Middag på Surfers Lodge Peniche

surfers Lodge Peniche

surfers Lodge PenicheInget Portugallienbesök är komplett utan ett (eller tio, man kan inte hänga där för mycket) besök på Surfers Lodge Peniche. Det är Niklas familjs fantastiska ställe som är en kombination av ett ett tokcharmigt boutiquehotell, en fantastisk restaurang, en surfskola och en yogastudio. Som dessutom erbjuder ljuvliga massage- och spabehandlingar. KAN det bli bättre? Nää.

 

surfers lodge peniche

surfers lodge penicheDet är Niklas bror John som driver stället, och det är deras föräldrar som byggt det. De reste jorden runt för att hitta fantastiska saker att inreda lodgen med, och det är SÅ HIMLA FINT. Nästan allt trä är återvunnet, fyndat från gamla balinesiska fiskebåtar.

 

surfers lodge peniche

surfers lodge penicheBara golvet är vansinnesfint tycker jag.

 

surfers lodge penicheGivetvis hittar man surfbrädor lite här å var.

 

surfers lodge penicheOch inget surfställe är komplett utan en folkabuss! Den kan man faktiskt bo i om man vill, den går att hyra som hotellrum.

 

surfers lodge penichePå den här kudden gjord av gamla jeans älskade Iggy att ligga när han var bebis. Han har övat mycket ”ligga på mage” på den.

 

surfers lodge penichePå Surfers Lodge terrass bjussas det på marockansk känsla med sittpuffar och vackert slitna mattor. Det var dock alldeles proppfullt med folk när vi var där, så det var svårt att plåta hur fint inredd terrassen är. Vi hamnade nämligen mitt i en av lodgens Sunset Sessions – då spelas det musik och dricks öl och spanas på när solen sjunker ner i havet som ligger strax nedanför. Magiskt.

 

surfers lodge penicheVi passade såklart på att äta middag under vårt besök. Älskar att till och med skylten som talar om att bordet är reserverat har surfanknytning.

 

surfers lodge penicheDet fanns maaaaaaassa smarrigt att välja på.

 

surfers lodge penicheJag valde pastan. Den var så fantastiskt smarrig att jag tog samma rätt när vi var där igen några dagar senare. Mums!

 

surfers lodge penicheNiklas gick dock loss på lodgeburgaren. Nom nom. Restaurangen jobbar med nästan bara lokala råvaror – och självklart enbart portugisiska viner.

 

surfers lodge peniche vanja wikströmKan verkligen rekommendera ett besök här. Boka ett av de fantastiskt fina och personliga rummen (alla är olika), ta några surflektioner eller yogaklasser. Eller gå en golfrunda på en av banorna som finns i närheten.

Ät en massa god mat, unna dig en massage, njut av solnedgången på terrassen i sällskap av härlig stämning och bra musik. Slink ner till stranden och badabadabada, eller häng i poolerna på lodgens tak.

Tokbarnvänligt dessutom – komplett med barnhörna med lego och spel! Surfers Lodge Peniche hittar ni här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Underbara bilder! Det ser verkligen helt magiskt ut 😀

    Clara, Bossbloggen 2016-08-02 15:44:32 http://www.bossbloggen.se/
    Svara
  • Åh vilket härligt ställe. Detta kanske är en väldigt random fråga. Men du vet inte om de söker personal där nere? 🙂 Tack på förhand

    Jennie 2016-08-02 10:23:10 http://None
    Svara
  • Gud vad härligt! Dom där klänningarna passar dig superbra! 😀

    Men du Vanja, du måste förklara det här med Niklas mamma, hon verkar ju vara superframgångsrik? Är det just för att hon driver det där stället i Portugal eller hur har hon kommit dit? Skulle vara superintressant med ett sånt inlägg 🙂

    Emelie 2016-08-02 01:15:04 http://None
    Svara
  • Vilka härliga bilder! 🙂

    http://nouw.com/esmpettersson

    Emma 2016-08-01 20:29:18 http://nouw.com/esmpettersson
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!