Rackarns gullpluppar!

vanja wikström pink carnationsTACK hörrni, för era fina kommentarer (och mail till och med!) på förra inlägget. Jag blir så himla himla glad! Vi lever ju i ett samhälle där allt går snabbare och snabbare, och där vi konsumerar kvickare och kortare. Att då ha lyxen att ha fina blogoliner som VILL TA SIG TID att slinka in här och läsa mina funderingar är en riktig rackarns glädjepepp!

För alla har lite för mycket att göra, och alla har lite för lite tid att spendera. Och dessutom finns det en triljard mänskor att följa, texter att läsa, videoklipp att se och bilder att konsumera. Så jag är så ENORMT tacksam att ni väljer att lägga er dyrbara tid på mig och på oss härinne i el bloggos värld. Mmmmwaaahhh!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Älskar din blogg!

    Angelica 2016-07-28 12:55:14 http://angelicaelisabet.blogspot.se
    Svara
  • Men JA! Glömde att kommentera på förra inlägget så gör det här istället. Satte andan i halsen när jag trodde att du skulle sluta blogga och blev så satans lättad när jag förstod att du inte skulle det. Din blogg är definitivt en enorm dos av vardagsglädje för mig!
    Tusen varma kramar till dig och för den fantastiska blogg du har!

    Sanna 2016-07-27 20:05:05 http://None
    Svara
  • Hörde också till kategorin som först fick andan i halsen och sedan kunde slappna av igen när jag läste förra inlägget. Du sprider så mkt vardagsglädje och pepp med din blogg så den vill jag inte bli av med om jag kan slippa 😉 🙂

    Clara, Bossbloggen 2016-07-27 15:41:25 http://www.bossbloggen.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!