Dagens Momspo❤ prickar

vanja wikström prickig kjolOm det är någon som missat det, så älskar jag prickar. Nähä okej, ingen hade missat det. Förstår er, så mycket prickar som dyker upp här i el bloggo. Hursomhelst – såhär såg jag ut nyligen, prickigprickigpriiiickiiiig!

 

vanja wikström

vanja wikström prickig kjol

vanja wikströmEgentligen är det en prickig klänning som jag har på mig, men jag tyckte att det blev lite VÄL mycket…prickar. Så jag drog på mig en vit topp över, knöt den i midjan, och vips! …så hade klänningen förvandlats till en kjol. Bra knep, tips tips!

 

vanja wikström

vanja wikström

vanja wikström

vanja wikströmKlänning / Lindex
Topp / H&M
Pjucks / Swedish Hasbeens
Väska / Zara
Kepa / På jämt nuförtiden jag veeeet, men ska klippa mig nästa fredag och är sådär halvmissnöjd med håret som man kan vara när man väntat lite för länge med att gå till frisören, så jag kommer nog bära hatt konstant av något slag i en vecka till.
Humör / HAPPY FRIDAAAAY!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Vanja!

  Skulle inte du kunna länka till plaggen på kommande Momspo-inlägg? På de grejer du hittar på the internetz såklart. Blir så inspirerad att köpa samma när du har så snygga outfits, men sedan lyckas jag nästan aldrig hitta plaggen, hehe.

  Massa kramar till dig, du är en sån enormt stor förebild! Ser upp till dig sååå mycket, man blir så jäkla peppad och glad av att kika in på din blogg!

  Sofia 2016-09-04 08:46:35 http://None
  Svara
 • Pricken med kepan ÄR ju du

  Hanna 2016-08-27 14:11:00 http://None
  Svara
 • Men det är ju det som är så kul… att du har den ofta. Det blir nåt slags signum. Skulle jag se en sån keps på nån annan nu så tänker jag på dig. Det är liksom du! 🙂 Btw. älskar också din nya leopardkeps! 🙂

  Alexandra 2016-08-27 09:41:39 http://alexandrabylund.com
  Svara
 • Har du köpt klänningen med prickarna nu? Fick sånt ha begär!!;)

  Sandra 2016-08-27 01:23:13 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!