Hur går det med träningen då?

Processed with VSCO with hb1 presetJaaa hörrni. Jag har ju dragit igång det här med att vara en träningsmänska sen några veckor tillbaka – hur sjuttsingen går det nu på semestern, utan min träningsbuddy? Jo – ganska så rackarns bra måste jag säga! Jag packade med mig träningskläderna till Portugallien, och lyckades faktiskt ta mig ut på en löprunda.

Två gånger i veckan är det ju tänkt att jag ska få till någon slags fysisk aktivitet, och eftersom huset vi bodde i ligger högst uppe på en kulle, så måste jag få räkna in de gånger jag promenerade upp för den – puttandes en vagn framför mig, med en femton kilos unge sittandes i den. Backen upp till huset är en riktig dräpare; om jag skriver att den lutar 90 grader så överdriver jag, men den är en SABLA lutning på den i alla fall.

Passade dessutom på att simma i poolen, så Portugallienveckan måste jag säga att jag fick in träningen rätt så bra. Heja heja mig på väg mot ett hälsosammare liv. *germigsjälvenryggdunk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Heja heja heja dig!!

    Alexandra 2016-08-02 14:10:24 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Hej Vanja
    blev så glad av att läsa ditt inlägg och ska nu försöka förklara varför. När jag tänker på vad jag ska skriva så blir inte formuleringen rätt och det kan till och med tolkas som jag menar något dåligt. Så är det inte, om jag nu inte skulle då till detta. Jag har följt dig sedan Iggy låg i magen, då låg min lilla tjej också i magen. Jag vet att träning inte varit högst på din lista (du har skrivit/pratat om det förut) och tycker det är toppen att du nu har satt mål som du vill genomföra och det som gjorde mig så glad var att du väljer att se saker så positivt. Du lägger in den (så viktiga) vardagsmotionen som din träning och ser det som att du når ditt mål. Jag måste bli bättre på att vara snäll mot mig själv. Hade jag satt samma mål (vilket jag gjort-flertalet gånger) så är jag så hård, stor jag inte 1 timme på gymmet och lyfter skrot (som jag tycker om och har valt att göra) så är det inte träning. Räknar jag den dryga timmen jag går till jobbet varje dag, den promenaden med vagn och barn osv. Nej – det gör jag inte. Och skulle jag inte komma iväg 2-3 gånger till gymmet så blir jag besviken på mig själv. Vilket oftast leder rollen o d spiral och jag slutar.
    Är nu osäker på om mitt budskap gick fram. Tycker det är toppen att du väljer glädje och att vara snäll mot dig själv. All press vi har i våra liv (från alla håll) behöver inte bättras på med våra egna. Ett stort plus är ju att ditt träningsmål rullar på – bra jobbat!

    Om detta blev tok nu, svara så får jag skriva bättre. Ville mest bara skriva att jag blev glad över din inställning och det startade en tanke hos mig.

    Stephania 2016-08-02 12:16:28 http://None
    Svara
  • Heja dig! Jag har samma mål och blir pepp!

    Cecilia 2016-08-02 09:47:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!