Seeeeeg uppkoppling

Processed with VSCO with hb1 presetAtt the internetz här i huset är långsammare än långsammast + att det verkar som att Modette har tekniska problem (någon mer än jag som får vänta HUR länge som helst på att bloggen ska ladda?) gör det rätt trixigt att kirra blogginlägg tyvärr. Ett liiiitet inlägg tar typ två timmar att få upp, så jag får se hur mycket jag kommer kunna bjussa på här.

Om det fortsätter sega gör jag nog som så att lejonparten av bilderna får komma upp när vi är hemma och har bra uppkoppling igen. Men här kommer i alla fall en liten uppdatering från gårdagen!

Vi är ju här tillsammans med Niklas syster och hennes lille Ruben + Iggys farmor. Och kussarna är verkligen SÅ bra kompisar! Att åka på en sån här typ av resa tillsammans med någon annan som har barn i samma ålder är en sån jackpot alltså. Iggy och Ruben leker finfint ihop, och i går roade de sig rätt bra tillsammans, medan vi päron kunde njuta av det fina vädret.

 

Processed with VSCO with hb1 presetKussarna in action, framför faster Oliven. Snacksandes på ”sipps”, som Iggy säger.

 

Processed with VSCO with hb1 presetYours truly i en temporär solhatt som jag hittade här i huset. Solar ju inte så mycket generellt, och solar ALDRIG ansiktet, så en hatt är ett måste för mig i varma länder. Har dock sjukt svårt att hitta en fin solhatt, jag har så rackarns stort huvud nämligen. Måste bero på min oerhört gigantiska hjärna va?

När vi är i Portugallien är det tradition att åka till köpcentret Vivaci här i närheten. Där har de UNDERBARA Oysho där jag köper i princip alla mina fina myskläder (de har ju öppnat i Mall of Scandinavia nu också, kul att det kommit till Sverige!), Pull & Bear, Intimissimi och en massa andra härliga butiker där man kan köpa hur mycket som helst för inga pengar alls. Ska se om Vivaci kan bjussa på en fin (och STOR) solhatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Men alltså din rosa topp!! Fantastisk! Och den klär dig såå bra!

    Angélica 2016-07-19 23:42:33 http://None
    Svara
  • Såg er video om Bun meat bun och måste rekommendera att testa Gnarly Burger på Odenplan (Roslagsgatan) – sååååå goda burgare. Favoriter är San Francisco-burgaren med guacamole, Portabelloburgaren och Halloumiburgaren. Känns väldigt amerikanskt-New-Yorkigt i restaurangen (mest engelskpratande där också) samt har solig uteservering på baksidan. Prova prova!

    isamaria 2016-07-19 17:51:28 http://None
    Svara
  • Tycker också att man märker av att Modette beter sig lite.. långsamt. Men ta lite välförtjänt semester du 😀

    Nike 2016-07-19 15:35:10 http://nouw.com/nikelinds
    Svara
  • Helt orelaterat till inlägget men jag hittade nyss de här fina dojorna som jag funderar starkt på att klicka hem: https://caliroots.se/adidas-originals-stan-smith-s75117/p/48341
    Fick också genast en känsla av att det var Vanja-dojjor så tänkte att jag måste dela länken till dig 🙂 Vet inte om de finns i din storlek eller om du ens vill ha leoprickiga skor men tänkte som sagt på dig när jag såg dem.
    Hoppas ni har det urmysigt iaf och är bloggen för seg så klarar vi oss, blir ju i stället en jäkla godispåse att ta del av sen 🙂 Kram

    Anna 2016-07-19 12:38:33 http://None
    Svara
  • Synd för oss med uppkopplingen, passa på att chilla du <3

    Appropå "massor av kläder till inga pengar alls", vill jag tipsa om "The true cost" på Netflix. Sjukt viktig och verkligen en dokumentär som påverkar en att göra helt annorlunda vad gäller konsumtion och kläder.. Vore intressant att läsa om dina tankar kring detta. Jag tänker att bloggare över lag köper mer än gemene man (kvinna), för att det liksom "ingår i jobbet".

    Kram!

    Karin 2016-07-19 11:32:23 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!