Gårdagen i bilder

josefin och vanja akademiklinikenGårdagen började väl sisådär, pga av i princip NOLL sömn. Iggy hade mardrömmar hela natten (SÅ sött dock vad dessa små hjärtan har mardrömmar om, den här gången var det en geting som tydligen upprörde #FintAttInteDrömmaOmVärreSakerÄnSå) så det var upp å trösta var och varannan timme.

Men! Jag å Jossan skulle på en frulle som Akademikliniken höll i, så jag hoppade i kläderna och så promenerade vi dit tillsammans. Att få 30 minuters promenad i strålande sol tillsammans med Jossan var precis vad som behövdes för att vända dagen.

 

Processed with VSCO with hb1 presetOch OJ vad underbart det var att mötas av detta! Lyxepyxefrulle på Strandvägen 1! Hade aldrig varit där förut (är ju sällan norr om Slussen he he #Söder4Ever), men det var supermysigt. Vi mumsade, pratade och njöt. SÅ härlig start på dagen.

 

josefin och vanja happy fridayMan kan ju aaaaaalltid ta lite selfies. Så det gjorde vi.

 

Processed with VSCO with hb1 presetEfter frullen skildes mina och Jossans vägar, och eftersom jag befann mig inom 100 meters avstånd från i princip ALLA mina favoritbutiker, så tog jag en liten runda för att se om jag kunde hitta nåt.

Först ut var Urban Outfitters. Provade denna avklippta hoodie (planen var att kunna bära den över mina maxiklänningar för att göra dem lite höstigare), men den var inte riktigt rätt. Blev inget köp.

 

vanjaDenna leopardkepa var det första jag såg när jag kom in i butiken, love at first sight! Äger ingen keps av det här lite sportigare slaget, men kunde liksom INTE MOTSTÅ de ljuvliga leopardfläckarna.

 

vanja wikström leopardkepsKollade med snappelinerna vad de tyckte, och av antalet skärmdumpar att döma tyckte de också att jag skulle haffa kepan ögonaböj. Så det gjorde jag, och den fick följa med hem!

 

xNästan precis bredvid Urban Outfitters ligger en av mina andra favvobutiker – & Other Stories. Så jag slank dit – och hittade DE OPTIMALA vardagsglädjepjucksen! Har ni sett så fina? Detta var också love at first sight, och helt perfekt eftersom jag inte har några såna där svarta favoritboots som man ju SKA ha i garderoben.

Och för en Värna Vardagsglädjen-vurmare som jag så KAN det ju inte bli bättre än ett par klassiska svarta boots – med GLITTERKLACK! Oj oj oj så nöjd jag var när jag slank ut ur butiken med dessa raringar i påsen.

 

lindexSen hade jag ett möte på Lindex showroom. Spanade in deras AW16 och tog såklart också en kik på barnkläderna. Just den här bodyn var kanske lite för liten för Iggy, men SÅ fin! Tycker Lindex gör ett så sjukt bra jobb på barnklädesfronten.

 

Processed with VSCO with hb1 presetI showroomet slank även denna rara ärta omkring – Louise! Så rackarns snygg hatt! Vill verkligen utöka min hattgarderob. Men vänta! Det gjorde jag ju just iom leokepa-köpet. Jippiiie!

 

xSen var det dags att slinka hem och svida om – fina fotograf-Johanna hade nämligen erbjudit sig att plåta en Dagens, och eftersom ni redan sett de prickiga brallerna som jag hade på mig så kände jag att jag fick sätta på mig nåt nytt. Vilken rackarns TUR då att jag haffat glitterpjucksen bara några timmar tidigare!

 

cMen ni ser ju – vilken VARDAGSGLÄDJE! Resten av outfitten behåller jag dock för mig själv, den får ni se när jag fått bilderna av Johanna. Kan i alla fall avslöja att jag kände mig SÅ snajdig!

 

Processed with VSCO with hb1 presetFina, begåvade Johanna! Hon är bara 20 bast men redan så sjukt duktig. Ska bli spännande att se vart livet tar henne – eller vart HON tar livet snarare.

 

cNär vi plåtat klart slank jag till glammisoffice för att stöka undan lite.

 

Processed with VSCO with hb1 presetSen drog jag hem, och sa hej till Niklas som skaffat nya glajor. Fina!

 

cIggy var såklart också på plats i lyan, och han verkade mäkta imponerad av mina nya glitterpjucks. Efter någon timmas fotbollsspelande och runtkutande (just nu är det kul att bara springaspringaspringa) i Bara Vara-rummet med Iggelini slank jag iväg till dagens sista stopp, nämligen…

 

c…ett besök hos min magiska frisör Maggie på MOC Stockholm. Men nej – jag var inte där för att färga/klippa mig. Jag var där för att hon ville ge mig en kurs i hur man sätter upp håret.

Hon (precis som ni) vet att jag är USEL på att sätta upp håret, men att jag ju vill vill vill bli bättre på det så jag kan göra det mer. Så hon messade helt enkelt och frågade om jag inte skulle komma förbi så att hon kunde ge mig lite tips and trix. ”JATACKJAGKOMMERPÅSTUDS!” sa jag tacksamt, och slank dit.

Och denna kurs var MAGISK! Jag lärde mig SÅ mycket, och Maggie gjorde säkert fem sex olika frisyrer på mig som alla blev superfina. Tog en massa bilder, så denna håruppsättningsskola kommer i ett separat inlägg inom kort. Håll utkik!

 

vanja musse piggbollar hår
Här får ni i alla fall ett litet smakprov från Snappis. Jag kände att jag bara MÅSTE rocka Musse Pigg-bollsfrippan innan jag dör, så Maggie lärde mig hur man gör den, och det blev SÅ gulligt! Mera roliga frippor coming up i håruppsättningsinlägget som sagt.

 

vanja wikströmJaaa hörrni, det var det hele! Efter hårkursen slank jag hem till la familia och avslutade kvällen med soffmys. En riktig bra dag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Underbara skor!!!

  jannice 2016-08-31 01:02:20 http://www.lovebyjannicelindell.blogspot.com
  Svara
 • Sista bilden.. That smile <3

  Karin 2016-08-28 23:33:44 http://None
  Svara
 • Wow! När beräknas den ursöta bodyn komma till butik/webshop? Måste haffa till min kommande bebbe 🙂

  Michelle 2016-08-28 02:18:53 http://None
  Svara
 • Okej, jag TOKKÄR i skorna! Så härliga <3 Kolla supermegagärna in min blogg för jag har precis lagt ut min första bloppis, wiiihooo! Säljer bland annat en ljuvlig smutsrosa, plisserad midikjol: elincecilia.itgirls.se

  Elin 2016-08-27 21:58:42 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • SÅ roligt inlägg Vanja, heja dig! Och jag ser framemot håruppsättningsinlägget!!

  Elin 21 år & gravid 2016-08-27 18:35:45 http://elinsoderholm.se
  Svara
 • Men ååh älskar skorna och åååh du passar så bra i boll-frisyren! Din toka, hur kan du tro du inte passar i tofs och sånt? Du får öva mer. Du är enligt mig en sån som kan rocka det mesta!

  Maria Ekblad 2016-08-26 23:39:34 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Ser ut som en riktigt mysig och lyckad dag!

  Alexandra 2016-08-26 21:51:07 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Såå fina foton. 🙂

  Louise 2016-08-26 20:47:54 http://None
  Svara
 • men Vanja!! glitterskor, blir inte mer glatt. Dina ”min dag i bilder” är så himla roliga, keep them coming pleeeease. Måste också säga (lyssnade på poddisen idag) att jag är född samma år som Josefin och jag har stenkoll på vem Winona Ryder är. Så du är inte SÅ gammal, haha. Var alltid massa skvaller om henne i Frida vill jag minnas.

  ISA 2016-08-26 19:41:56 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • I löööv skorna! Så sjukt fina. Kan inte ha dem själv då jag inte bär äkta skinn men ska se om jag hittar liknande, älskar att de är basic-svarta fast med lite glitter till!

  Sascha 2016-08-26 19:25:16 http://www.vildamagazine.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!