Magiska palmblad / toksnyggt datorfodral

För ett tag sen ropade jag ju på HELP här i el bloggo! VAAAAR sjuttsingen kunde man hitta snygga datorfodral? Och givetvis kom ni till undsättning och tipsade om Society6.com. Ivrig som en vessla slank jag in, och hittade omedelbart ett GÄNG som jag ville ha.

La upp fyra favoriter här i el bloggo, och ni fick ju gissa vilka två jag hade klickat hem. Ganska många prickade rätt, ni känner mig! Ovan ljuvliga palmblad var det ena. Jag älskar, älskar ÄLSKAR det!

 

datorfodral

datorfodralSociety6 är ju en himla fiffig sajt. Man väljer ett print som man gillar, sen kan man få det på alltifrån muggar till t-shirtar till datorfodral till – ja, lite vad som helst. Underbart!

 

cDet här är verkligen vardagsglädje för mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • […] fortfarande nykär i detta fodral! Beställde även ett med magiska palmblad (det kan ni kika på här) men det har jag knappt använt än. Blev dock svårt sugen på det nu… Hmmm. Tror faktiskt […]

    Svara
  • […] en lista på vad som innebär vardagslyx och den där extra glädjen för mig, när jag läste Vanjas inlägg om ett nytt datorfodral. Och ja, jag tänker på just ytliga ting, som man ser och blir glad av. Kanske även oytliga […]

    En lista av vardagslyx - Alexandra Bylund 2016-08-12 00:01:37 http://alexandrabylund.com/fina-prylar-som-vardagslyx/
    Svara
  • Fanns de i flera storlekar? Såg bara upp till 13 tum typ…

    Emma 2016-07-15 22:27:19 http://None
    Svara
  • Men åh vad snyggt!

    clara 2016-07-14 11:43:32 http://nouw.com/claratime
    Svara
  • Åh vad fint det var! Ja visst är det vardagsglädje att de där prylarna som man använder (eller ser) typ 100 ggr om dagen är fina 🙂 Allt från skärmsläckaren på telefonen till hur det ser ut i hallen när man kommer hem. Eller till ett snyggt dator- eller iphone-fodral. Tack för tipset! Ska kolla in där. Fast jag har ett gammalt, brunt (sååå snyggt slitet) skinnfodral till min dator, som är gjort av en norrländsk gammal man – som jag aldrig vill byta ut. Haha… fodralet då alltså.

    Alexandra 2016-07-14 10:58:26 http://alexandrabylund.com
    Svara
  • Mycket snyggt datafodral.

    Johan 2016-07-14 10:18:42 http://finest.se/soulful
    Svara
  • Det var ju huuur fint som helst! Jag blir alltid så glad av att se dina bilder :] DU är vardagsglädje för mig! ♥

    Jannice 2016-07-14 10:04:11 http://womsa.se/jannice
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!