Niklas födelsedag

xNiklas fyllde år i torsdags och jag fotade hela dagen för att ni skulle få följa med. Hann dock inte få upp detta förrän nu, men bättre sent än…, ja ni vet. Så nu blickar vi tillbaka till i torsdags!

Dagen började med att jag och en übertaggad groda sjöng ljuvligt vackra gratulationssånger för en glad pappa. Niklas fick ballonger och girlanger på sängen – och två paket. I det ena paketet låg ett tandborsthuvud (han har varit SÅ avis på min eltandborste, så nu kan han borsta loss elektriskt han med). I det andra låg ett presentkort på Questrooms.com – att få gå loss i en ”The Game”-miljö kände jag var en perfekt grej till min lekälskande lax.

 

zEfter morgonfirandet slank jag iväg till en ASCOOL grej i Mall of Scandinavia (mer om detta senare) där jag bland mycket annat fick uppleva att bli avritad av en robot. (Bild från Snappis.)

 

cSen åkte jag raka vägen till Friskis, där jag och Glammis-Picklan gick på ett stretchpass. #Höstlöfte16 going strong so far!

 

xNär vi var klara slank jag förbi Fikabaren och plockade upp lunch som jag tog med mig hem. Vad tror ni jag köpte? En Caesarsallad kanske?

 

xNÄHÄ då! En Tuna Melt-macka fick det bli. Nom nom. Åt i sedvanlig ordning framför datorn och kombinerade jobb å lunch.

 

xEfter lurren blev det godkaffe – nespressopuck med skummad iKaffe från Oatly, min favoritkombo! Givetvis gasade jag igång ett doftljus också, för extra mys liksom. #VärnaVardagsglädjen osv

 

xOch hörrni! Har fått en massa frågor om vilket läppglans jag använder i det här klippet (vad ni är uppmärksamma!), och det är det här – Stay Soft Lips från ACO. En ny favvo, ger det där perfekta glansskimret.

 

xSåhär ser det ut på! Man ser det knappt, men det märks. Typ. Hajar ni?

 

Processed with VSCO with hb1 presetÖppnade också lite post, och hittade den här härliga inbjudningen. Heja heja alla företag som engagerar sig i kampen mot bröstcancer! Tyvärr tror jag dock inte att jag kan gå, ska på öppningen av Ellos butik i Mall of Scandinavia samma kväll. Och till det eventet får jag ju ta med mig TRE bloggläsare – har ni tävlat?

 

xEfter ett par timmar framför datorn var det dags att plocka upp Igster från föris. Som alltid nuförtiden så åker han sin älskade motorcykel både dit och hem. 100 pix på loppis i Hova – bästa köpet EVERRRRR!

 

xVi drog till gården utanför glammisoffice där man kan roa sig KUNGLIGT. Massor av leksaker överallt som alla får låna. Iggy äääälskar ju att spela fotboll (det nya är att skjuta ”höjdare” som går högt, högt upp i luften) så vi sparkade och sparkade och sparkade.

 

xLa mama sparkade även på denna, kunde inte låta bli att testa när det låg en vuxenleksak på gården he he… Iggy tyckte att jag hade ”bra stil” så jag blev godkänd.

 

xNär vi lekt loss i nästan två timmar var det dags att slinka och käka födelsedagsmiddag med Niklas familj. Vi gick till Bacaro igen. Gott, nära och mysigt! Med toksnygga menyer som bonus.

 

x

xKusin Ruben var med på middagen, och tillsammans bjussade denna dynamiska duo på någon slags dansshow innan maten. Mycket gulligt.

 

v

cNiklas blev presentad med två rejäla lådor Settlers. Superbra present!

 

cJag tog samma mat som förra gången – den magiskt smarriga pastan med mozzarella och avocado. Mums!

 

Processed with VSCO with hb1 presetMums! …tyckte även Iggy. Som som vanligt kom med sin lilla smak-hand.

 

xPå tal om att smaka, så var han också fast bestämd att jag skulle äta mitt lypsyl och försökte mata mig med det. Jag var inte lika övertygad, och försökte förklara att det inte smakar lika smarrigt som det luktar. Den logiken gick inte hem, för Iggy tog ett rejält bett själv. Han tyckte dock att det smakade ”jättegott”, så från och med nu får jag börja gömma mina lypsyl tror jag.

 

xVisst är det kul att kolla på sin unges ansiktsuttryck? Särskilt när de ska berätta nåt. När Iggy ska förklara eller berätta nåt kan han gå igenom tiotals uttryck, så himla sött!

 

xDetta är vad man i en brittisk deckare skulle kalla för ”piercing eyes”-uttrycket.

 

Processed with VSCO with b5 presetEfter en riktigt mysig middag slank vi hem runt åttadraget, och HUR gulligt var det att kusinerna ville åka i samma vagn? #DörGulldöden En riktigt mysig dag och kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Härlig dag!

    På tal om doftljus.. Känner du till eko-vänliga doftljus från Manic Organic? Ljus är ena riktiga miljöbovar (stearin & paraffin). De allra flesta släpper cancerogena ämnen rakt ut i luften du andas in..

    Manic Organic doftljus är gjorda på ekologiskt odlade (ej skövlade) sojabönor. Finns i 7 dofter.

    Du är varmt välkommen till min butik för att sniffa 😉 Kommer du snart?

    Kramkram

    Karin 2016-09-12 21:51:54 http://www.levareko.se
    Svara
  • Haha… äääälskar ”Piercing eyes”-bilden. Ser ut som att ni hade en fin dag 🙂

    Alexandra 2016-09-12 21:45:57 http://alexandrabylund.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!