Ny raring

embroidered bag

embroidered bagDet är ju reor ÖVERALLT just nu, så för ett par dagar sen slank jag runt och spanade efter fynd i ett gäng butiker. Hittade nästan noll. Jag blir liksom inte alls inspirerad när det är sådär kaosigt som det ofta är på reor. Kläder huller om buller, alldeles för mycket grejer intryckta på ett och samma ställe. Fullt med folk som rycker och drar i plaggen, milslånga köer till provrummen. Nä, jag orkar liksom inte ens börja kika på kläderna under såna omständigheter. Jag går bara ut.

Men. Ett fynd gjorde jag i alla fall, denna gudomligt fina väska! 159 pix på Zara, och behövde inte provas. Bra deal.

 

embroidered bagTycker den känns perfekt till lite mer bohemiska plagg i sommar! Hur är ni – pallar ni med reakaoset och gör pangfynd, eller är ni såna som jag som helst av allt vänder i dörren?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag avskyr reor! För det första håller jag med dig om att man tappar inspon helt av att det är rörigt, för det andra så brukar folk bli galna vid rea, slita och ibland bråka om samma fynd och för det tredje så blir jag sjukt nervös o stressad av att trängas o stå i kö. Nä, jag betalat hellre fullt pris för att få shoppa i lugn o ro.
    Kramis

    Jessica s 2016-07-09 00:07:06 http://liamoengla.blogg.se
    Svara
  • Supercool! 😀

    Johanna 2016-07-08 16:16:31 http://doowop.blogg.se
    Svara
  • Supercool! 🙂

    Johanna 2016-07-08 16:15:27 http://doowop.blogg.se
    Svara
  • Jeg går å ser på nyhetene istedetfor

    Maiken 2016-07-08 12:18:38 http://None
    Svara
  • Hej där! Vill börja med att tacka för en fantastisk blogg som inspirerar inifrån och ut. Man blir riktigt taggad och din framgång med familj och jobb, är kontraster som fascinerar mig väldigt mycket. Därför tog jag tag i att skriva ett litet inlägg om dig på min blogg, hoppas du vill gå in och läsa det 🙂 Kram kram!

    Emmy 2016-07-08 12:13:36 http://www.nouw.com/emmyhammelfelt
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!