Vår nya soffa!

blågrön soffa sammet the sofa store andrew 3 sits vanja wikströmNi KAN mig! SÅ himla kul att läsa era kommentarer om vad ni trodde att vi skulle skaffa för soffa – och GIVETVIS har ni HELT RÄTT! Älskart! För visst ska vi skaffa en sammetssoffa. Det enda ni inte prickade in 100% var färgen, de flesta av er trodde på mörkblå.

Och det var faktiskt mörkblå vi hade tänkt oss, men sen såg vi den här LJUVLIGHETEN ovan i världens finaste grönblåa nyans, och då var saken biff. HUR FAB är inte denna rackarns soffa?

 

blågrön soffa sammet the sofa store andrew 3 sits vanja wikström 2Vi hade inte alls tänkt skaffa en ny soffa, men när vi köpte en mörkblå sammetsliknande pläd till den gråa soffa vi har nu (och som vi haft i snart 10 år), så slog det mig på en gång – det är ju EN HEL SOFFA i sammet vi ska ha! Jag bredde ut pläden över vår gråing, sa ”Koooom älskling!” och på bråkdelen av en sekund var Niklas också med på sammetståget.

Någon dag senare dök ovan soffa upp i mitt Inspirationstagramflöde. Jag kände omedelbart att ”Här är den!”, tog en skärmdump och messade Niklas. Som också blev kär vid första ögonkastet. Så nu har vi lagt en beställning hos The Sofa Store, och om några veckor får vi hem denna rara skatt som kommer skänka OÄNDLIGT med vardagsglädje varenda dag.

 

vardagsrum inspo sammetssoffa the sofa store vanja wikströmSlängde ihop ett litet snabbt collage så ni är med på visionen. (Och nej, vi ska inte byta ut vårt fantastiska marmorbord men jag hittade inget sånt som vi har när jag googlade så det ovan fick duga, bara så man får känslan liksom.) Det kommer bli SÅ RACKARNS FINT!

ÄLSKAR att soffan känns så…vuxen. Så…lyxig. Fast ändå BOHEMISK. Den är liksom vi i ett nötskal, och jag tror att jag tittat på den där skärmdumpen varenda dag sen jag såg soffan för första gången. Ni hör ju – jag är KÄR! Vad tycker ni? Håller ni med om att vi hittat en rackarns JUVEL till soffa?

För andra som är sugna på att hoppa på sammetståget så hittar ni soffan här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Såå snygg

  J 2016-08-27 02:29:46 http://None
  Svara
 • Den är verkligen maaagisk, och kommer passa SÅ bra hos er!

  cecilia. 2016-08-26 21:04:05 http://None
  Svara
 • SÅ FIN!!!

  Sandra 2016-08-26 13:58:07 http://None
  Svara
 • Såååå tjusig! Jag tror inte jag hade vågat skaffa en i sammet, är för klumpig och hade säkert spillt ut något på juvelen haha. Denna känns som du skriver NI och kommer sätta sig som en smäck i vardagsrummet. Fullträff! 😀

  Amanda 2016-08-26 13:38:05 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Wow! Kommer bli SÅ snyggt. En riktig fullträff!

  Cecilia 2016-08-26 12:44:29 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!