Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min nya kompis

interior inspo jewelleryMen ÅH vad skönt det var att läsa att så många kände igen sig i mitt förra inlägg. TACK alla ni som delar med er, så otroligt bra det här med vår fräsiga tvåvägskommunikation. Att inte behöva känna sig ensam med sina tankar och känslor är verkligen en riktig rackarns livräddare.

Nu till nåt helt annat (sorryborry i förväg till er som tycker jag är morbid och lurig nu). I Hova slank vi såklart runt på lite loppisar, och jag hittade ovan FANTASTISKA pjäs för 35 pix. En rådjursbock, som jag kommer sätta upp på väggen. Men inte som någon slags jaktprydnad, näää, denna fining ska nämligen få bli min nya…

 

interior inspo jewellery…smyckeshållare! HUR fint? Min farfar var jägare, så att ha den här hemma på väggen kommer påminna mig om honom. Han hade ett gäng älg- och rådjurstroféer på väggarna, och farmor hade alltid älg- och rådjurskött i frysen. Älgstek med lingon var hennes specialitet, och något jag älskade som barn.

 

interior inspo jewelleryJag vet PRECIS var den här ska sitta också. Återkommer med bilder när den kommit upp på väggen såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så snyggt! Har också en liten hjortskalle hemma som jag fick av min lillebror för många år sedan (han hittade den på en åker så det är ingen trofé). Har den som prydnad bland boksamlingen men måste säga att använda dem som smyckesförvaring är en riktigt cool idé 😀

    Clara, Bossbloggen 2016-08-08 15:40:11 http://www.bossbloggen.se/
    Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!