Dagens Momspo&tankar kring att hitta sin stil

                                                                                                       Inlägget innehåller adlinks
vanja wikströmSom ni förstått är det här maxiklänningarnas och kaftanernas sommar för min del. Plagg som jag upptäckt att jag trivs SÅ BRA i. Egentligen är det ju lite märkligt, att jag snart är 40 år gammal men att jag ändå inte riktigt fattat att jag faktiskt får välja ALLT jag sätter på mig alldeles alldeles själv. Har någon knäpp bild av vad man liksom ”ska” ha på sig på sommaren (man MÅSTE ju visa benen, väl?), och har därför envisats med att dra på mig korta klänningar år efter år. Och känt mig obekväm.

 

vanja wikströmMen den här sommaren hittade jag hem. Gav BLANKA FAN i mina knäppa tankar kring vad man ”ska” ha på sig, och körde enbart på grejer jag kände mig snajdig i. Lättare sagt än gjort, det här med att hitta sin stil. Så ofta man är kvar i en uppfattning om vad man BÖR gilla/hur man BÖR se ut, istället för att bara känna efter vad man VILL gilla, och hur man VILL se ut.

 

vanja wikströmOch att hitta hem i vad man vill ha på sig är SÅ ljuvligt. För även om jag var den enda i hela Peniche som hade spetskaftan på mig (när alla andra hade jeansshorts) så kände jag mig tusen gånger mer bekväm i att sticka ut i ett plagg som jag tycker om, än att smälta in i ett plagg jag avskyr.

 

vanja wikströmNej, det här med att köra på det man själv gillar är helt klart att föredra. Brukar vara rätt bra på det, men just vad gäller sommarkläder har jag nog misslyckats fatalt fram tills nu. Nåväl, bättre sent än aldrig får man väl säga då.

 

vanja wikströmKaftanen hittade jag på NA-KD. Använde den dels som den var, men satte också ett skärp i midjan för att ge den mer form. Två klänningar i en! Kan också tipsa om att investera i en svart basklänning att bära under såna här skira plagg. Jag hittade min här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • så himla ok location att fota på också, rätt bra utsikt 😉 Skulle vilja kopiera dina outfits rätt av, nästan varje dag, för de känns SÅ rätt och SÅ bra som vardagslook. Har som mål nu att bli mer vardagsfin, alltså inte bara basic och bekväm utan något litet som lyfter det. Du får agera förebild 😉

  ISA 2016-08-01 19:07:28 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Bästa påminnelsen i sommar! Jag är också egentligen ”tusen gånger mer bekväm i att sticka ut i ett plagg som jag tycker om, än att smälta in i ett plagg jag avskyr” men oj vad det är lätt att ta på sig något för att man ”borde” känna sig snygg i det!

  Linnéa 2016-08-01 16:26:29 http://www.kaffemedlinnea.blogg.se
  Svara
 • wow vilka totalt underbara bilder <3

  FRÖKENTV 2016-08-01 15:36:21 http://frokentv.se
  Svara
 • Jättesnyggt! Och yay kör på din egen stil det är så mycket coolare❤❤ kram

  clara 2016-08-01 14:39:41 http://nouw.com/claratime
  Svara
 • Jaa, helt rätt! Det där tänket har jag jobbat på att föra in i heeela mitt liv under det senaste året. Också lurigare än vad man kanske kan tro. Vad vill jag göra om jag skalar bort alla borde, normer och förväntningar liksom? Men jag tror jag hittat hem. Och som du säger:det är SÅ ljuvligt att göra precis som man själv vill.

  nike 2016-08-01 11:46:46 http://nouw.com/nikelinds
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!