Söndagspresent&rensa rensa rensa

vanja wikström instagram
Happy Sunday på er! Jag vaknade kl 9.30 efter en HEL NATTS komplett ostörd sömn (!), steg upp och åt bacon till frukost (framför Sex & The City såklart) och upptäckte att jag fått hela SJUTTON TUSEN följare på min Inspirationstagram! Vilken rackarns start på dagen!

En sån inledning på söndagen gav mig tokmycket energi och krävde förstås en uppföljning to match – så jag gjorde nåt som jag velat göra läääääänge och som jag också vet att Niklas skulle bli glad av: jag rensade bland mina kläder å skor! Hur blir Niklas glad av detta, tänker ni kanske? Jo – sakta men säkert har mina skor liksom ”tagit över” hallen, mina jackor har även de ”tagit över” på våra krokar, och mina kläder har (yes – you guessed it) TAGIT ÖVER i vårt sovrum.

En utrensad Vanjagarderob = mer plats i hemmet i allmänhet, och mer plats åt Niklas i synnerhet. Sagt och gjort, så satte jag på den här Spotifylistan på högsta volym, och satte igång.

 

Processed with VSCO with hb1 presetOch SATAN I GATAN vad jag rensade! Tre fulla IKEA-kassar med kläder blev det. Allt jag inte använt på mer än ett halvår rök. Några prylar gjorde jag om med hjälp av en sax (detta kan ni se på Snappis) vilket resulterade i två ”nya” par jeans och ett flertal ”nya” tröjor. ÄLSKAR att klippa i gamla plagg och göra om dem till nya!

 

Processed with VSCO with hb1 presetPå skofronten rensade jag ut ett skrämmande antal pjucks. Vågar inte ens skriva hur många faktiskt, för jag skäms över alla felköp. Ovan ser ni några rackare som förvisso är skitsnygga, men som jag bara aldrig använder. Bye bye!

Tänkte först att jag kunde ha en bloppis, men inser att det nog blir för meckigt. Det är FÖR MÅNGA plagg att fota, packa och skicka. Tror jag får ha en loppis istället. Kanske ska kolla med Jossan om hon e pepp, så gör vi om förra årets succéloppis? Hmm, tål att tänkas på. Hoppas ni har en ljuvlig söndag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • åh! Missade förra loppisen och skulle så gärna komma! Säg till om det blir av!!

  Johanna 2016-08-29 11:07:52 http://None
  Svara
 • Haha hjälp, så mycket! Skönt att rensa dock. Gillar VERKLIGEN din och jossans podd.

  Kolla gärna in min nystartade blogg!

  Poddkollen 2016-08-28 23:36:19 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Åh vad kul med loppis! Missade er förra!! De svarta skorna som är längst till höger (från & other stories om jag ser rätt på lappen) vilken storlek är dem i? De var så underbart fina!!

  Emelie 2016-08-28 22:26:41 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Åh tänk om ni skulle tajma loppis under min stockholmshelg i september. Håller tummar och tår! Men om du mot förmodan vill bli av med de där svarta raringarna längst till vänster (om de möjligtvis är någonstans runt storlek 38) så är jag mer än intresserad!!!!

  Sandra 2016-08-28 21:54:48 http://None
  Svara
 • Vanja! OM du ska sälja dina svarta blanka lågskor och OM dom är i storlek 38 – kan jag inte snälla snälla få köpa dem?

  Johanna 2016-08-28 20:36:47 http://None
  Svara
 • Åh alla dessa felköp… Har också ett helt gäng. Att man aldrig lär sig.

  Maria Ekblad 2016-08-28 19:54:40 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Ååh jaaaa loppis!!! Vore så kul om ni orkar styra upp!! :)) kan muta med en cappo å bulle ifall ni ordnar ett loppis :-))))) haha

  Josefin 2016-08-28 19:39:16 http://None
  Svara
 • Åh! Det är dagar som dessa som man ångrar att man inte bor i Stockholm 🙁 skulle gärna få rota bland dina gamla plagg och hitta lite roliga prylar! Du har en jättehärlig stil! ☺️

  Tanja 2016-08-28 19:05:01 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!