Bästa Stockholmsguiden!

stockholmsguideIbland får man nypa sig i armen för att förstå vad som händer, och det här är ett sånt tillfälle. Min ständiga musa Yara Michels driver ju den fenomenalt inspirerande sajten Chapter Friday – som nyligen bad mig (!!!) att göra en Stockholmsguide med mina bästa tips – HUR coolt? Självklart sa jag yespleaserightawaydarlings och knattrade ner mina Stockholmsfavoriter. Och jag är faktiskt vansinnesnöjd, för den här guiden är SÅ bra!

 

stockholmsguideJag delar med mig av mina absoluta favoritpärlor på matfronten, shoppingfronten och festfronten. Spana in hela guiden här, och bokmärk den för framtida Estocolmotrippar vettja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för en superguide =) Håller med om att Flippin är ett gudomligt burgarehak, likaså Bun Meat Bun. Vi älskar också burgare och har nu testat runt 12 av de mest omskrivna ställena i Stockholm och tycker ni verkligen måste testa Frankys, ett stenkast öster om Odenplan. Vågar lova att ni inte kommer bli besvikna det minsta, bästa bästa och tryffelmayo <3, även om den lilla kiosken inte ser mycket ut för världen och bara har ett fåtal sitplatser. Tyvärr lite sommarstängt just nu men öppnar lagom tills det är dax för en till hamburgervlogg =p

    Nicole 2016-07-25 23:16:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!