Världspremiär!

babyloonz vännerlåten barnmusik musik för barnI dag är det dags att bjussa på en riktig världspremiär – som jag och Niklas är SÅ sjukt stolta över! Nu har nämligen en ny Babyloonz-låt landat, och den här gången handlar det om vänner. Låten heter ”Vänner-låten” (logiskt nog) och handlar om hur viktigt det är att dela med sig, och att det är viktigare att ha vänner än leksaker. Vi tycker det känns så himla viktigt att få in det ETISKA i barnprograms/barnmusikvärlden.

 

Processed with VSCO with hb1 presetÅterigen har vi samarbetat med den galet begåvade musikern Eleonor Ferrari som specialskrivit och producerat låten. Och precis som förra gången låter vi några av våra absoluta favoritmänskor stå för premiären (både jag och Niklas ÄLSKAR ”Tvillingpodden” – mer om detta senare!), så slink över till Angelica och Stefan Lagergrens blogg (bilden – HUR göllig familj?!) omedelbums och spana in ”Vänner-låten” med tillhörande video vettja! Och spela gääääärna upp den för era kids, vore SÅ kul att få veta vad DE tycker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Min tvååring diggar Babyloonz! Som förälder så gillar jag dem också väldigt mycket när det finns budskap i låtarna. Kör hårt Babyloonz!!

    Anna 2016-09-14 10:29:44 http://None
    Svara
  • Grattis, va kul! Min 6 månaders bebbe älskar verkligenBabyloonz

    Mia 2016-09-13 19:04:34 http://miaohlson.blogg.se
    Svara
  • Vad roligt! Grattis! Är det du som sjunger Vanja? 🙂

    Alexandra 2016-09-13 17:29:16 http://Alexandrabylund.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!