Bloggpaus

vanja wikströmTack för förståelsen angående the internetz – jag står just nu och laddar upp det här inlägget i en galleria… Poddade med Jossan i dag och MÅSTE ju få över ljudfilen till henne, men det var stört omöjligt dessvärre. Och eftersom poddisen såklart måste komma upp i morgon har vi nu åkt iväg till en galleria där det finns uppkoppling. Passar därför på att slänga upp ett blogginlägg medan jag väntar på att poddisen ska ladda klart.

Men som ni förstår är bloggmöjligheterna här rätt usla, och eftersom jag inte vill spendera min semester med att vara frustrerad och sitta och vänta på blogginlägg som tar två timmar att ladda upp, så tror jag helt enkelt att jag steker bloggandet from now on. Så kör vi en rejäl BOMB när jag är hemma igen.

Snapchat och Instagram funkar däremot hur bra som helst, så häng med mig där vettja! Heter vanjawikstrom på Snappis och @vanja_wikstrom på Insta. Kram å puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • KLART du ska checka ut helt och njuta av er ledighet – vi bloggläsare finns ju kvar. Ha en underbar semester!

    Clara, Bossbloggen 2016-07-20 00:23:16 http://www.bossbloggen.se/
    Svara
  • Det gör du rätt i! Ha en fantastiskt fin och avkopplande semester 🙂

    Julia 2016-07-19 22:42:40 http://None
    Svara
  • Njut av ledigheten och ta tillvara på lugnet i att inte behöva planera några blogginlägg under semestern nu! Bloggare behöver också semester!! Ser fram emot bildbomben när du är hemma igen istället!! 🙂

    Johanna 2016-07-19 20:52:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!