Dagens Momspoär stolt över sig själv

                                                                                                          Inlägget innehåller adlinksvanja wikström vacation styleI förrförra avsnittet pratade jag å Jossan en hel del om stil. Mitt #höstlöfte15 var ju att ta bättre hand om mitt klädintresse, och nu när det snart gått ett år sen jag avlade löftet känner jag mig bara så rackarns stolt. För jag tycker verkligen att jag lyckats hitta MIG SJÄLV igen.

 

vanja wikström vacation styleEfter jag fick barn tappade jag ju bort mig själv totalt klädmässigt. Jag har alltid behövt tid för att få till en snygg outfit, men när jag fick barn försvann stora delar av min tid – och då fanns inte längre möjligheten att stå framför spegeln tills dess att jag fått ihop nåt jag tyckte var fint.

Lösningen blev att jag snöade in på att alla mina plagg skulle vara svarta, vita eller gråa – då skulle jag ju bara kunna ”slänga på mig nåt” och så skulle det alltid funka.

 

vanja wikströmProblemet var bara att jag inte var en svartvitgrå och ”stilren” person. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Så jag trivdes inte alls med min nyfunna look. Nää, det var liksom inte jag någonstans.

 

vanja wikström
Men efter att ha avlagt mitt #höstlöfte15 fick jag den där sparken i baken jag behövde för att JUST DO IT. Jag har verkligen ansträngt mig, och jag tycker att det syns om jag bläddrar tillbaka i arkivet i kategorin Dagens Momspo. Jag tycker att JAG ÄR FIN. Och det känns så himla härligt.

För om man nu gillar kläder så är det rackarns ohärligt att inte få leva ut den sidan av sig själv. Lite som att gilla musik men bara få lyssna på radiobrus.

Kan dock tillägga att tidsbristen såklart finns där i allra högsta grad fortfarande, men nu prioriterar jag in klädprylen – just för att den är viktig för mig. Det innebär dock inte att jag har möjlighet att stå och kombinera ihop spännande outfits varje dag. Nääää, för mig funkar det så att jag hittar en snygg look – och sen kör jag på den i tre (eller sex…) dagar. När tiden finns så hittar jag en ny kombo. Typ så.

 

vanja wikströmOch det känns SÅ skönt att äntligen ha hittat en vardagsstil som jag känner mig snajdig i. Vardagsglädjen har åkt upp ett flertal pinnhål vill jag lova.

 

vanja wikströmEn väldans rolig sak (som jag dock inte kan berätta – än) är att jag dessutom fått ett slags ”officiellt kvitto” på att mina ansträngningar på klädfronten uppmärksammats. Vilket är SÅ KUL! Ska berätta vad det gäller så snart jag kan såklart, men än så länge får jag njuta av det inne i mitt eget huvud. Sabla stolt blev jag i alla fall när jag fick det där mailet. #cliffhanger

 

vanja wikström vacation style lace kaftan nakd fashioHursomhelst så är jag ju all for att man ska firafirafira framgångar – små som stora. Så nu firar jag mig själv och att jag hittat tillbaka till att se ut på ett sätt som gör mig glad. Halleluja för det.

(Och om någon blir pepp på denna magiska kaftan, hittas den här! Just nu på 50% rea dessutom, såg jag, wiiii!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Vilken fin virkad liten historia! Den ser lång ut dock.. Hur lång är du? Och vilken storlek har du den i?

    Matilda 2016-08-05 15:02:51 http://None
    Svara
  • Och vi är stolta med dig <3 Fast jag tyckte du var dösnygg i din gråperiod så du var inspirerande även då 🙂

    Johanna 2016-08-04 00:51:40 https://www.instagram.com/johanna__viktoria/
    Svara
  • Så himla fin klänning .:)

    Louise 2016-08-03 16:24:42 http://None
    Svara
  • Tack Vanja för att du fick mig att vilja ta tag i min egen stilkris. Du är den bästa inspirationen. Även om din stil inte alls är min stil. Haha! Så blir varje momspo en påminnelse att inte hamna i någon trist garderobsfälla. Kram till dig för det.

    Vicki 2016-08-03 16:21:20 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Vill bara tipsa dig om att lyssna på tvillingpodden avsnitt 87. Tror det skulle göra dig glad, ca 33minuter in så finns pepp för dig

    Emelie 2016-08-03 12:16:13 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!