Just nu…

Processed with VSCO with hb1 preset…sitter jag här i soffan, alldeles själv (om inte min GIGANTISKA skål med godis kvalificerar som sällskap) och TOKNJUTER. Niklas är på en Open Air i kväll, Iggy somnade precis (jupp, det e vårt kiddo det – slocknar kl 22.03…) och jag är ENSAM I SOFFAN! Med GOOODIIIIS! En lördagkväll KAN. INTE. BLI. BÄTTRE!

Dagen har varit pangljuvlig med bad och picknick på Långholmen, samt en skattjakt (komplett med egenritad karta å allt!) som Iggy och hans kusin Ruben fick gå på. Vid skattkartans mål hittade de varsitt kinderägg – LYCKA!

I morgon ska jag på brunch med mina tjejkompisar, så även söndagen ser lovande ut. Rackarns bra helg alltså. Och hörrni – ser ni att vi fått upp gardiner? Visst är det fiiiint? Ni ska såklart få se fräsi fräsibilder i veckan, men ville bjussa på en liten sneak peek. För nyfikna kan jag rekommendera det här YouTube-klippet som vi filmade i går, då får ni se när gardinerna åkte upp!

Nu ska jag hugga in på godisskålen och hitta nåt lika smaskigt att kolla på på teven. Hoppas ni också njuter av er lördagkväll, vad ni än gör!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Åh så mysigt! Det blev så himla fint med gardinerna!

    Alexandra 2016-09-12 14:35:10 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara
  • Vart köpte du dina gardiner? Så fin färg 🙂

    Emi 2016-09-11 22:18:29 http://None
    Svara
  • ÄLSKAR att du älskar samma typ av lördagar som jag. Det finns ju inget bättre sätt att spendera en lördagkväll än med egentid i soffan och något riktigt gott att äta. Så njutigt. Tänk så många lördagar som spenderats på stökiga fester i tron om att det var det jag gillade, när jag hade haft det så mycket bättre hemma i lugnet. Det är tur att en lär sig med åren 🙂

    Nike 2016-09-11 20:46:51 http://nouw.com/nikelinds
    Svara
  • Gu så fint och mysigt erat vardagsrum blev med gardinerna, längtar tills man får se nya soffan 🙂
    Är sugen på att se mer av Vanjas fluffskola på youtube, man får så mycket inspiration där ifrån 🙂 Kommer det komma mer sådana avsnitt?

    Sandra 2016-09-11 12:04:14 http://None
    Svara
  • Hallå fina Vanja!
    Dagens modefråga-varifrån kommer blusen du bär i gardinklippet? Ljuvlig:)
    Kram!

    Ina 2016-09-11 11:39:53 http://None
    Svara
  • Åh pust för 22.03 *återupplever frustrationen med Zs vakenkvällar* Men då måste väl Iggy ändå sova något under dagen eller är han uppe från morgonen tills dess?
    Hur som helst, hela inlägget i övrigt var ju GLATT och härligt, hehe.
    Kram

    Karin 2016-09-11 09:14:38 http://None
    Svara
  • Åh vad underbart!

    Egentid är så underskattat för många…

    Själv hade jag en ganska slitsam dag eftersom brandlarmet i vårt köpcentrum där jag jobbar gick = utrymma hela biografen där jag jobbar *puh*. Men som ovan person säger, så blir man så glad av att läsa din blogg så trots att man inte slutar jobba förrän kl 00.30 så kikar man alltid in på din blogg för att få lite energi boost innan man lägger sig. Zzzz 🙂

    Emelie 2016-09-11 03:46:02 http://None
    Svara
  • Älskar dina härliga uttryck som pangljuvlig, rackarns och snickesnacka osv.
    Så underbart, man kan inte göra annat än bara gilla dig.
    Hela din familj är fantastisk, bara fortsätt med att vara ni och sådär superhärliga 🙂
    Ville bara säga det, trevlig lördag!
    Kram Theres

    Theres 2016-09-11 01:15:44 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!