”The Vanja”i VOGUE!

deli di lucaOkej – MIN MACKA ”The Vanja” (som ju hittas på Nytorget 6) omnämns för tillfället i en artikel om de bästa frukostställena på Södermalm i Stockholm på VOGUE.COM – huuuuur rackarns fräsigt?! Deli Di Luca är också med på listan, och där används MIIIIIN bild (den ovan). Jag kan från och med nu alltså titulera mig ”fotograf åt VOGUE” – eller hur? Helt rimligt tycker jag.

Jossans fina frukostbild från Pom & Flora hittas också i artikeln – och huuur kommer sig nu detta då månntro? Jo – vi har såklart de fräsigaste poddislyssnarna i VÄRLDEN, och en av dem råkar jobba i New York – på AMERIKANSKA VOGUE. Och nu när hon skulle skriva en artikel om ”Sveriges Williamsburg” (älskar att Söder likställs med Williamsburg *woop woop*) så inkluderade hon våra favoriter, och frågade om hon fick låna våra bilder. JAMENVISST! …sa vi. Sjukt coolt ju!

Läs artikeln och spana in alla frukostpärlor i ”Sveriges Williamsburg” (kan inte släppa det, SÅ ljuvlig liknelse ju) här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!