Att köpa barnvagn…

                                                                                                       I stolt samarbete med Prisjaktvanja wikström barnvagn joolz day glammom skötväska3… är något jag skulle tippa att sisådär 100% av oss päron gjort, och det är en rackarns investering kan man väl säga. För barnvagnar är INTE billiga. Och just när man gör såna här stora investeringar så är det toppenviktigt att man jämför priser på det man ska köpa. Det finns verkligen TUSENLAPPAR att spara.

 

vanja wikström barnvagn joolz dayVår barnvagn är en Joolz Day, och när man kollar på Prisjakt så kan man antingen köpa den för 13 500 kr, ELLER så köper man exakt samma vagn – för 10 490 kr. Hittade via Prisjakt ytterligare ett ställe som sålde vagnen för endast 9 990 kr, så genom att jämföra kan man alltså spara 3 510 spänn på bara ett enda köp.

 

vanja wikström barnvagn chicco litewayNär Iggy började föris styrde vi upp en paraplyvagn, en Chicco Liteway, och även den kan man spara pengar på. 500 kr får man över i plånkan om man slinker in å jämför och handlar där det är billigast, istället för att ta första bästa återförsäljare.

Kan också tipsa om funktionen ”bevaka pris” som dyker upp när man klickat in sig på en produkt man vill jämföra. Väljer man att bevaka ett pris får man ett meddelande av Prisjakt när priset sjunker (vid rea t ex), så kan man passa på att köpa när det är extra billigt. Fiffigt värre.

Perfekta sajten att ha koll på nu när det är förskolestart. Jämför sparkcyklar, höstskor – eller varför inte bärselar ni som har mindre kids? Och lova mig att göra nåt skoj för pengarna som sparas, ok?

Prisjakt hittar ni här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • HEJ VANJA! Du nämns i blogg.se’s senaste nutidsquiz om bloggare. Kika gärna och testa dig 😉 http://blogg.se/article/2016/august/quiz_bloggarna_gjorde_forra_veckan.html KRAM!

  Sunniva 2016-08-22 19:18:09 http://sunniva.blogg.se
  Svara
 • Så snygg skötväska!!! Vart kommer den ifrån?

  Sara 2016-08-22 01:31:58 http://None
  Svara
 • Fast kan man verkligen säga att en barnvagn är en investering? Den ökar väl inte direkt i värde?

  Lisa 2016-08-21 19:32:59 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!