Iggys höstgarderob + 25% rabatt på Ellos!

                                                                                                                       I stolt samarbete med Ellossnygga barnkläder ellos oh no ekologisk bomullNu har ju föris dragit igång för de flesta och hösten börjar landa. Det innebär att det är dags att uppdatera garderoberna, och nu ska ni få en kik på de tokfina plagg vi klickat hem till Iggy. Jag höll själv på att dö gulldöden när jag klädde på min lilla unge i går, det måste ju vara bra betyg. För HUR fina är inte plaggen ovan?

 

[youtube id=”0ScmnwPY-bo”]
I klippet får ni se alla plagg som kommer ingå i Iggys höstgarderob. Som till exempel världens drömmigaste regnjacka (som också är världens mysigaste eftersom den är fodrad med mjukaste fleecefluff!), ett par toksnygga vinterkängor, tights i LJUVLIGA prints med mera.

Som vanligt har vi blandat friskt från tjej/killavdelningen. (För övrigt nåt som är väldigt skönt med nätshopping på Ellos – man kan surfa in direkt på Barn och sen på Tröjor och få se ALLA plagg i den kategorin. Ingen uppdelning – om man inte vill såklart, då kan man sortera på tjej och kille också.)

 

snygga barnkläder ellos oh no ekologisk bomullMin absoluta favorit är nog den här magiskt fina jackan. Iggy älskar den också och kallar den för ”djungeljackan”. Under den ser ni en tröja från Oh No-kollektionen där allt är gjort med extra hållbarhetstänk och i ekologisk bomull.

Och håll i er nu – för med koden 345409 får ni 25% RABATT på alla fina barnkläder från Ellos kollektion och deras varumärken. Perfekt inför hösten!

Länkar till kläderna i klippet:
Mönstrade leggings
Mönstrade leggings 2
Djungeljackan
Grön långärmad t-shirt
Sneakers
Grå mönstrad sweatshirt
Motorcykeltröja
Grå leggings
Blå luvtröja
Drömmig regnjacka
Grå t-shirt
Vinterkängor
Jeans
Mössa
Tröja med hjärtan
Härligt färgglada strumpor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Hej!

    Jättefina kläder!
    Synd bara att rabatten inte gäller alla varumärken för barn, inte Kavat t.ex…

    Men ska in och titta ändå! 🙂

    Anna 2016-08-18 11:34:03 http://None
    Svara
  • Men åh, jag svimmar vad söt han är i sina kläder 🙂

    Alexandra 2016-08-18 00:07:57 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Snygga kläder! Blev mkt sugen på djungeljackan till min tjej 🙂 Hur tycker du den är i storlek? Stor liten normal???

    Hanna 2016-08-17 23:37:02 http://None
    Svara
  • Men hur underbara är inte ni?! Älskar er energi. Det smittar av sig! Och jag skulle absolut själv vilja bära alla plagg (i vuxenstorlek förståss) Kram

    Linn 2016-08-17 18:23:14 http://nouw.com/linnapplegate
    Svara
  • Så fina och färgglada kläder 🙂 Köper mest kläder på ”tjejavdelningen” till min son. Brukar klä honom i en oversize t- shirt, tights och långärmad hoodie med keps. Det jag märkt är att vissa butiker där skiljer sig storlekarna om det är 98/104 på så kallat ”tjej- kill avdelningen”, hur tänker de där?! Tycker det ska finnas en barnavdelning och sedan sorterat i storlek i stället, sedan känns det så 1800- talet att allt ska vara puttinuttigt till tjejer och spets och glitter och bara tuffa och fula kläder (enligt min mening) till killar.

    Caroline 2016-08-17 14:08:11 http://None
    Svara
  • Tack snälla Vanja för så himla fint urval. Alla plagg passar så fint med varandra med. Jag har beställt nästan allt till min Mona. Så skönt att slippa leta och välja själv.

    J 2016-08-17 14:03:06 http://None
    Svara
  • Åh va fint. Jag beställde nästan allt till min tjej. Så skönt att slippa leta, tänka och välja ut. Tack! Och allt passar ihop.

    J 2016-08-17 13:19:32 http://None
    Svara
  • Så fina kläder!! beställde själv nya höstkläder till min treåring igårkväll och jag fick massor av inspiration av er senaste video! hittade massa fint på tjejavdelningen till honom 😀

    Linn Nyman 2016-08-17 12:35:13 http://www.nouw.com/linnyman
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!