Soffbordsfluff!

marmorbord soffbord inspiration vanja wikströmUnder min ensamma vecka pysslade jag ju runt här hemma och styrde upp sånt jag ville fixa till. En grej jag tog tag i var vårt soffbordsfluff, var SÅ trött på de böcker och tidningar som legat där SÅ länge. Dags för förändring! Numera ser det ut såhär, mycket härligare tycker jag.

 

marmorbord soffbord inspiration vanja wikström

marmorbord soffbord inspiration vanja wikströmÄlskar det här doftljuset som är gjort av en gammal vinflaska.

 

marmorbord soffbord inspiration vanja wikström

marmorbord soffbord inspiration vanja wikström

marmorbord soffbord inspiration vanja wikströmDen här ljusstaken i form av ett dockhuvud är också en ny favorit. Jag ÄLSKAR dockhuvuden, tycker de blir en lagom quirky inredningsdetalj.

 

marmorbord soffbord inspiration vanja wikström

marmorbord soffbord inspiration vanja wikström

marmorbord soffbord inspiration vanja wikströmPlockade bort alla kuddar vi hade med färg också, var sugen på en lite stramare känsla. Men snart kommer det en färgklick som heter DUGA i vardagsrummet, för vi ska nämligen byta ut vår soffa. Mot en riktig JUVEL. Bild på denna nya raring kommer snart, vad tror ni att vi kommer satsa på för typ av soffa? Vore skoj att se om ni kunde pricka rätt…

 

marmorbord soffbord inspiration vanja wikströmNu längtar jag bara efter att få upp lite konst på väggen ovanför soffan. Vi har ju beställt en jäääättestor tavla av en kompis, och den är snart klar. Direktiven hon fick var ”lyxdjungel” och sen gav vi henne några exempel på växter och djur vi gillar (påfågel, elefant, apa, monstera, ormbunke med mera), så får vi se vad hon kommer fram till.

För några nätter sen drömde jag dock en mardröm om just det här. Jag drömde att Fanny kom hem till oss för att leverera tavlan – men istället för en målning hade hon fått för sig att göra en installation. Så vi fick ett gigantiskt grönt tält som hon tyckte att vi skulle ställa upp i vardagsrummet. JOBBIG STÄMNING.

Känner mig dock rätt dundersäker på att det hon kommer skapa är nåt vi kommer gilla, ska bli oerhört spännande att se vad det blir för nåt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Så fint det blev!

  Alexandra 2016-08-26 16:13:36 http://nouw.com/alexandra_wiberg
  Svara
 • Åh, ert vardagsrum (okej, hela lägenhet!) är så drömmig! Jag är överlag väldigt nöjd med vår inredning här hemma men får inte till det där allra sista, fluffet liksom. Jag har kollat på din fluffskola och gick till en second hand för att köpa travar med snygga böcker, men fegade ur… Jag tycker det är SÅÅÅ snygg, men det kändes så underligt att köpa böckerna i det syftet, kanske borde samla på mig snygga böcker som jag också läser?
  Och nu när jag ändå skriver, har du något tips på en snygg stor växt som klarar av ett jättesoligt fönster? Alla våra växter steks i vårt vardagsrum trots att vi ändå har en sån där film på fönstret för insyn (som är himla bra solskydd också!). Kram!

  Kajsa 2016-08-26 13:25:56 http://None
  Svara
 • Marinblå sammetssoffa!

  Angelica Kucera 2016-08-26 11:57:20 http://None
  Svara
 • Som dem andra skriver där uppe så tror jag på en mörkblå sammetssoffa. Eller en senapsgul. Det skulle inte förvåna mig om du köpte en med ALLA färger på haha <3
  Besök enormt gärna min bloggis där jag showar up min nya frissa! elincecilia.itgirls.se
  Kram!

  Elin 2016-08-25 22:16:49 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Hej Vanja!
  Kikade nyss på din snap och såg ett par fantastiskt tjusiga skor, nämligen de med glitter på..SÅKLART!✨
  Så tänkte helt enkelt fråga vart du har köpt dom?

  Märtha 2016-08-25 20:07:14 http://None
  Svara
 • Tänkte precis som flera andra direkt på sammetssoffa men inte blå utan röd. En härlig mörkröd färg. Eller kanske något mer crazy med en typ senapsgul. Eller så är det mest saknaden efter min mörkröda sammetssoffa som talar 😉

  Karin 2016-08-25 16:31:40 http://None
  Svara
 • Alltid lika kul att få ändra om hemma! Jag tror ni kommer köra på en mörkblå sammetssoffa från Meli Meli, som för övrigt är så så stylish!!

  Josefin 2016-08-25 11:40:35 http://josefindysenius.com
  Svara
 • Mörkblå sammetssoffa!! 🙂

  erika 2016-08-25 11:35:35 http://None
  Svara
 • En Stockholm fran Ikea eller nagon annan sammetssoffa fran Meli Meli! 🙂

  Johanna 2016-08-25 11:15:30 http://None
  Svara
 • En blå sammetssoffa…

  Stephania 2016-08-25 10:40:00 http://None
  Svara
 • Jag tror en mörkgrön från Meli Meli. Skulle passa så fint.

  Och nääär kommer nya avsnitt av Niklas mat!? 🙂

  Kram

  Sarah 2016-08-25 10:21:22 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!