Portugallienshopping!

Processed with VSCO with hb1 presetOkej hörrni, vi fortsätter med Portugallieninläggen, finns en maaaaaassa härligt kvar! Tyvärr är Modettes admin fortfarande tokseg så det tar aaaapalång tid att ladda in bilder, därav det sparsamma bloggandet om ni undrar.

Hursom! Det blev såklart lite shopping när vi var i Portugallien. Som vanligt hittade jag ljuvliga fynd på min absoluta favoritbutik Oysho! Den här förträffliga kombon strandväska + sandaler, till exempel.

 

Processed with VSCO with hb1 presetHar varit på jakt efter något Birkenstockliknande att klä fossingarna i, så de här var perfekta. Vansinnesbekväma.

 

Processed with VSCO with hb1 presetKombon läder, nitar och stjärnor GÅR ju inte att motstå, så den här lilla rara väskan fick också följa med hem.

 

Processed with VSCO with hb1 presetMen mitt bästa fynd var helt klart den här PERFEKTA skinnjackan. Satt som en smäck, perfekt snitt och i i mjukaste läder. Kommer bli min bästis i höst.

 

Processed with VSCO with hb1 presetGivetvis hittade vi lite grejer till grodan också. En sväng inne på Zara´s rea (mycket billigare i Portugallien, och sen rea på det, wiii) resulterade bland annat i dessa kap.

Vad säger ni – gillar ni mina fynd? Har ni någon favorit?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • O när de passerat 92 så finns knappt leggings på kill-avdelningen.. Lindex har några med mönster nu dock. O hm ska envisas med en ”spets”-kant..

    Linda 2016-07-30 19:20:36 http://None
    Svara
  • Jag älskar sandalerna! Så snygga! Och passar ju till allt. *emoji med hjärtögon*

    Maria Ekblad 2016-07-30 13:37:18 http://www.mariaekblad.se/bligg
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!