Hemma!

Processed with VSCO with hb1 presetVi är hemma och jag har ÄNTLIGEN internetzzzz igen. Vi kom hem runt 03 i natt, blev strandade i Frankfurt då vårt plan hem blev försenat inte bara en utan tvåååå gånger. Gaaahh. Men vi gjorde det bästa av situationen och ÅT en jäkla massa. Det är ju liksom det man kan roa sig med på flygplatser.

Det fanns också en liten lekpark där Iggy kunde gå loss, och cirka tusen miljarder rullband (man orkar ju liksom inte GÅ från en gate till en annan, eller..?) som Iggy tyckte var otrooooligt skojiga. Så vi har fått vår beskärda del av rullbandsåkning, kan man väl säga.

Hursomhelst – internettttet i Portugallien var alltså USELT, det var stört omöjligt att ens ladda upp en bild. Så det fick bli bloggpaus. Nu är vi ju hemma igen, så jag tänkte att vi skulle gasa igång. Modette har dock en del tekniska problem som gör sajten seg + att det är svårt för mig att ladda upp bilder (tar väldans lång tid och två av tre bilder laddas inte upp, så jag måste testa om och om igen tills dess att det funkar). Detta ska vara löst på onsdag, så vi får se hur mycket jag kan blogga fram tills dess. Efter det ska det vara nemas problemas.

Hursomhelst, vi kör igång! Känns lite märkligt att blogga om nåt som hände för flera dagar sen tycker jag, men alternativet är ju att strunta helt i alla Portugalinlägg. Och det är…inget alternativ känner jag. Så det får bli lite märkligt, men hoppas ni tycker det är skoj ändå. Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • La upp ditt citat ”det är AlDRIG för sent att börja om” på instagram idag! Så bra!! @hanssonl

    Lovisa 2016-07-24 20:51:19 http://fashiondeco.blogg.se
    Svara
  • La upp ditt citat ”det är AlDRIG för sent att börja om” på instagram idag! Så bra!! @hanssonl

    Lovisa 2016-07-24 20:51:18 http://fashiondeco.blogg.se
    Svara
  • Nej det är verkligen inget alternativ! Efter alla megasköna bilder och filmer på snap så vill man ju bara ha mer!! To die for

    Angélica 2016-07-24 20:18:17 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!