Den svåra familjebilden

familjen wikström malmqvistVille gärna få till en flådig familjebild medan vi var i idylliska omgivningar, men det gick sådär. Det här var den bästa, och då förstår ni hur de andra såg ut. Iggy är på väg att åla sig ur min famn, jag ser sur ut och gör någon mystisk puss(?)-min (som förmodligen kommer sig av att jag säger typ ”snäääälla Iggy sitt stiiiiill!”), och Niklas gör sitt bästa för att se avslappnad ut mitt kaoset.

Dessutom poserar vi båda väldigt löjligt (dock helt omedvetet) med våra vänsterben. Nää, mera diskbänksrealism än idyll får man nog säga. Men sånt är ju också kul att spara.

 

wikström malmqvistVi gjorde ett försök till, och den här gången blev det något bättre. Även om Iggy kanske inte ser superroad ut. Nåt som är skoj dock är att snutten är med på bilderna. För er som inte visste det, så är Iggys snutte (eller snuttAR, han har 4 st likadana) vår fjärde familjemedlem. Hen är ALLTID med. Oftast i ett fast grepp i Iggys lilla näve.

 

niklas malmqvistOch när vi ändå är inne på pussar – den här MEGAGODA bilden lyckades jag knäppa på mina favoritpersoner. ÄLSKAR den! Ska garanterat upp på väggen nånstans här hemma. La upp den på Inspirationstagram, men där blev det lite luriga kommentarer. Kände bara…suck.

Hade det varit jag och Iggy som pussats hade ingen tänkt en tanke på att skriva nåt märkligt. Nä, fram för fler pussbilder på pappor och deras ungar, så att vi vänjer oss lite mer tack. Och fram för fler manliga pussar överlag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag har pussat min pappa på munnen tills ganska nyligen och jag är 30 år. Mamma och min syster pussar jag fortfarande på munnen, dock inte lika ofta längre. Enda anledningen till att jag har slutat att pussa min familj är för vad andra ska tänka, så tråkigt egentligen! En puss på munnen behöver inte alls vara något sexuellt..

    Evelina 2016-07-27 02:07:27 http://None
    Svara
  • Så fina! (inklusive eller mest den sista goa pussbilden) <3

    Paulina Gunnardo 2016-07-26 21:10:52 http://paulina.gunnardo.se/blogg
    Svara
  • Min man har tre söner: 2, 8 och 12 år gamla. Alla får pussar! Kanske inte tolvåringen så ofta längre, men det beror inte på pappan. 😉 Fler pussar åt folket!

    Karin B 2016-07-26 10:58:33 http://None
    Svara
  • Va?? Märkligt som i att en pappa inte ska pussa sitt barn? Sin son? Jag förstår inte..? Suck vad trist… så fort det börjar snackas mkt om något (kanske folk syftar på att man inte ska TVINGA sina barn att pussa och krama folk till höger och vänster..?) så går det överstyr för en del. Fantastisk bild <3

    Alexandra 2016-07-25 21:53:26 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Så mycket kärlek i den här bilden! Droppade en kommentar på insta efter att jag läst detta inlägg. Kram på er

    Evelina 2016-07-25 21:38:46 http://None
    Svara
  • Så fina foton 🙂

    Louise 2016-07-25 20:16:31 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!