Från cyberspace till IRL

vanja wikström claudia galli conchaI dag lunchade jag med den här bruttan, nåt jag velat göra LÄÄÄÄÄNGE. I den här nya världen vi lever i ”lär man ju känna” en massa folk, fast ändå inte. Man följer varandra på sociala medier – men man har aldrig träffats irl. Och alla man följer känner man såklart inte ett behov av att lära känna även i ”den riktiga” världen, men vissa mänskor bara känner man att JO MEN DEN HÄR VILL JAG JU HÄNGA MED.

Och eftersom livet är till för att levas, och härliga mänskor är till för att lära kännas, så mailade jag Claudia (ja, för det är ju givetvis Claudia Galli Concha vi pratar om) för att kolla om vi inte skulle ta å ses. Och det tyckte hon också – så i dag sågs vi!

 

vanja wikström claudia galli conchaIngen av oss hade någon egentlig agenda, det kändes bara mysigt att träffas, och som att vi förmodligen skulle ha mycket gemensamt. Jag är ju som ni vet ett fan av driftiga brudar, så därför var jag nyfiken på Claudia. Hon rattar en drygt ettåring, bor i BÅDE Stockholm och Malmö (varför välja mellan två härligheter liksom?) med sin regisserande man, skriver långfilmer, skådespelar, gör radio, är konferencier, programledare och producent. Bland annat.

Dessutom är hon preggofierad med bebelino nummer 2 som dimper ner i november OCH lanserar snart en egendesignad kollektion med bebiskläder. Ja ni hör ju – hade hon varit indian hade hon hetat Claudia Mångajärnielden Galli Concha.

Att hänga med mänskor som gör saker man tycker verkar spännande är väldigt roligt tycker jag, och sjukt inspirerande. Så det kändes liksom bara som att den här bruttan MÅSTE jag träffa! Så vi tog en lurre och en kaffe på Nytorget 6 – och hängde. Och (precis som jag hade hoppats) så var det SÅ trevligt! Avslappnat, bekvämt, intressant och inspirerande.

KUL att prata med någon som har en lite liknande livssituation som jag själv, både på det privata och det professionella planet. Entreprenöriella själar med likasinnade partners som gör sitt bästa för att pussla ihop ett roligt och givande liv. Också KUL att snickesnacka om bloggbranschen såklart – vi slank båda in i den utan att ha planerat det, och ÄLSKAR det.

 

vanja wikström claudia galli concha(Märklig bild pga att kameran envisades med självutlösare och jag var inte beredd, men som ni ser är Claudia ett fullblodsproffs.) Hursomhelst – SÅ glad att vi fick till den här lunchen som var en riktig vitamininjektion, för det är alltid väldigt givande att höra hur andra (som man kan identifiera sig med) resonerar kring jobb/liv/familj. Man får nya perspektiv och ny energi tycker jag.

Dessutom var det kul att (för typ första gången!) träffa någon som var LIKA GAMMAL SOM JAG. Har ALDRIG hänt sen jag traskade in i mediebranschen. Crazy bananas, men sant. Jag är i princip ALLTID äldst. Blev dock chockad när Claudia sa att hon var 78:a, var nämligen fullkomligt övertygad om att hon var mycket yngre än jag.

Hursom – det känns inte som att denna lunch var den sista, nää – snarare den första av många! HEJA nya kompisar, HEJA att våga ta steget att lära känna nya mänskor som kan berika ens liv och HEJA Claudia som är en så sjukt mysig person, SÅ glad att vi fått kontakt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Oupps, nativamerikan är schysstare att skriva istället för indian som ju är namnet européerna gav ursprungsbefolkningen samtidigt som de fördrev, våldtog och mördade dem. ”Riktiga” namnet bör användas på dessa människor liksom vallonerna och romerna. Sorry för pekpinnen bästa du, supermysigt inlägg! 😀

  Amanda 2016-08-31 20:43:17 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Vad roligt!

  Alexandra 2016-08-31 14:44:11 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Så himla roligt med vänner och bekantskaper som är såna vitamininjektioner. Framförallt när man kan förstå det roliga i att göra många olika saker, vara nyfiken och peppa varandra 😀

  Clara, Bossbloggen 2016-08-31 11:44:25 http://www.bossbloggen.se/
  Svara
 • Åh vart är din fina jacka ifrån? 🙂

  Mia 2016-08-31 00:08:45 http://None
  Svara
 • Å va roligt! Underbart att träffa människor man klickar med och där man förstår varandra, särskilt när man har många idéer man vill genomföra! Inte alla som förstår det drivet och sättet att leva 🙂 Kul att ni hittade varandra <3

  Paulina Gunnardo 2016-08-30 21:34:54 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!