • Åh jag skulle sååå gärna vilja vinna denna grymt fina Skötväska för det finns inga fina Skötväskor, förutom denna magiska väska! Imorgon blir vår lilla dotter 2 veckor och på måndag fyller jag år så det hade varit helt underbart att få vinna då jag fortfarande inte köpt någon väska ännu! Håller tummarna??⭐️

    Anna 2016-09-28 15:12:42 http://None
    Svara
  • Äntligen får jag chansen att tävla om denna galet snygga väska igen! Jag skulle så himla himla gärna vilja ge den till min fantastiska sambo för att han är min STÖRSTA vardagsglädje (förutom barnen då) i mitt liv. Han sprider en sån härlig energi till både mig och alla runt omkring sig. En sån där person som aldrig tänker på sig själv och ytterst sällan klagar eller ber om något.. MEN, jag vet att han gärna skulle vilja ha denna väskan, stilmedveten som han är 🙂 Att han dessutom är ett lika stort babyloonz fan som våra barn kanske ger ett litet plus i kanten 😉 Kram på er!

    Johanna 2016-09-28 15:12:19 http://None
    Svara
  • Åh, jag skulle såå gärna vilja vinna denna superfina Skötväska då jag inte hittar någon snygg någonstans.
    Min lilla dotter fyller 2 veckor imorgon och jag fyller år på måndag så det hade varit en helt underbar present. Jag håller tummarna!

    Anna 2016-09-28 15:08:10 http://None
    Svara
  • Åh detta har varit min drömskötväska länge ? Jag väntar vårt tredje barn som jag hade bf med för fem dagar sen, att gå på övertid är kanske inte så jätte motiverande… men den där väskan hade helt klart gjort att jag tagit ett rejält glädjeskutt ??

    Sandra 2016-09-28 15:07:50 http://None
    Svara
  • Jag skulle verkligen önska att jag vann denna. Suckade efter denna rackarnas snygga skötväska förra gången jag var på tjocken men blev en ful tråkig då min sambo fick bestämma.
    Denna gång vill jag att mitt vrålåk är pimpade upp till tårna och med denna otroligt snygga väska är jag på god väg ? ♡

    Malin 2016-09-28 15:04:22 http://Stressadsmabarnsmorsa.se
    Svara
  • Hoppas hoppas på vinst denna gången. Hade passat perfekt till lillebror nu när vi äntligen är pigga och sugna på barnvagnspromenader och utflykter efter en tufff och lång återhämtning för oss båda efter förlossningen.

    Nina 2016-09-28 15:01:38 http://None
    Svara
  • Jag hade blivit hejdundrans glad för denna tokfina väska. Till första barnet verkar jag inte ha vetat vad en snygg skötväska var men nu till andra har smaken ändrats och denna är helt klart en stor favorit!

    Kristin svensson 2016-09-28 14:59:39 http://None
    Svara
  • Ska bli farsa för första gången nu i januari, och man vill ju vara en farsa med stil och den här väskan är grym!
    Skulle passa min pappa-garderob, haha.
    Den skulle hänga fint på barnvagnen, och på min axel när jag och dottern som snart tittar fram i stora världen åker på AIK matcher i fotboll och hockey.

    Ted 2016-09-28 14:59:34 http://None
    Svara
  • Åhhhhh! Min bästa vän ska få en bebis och jag skulle så gärna vilja ge henne denna! Den är verkligen helt hennes stil och hade passat perfekt! Håller mina tummar!! 🙂

    Lovisa 2016-09-28 14:57:57 http://None
    Svara
  • Det vore fantastiskt kul att få lyxa till det med en snygg skötväska när lillebror kommer i januari.

    Sofia 2016-09-28 14:56:02 http://None
    Svara
  • Jag och barnens pappa har varannan vecka och jag har tröttnat rejält på att skicka skötväskan fram och tillbaka, så att äga en egen skulle underlätta. För i min skötväska skall det vara ordning och reda, blöjor skall finnas och allt annat som kan vara bra att ha med.

    Just nu är ekonomin inte den bästa så tyvärr kan jag inte köpa en egen. Så skulle vara så suveränt att vinna. Så nu håller jag och barnen tummarna!

    Jennie-Ann 2016-09-28 14:54:57 http://None
    Svara
  • Skulle så gärna vilja vinna denna fina väska. Är äntligen gravid efter nästan fyra års kämpande och 5 st IVF i bagaget! Graviditeten har varit tuff och redan med en sliten kropp och psyke efter alla hormonbehandlingar och sorg skulle något så ytligt som en fin skötväska vara helt underbart! Men egentligen, bebisen i magen är ju redan så fantastiskt men ibland kan man få önska sig de där lilla extra! ?

    Anni 2016-09-28 14:51:54 http://None
    Svara
  • Alltså denna väska är skönheternas skönhet !
    min son har hunnit bli 4,5 månad efter att ha fått komma till världen 1 månad tidigt pga min Havandeskapsförgiftning som jag drabbades av i v34. Vi fick en tuff start alla 3 och spenderade ett par veckor på 2 olika sjukhus. Detta gjorde att jag inte hann med att förbereda mig mentalt eller packa bb-väska (som kändes viktigt för mig) eller ens bli klar med alla inköp.(kontrollbehov delux) Detta har ändå gett mig (mer än ett barn såklart) en helt ny syn på livet och jag är oändligt tacksam för att vi alla är friska idag även om jag ofta tänker på alla människor i världen som lider av svåra sjukdomar eller av andra orsaker har en kämpig tillvaro.
    Jag skulle vilja vinna denna väska som en liten ”push present” till min familj.

    ps. din youtube kanal ger mig sådan positiv energi ! fortsätt med det ni gör 🙂

    sara 2016-09-28 14:51:37 http://None
    Svara
  • Jag är alltid med i den här tävlingen trots att jag inte varit gravid, men nu är jag äntligen det igen! Vore så kul med en ny fräsch väska när man inte får köpa en ny vagn den här gången ??

    Lisa 2016-09-28 14:51:08 http://None
    Svara
  • Din blogg inspirerar mig att värna vardagsglädjen varje dag! Att vinna denna väskan skulle betyda sååå mycket vardagsglädje för mig!!

    Caroline Blom 2016-09-28 14:47:49 http://None
    Svara
  • Nu när det äntligen är dags för mig att få en egen knodd, sist i kompisskaran, så vore det ju inte mer än rättvist att jag skulle ha den snyggaste skötväskan ever ? Stort plus att den e ju såpass snygg att bonusdottern skulle kunna tänka sig att sitta barnvakt enbart för att få låna väskan ?

    Maria Melin-Olsson 2016-09-28 14:47:29 http://None
    Svara
  • Åh denna skötväskan har jag suktat efter sedan vi fick veta att bebisen var här för att stanna och mådde bra i magen. Det som är så bra är att både jag och min sambo skulle känna oss bekväma med att bära den då den inte är så feminin som många annars är. Enda problemet har vart att motivera priset för min sambo då det ju finns WAY mycket billigare skötväskor och vi jobbar ganska hårt på att försöka ärva/köpa begagnat för att lyckas inom budget.. hade blivit Superglad om jag vann denna, och det hade Verkligen vart sån vardagslyx att få gå med den på vagnen eller över axeln ??

    Johanna 2016-09-28 14:44:44 http://None
    Svara
  • Jag blir farsa för första gången nu i februari, man vill ju vara en farsa med stil och den här väskan ser verkligen grym ut. Passar min pappa-garderob utmärkt, haha.
    Den skulle hänga fint på barnvagnen, och på min axel när jag och min dotter som snart tittar ut i stora världen åker på AIK matcher i hockey och fotboll.

    Ted 2016-09-28 14:43:40 http://None
    Svara
  • Jag har precis plussat ♡
    Denna väskan hade varit den perfekta första saken till vår lilla juvel.
    Väskan i cognac är ju att dö för.

    Lisa 2016-09-28 14:42:55 http://None
    Svara
  • Åh den skötväskan är så otroligt fin! Har fått två barn inom loppet av två år vilket innebär att ekonomin inte är den absolut bästa! Från barn nr 1 så har alltid Prion varit barnen så pengarna har gått till dom! Denna skötväska skulle inte bara kunna vara för barnen utan även för mig!

    Skulle även vara en underbar 30årspresent då jag fyller år nästa fredag 🙂 håller tummarna( å tår) så hårt jag kan!

    Nathalie Greteling 2016-09-28 14:41:58 http://None
    Svara
  • Åh jag vill vinna en snygg skötväska! Varför jag vill ha just denna är för att det är en snygg väska som inte skriker skötväska. Min dotter är sju månader och jag har fortfarande inte inhandlat en skötväska för alla är så oförskämt dyra och ser ut som en gammal datorväska från 2004. Denna däremot är just i min smak! Heja mig i denna tävling!

    Josefina 2016-09-28 14:35:28 http://None
    Svara
  • Jag har älskat denna väska (den brune) även länge före jag själv blev gravid, föll för den när du först skaffade den till Iggy. Sedan dess har jag vilja ha den när jag själv skall ut och trilla vagn. Den är säkert värd priset, men eftersom vi precis kommit från studier och köpt nytt hus, måste pengarna vändas lite. Jag skulle bli så himla bortskämd om jag vann denna fina väska!

    I dag är min födelsedag, så då måste jag ju nästan försöka vinna den till vår första, lilla bebis <3

    Helene 2016-09-28 14:33:25 http://None
    Svara
  • Denna väska skulle göra mig glad, sätta lite guldkant på min vardag! När man till kvällen är helt slut, och barnen ger sina sista tjut. Då kan jag ner till hallen vandra och glädjas åt att på vagnen hänger den som är snyggare än alla andra! Äntligen inte väskan väller över, den nya ger plats åt allt en mor behöver.

    Tack för en toppen blogg!!! ?

    Michaela Strid 2016-09-28 14:27:36 http://None
    Svara
  • Nu när jag väntar 3:e knodden så är det dags att göra det med stil! Vi hade älskat att få släpa med oss denna goding överallt och skrota den gamla trista.
    Behöver mer flärd på färden!

    Linda 2016-09-28 14:26:30 http://None
    Svara
  • Jag har trånat efter denna väska sååå länge. Trodde inte att jag skulle tycka det va så ”viktigt” med en fin skötväska men jag verkligen avskyr min och drömmer lite om just denna hela tiden. ?

    Linda 2016-09-28 14:23:21 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag har varit dumsnål och köpt billigare skötväskor som inte håller länge tidigare men är nog nu sammanlagt uppe i kostnader av en sån här goding. Lätt att vara efterklok! Väntar nu andra barnet i januari och skulle älska att glida runt med en sån här juvel på barnvagnen.
    Hoppas jag har tur!!
    Kramar Helene

    Helene 2016-09-28 14:20:53 http://None
    Svara
  • Jag vill verkligen vinna denna fina väska för att jag tycker jag är värld de!!??

    Madeleine 2016-09-28 14:19:50 http://None
    Svara
  • Meeeen så glad denna sjukskrivna blivande mamman (förstagångs Woop Woop!) skulle bli om hon fick vinna denna fina väskan. Hade suttit ännu bättre nu när maken precis åkt iväg till varmare breddgrader och lämnat en icke flygfärdig fru hemma!

    Linda W 2016-09-28 14:14:45 http://None
    Svara
  • Jag vill verkligen vinna denna dröm skötväska!! ?

    Maja Karlstedt 2016-09-28 14:10:09 http://None
    Svara
  • Skulle bli helt överlycklig om jag vann denna väskan❤️. Är gravid och mår inte så bra av detta, så att vinna detta skulle bli som en härlig överraskning i allt det vissna!

    Johanna 2016-09-28 14:07:30 http://None
    Svara
  • med en bebis i magen och vagnen i hallen, saknas bara denna lilla detaljen. en väska som verkar smidig och behjälplig, rymlig i varje liten vrå. den är snygg och klassisk och klär till och med mannen. Ja denna väskan vore ju en dröm och jag vore så glad om den blev min och bebis räddare i vardagen!

    Amanda 2016-09-28 13:58:17 http://None
    Svara
  • Har idag världens fulaste skötväska. Väljer hellre att gå utan än att ta med den! Och denna skönhet skulle även mamman kunna använda till vardags utan barn med! Skulle bära den med stolthet ?

    Emelie 2016-09-28 13:57:41 http://Frusandberg.vimedbarn.se
    Svara
  • Har i dagsläget världens fulaste skötväska. Blir att jag hellre går utan… denna skönhet skulle jag bära med mig dagligen, och dessutom känna mig snygg ?

    Emelie 2016-09-28 13:54:34 http://Frusandberg.vimedbarn.se
    Svara
  • Hur snygg hade man inte känt sig att få glida runt med denna snygga väska på stan tillsammans med sin baby! Skulle så gärna vilja överraska min man (som fyller år idag) med denna grymt snygga väska (även den ända skötväskan som han har fastnat för). Så fräschinga han tillsammans med vår son Charles (som fyller 3 mån idag) hade varit! Hoppas hoppas hoppas Kram Julia

    Julia 2016-09-28 13:54:26 http://None
    Svara
  • Hej fina Vanja och glammom☺️
    Förra veckan fick jag reda på att min bästa vän som precis flyttat till Schweiz ska få barn, och det står verkligen hennes namn på denna väska! Så jag skulle mer än gärna överraska hon med denna skönhet när jag hälsar på hon i höst ? Tack för en superbra blogg och för all inspiration!

    Olivia 2016-09-28 13:52:41 http://None
    Svara
  • Hej. Va med o tävlade när sonen var pyttebebis, väskan är sååå fin så har velat haft en sedan dess!! Nu är lillebror i magen och jag håller tummarna att jag får rocka tvåbarnslivet med den cognacsfärgade väskan. Kram Sofia

    Sofia Gustafsson 2016-09-28 13:48:19 http://None
    Svara
  • Väntar första barnet och med en sjukskrivning sedan graviditets veckan 14 är ekonomin sämre och det är svårare att hitta vardagsglädjen ibland. Med begränsad rörlighet är det även svårt att ge sig ut på shopping jakt efter den perfekta skötväskan utefter vad plånboken tillåter.

    Denna ljuvliga väska har jag spanat in sedan jag såg dig ha den i gravid vecka för vecka. Mins du hade den på vagnen i något av de sista avsnitten där och har Sedan den dagen tokälslat den.

    Att få vinna skulle verkligen verna varsagsglädjen och sprids massa glädje var gång man titta på den. Att få packa inför förlossningen i denna väska skulle vara en dröm !!

    Jennie 2016-09-28 13:47:41 http://None
    Svara
  • JA! Snyggaste skötväskan ever! Då gör jag ett nytt försök 😉 Det börjar liksom närma sig bf (1/1) sakta men säkert 😀 Dessutom ny lägenhet som SLUKAR pengar (renoveringsobjekt deluxe :)) så en såhär lyxig pryl som inte är en golvbrunn, toalettstol eller spackel vore himla trevligt att få just nu. Hoppas allt är fina fisken annars! KRAM

    HH 2016-09-28 13:47:16 http://None
    Svara
  • Åh ja!
    Jag skulle inte bara använda väskan som skötväska utan även till vardags! Den har perfekta propotioner och detaljerna är helt vansinnessnygga! Hoppas Hoppas! 🙂

    Emelie 2016-09-28 13:44:49 http://None
    Svara
  • Jag har, som jag berättat för dig flera gånger, helt anammat detta med vardagsglädjen och då inte minst när det kommer till materiella ting. För JA jag blir mer inspirerad till att hålla städat i köket om saxen matchar köksbänken och ja jag blir glad av att gå ut i vardagsrummet på morgonen om kuddarna puffas till kvällen innan. Jag brukar säga att jag vill se dyr ut utan att vara dyr. Det kanske låter ytligt och ja, det är det också. Nu är det åtta veckor kvar tills vi ska få vårt första barn och jag försöker tänka precis samma med allt som har med bebisprylar att göra. Men skötväskan har varit svår, nästintill omöjlig. Jag vill ha en snygg skötväska som inte känns helt malplacerad utan snarare som en väska jag skulle kunna ha som min egen men med samma smarta funktioner en skötväska faktiskt, om inte måste, Bör ha. Och detta är nog den enda skötväskan jag sett som faktiskt uppfyller alla mina, kanske orimliga, krav i en väska man skall släpa på i ett par år.

    Därför hoppas jag att jag får turen att vinna denna materiella vardagsglädjen till väska!

    Tills vidare fortsätter jag med att försöka inreda mina fönster genom att utgå från era! ??

    Sarah 2016-09-28 13:43:53 http://None
    Svara
  • Som nyblivnen tvåbarnsmamma är behovet av en rymlig skötväska nu ännu större, samtidigt som plånboken blivit betydligt mindre. Därför skulle jag bli SÅ glad om jag fick glassa runt i med denna väska framöver ? Håller alla tummar och tår ?

    Emilia 2016-09-28 13:40:06 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna skötväskan åt min storasyster som väntar sitt 4e barn, hon har även en liten kille på knappt ett år så hon behöver verkligen en fin och smart skötväska! Min syster är även typiska mamman som inte unnar sig själv något och har kvar den gamla trasiga sen första barnet.. Håller tummarna att jag får överraska henne! 🙂

    Emma 2016-09-28 13:38:06 http://None
    Svara
  • Väntar nu på att lillebror ska komma, bf imorgon. Hade varit roligt med något snyggt och nytt denna gång eftersom så gott som allt är samma som vid storebror (barnvagn, kläder osv) Det skulle vara något som skulle göra mig glad varje dag 🙂

    Lina 2016-09-28 13:32:54 http://None
    Svara
  • Är snart 8 månader gravid (1a barnet!) och har inhandlat…. NADA!!!! (gaah….) Både jag och min partner har stressiga jobb och knappt ngn tid, och nu börjar vi få smått paniiiiiiiiiiiiiik över allt som vi behöver (vi vet knappt VAD vi behöver) och måste köpa!! Har dessutom en liten budget pga nytt husköp etc., så vi kommer att försöka låna så mkt som det bara går från vänner och familj. Vore dock underbart att ha NÅNTING som är vår egen och som adderar lite känsla av lyx de första månaderna med vårt barn. 🙂

    Dina 2016-09-28 13:32:51 http://None
    Svara
  • Hejje! Är gravid för första gången och såå glad för det ? Men, känner mig sååå lost i pryldjungel. Hur mycket ska jag köpa? Vad ska jag köpa? När ska jag köpa? Vet i alla fall att jag vill ha en snygg väska – och gärna denna! Kram

    Emma 2016-09-28 13:32:06 http://None
    Svara
  • Wow va snygg den är! Har tittat på den flera gånger men den kostar också. Just nu har jag en skötväska som är HELT värdelös, innehåller 4små fack inuti, det är allt! Men man är inte så rik som mammaledig så jag tror inte jag kommer låta mig själv köpa en ny såhär snygg! Så nu håller man alla tummar!
    Jag och min dotter skulle rocka gatorna med den där väskan!

    Frida 2016-09-28 13:30:16 http://None
    Svara
  • Fullkomligt älskar denna tok snygga skötväska. Med första barnet snart på väg skulle denna väska pryda vagnen väldigt bra och skänka enormt med vardagsglädje.
    Tycker det är otroligt svårt att hitta en skötväska som känns rätt, och som även pappan känner är rätt.

    Jennie 2016-09-28 13:27:56 http://None
    Svara
  • Har en son på 2 år. Han e oftast sjuk och allt ska med. Med denna väska får jag med allt så ja slipper 3 påsar. Och jag ksn lägga mer tid på min bebis ❤

    Sabina 2016-09-28 13:27:55 http://None
    Svara
  • vore fantastiskt att vinna den i färgen cognac då jag vill köpa vagnen från joolz precis som din och den matchar ju så otroligt fint <3<3<3<3

    Rosanna 2016-09-28 13:26:21 http://None
    Svara
  • Lätt värt ännu ett försök! Det hade vart så underbart att vinna denna skötväskornas Skötväska! Jag tror att de flesta där ute kan hålla med mig om att utbudet inte är jätte roligt när det kommer till denna kategori..Med bebis nr 2 planerat snitt 25e oktober hoppas jag turen är med mig denna gång!!

    Johanna rosengren 2016-09-28 13:25:42 http://Johannarosengren.se
    Svara
  • Jag är en fattig lärarstudent som lägger varenda krona på min lilla dotter, hon är number one, så därför skulle jag älska att vinna denna überläckra skötväska som skulle gynna oss båda och förgylla vardagen! Har följt dig sedan GVFV och du blev snabbt en stor inspiration för mig vad det gäller mode, jobb och livsglädje, så tack! 🙂 kram!!

    Alejandra 2016-09-28 13:24:56 http://None
    Svara
  • Åh denna väska är såååå snygg! ? Jag har velat klicka hem den massor av gånger, men fått inse att föräldrapenningen inte är så fet så att vi både kan äta och mamma kan ha en snygg skötväska! ??? Hade varit så kul att vinna ❤️ PS. Min lilla Axel på snart 3 månader har fattat tycke för babyloonz och skrattar högt åt pappalåten ?

    Klara Bertram 2016-09-28 13:23:21 http://None
    Svara
  • Åh, denna underbara skötväska! ?Min fina vän är gravid med bebis nr 2 och jag vet att denna skötväskan står högst upp på hennes önskelista. Skulle vilja vinna den till henne så hon kan få uppleva vardagsglädje varje dag när hon använder den ???

    Sarah Pettersson 2016-09-28 13:23:20 http://None
    Svara
  • Åh jag fullständigt älskar denna väska (särskilt i cognac färgen). Jag hoppas innerligt att jag kan få chansen. Under hela min graviditet jobbade min sambo i Köpenhamn, och jag bodde kvar i Göteborg. Det var en väldigt emotionell och jobbig tid, vilket var svårt att hantera då en graviditet ska innebära så mycket glädje och planerande. Tyvärr innebar distansen att vi inte hade möjlighet (eller lust) att köpa så mycket saker (såsom en fin skötväska).. Vår son kom två veckor för tidigt, och jag drabbades av spinal huvudvärk efter förlossningen vilket innebar att jag fick vara inlagd i en vecka efteråt. Vi har nu lyckats ta oss ur allt detta och lever lyckliga tillsammans i Göteborg igen, och att vinna denna väska vore ett sätt att markera att den jobbiga tiden är över och att vi har en ljus fantastisk tid framför oss!

    Emelie Jonsson 2016-09-28 13:22:41 http://None
    Svara
  • Denna väska vore ju rena drömmen att få vinna och kunna använda både åt min lilla tjej men även åt syskon som beräknas till sommaren. Då man försöker spara till en massa måsten så finns det inte pengar till en fin skötväska. Håller tummarna att jag lyckas dra den vinnande ”lotten” denna gång!

    Tack för en grym inspirationstagram och blogg!

    Emelie Tiger 2016-09-28 13:21:25 http://None
    Svara
  • Efter flera års kämpande med IVF har äntligen vår lilla Esther kommit till oss. Vi skulle bli så glada om vi vann den snyggaste skötväska till vår lilla skatt <3!

    Maria Palm-Tjusth 2016-09-28 13:20:16 http://None
    Svara
  • Jag vill görna vinna denna ubersnygga väskan då jag inte har hittat den perfekta och mammapengen inte räcker till. Ines och Greta får alla godbitar till sig med alla rätt men nu borde det vara mammans tur! Tack för fin blogg.

    Emma 2016-09-28 13:18:24 http://None
    Svara
  • Så himla fin skötväska! Väntar nu vårt andra barn och skulle bli otroligt glad om jag blev den lyckliga vinnaren 🙂

    Vill passa på att tacka för en fantastisk bra podd och för att ni alltid lyckas inspirera och sprida glädje! ♥

    Nella 2016-09-28 13:16:18 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja ha den här väskan för att ge till min storebror och hans tjej som väntar sitt första barn i januari (iiihh!). Vi är supertighta och har bott ihop i sex år, men nu ska de strax flytta vilket känns sorgligt men fint eftersom de ska bli en riktigt liten familj och jag verkligen unnar dem ett eget hem. Jag skulle verkligen vilja ge dem någon fin present till den nya bebisen och som start på den här nya eran, men jag pluggar och har inte riktigt ekonomin till det. Jag vet att mamman suktat efter denna väskan (hon läser också din blogg) när du visat den förut sååå det vore ju verkligen roligt att kunna köpa den till dem! 🙂

    Nanna 2016-09-28 13:12:26 http://None
    Svara
  • Suktat efter denna supersnygga skötväska i congac-färg då vi väntade vår första dotter, o bu är det dags för vår andra komma i oktober. Förtjänar inte den mer än nån annan men vore kul att få vinna något som man verkligen vill ha!!

    Malin 2016-09-28 13:12:25 http://None
    Svara
  • Är gravid med fjärde barnet och faktiskt aldrig använt en riktig skötväska innan. Men när jag såg den här så bara wow jag vill ha! Så håller tummar och tår på att den blir min. Kram

    Annika 2016-09-28 13:10:04 http://www.halsaochfitness.se/annikalarsen/
    Svara
  • Jag har googlat ordet ”skötväska” frenetiskt den sista tiden, i hopp om att hitta den perfekta väskan att förvara lillgrodans nödvändigheter. Men tyvärr blir jag lika besviken varje gång.. Men så fick jag syn på denna skönhet! Wow! Nu håller jag tummar och tår att den hannar i mina ägor 🙂

    Sanna 2016-09-28 13:09:32 http://None
    Svara
  • Man kan ju bara älska denna snygga väskan. Speciellt i brunt. Vet att tom sambon skulle kunna bära den utan att ”skämmas” som han tydligen gör nu över vår spräckliga ?
    Håller tummarna för en bautavinst för oss !

    Sandra 2016-09-28 13:08:17 http://None
    Svara
  • Hmm.. Tja, i och med att den cognacsfärgade modellen är utan tvekan den snyggaste skötväskan ute på marknaden för tillfället så finns det ju inget annat alternativ till annan skötväska!!
    Livet blir ju lyckligare om man har snygga praktiska grejer runt omkring sig!
    Jag håller tummarna för 1:a pris?

    Anna Beckman 2016-09-28 13:04:05 http://None
    Svara
  • Åh, denna ljuvliga väskan skulle verkligen skänka lite glammig vardagsglädje åt mig & mina två små pojkar mitt i småbarnsstöket. Alldeles underbar!

    Angelica 2016-09-28 13:01:58 http://None
    Svara
  • Ååå vill så gärna vilja vinna den snygga väskan, värna vardagsglädjen lixom!
    Min motivering är att lillebror föddes med planerat snitt då jag blev peppad av dina inlägg och då begära att jag skulle få föda mitt barn på det som jag kändes tryggast för mig och min familj.

    Karin 2016-09-28 13:00:39 http://None
    Svara
  • I denna mörka men fantastiska tid,
    önskar jag mig en väska att bära för all framtid.
    Jag skulle bli en sån’ lycklig individ
    och den skulle få följa med på egentid till ända till Madrid
    I strid och frid ska den få hänga med mig och självklart bredvid. <3

    Jennifer Vergara 2016-09-28 12:59:57 http://blanqui.se
    Svara
  • Vore en dröm att få vinna denna mega snygga väska. Att alla kollar in min snygga skötväska.

    Micaela 2016-09-28 12:59:53 http://None
    Svara
  • Skulle såå himla gärna vilja ha denna underbara skötväska!!?✨? Har suktat efter den sedan jag väntade mitt första barn, men inte haft råd att lägga så mycket pengar på en skötväska. Nu ligger lillebror i magen och det hade varit MAGISKT att ha denna hängandes på vagnen! Håller tummar och tår?

    Elin 2016-09-28 12:59:35 http://None
    Svara
  • Älskar den! Efter två missfall så hoppas vi nu på bättre lycka nästa gång och den här fantastiska väskan har jag mer än gärna hängandes på vagnen 🙂

    Jennie 2016-09-28 12:58:58 http://None
    Svara
  • Kul med en tävling. Jag funderade på att köps en sådan till min kusin som ska få barn om 2 månader. Om jag vinner går den direkt till min kusin och hennes dotter. Hoppas rätt vinnare utses.

    Nellie 2016-09-28 12:57:53 http://None
    Svara
  • VARDAGSGLÄDJEN!! Nu är min gamla GinaTricot väska jag använder som skötväska helt utsliten så den behöver definitivt bytas ut. Skulle bli gladare än gladast med en sån snygg skötväska!! Och det kan inte bli bättre med en sån praktisk när man har twins och därmed dubbelt upp med grejer! Och glädjen varje dag att se på denna snygga ? VÄRNA VARDAGSGLÄDJEN var det va Vanja ??

    Nastasja 2016-09-28 12:57:44 http://None
    Svara
  • Denna väska står såå högt upp på min önskelista. Att motivera varför just jag ska vinna är ju så svårt. Jag och min man väntar vårt första barn nu i höst. Innan jag blev gravid så hade vi en lång period av försök, samtidigt som det verkade som att alla runt omkring oss blev gravida på första, andra, tredje försöket. Jag försökte att göra mitt bästa för att utesluta alla fula hemska avundsjukstankar när vännerna blev gravida, man gick på baby showers och så vidare. Ett barn är den bästa gåvan! Nu är det äntligen vår tur! Åh snälla låt mig vinna denna skötväska till oss och vårt efterlängtade barn! 🙂

    Ellen 2016-09-28 12:57:35 http://None
    Svara
  • Har suktat efter denna väskan sedan jag såg den på din blogg. Så jäkla snygg! Då var jag gravid och visste föga vad som väntade… en sambo som blev utbränd en månad innan vår lilla kille kom (och som fortfarande är 9 månader senare), en liten som ville ha mat varannan timme dygnet runt de första månaderna och anhöriga som blev sjuka så de tyvärr inte kunde avlasta oss. Så efter en tuff start och en mamma som känner sig lite sliten vore det kul med något som lyfte vardagen 🙂 Extra plus att den bara blir snyggare med åren!

    Sandra 2016-09-28 12:57:05 http://None
    Svara
  • Hej! Jag är 20 år och väntar mitt första barn tillsammans med min pojkvän.
    Våran son är beräknad den 17 oktober och vi längtar som bara den?? just nu går tiden så fruktansvärt långsamt och hade varit otroligt peppande att vinna en sån fantastiskt fin skötväska såhär den sista tiden och innan förlossningen!

    Cajsa 2016-09-28 12:56:39 http://None
    Svara
  • Nu måste det ändå vara min tur!
    Drömmer om den här väskan, men svårt att få ihop för att köpa den.
    Min fantastiska sambo kommer få den här, hon skulle aldrig gå och köpa den själv. Därför hoppas jag att den kommer vinnas alldeles lagom till hennes födelsedag nu!

    CM 2016-09-28 12:56:08 http://None
    Svara
  • I Januari väntar vi tillökning igen, och med två små barn behövs en stor och rymlig skötväska. Och dessutom är den så himla fin och skulle pryda vagnen så himla bra. Så vi håller tummarna att vi får denna fina vinst.

    Fruhjortling 2016-09-28 12:55:49 http://Fruhjortling.spotlife.se
    Svara
  • Ååå vill så gärna ha en snygg skötväska som jag kan ha när jag drar runt på stan med lillebror, värna vardags glädjen!
    Lillebror föddes med planerat snitt som jag fick mod att begära genom att bli peppad av dig Vanja. Blev stärkt av dina inlägg om att det faktiskt är min rätt att föda mitt barn på det sätt som är bäst för mig och min familj. Håller tummarna att jag vinner.

    Karin 2016-09-28 12:53:29 http://None
    Svara
  • Åh måste ju bara vara med och tävla om denna goding! Den är så snygg!

    Jag är mamma till 3 pojkar. Frode, Truls och Morris. Min äldsta är 3, nästa snart 2 och mini 5mån. Allt i mitt hem är av färgglad plast, bilar överallt och allt vi äger är lättavtorkat och skitfult. Hade varit helt underbart med nått snyggt och vuxet att bära på. För skötväskan är ett måste med 3 barn med blöjor och flaskor och extra kläder!

    Och med 3 monster där dessutom mini haft riktig otur med sjukdomar och hemskheter så komme jag aldrig själv ha råd!

    Hoppas på lite tur nu! ❤️

    Kim 2016-09-28 12:52:40 http://None
    Svara
  • Fantastiskt att ha en till tävling, jag hoppas på vår tur nu!
    När dottern föddes köpte vi vara en väska som vi inte är nöjd med, men denna skulle passa oss alla tre. Sambon, mig och dottern!
    Håller alla tummarna vi har i huset!

    Christoffer 2016-09-28 12:52:37 http://None
    Svara
  • Jag väntar mitt första barn den 8november å skulle sååå gärna vilja vinna denna väskan. Jag bor i Göteborg och min kille i Skåne (och även min familj) så hela graviditeten har vi bara kunnat ses varannan helg å flängt fram och tillbaka mellan städerna. Det är tungt att vara gravid å ännu mer när man inte kan få någon avlastning eller hjälp. Vår lilla pojke är helt klart målet med allt och jag flytta ner till min kille 2 veckor innan beräknat men att vinna skötväskan hade gjort det lilla extra att nu e vi äntligen i mål, vår lilla familj som vi snart är blir samlad.

    Elin 2016-09-28 12:52:15 http://None
    Svara
  • I denna mörka men fantastiska tid,
    önskar jag mig en väska att bära för all framtid.
    Jag skulle bli en lycklig individ,
    Och ta med den på egentid till Madrid.
    I både frid och strid ska den få hänga med mig och självklart alldeles bredvid. <3

    Jennifer Vergara 2016-09-28 12:50:19 http://None
    Svara
  • Hej! Jag är 20 år och väntar mitt första barn tillsammans med min pojkvän. Våran son är beräknad 17 oktober och vi längtar som bara den!?? Hade vart riktigt peppande att vinna en sjukt snygg väska såhär innan förlossningen som en liten boost!

    Cajsa 2016-09-28 12:48:48 http://None
    Svara
  • Åh klart man vill vara med att tävla om den fina ? Jag vill vinna den för de skulle piffa upp min stil lite (eller mycket!), nu handlas de bara till lilltjejen och lillasyster i magen ☺️ Även om den är till dom skulle jag känna mig piffigare, med den snyggingen på armen!

    Anna 2016-09-28 12:48:40 http://None
    Svara
  • Finaste väskan ever!! Hade inte allt annat som har med barn att göra vart så rackarns dyrt hade jag gärna köpt väskan, därför får man tävla lite och hoppas man vinner.

    Jag och Mini skulle tycka att det vore underbart att vinna väskan. Vi skulle bli så coola/snygga och kanske slippa allt meck med blöjbyten utanför hemmet (tygpåse som skötväska är inte att rekommendera) ❤

    Btw, lusläste din blogg innan mitt kejsarsnitt! Så himla bra och peppande! Tack för att du delade med dig, det hjälpte mig enormt mycket!

    Linnéa 2016-09-28 12:48:27 http://Minmini.vimedbarn.se
    Svara
  • Så snygg väska, hade blivit så glad över att vinna den i cognac!!! Jag hade en super dålig skötväska till min son där jag aldrig hittade nått och den var för liten, nu skall lillasyster komma vilken dag som helst (beräknas imorgon) och det hade verkligen varit så roligt att få unna sig en sån här fin skötväska, då jag vet att det verkligen behövs en bra när man är out and about. Håller alla tummar och tår. Tusen tack.
    Med vänlig hälsning, klara Mannrolin

    Klara 2016-09-28 12:48:20 http://None
    Svara
  • Äntligen denna tävling igen. Önskar verkligen att jag kunde unna mig denna väska. Har suktat efter den sedan första barnet och nu när lillebror snart ska komma, förstår jag inte att jag fortfarande inte kunnat unna mig den. Men jag får hoppas på tävlingen

    Petra 2016-09-28 12:47:55 http://None
    Svara
  • Våtservetter, blöjor, smakisar, leksaker och skötväskan är redan full! Vart i hela världen ska jag få plats allt annat som är nödvändigt? Denna underbara väskan i cognac är jag helt såld på! Inte nog med att den är snygg så är den också rymlig och passar att vända när man är barnfri o är på språng! Att vinna denna skötväskan skulle betyda så mycket båda för mig och min son nu när hösten är här och det ska förnyas i garderoben….

    Lorena 2016-09-28 12:47:43 http://None
    Svara
  • Jag skulle verkligen vilja vinna den svarta väskan åt oss och dottern! Har varit med och tävlat varje gång men aldrig haft turen med mig! Hoppas verkligen nu <3

    Isabella 2016-09-28 12:47:33 http://None
    Svara
  • Den där väskan är verkligen en drömväska! Uppskattar fina saker i vardagen och skulle behöva något som piffar upp vagnen nu i höst. Väntar mitt andra barn som är beräknat om 5 dagar men räknar med att få gå över tiden. Vore trevligt med en tröstpresent de tunga dagarna innan bebisen dyker upp!
    PS: min dotter jublar när hon hör ert intro på youtube. Hon älskar att kolla på er. Hon är 1,5 år. 🙂 kram!

    Martina 2016-09-28 12:47:17 http://None
    Svara
  • Som jag har suktat efter denna skönhet. Tyvärr ville inte plånboken detsamma som jag.
    Men när jag såg att det fanns en chans att vinna den, så bara måste jag ju delta.
    Så nu jäklar håller jag tummarna för att den ska bli min??.

    Cissi K 2016-09-28 12:46:26 http://None
    Svara
  • Värna vadagsglädjen delux! Jag vill vinna den för att jag, likt många andra här, helt enkelt förtjänar vackra ting i mitt liv. Och med en så vacker dotter som jag har behöver jag en riktigt snygg väska för att matcha ?

    Sara 2016-09-28 12:45:11 http://saraaniiilsson.blogg.se
    Svara
  • Våtservetter, blöjor, smakisar, leksaker och skötväskan är redan full! Vart i hela världen ska jag få plats allt annat som är nödvändigt? Denna underbara väskan är jag helt såld på! Inte nog med att den är snygg så är den också rymlig och passar att vända när man är barnfri o är på språng! Att vinna denna skötväskan skulle betyda så mycket båda för mig och min son nu när hösten är här och det ska förnyas i garderoben….

    Lorena 2016-09-28 12:45:02 http://None
    Svara
  • Åh, har varit inne och suktat efter väskan så många gånger!
    Väntar tillsammans med min sambo vårt första barn som är planerat att komma i april!
    Vi har nu insett hur mycket grejer det är som behövs och vilken djungel det är att hitta rätt vad det gäller säkerhet och vår stil! Denna väskan skulle helt klart hotta upp vilken vagn som helst 🙂

    Therese 2016-09-28 12:44:53 http://www.devote.se/beautyandbrains
    Svara
  • Min drömskötväska alla dagar i veckan! ?
    Väntar andra barnet om ca 20 dagar och jag skulle bli så lycklig om jag fick packa prylar i den här underbara skötväskan från bagasi. Min sambo är alldeles för snål för att gå med på att jag skulle få köpa väskan så jag håller tummar och tår! ✊?

    Caroline Henebratt 2016-09-28 12:44:12 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna den såå otroligt fina skötväskan till min bästa vän som väntar sitt första barn i oktober. Hon är världens bästa och vet att hon skulle bli superglad och överraskad! Kram

    Matilda 2016-09-28 12:43:54 http://None
    Svara
  • Åh spanade in denna när jag såg den hos Antilio-Sandra. Skulle gärna vilja vinna till mitt minsta lilla barn av 2, fast ja det skulle nog få resa med några ombyten och dinosaurier kanske till 3-åringen också. Och sen får den bli en jobbväska när jag återgår till webbutveckligen! Älskar det hållbara tänket!

    Caroline 2016-09-28 12:43:32 http://None
    Svara
  • Jag har varit med och tävlat så många ggr om denna väska och de vore en ren dröm att få vinna en.
    Väntar första barnet i mars och hade blivit stans trendigaste la mama med den på vagnen!

    Erica 2016-09-28 12:43:21 http://None
    Svara
  • Denna väskan skulle bli den bästa klappen på axeln till mig själv som precis fött mitt andra barn! Alla mammor förtjänar egentligen den finaste skötväskan på marknaden 🙂

    Johanna 2016-09-28 12:42:36 http://None
    Svara
  • Alltså det är bara en massa kärlek i den väskan, färg (cognac), storlek och allt annat. Jag skulle vilja få vinna denna väska att packa barnens saker när vi ska iväg på BVC besök, ut på stan eller när vi drar iväg på alla våra roadtriper. Sen måste jag erkänna att den kommer att konverteras om till weekendbag till mig när barnen inte har behov av den då jag tycker den är så underbart fin !

    Anna 2016-09-28 12:42:14 http://None
    Svara
  • Åh jag bara måste vara med och tävla om denna goding! Den är ju så snygg. Jag är mamma till 3 pojkar, Frode, Truls och Morris. Min äldsta är 3, nästa snart 2 och mini är 5mån. Allt i mitt hem är av väldigt färgglad plast, bilar överallt, allt vi äger måste vara lättavtorkat och skitfult! Hade varit en sån lyx med någonting som faktiskt är ett måste med 3 barn med blöjor och flaskor och kläder och allt annat som ska med men som får vara vuxet och snyggt. Och med 3 monster och där minsta monstret dessutom haft väldig otur med sjukdomar och hemskheter så kommer jag tyvärr aldrig ha råd själv!

    Hoppas på lite tur nu!! ❤️

    Kim Nadier-Jensen 2016-09-28 12:41:15 http://None
    Svara
  • Varför vill jag vinna väskan? För att jag precis blev tvåbarnsmamma ✌️. Jag känner att en liten present efter allt krystande, sömnlösa första veckan och ömma bröst skulle sitta så jädrans fint nu. Färg? cognac ?

    Cissi 2016-09-28 12:40:46 http://None
    Svara
  • Jag har testat skötväska efter skötväska å fy sjutton va förbaskat svårt det ska vara att hittade bästa, perfekta väskan! ((som för övrigt håller och är himla himla snygg på samma gång))
    Men för att komma till varför just jag ska vinna, eller iallafall hemskt gärna VILL vinna, är för att jag nu behöver en med bra utrymme (och som är snygg) nu när nästa bebis är på väg. Ja, lite fåfäng må jag vara men tror himla mycket på att den är väldans bra i praktiken också!

    Aysu 2016-09-28 12:40:26 http://None
    Svara
  • Hoppas på min tur denna gång! Har en tre åring och en 9 månaders bebis. Vår 9 månqders har vaknat 10 ggr per natt sen han föddes, nu vaknat han ”bara” 4 ggr men har istället fått nattskräck..så känner mig inte som den snajdigaste morsan när jag lämnar 3 åringen på föris på mornarna. Men med den här väskan skulle jag känna mig på topp trots mörkaste ringarna under ögonen. Så håller alla tummar och tår att det blir min tur och att det kanske vänder nu.

    Sandra Clareklint 2016-09-28 12:39:32 http://None
    Svara
  • Skulle gärna vilja vinna denna då min andra är för liten då jag har ett flaskbarn och sen är den ju grymt snygg! Har man ett flaskbarn så måste man ju ha med sig termos•2(har jag iaf), 1 flaska och sen en doserare. Hoppas verkligen jag vinner. Skulle verkligen underlätta speciellt nu till vintern då man måste ha tjockare ombyte med än det man har på sommaren!

    Ida 2016-09-28 12:39:19 http://None
    Svara
  • Skam den som ger sig. Haha. Klart jag vill vara med i utlottningen av den där cognacfärgade skönheten när du återigen ger oss chansen.

    Håller tummarna. Hårt hårt hårt

    Johanna 2016-09-28 12:38:37 http://None
    Svara
  • Ojoj! Nu måste jag vara med! Har nyligen fått barn nummer sju och villhöver en väska som matchar min bebis i ljuvlighet! Den cognacfärgade är to die for! ?

    Malin 2016-09-28 12:37:43 http://www.loe.blogg.se
    Svara
  • Denna väskan asså!
    Jag är en ung mamma till min son Charlie som är tio månader nu, och snart ska Charlie börja på förskolan och även jag ska tillbaka till skolbänken. Då våran skötväskan som vi har just nu börjar bli sliten och ordentligt använd så hade ju drömmen varit att hitta en ny, snygg och praktisk skötväska som jag även kommer att kunna använda till skolan. Jag är ordnings-galen så en skötväska med många fack är a och o?? Hoppas verkligen på att vi vinner nu och får glida omkring med denna pärlan i höst! Håller tummarna, kram på dig! 🙂

    Emelie Rahm 2016-09-28 12:37:02 http://WWW.emelierahm.vimedbarn.se
    Svara
  • åh! En sådan goding är verkligen något jag hade önskat att piffa upp en mörk höst med. En vardagslyx efter en tuff vår/sommar som nybliven mamma. Hälsa lilla Iggy, godaste lillkillen på youtube <3

    Carolina 2016-09-28 12:36:50 http://None
    Svara
  • Själv har jag redan den superfina dyrgripen i svart och är så nöjd! Men skulle vilja vinna den till min bästa kompis som väntar sitt första barn om bara några veckor. Vet att hon skulle uppskatta väskan lika mycket som jag gör (och får göra igen då jag precis fått min andra dotter och ska börja med skötväskelivet igen). Kram!

    Ottilia 2016-09-28 12:36:37 http://Nouw.com/sisterstories
    Svara
  • Åh den är såå fin! Villr ha den redan när Wolf låg i magen men fick prioritera andra saker.

    Jag har fortfarande ingen ordentlig skötväska = alltid kaos när man ska åka iväg.

    Skulle bli megaglad av denna snygging! Plus att vi vill ha tillökning så skötväska är ett faktum ett bra tag framöver.

    Kraaaaam?

    Rosanna 2016-09-28 12:35:48 http://None
    Svara
  • Har gått över två veckor med mitt första barn och ska sättas igång imorgon. (Supernervös) Har ännu inte hittat någon skötväska som min sambo känner dig bekväm att använda också. Han tycker att alla skötväskor är ”tjejiga” och ”bara gjord för att en mamma ska passa med dom”. Nu har han äntligen sett en skötväska som han gillar och som han dessutom tycker är supersnygg!! Jag hoppas att vi (han) kan vinna den här till vår lilla tjej som förhoppningsvis kommer imorgon. 🙂

    Anne 2016-09-28 12:35:00 http://None
    Svara
  • Denna fantastiskt snygga skötväska i cognac skulle hänga fint på min axel i december när mitt andra barn kommer. Alla mammor vet att man kan behöva lite extra lyx i tillvaron när man har småbarn. Denna väska är både praktisk för bebis och snygg för mamman, win-win!

    Anna 2016-09-28 12:34:13 http://None
    Svara
  • Nu hoppas jag turen är på min sida den här gången! Har en tre åring och en 9 månaders som vaknat ca 10 ggr per natt, nu vaknar han ”bara” 4 ggr men har fått nattskräck istället. Känner mig inte som den snajdigaste mamman på föris när jag lämnar min treåring på morgonen. Men med den här väska skulle jag känna att min outfit skulle bli komplett..trots mörkaste ringarna under ögonen..skulle jag vara så lycklig!:) håller tummarna.

    Sandra Clareklint 2016-09-28 12:33:40 http://None
    Svara
  • Med en väska från Bagasi, ryms det väldigt stora lass i. När man ut i världen ska, är det mycket däri som är bra att ha!
    Denna snygga väska vinner vi gärna, perfekt när man är på språng med sin lilla stjärna!

    Desire svelander 2016-09-28 12:31:11 http://None
    Svara
  • Tredje barnet och fyller 40 nästa vecka!
    Livrädd att hamna i 40 årskris och mysbyxträsket här hemma.
    Villhöver en riktigt schysst väska så jag inte slutar med blöjor i icapåse matchat med tofs mitt på huvet och lipsyl istället för läppstift.
    Bagasi är lyx. Ren mammalyx.
    Jag behöver det, så jag orkar tillbaka till mitt fab classy mamma-jag <3

    Cajsa 2016-09-28 12:30:15 http://None
    Svara
  • Vår lilla bebis kommer i mars och det hade varit så fint att få kika till denna skönhet då och då och bli påmind om att det faktiskt ska komma en bebis till oss (känns fortfarande smått overkligt)! En av mina målbilder är barnvagnspromenaderna med den nya lilla i vårsolen, få sätta sig på en härlig bänk och dricka den där kaffen som man inte varit sugen på i 9 månader och i den målbilden känns denna pärla som en självklarhet!??☀️☕️

    Alexandra 2016-09-28 12:30:11 http://None
    Svara
  • hej vanja!
    Åh vilken toppen tävling ännu en gång, jag önskar att jag har turen denna gång att få vinna denna coola bag! som småbarnsmamma känner man sig inte så glammig alltid.. hade gjort susen att få gå runt med denna väska! jag och min sambo kollade på ditt och niklas klipp om hans depression och hur man som föräldrar inte alltid har det top notch. jag kände så väl igen mig då jag också vart där.. jag hamnade i en förlossningsdepression.. men det är över och jag kan nu njuta av mina två barn, men allt är ju som sagt inte så glammigt..

    Håller alla tummar och tååååår. kram på er!

    Fanny 2016-09-28 12:30:05 http://None
    Svara
  • Så galet snygg i båda färgerna ?? men en cognac skulle ju passa alldeles strålande på vagnen här hemma?? hoppas hoppas hoppas✊??

    Emilie 2016-09-28 12:29:10 http://None
    Svara
  • En väska som inte bara är snygg och praktiskt, utan den skulle göra mitt liv lite mer fantastiskt.
    En bulle i ugnen och en vagn påväg, så skulle den bli perfekt och ge mig lite mer swag.
    Att få vinna skulle vara en ren lycka, jag hoppas att du mig en värdig vinnare tycka.

    Terese 2016-09-28 12:29:01 http://None
    Svara
  • Åh! Letar med ljus ovh lykta efter en skötväska som liknar denna, har följt dig sedan gravid vecka för vecka och föll för väskan redan då!
    Börsen tillåter dock inte ett köp av denna klass just nu så försökt hitta något liknande i min prisklass – vilket vekar såååå svårt ? Så skulle bli SÅ glad att vinna denna! Sen blir nästa problem, svart eller cognac ?

    Klara 2016-09-28 12:27:32 http://None
    Svara
  • Denna skötväska har jag och min fästman sneglat efter så länge. Väskan som får äran att bli vår måste vara snygg enligt oss båda men inte för fenemin enligt min fästman ? Denna väska tycker vi båda är kalasdundersnygg! Vår älskade prins är beräknad i januari ?

    Jenny 2016-09-28 12:26:17 http://None
    Svara
  • Åh skulle så gärna vilja vinna denna skötväska. Väntar vårt andra barn nu i mars och väskan skulle vara perfekt då vår gamla skötväska gick sönder och jag nu måste köpa en ny.

    Amanda 2016-09-28 12:26:12 http://None
    Svara
  • Hej varit kär i den väskan sen dö köpte din! Brukar inte vara med och tävla eftersom chansen är 1 på 100 när det är så många som tävlar. Men än en gång håller jag tummarna. Skulle vara så kul att vinna! Sista chansen innan mina barn blir för stora och jag inte längre kommer behöva en skötväska.

    Veronica 2016-09-28 12:26:10 http://Vhedsell.blogg.se
    Svara
  • Wow, så underbart fin och praktisk väska!! Har spanat in den x antal gånger. Nu när jag äntligen väntar mitt första barn skulle den här väskan passa helt perfekt? Många kramar till goa Vanja❤️

    Frida 2016-09-28 12:25:11 http://None
    Svara
  • Denna väska skulle jag vilja vinna till mig själv och mannen som nu kämpar för ett plus på stickan.
    Jag har alltid sagt att jag vill ha denna underbara väska till min bebis, kanske kan en vinst hjälpa plusset att komma snart.
    Jag önskar att jag bara kunde klicka hem en i varje färg men ekonomin som nyutbildad undersköterska är inte jätte hög så en vinst skulle vara helt underbar.

    Jonna 2016-09-28 12:24:13 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag har tävlat om denna underbara fantastiska väska förut! Den skulle pryda vår fina vagn och passa perfekt för allt vi har med oss i alla lämpliga & finurliga fack till vår son Julius! Jag håller alla tummar & tår! Vi vore match made in heaven! Detta är väskan vi verkligen vill ha, men inte kunnat ta oss råd till! Hoppas❤️

    Johanna 2016-09-28 12:23:51 http://None
    Svara
  • Med två barn som ska lämnas på skola och förskola (inte på samma ställe) och en liten tremånaders bebis är jag glad om jag hinner få av mig pyjamasen och få på mig ett par mjukis innan jag går. Piffar gärna till det med en snygg väska istället för nuvarande Ica-kasse!

    Susanna Forland 2016-09-28 12:23:16 http://None
    Svara
  • Hallå! Det är inte första gången jag är med och tävlar om denna och jag är fortfarande lika sugen på den!
    Jag har själv ingen bebis (ännu) men denna är ju så himla snygg så man kan använda den som vanlig väska fram tills bebis kommer!
    Håller tummar och tår!

    Hanna 2016-09-28 12:23:01 http://None
    Svara
  • Jag skulle så gärna vilja ge denna fantastiskt fina väska till min fantastiska vän som nyss blivit mamma. Väskan skulle kunna ge henne något fint (och praktiskt) att titta på när baby bluesen sköljer över hennes annars så glada sinne. Den skulle ge henne lite extra krafter när jag inte kan stötta henne med min närvaro.

    Elin 2016-09-28 12:22:29 http://None
    Svara
  • Åh denna fantastiska väska!!!
    Vore helt underbart att få vinna denna, älskar färgen cognac och den skulle passa perfekt både till mig och min sambo, den väskan vi båda lyckas enas om! Har alltid önskat mig denna och skulle bli så lycklig om jag vann denna nu när höstmörkret börjar smyga sig på.
    Älskar din blogg, insta och snap och all inspiration som du ger och där jag såg väskan för första gången! 😀

    Sara 2016-09-28 12:22:18 http://None
    Svara
  • Jag är preggo med mitt första barn och den här skitsnygga skötväskan skulle vara pricken över i:et för stilen jag tänkte ha som föräldraledig mom to be. Jag tänker att det är en bonus att pappan faktiskt kan släpa runt på den och känna sig snygg också! Det finns ju så himla mycket fina väskor men det är ju faktiskt få väskor som jag tror att min sambo känner sig taggad på att bära på.. Perfekta skötväskan helt enkelt!

    Sara 2016-09-28 12:22:15 http://None
    Svara
  • Nämen, där är den ju! Väskan jag söker, så himla fin! Har beslutsångest när det gäller det mesta, men här känner jag bara, wow! Det är den, det är den jag vill ha. Älskar, älskar naturmaterial och den här skulle matcha resten av utstyrseln perfekt.
    Så det är ju inget annat att göra än att vara med och tävla och hålla tummarna för en cognacsfärgad. Kram!

    Hanna 2016-09-28 12:21:43 http://None
    Svara
  • Jag tävlar varje gång och håller tummarna lika hårt, självklart blir inte denna gång ett undantag! ? Jag vill vinna för att unna piffa upp barnvagnen med denna magiska skötväska och för att pigga upp dom annars inte så glamorösa blöjbytena. Värna vardagsglädjen, du vet ?

    Elin 2016-09-28 12:21:37 http://Www.nouw.com/elinkristin
    Svara
  • Sedan våra enäggsflickor tittade ut 7 veckor för tidigt så har vi burit med oss deras nödvändigheter i en tygpåse – minst sagt rörigt! Dubbelt upp utav allt i denna oändliga påse som man gräver runt i. Tiden att stanna upp och ta tag i att köpa något ordentligt har inte riktigt funnits. Jusses alltså, åhh vad denna skötväska i cognacsfärg skulle vara toppen för oss! Hela familjen håller tummarna!

    Bell 2016-09-28 12:21:18 http://None
    Svara
  • Jag vill vinna denna då jag är tokig i handväskor! Och då kan man ju inte tänka sig någon annan skötväska än denna fina i läder! ? Det finns ingen annan skötväska som är i samma liga som denna. Skötväskornas Rolls Royce helt enkelt. Färgen spelar ingen roll! En skönhet klär i allt. (Väskan då haha ?)

    Jenny 2016-09-28 12:21:10 http://None
    Svara
  • Ååååhåh. Tänk om jag kunde få vinna denna. Den skulle kunna vara startskottet till att hitta tillbaka till mig själv och till min stil. Jag har verkligen tappat bort mig själv under amning och graviditet. Förut var jag oftast piffad med nagellack och grejer. Saknar det och vill komma tillbaka till den vanligtvis chica tjej jag är. Väskan gör att man både får vara snygg och praktisk vid blöjbyten!

    Marie 2016-09-28 12:20:33 http://None
    Svara
  • Min lilla Emma hade BF idag 28/9 men kom som en raket den 5/9 och vi fick spendera början på sjukhus pga prematur och gulsot! Nu är hon pigg och glad men vi hann inte med att förbereda allt innan hon kom bl a så saknas en skötväska och denna är ju en dröm att få ha både för Emma och mig!

    Maria 2016-09-28 12:20:12 http://None
    Svara
  • Jag måste vinna denna supersnygga väska!!! Jag har tittat på den ända sen jag fick min första bebis 2013, nu väntar jag min andra och den skulle vara perfekt på våran vagn!
    Superkul att följa er BTW!!

    Maria 2016-09-28 12:19:50 http://None
    Svara
  • Har aldrig vart intresserad av en snygg och bra skötväska MEN när jag såg denna kände jag bara woow en sån måste jag ha och kanske kan jag äntligen få ordning på mina två pojkars blöjor, nappar osv.
    Håller mina tummar att jag får glida omkring med denna skötväska i höst istället för en liten tråkig skötväska som ligger ner mosad under vagnen! ?

    Mvh Izabella

    Izabella 2016-09-28 12:19:02 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna den fräsiga vrålsnygga väskan för att den vore perfekt till vårt kommande lilla pyre som beräknas komma 3 november. Än har jag inte ens kollat åt ett annat håll efter skötväska då denna är så galet vrålsnygg. Vore en passande vinst och jag skulle bli väldigt glad då jag verkligen jobbar in i det sista innan det är dagis för bäbis nummer två. Håller tummar och tår, då ingen annan skötväska denna slår!

    Emilie 2016-09-28 12:18:58 http://None
    Svara
  • Idag är vårt andra barn 8 dagar och skötväskan som vi har börjar bli trång till två små barn. Denna väska i svart hade passat perfekt till vår vagn. ?

    Suzette 2016-09-28 12:17:44 http://None
    Svara
  • Hej! Jag har varit sååå sugen på den skötväskan sen 5 februari 2014 när jag fick min första son. Nu är det dax i november igen med en lillebror och vill så gärna ha den, men tyvärr har jag samma ruttna inkomst fortfarande så det sätter stopp ?
    Håller alla tummar ✊?✊?✊?✊?✊?

    Frida hultgren 2016-09-28 12:17:39 http://None
    Svara
  • Världens snyggaste och bästa skötväska! Har tävlat om den förut men turen var inte på min sida, så jag fick ordna en på egen hand. Och wow säger jag bara, kunde inte bli nöjdare! Nu hoppas jag att min tur har vänt så jag kan få vinna denna skönhet till min kära vän som ska ha barn i början på december. Hon har haft en jobbig graviditet, precis som jag hade, så jag vet att det behövs något så här fint för att man ska få energin till att vara positiv sista biten när allt känns jobbigt och tungt. Hon får en babyshower i oktober och visst vore det perfekt att få ge henne väskan då ⭐️
    Tack för att du är en fantastisk bloggare och mamma, som har inspirerat mig otroligt mycket sen min lilla tjej kom till världen i somras?

    Amanda 2016-09-28 12:16:51 http://None
    Svara
  • Yes! Dags igen 🙂 Väntar barn nr2 och vi har äntligen köpt en ny vagn! Denna i svart hade suttit klockrent på vagnen! Så snygg!
    Tror även mannen hade uppskattat en alltför inte ”feminin” väska 😉
    Håller tummarna!
    Och tack för en bra blogg, vlogg, instagram…m.m.

    Sahar 2016-09-28 12:16:44 http://None
    Svara
  • Jag skulle väldans gärna vilja vinna denna gudomligt snygga skötväska då den jag har nu var ett hastigt och billigt köp, som visserligen har orkat med i tio månader, men som nu har börjat sjunga på sin sista refräng..!

    Alice 2016-09-28 12:16:40 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja vinna den så att jag kan ge godbiten till min kära syster som ska bli mamma för första gången! Hade verkligen varit så kul, speciellt för att hon kommer bli den bästa mamman!!

    Brianna 2016-09-28 12:16:28 http://None
    Svara
  • Åh, hela familjen hoppas på att få vinna denna skönhet! Sonen blir 1år i Oktober och nu väntar vi tillökning i Mars. Vore verkligen toppen med en ny skötväska. Den vi har nu rymmer inte så mycket och vi måste alltid ha med oss tygpåsar för att få med oss allt vi behöver vilket gör det lätt att lägga ifrån sig och glömma.

    Tror även pappan i familjen skulle uppskatta denna väska mer och faktiskt bära den istället för att jag jämt ska bära väskan och han sonen 🙂

    Lovisa 2016-09-28 12:16:23 http://None
    Svara
  • Snyggaste väskan ever! ?? Jag är hemma med min sista bebis.. Min sista tid som föräldraledig ?? Väskan skulle pigga upp hösten och ge extra guldkant under regniga som soliga höstdagar med min dotter ❤️

    Johanna 2016-09-28 12:16:10 http://None
    Svara
  • Skulle så gärna vilja vinna väskan då vi väntar vårt andra barn och förra väskan är slut sen länge! Men med alla kostnader som det innebär att redan ha barn och sen skaffa en till så kommer jag inte lägga dom pengarna på en skötväska även om den är så underbart fin! Så om jag vann den skulle jag bli fantastiskt lycklig!

    Sara R 2016-09-28 12:15:59 http://None
    Svara
  • Alltså! Den är så fin! Väntar vår första bebis i januari och har inte riktigt kunnat övertyga min fästis om att vi faktiskt BEHÖVER en så fin skötväska, eftersom han just börjat plugga och vi lever på min asfeta (not..) undersköterskelön och studielån. OM jag skulle vinna den skulle jag bli så himla glad!

    Rebecca 2016-09-28 12:15:15 http://None
    Svara
  • Jag har precis fått mitt andra barn och storebror är fortfarande i blöjålder, så packa skötväska är något jag gör för jämnan här hemma. Med två barn är det dubbelt av allt så nu har jag en stor och ful väska för att rymma allt. Med denna fantastiska vinst skulle jag få den snyggaste skötväskan (då det ser ut som den rymmer mycket) och sen kommer den även passa perfekt på jobbet! Håller tummarna för mer stilsäker väskpackning om en vecka 😉

    Sofia 2016-09-28 12:14:54 http://None
    Svara
  • Åh så himla fin skötväska! Jag skulle vilja vinna den därför att jag och min sambo har en niomånaders som föddes med en allergisjukdom+synfel = ganska mkt dyrare i drift än en frisk bebis. Vi är studenter och lever på CSN, så allt vi har är därför i princip begagnat eller ärvt. Inget fel med det såklart, men tänk att få rota blöjor och barnmatsburkar ur denna magiska väska istället för den gamla skruttiga vi har nu?! Dröm <3

    Emilia B 2016-09-28 12:14:34 http://None
    Svara
  • Jag skulle vilja ge väskan till min syster som fick en son för en månad sen. Jag har inte samma möjlighet som henne att ge henne något lika fint som hon ger mig, därför skulle det kännas fint att få ge bort nåt extra lyxigt till henne och hennes familj.

    Ida 2016-09-28 12:14:00 http://None
    Svara
  • Efter kämpat med att bli gravid . Kämpar för att få ett planerat kejsarsnitt , så ska jag nu också kämpa för väskan!
    De hade varit guld värt för att fortsätta kämpa!

    Ida 2016-09-28 12:13:47 http://None
    Svara
  • Efter 3 år av infertilitet, utredning, ivf så är jag äntligen gravid med vår lilla skatt. Den här skötväskan i cognac skulle vara en fin present till mig och bebis efter allt vi gått igenom för att komma dit vi är idag. Kram

    Andreakarolina 2016-09-28 12:13:21 http://jagdigochdu.blogg.se
    Svara
  • Jag skulle så gärna vilja vinna den conjaksfärgade och ge till min syster som är gravid med sitt andra barn. Hon är så värd den eftersom hon är den snällaste på jorden, (mot alla än sig själv.) Den skulle va så fin även på hennes joolz-vagn 🙂

    Ida 2016-09-28 12:13:17 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Jag är gravid med mitt första barn som beräknas komma i februari. Jag och sambon har precis köpt en vagn och är i stort behov av en snygg skötväska för att få till en fulländad look! Vi har spanat in den här skötväskan från Bagasi i svart flera gånger men just nu säger plånboken ifrån 🙂 det skulle vara en dröm att få vinna den här i din blogg!

    Kramar Matilda

    Matilda 2016-09-28 12:12:57 http://None
    Svara
  • Gravid i v 22 med andra barnet och har haft en ganska tuff graviditet hittills med (hemskt) illamående sedan v 5 och som inte verkar ha några planer på att försvinna inom den närmsta tiden .. samt luriga förvärkar på det vilket ger en stor oro att lillasyster vill komma alldeles för tidigt. Storasyster var på väg ut redan i vecka 30 men lyckades hålla kvar henne några veckor till.. 🙂 Vinner jag denna ursnygga skötväskan kan jag stå ut med alla krämpor i världen tror jag 😉

    Mvh Nathalie

    Nathalie 2016-09-28 12:12:19 http://None
    Svara
  • Denna väska är så snygg!
    Väntar en liten och är i vecka -llamående och somnar överallt-
    Är nu inne på fjärde veckan på soffan, något som är mindre trevligt alltid men kanske snäppet mindre när man läser en magister och verkligen vill kunna vara med på föreläsningarna.

    Just idag är jag hemma med sjuk tvååring, precis när det börjat vända för mig! Och mannen är på kurs i en annan stad.

    Så denna väska skulle vara väldigt härligt att vinna, pigga upp en sliten snart tvåbarnsmamma

    Kram

    Thalia 2016-09-28 12:11:53 http://None
    Svara
  • Är tidigt gravid med andra barnet och jag tänker att den här gången ska vi vara kittade till tårna. Med första barnet var vi inte nöjda med vagnen OCH hade en helt värdelös skötväska?! Snacka om att ta udden av det härliga (jamenfaktiskt, sånt är också viktigt. För oss).

    Lisa 2016-09-28 12:11:22 http://None
    Svara
  • Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna fina väska, som skulle passa perfekt på vagnen och där jag garanterat får plats med allt jag behöver till vår lilla tjej Nellie. Sen att den är stilren gör att även att den passar min man när han ska iväg själv med lillen. Tack för en bra blogg och youtube kanal ?

    Sofia KS 2016-09-28 12:11:20 http://None
    Svara
  • Jag vill vinna lite lyx. Jag är på gränsen till sönderstressad just nu och skulle verkligen behöva något extra fint att hänga på axeln. Med fyra barn och ett gäng diagnoser på de har jag redan fullt upp men nu har vi måste spä på en flytt också. Vår yngsta son har en språkstörning och har nu fått plats på en specialförskolan i en annan kommun. Och med avstånden här uppe i Norrland betyder det flytt, riva upp alla barn från skola och kompisar, sälja ett svårsålt hus och samtidigt försöka hinna jobba. Ja, en vinst skulle verkligen göra mig glad. Och en glad mamma är en mamma med mer energi!

    Tack för att du sprider glädje och jag hoppas vi stöter på varandra fler gånger när jag är ner! 🙂 Kram

    Therese Fjellström 2016-09-28 12:10:51 http://frufjellstrom.se
    Svara
  • Jag skulle bli så överlycklig om jag fick glida runt med denna ljuvliga väska tillsammans med min ljuvliga son! ❤️❤️

    Johanna Calås 2016-09-28 12:10:08 http://None
    Svara
  • Hittade ingen snygg skötväska till mitt första barn, så det blev en ryggsäck. Inte optimal alls! Men nu när nummer två kommer (som en överraskning ?) hade det varit ”magiskt” att ha denna ursnygga väskan! PS: älskar podden ?

    Marcela 2016-09-28 12:09:50 http://None
    Svara
  • Vill ge denna (i cognac) till min sambo för han är som Robin är till Batman, som elen i eluttaget, som chokladsåsen till min glass, kärleken i galenskapen och kolsyran i min cola zero. <3

    Jennifer 2016-09-28 12:09:49 http://None
    Svara
  • Äntligen tävling igen, hoppas lotten faller på mig denna gången!! En cognacsfärgad skulle matcha så snyggt med vår röda Joolz Day :))))

    Ellen 2016-09-28 12:07:33 http://None
    Svara
  • Åh!! Måste ju vara med och försöka vinna denna fina väska nu när du ger chansen en gång till!

    Jag har två småttingar (en på 2 år och lillasyster är 4 månader) så jag kommer att få leva med skötväska ett bra tag framöver.
    Jag tycker att det är lite tråkigt att inte få ha min egna fina handväska men händerna räcker ju inte till 😉

    Om jag istället skulle ha en så här snygg skötväska så skulle jag vara helnöjd ändå för då kan jag ha plånbok, mobil, nycklar, blöjor, extrakläder m.m,m.m och ändå ha lite stil i småbarnskaoset.

    Så jag vill helt enkelt vara med och tävla för att få chansen att höja vardagsglädjen på allt från öppna förskolan till styrelsemöten där barnen får hänga med. *håller alla tummar* 😉

    JennyJenny.se 2016-09-28 12:06:41 http://WWW.jennyjenny.se
    Svara
  • Vill vinna då jag efter en lång period av vakna nätter inte var i mitt sinnes fulla bruk och glömde vår skötväska bakom bilen.. Och backade på väskan utan att märka och körde högst troligt över den på vägen tillbaka också! (Tur det bara var väskan o inte va Bebben)
    Och nästa bebis har sambon sagt att det får bli en billigare väska eftersom den ändå gick sönder 🙂
    Så då vore det ju perfekt om jag vann den här tjusiga väskan som jag skulle va så otroligt rädd om och aldrig glömma bakom bilen 🙂

    Elin 2016-09-28 12:06:19 http://None
    Svara
  • Varför vill jag vinna denna väska? Det riktigt kliar i fingrarna av begär när jag kikar på den. Den hade glammat upp den ack så gråtråkiga hösten som är på inkommande. Blöjbyten hade varit något som utfördes med stil och jag o respektive hade slagits om vem som skulle göra det bara för att få strutta runt med väskan över axeln.

    Cecilia 2016-09-28 12:05:30 http://None
    Svara
  • Hej, jag har varit med tidigare och tävlat om denna. Nu håller jag mina tummar igen för att den med färgen cognac skall bli min. Hur snajdigt hade det inte varit att glida runt med denna sjukt snygga väska istället för en svart, tråkigt väska jag har nu. Vardagsglädje deluxe ✨✨✨

    Linda 2016-09-28 12:04:21 http://None
    Svara
  • Åh vilken underbar väska, skulle jätte gärna vilja vinna denna då jag väntar mitt första barn som beräknas att komma i december och alla dessa inköp innan bebis förväntas att komma är ju inte det billigaste så att vinna en så otroligt fin väska skulle betyda så himla mycket för mig!

    Emma 2016-09-28 12:03:53 http://None
    Svara
  • Åh är så kär i denna väska! Skulle bli megaglad om jag vann denna till mig och min pojk för att piffa upp vardagen . ❤

    Beatrice 2016-09-28 12:01:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!