Dagens höstiga Momspo

vanja wikström outfitYESSSSSSS! Äntliiiiigen är min favoritårstid här – hösten! Hur ljuvligt det än har varit med den här fantastiska sommaren, och indiansommaren som följde, är jag SÅ REDO för lite kyligare väder. Då man kan gossa in sig i fuskpälsar, dra på sig riktiga pjucks igen, go nuts med lager på lager osv.

 

vanja-wikstrom-outfitOch hörrni! Sen dess att jag hade den här blusen på mig i det här klippet har jag fått så många frågor om den att jag knappt kan räkna dem. Ni gillade den, verkar det som. Så därför tänkte jag bjussa på en lite närmre titt på den. Såhär ser den alltså ut, och den kommer från Second Female. Så nu vet ni det, alla som frågat.

 

Processed with VSCO with hb1 presetÄlskarrrrr den här fuskpälsvästen, och älskarrrrrrr ÄNNU mer att jag ÄNTLIGEN kan ha den på mig utan att svettas ihjäl!

 

Processed with VSCO with hb1 presetNi som tittar extra noga ser att jag har en för tillfället ny accessoar på vänstra ankeln – ett Hello Kitty-plåster. Varför ha tråkiga plåster, när man kan ha roliga? Värna vardagsglädjen…

 

Processed with VSCO with hb1 preset

vanja-wikstrom-outfit-2Pjucks / Zara
Jeans / Zara (jag har klippt dem ankelkorta själv)
Blus / Second Female
Fuskpälsväst / Ellos
Skärp / Oui
Väska / Mango

 

Processed with VSCO with hb1 presetFace / Nej, alla bilder blir inte snajdiga. Det är därför jag tar cirkus 500 stycken varje gång.

 

Processed with VSCO with hb1 presetMår för övrigt bättre i dag, men fortsätter att vara extra snäll mot mig själv. Var det du också i dag, oavsett hur du mår. Kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh va fin du är. Det är något nytt, du har en ny blick typ hehe. Ser ut som om du har mer naturlig sminkning, eller kanske är det hårets färg som gör det. Oavsett, snajdig 🙂

    Ulrika 2016-09-22 16:31:21 http://None
    Svara
  • Verkligen fin blus! Kanske en ny succeblus? För så snygg är den!

    Johanna 2016-09-21 00:12:46 http://None
    Svara
  • Orkar ej SÅ SNYGG!

    Poddkollen 2016-09-20 21:32:36 http://www.poddkollen.se
    Svara
  • Fina du! Jag har också en period då jag behöver vara lite extra snäll mot och ta hand om mig själv. Så dumt att man mellan varven glömmer det och plågar sig själv med stress, dåligt samvete, allt för höga krav osv. Man får komma ihåg att man bara är människa, och faktiskt en väldigt bra sådan också!

    Nike 2016-09-20 18:03:57 http://nouw.com/nikelinds
    Svara
  • Fint!

    Alexandra 2016-09-20 17:41:46 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!