Dagens Momspo / Att inte skämmas

                                                                                                                     Inlägget innehåller adlinksProcessed with VSCO with hb1 presetDen här röda klänningen levde jag i när vi var i Portugallien. ÄLSKAR den! Satte ett skärp i midjan på den för att få mer form, men den är fin ”utsläppt” också.

 

vanja wikström summer style vacation style red dress 3Det var SÅ kul att ta outfitbilder där! Ljuset var magiskt, man slank runt i slappa sköna men ändå fina plagg – och det var ingen i närheten som kunde se en medan man ”höll på”. För att ta outfitbilder är bland det mest pinsamma jag vet.

Jag brukar alltid försöka hitta någon folktom gata (som har en snygg vägg eller dörr som kan agera bakgrund såklart he he), och sen bränna av typ tusen bilder så snabbt det bara går, så att ingen ska hinna se. Sen går jag hem å väljer de fräsigaste.

Då och då ser jag tjejer som tar outfitbilder mitt i en gata, eller mitt i en folkmassa (typ Götgatsbacken), och jag tänker alltid att ”hur paaaaallar de?”. Men egentligen – vad sjuttsingen finns det att tycka är pinsamt? Man tar en bild på sig själv, för att man tyckte att man var extra fin just den dagen. Det är väl toppen! Nåt man absolut inte ska behöva skämmas för.

Men det är väl den där rackarns jante som sitter å lurar på axeln. Ska bli bättre på att våga ta outfitbilder bland folk. Vara stolt över att man är stolt, typ.

 

vanja wikström nakdfashionDen här bilden är min favorit, känns nästan som om den kunde vara tagen ur ett magasin. Tyra skulle säkert hitta nåt fel (eller tio), men jag tycker att den är FAB! Känns som en sån där bild som jag kommer ta fram till Iggys ungar i framtiden, för att visa att farmor liksom ändå varit ganska så fräsig en gång i tiden.

Hursomhelst, denna magiska klänning (som dessutom finns i många fler färger) hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Åh, så många bra saker du säger i detta inlägg. Bra pepp och uuuuurfin klänning!!! 😀

    Amanda 2016-08-08 13:19:16 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Hahaha guud vad jag känner igen mig i det där! Jag som ändå är fotograf och ÄLSKAR ta självporträtt mår så dåligt när någon går förbi. Men varför ska man ens göra det!? Folk borde snarare går ur min bild än att jag ska stå där och skämmas.

    Och jag tycker du är fab på alla bilderna! Även den översta med sväng i kjolen! 😀

    Maria Ekblad 2016-08-05 23:36:17 http://www.mariaekblad.se/blogg
    Svara
  • Underbar fin färg på klänningen. 🙂

    Louise 2016-08-05 15:55:48 http://None
    Svara
  • Vackra du! som en gudinna där på gatorna 🙂 Men håller med (precis som alla ovan) att man skäms av att ta bilder! Skäms till och med när jag säger ”kan du ta en bild på mig?” till en vän, som att det är så jäääävla egocentriskt. Jäkla jante, gillar inte den.

    ISA 2016-08-05 15:46:19 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hehehe, känner allt för väl igen mig i den bildpinigheten. Inte nog med att man ska få bilderna tagna – sedan ska de publiceras också. Sjukt jobbigt! Men det är bara att bita ihop, ladda upp och publicera. Förhoppningsvis vänjer man sig så småningom 😉 😀

    Så fint ljus i bilderna i ditt inlägg men jag håller med om att den sista är favoriten. Du ser fantastisk ut!

    Clara, Bossbloggen 2016-08-05 15:44:14 http://www.bossbloggen.se
    Svara
  • Jättefina bilder blev det ju.
    Känner igen mig, har aldrig gillat att ta outfit bilder. Försökt några gånger, men känner mig för obekväm.
    Gillar dock mode och att inspirera med inlägg och kläder, fast det blir mycket sällan outfitsbilder 🙂

    Jeanette 2016-08-05 14:31:12 http://adeliciousmoments.com
    Svara
  • Älskar klänningen, verkligen superfin! Och jag håller med om att det känns pinsamt. Jag vågar knappt snapchata in public!

    Amanda 2016-08-05 11:40:28 http://amandafelicia.itgirls.se
    Svara
  • Oj vad jag känner igen mig i det du skriver! Vill också ta en massa bilder, också helst på en folktom gata, men varför egentligen? Behöver också komma över det där med pinsamheten att ta kort på sig själv! Som du och Josefin säger så jäkla bra ”fuck it” och ”just do it” man får sluta bry sig om vad folk ska tycka, det viktigaste är ju vad man själv tycker och vill! Kör på! Du är supersnygg!

    Ida 2016-08-05 11:18:31 http://idakappelin.se
    Svara
  • Jag håller med! Om allt, både om hur pinsamt det är att ta bilder (och hur löjligt det faktiskt är, man borde bara äga det. Det hade ju inte varit pinsamt – tycker jag i alla fall – om det hade varit nån tidning med riktig kameraperson som hade tagit bilder. Då hade jag inte skämts alls. Det är det där med att det är jag själv som ska ha dem. Ja ja… löjligt är det. Vi borde bara äga det!!) och hur magasinig den där bilden ser ut. Fantastisk!! 🙂

    Alexandra 2016-08-05 10:33:34 http://alexandrabylund.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!