90-talskväll!

                                                                              I stolt samarbete med Bingolotto
[youtube id=”AIR2p5WgO3s”]
Vi hade ju en 90-talskväll i helgen, käkade 90-talsmat och klädde oss i 90-talskläder. Vi spelade dessutom Bingolotto för första gången (med en erfaren kompis som guide), tror ni vi vann nåt?

Well, nu finns detta spektakel att beskåda i rörlig bild, och förutom att skratta åt (med?) mig och 90-talsNiklas kan ni även vinna superfräsiga priser som Bingolotto bjussar på för att fira att de fyller 25 bast i år! 1:a pris är 2 bingolotter + 5000 kr i presentkort hos Fritidsresor. 2-3 pris är 25 bingolotter vardera, och alltså en rackarns massa chanser att vinna en rackarns massa härligheter.

Tävla genom att berätta ditt bästa Bingolottominne i videons kommentarsfält (obs, INTE här på bloggen alltså, klicka på videons rubrik högst upp till vänster när den startat så kommer ni direkt till YouTubeklippet där ni kan tävla)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!