TACK!

wikstrom-malmqvist-22…så VANSINNIGT mycket för all kärlek såväl här som på insta som på tuben! Det har varit MAGISKT att få ta del av era stories och fina kommentarer, och lättnaden att SÅ MÅNGA kände igen sig och/eller hade liknande upplevelser var…tamejtusan förlösande! Så TACK för att ni delat med er.

Att lägga ut såhär pass privata tankegångar och erfarenheter var lite läskigt. Det känns så stigmatiserat det här med barn – risken att verka ”otacksam” är överhängande, och ”alla andra” verkar ju ha det så prima hela tiden. Men det var SÅ skönt att prata om det – och att få höra era erfarenheter.

Jag och Niklas har varit high on life sen vi spelade in klippen, för mycket av det vi pratar om i dem har vi inte snackat om med varandra innan. Så även om man inte är den som är så pepp på att prata offentligt om personliga saker så kan jag varmt rekommendera att PRATA med varandra. Att få ett kvitto på att Niklas resonerat/resonerar likadant som jag vad gäller exempelvis ”den romantiska biten” om man nu ska finskriva lite är SÅ SKÖNT. Vi är on the same page liksom, men det vet man ju faktiskt inte förrän man PRATAR med varandra.

Återigen – TACK för allt fint gensvar. We love you!

Den fina bilden är tagen av KajsaCharlotta.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Åh, jag är så nyfiken på klippen och inläggen om det! Ska ta någon kväll i veckan och lyssna 🙂

    Paulina Gunnardo 2016-09-06 12:02:40 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Älskade hur öppna ni är, få vågar vara så öppna.
    Har en liten på 1 år och det tar som ni säger väldigt mycket energi. Min baby har varit väldigt intensiv vilket kräver mycket. De få stunder under dagen man råkar titta bort så har en liten ”olycka ” hänt – imorse chiafrön över hela golvet, igår massiva repor över mina älskade solglasögon. Jag kan verkligen identifierar mig i att ni är nöjda med ett barn och inte önskar er fler just nu. Får redan frågan om ett syskon men är väldigt säker på att jag är nöjd med ett barn. Vill fokusera på min baby och tror inte att jag kommer att orka med ännu en graviditet och spädbarnåldern.

    Camilla 2016-09-06 11:33:43 http://None
    Svara
  • HEJ VANJA! <3

    JAG ÄLSKAR ATT DU/NI ÄR SÅ ÖPPNA MED ERT LIV! Jag tror på öppenhet och att våga prata om saker och ting. Jag är ledsen att jag inte kunde vara med på lunchen förra veckan men återigen, du är GRYM!

    KRAM SOFIA <3

    Sofia Frisk 2016-09-05 23:18:50 http://sofiafrisk.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!