Vinn snyggaste skötväskan!

skötväska_glammom_Sandra HjortEftersom deltagandet är så VANSINNESHÖGT varje gång jag tävlar ut min fina skötväska har jag ju utlovat återkommande tävlingar med just den som pris. Och nu är det dags igen!

Skötväskan finns i svart och cognacsfärgat läder, den passar alla vagnar och har alla fack man behöver för blöjor, flaskor och nappar. En skötbädd ingår. På GlamMom.se kan ni ta en närmre kik på väskan, se fler bilder och läsa alla detaljer.

(Bild lånad från en av mina absoluta favoritbloggar, Atilio-Sandra som nyligen fått sin lilla bebis!)

 

skötväska glammom bagasi
Såhär ser den ut i färgen cognac – HUR fin? Bra jobbat av svenska märket Bagasi som designat väskan! Skriv en kommentar och motivera varför du skulle vilja vinna denna flådiga raring, så annonserar jag ut vinnare nu på fredag. LYCKA TILL!

(Denna bild är lånad från Camilla Läckberg och Simon Sköld som också blivit kära i väskan.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
261kommentarer
 • Vill jättegärna få denna killer väska
  Skulle ge grym vardagslyx för ensam mamma till tre barn…

  Ida Eriksson 2017-08-05 22:50:17 http://[email protected]
  Svara
 • Jag är själv med tre barn vore så kul att få nått lyxigt till sig själv för en gång skull
  Kram ida Eriksson

  Ida Eriksson 2017-08-05 22:44:34 http://[email protected]
  Svara
 • Bagasi – den mest kompletta
  väskan för en fattig 3-barnsmamma,
  som gärna hade glammat till tillvaron
  för blöjbyten, matning och tillbehör för bebis o barn!
  En väska som kommer att användas flitigt under småbarnstiden, men även efter, då väskan är något av det snyggaste jag sett!

  Caroline 2016-07-20 02:55:35 http://None
  Svara
 • Bagasi – den mest kompletta
  väskan för en fattig 3-barnsmamma,
  som gärna hade glammat till tillvaron
  för blöjbyten, matning och tillbehör för bebis o barn!
  En väska som kommer att användas flitigt under småbarnstiden, men även efter, då väskan är något av det snyggaste jag sett!

  Caroline 2016-07-20 02:54:45 http://None
  Svara
 • Min underbara flickvän vill så gärna ha den här. Hon sparar det hon kan för att kunna köpa den men pengarna finns inte i överflöd när en förälder är föräldraledig. Våran dotter är beräknand att komma om 10 dagar och det vore så roligt att få ge henne denna i present!

  Jonas 2016-07-09 21:12:40 http://None
  Svara
 • Måste ju va den snyggaste skötväskan som någonsin skapats! Skulle vara så snygg på vagnen vi pimpat med skinndetaljer.

  Emelie 2016-07-09 19:44:45 http://None
  Svara
 • Ååå! Tänk tänk om just jag vann! Dream dream BIG! Längtar så efter denna fina fina väska till mig, min kära man och stundande bebis!

  Sophie 2016-07-09 01:24:58 http://None
  Svara
 • Går i väntans tider och inte hittat någon väska som jag känner är verkligen min stil men denna är verkligen DEN!
  Den är stilren, enkel och grymt snygg!

  Ihopp om att vinna!

  Tone 2016-07-08 22:53:53 http://None
  Svara
 • Så fin Skötväska! Då jag aldrig skulle ha råd med denna själv och är ruskigt dålig på att unna mig saker själv så skulle det såklart vara extra kul o vinna denna super snygga väska. Skulle även fortsätta användas efter skötväsketiden, men det är lång tid kvar tack o lov 😉

  Elise 2016-07-08 20:09:52 http://None
  Svara
 • Som första gångs mamma har det varit en djungel att hitta rätt skötväska, vad ska man tänka på, vilka fack krävs, och framförallt, måste jag kompromissa funktion eller stil?

  Bagasi i cognac gjorde att jag blev kär vid första ögonkastet och kommer garanterar göra mitt nyfunna liv som mamma en aningens lättare – och det med stilen i behåll!

  Qaroline 2016-07-08 17:41:58 http://None
  Svara
 • Jag har så länge önskat mig den snyggaste skötväskan som finns men har aldrig haft ekonomin till att köpa den. Nu har vi precis blivit två barns föräldrar och att få vinna skötväskan skulle kännas så underbart! Den skulle användas varje dag

  Saga 2016-07-08 15:03:30 http://None
  Svara
 • En skötväska som tilltalar mig i både design och funktion!
  Att den dessutom är tillverkad i äkta skinn är ett stort plus då det gör att den är hållbar i många år framöver och kommer kunna användas till kommande syskon i framtiden!
  En skötväska helt i min smak som mer än gärna får flytta hem till oss under småbarnsåren och hjälpa oss att hålla struktur under vardagen!

  Josefina 2016-07-08 14:48:54 http://None
  Svara
 • En skötväska från Bagasi har många fördelar som är viktiga för mig!

  – Rymliga och säkra fack av varierande storlekar och funktioner!
  – Äkta läder vilket gör den väldigt hållbar!
  – Snygg och stilsäker!

  Jag har hittills använt två skötväskor från andra märken som jag aldrig har varit riktigt nöjd med av den anledningen att de är gjorda i konstskinn vilket har gjort att de efter en kort tids användande har slitits sönder. Då läder är väldigt slitstarkt så är detta en skötväska som kommer hålla även till framtida syskon till skillnad från de jag har nu – därför önskar jag vinna denna skötväska!

  Erik 2016-07-08 02:31:50 http://None
  Svara
 • En skötväska från Bagasi har många fördelar som är viktiga för mig!

  – Rymliga och säkra fack av varierande storlekar och funktioner!
  – Äkta läder vilket gör den väldigt hållbar!
  – Snygg och stilsäker!

  Jag har hittills använt två skötväskor från andra märken som jag aldrig har varit riktigt nöjd med av den anledningen att de är gjorda i konstskinn vilket har gjort att de efter en kort tids användande har slitits sönder. Då läder är väldigt slitstarkt så är detta en skötväska som kommer kunna hålla även till framtida syskon till skillnad från de jag har nu – därför önskar jag vinna denna skötväska!

  Erik 2016-07-08 02:10:42 http://None
  Svara
 • För att jag och dottern fram tills föeskolestart använt MIN ryggsäck som jag nu har jobbgrejer. Så nu alternerar vi mellan hennes Pippi-rygga och ica påse. Och ärligt talat så är det yrkesår på burk så fult

  Madeleine 2016-07-08 02:08:22 http://None
  Svara
 • Snyggaste skötväska jag sett
  till mitt barn nummer ett.
  Den skulle sitta på vagnen som smäck
  den svarta känns himla fräck.
  Håller alla tummar och tår
  på att få vinna om det går.
  Jobbar inom förskolan ida
  tills mammaledigheten tar över hurra!
  Tralla alfabet och uttala bubbelbe
  till den svåra bokstaven W.
  Behöver få ordning på både det ena och det andra
  därför hoppas jag att jag och väskan kan vara med varandra.
  Hoppas väskan hittar sitt hem och vill stanna
  hos en störtskön världsbäst liten mamma!

  Elice 2016-07-08 01:54:48 http://None
  Svara
 • Mitt första barn, en son, kommer snart. Om 20 dagar närmare exakt om allt går som planerat och han inte hittar på något bus innan dess. Jag är livrädd. Men ändå lättad efter att nu ha fått ett planerat snitt inbokat. Det har varit så många tankar kring det samt en strulig graviditet i övrigt att jag har inte orkat med att fixa och dona så mycket inför hans ankomst. Vilket dock inte betyder att jag eller min familj inte längtar efter honom, för det gör vi allihopa! Alla har hjälpt till att dra sitt strå till stacken och jag skulle blir så glad om jag kunde bidra med en superfin väska från ditt företag!

  Maria 2016-07-08 01:17:36 http://None
  Svara
 • Åh! Spanat på denna väskan sedan jag väntade mitt första barn men den vart alldeles för dyr så vi fick köpa oss en billigare väska som vi använt flitigt. Givetvis har det resulterat i en havererad skötväska nu när vi fått en till liten älskling, alltså vore det ju helt fantastiskt att kunna uppgradera sig något enormt med denna ursnygga väska!
  Massa kärlek!

  Angélica 2016-07-08 00:24:30 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den FANTASTISK snygga väska till min älskade vän! Hon förtjänar att ha det bästa, och förtillfället har hon ingen alls! Hon är omtänksam och underbar vän som skulle behöva något som piggar upp hennes vardag, då hennes ”pyret” har ofta ont i magen och är ledsen.

  Mia 2016-07-07 23:17:15 http://None
  Svara
 • Jag vill ge bort denna superfina skötväska till min lillasyster som efter flera missfall äntligen väntar sitt första barn! Får inte träffa henne så ofta då vi bor ca 45mil ifrån varandra, så att få kunna ha med mig denna som present vore helt fantastiskt!

  Madeleine H 2016-07-07 23:14:44 http://None
  Svara
 • Nybliven egenföretagare med första bullen i ugnen önskar sig lite vardagslyx!

  Linda W 2016-07-07 20:06:19 http://None
  Svara
 • Sååå vansinnessnygg! Kan inte leva utan den

  Emelie 2016-07-07 19:33:41 http://None
  Svara
 • Imorgon fyller jag år och det som står högst på min önskelista är den här grymt snygga skötväskan!! Vi väntar vårt andra barn om två månader och jag kan inte tänka mig en finare och bättre skötväska!

  Sara 2016-07-07 18:45:03 http://None
  Svara
 • Hejsan Vanja!
  Då barn nr 2 snart är här och jag har inte haft råd att köpa en ny skötväska så skulle det vara super guld att vinna denna snygga och praktiska skötväska. Hoppas verkligen på turen att vinna då den nuvarande väskan är så trasig och utsliten så det är skämmigt.

  Ha en superdag 🙂

  Izabell Åkerlund 2016-07-07 18:14:41 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag ska få ett syskonbarn nu i september och jag skulle såå gärna vilja ge min syster något speciellt! Jag har så länge velat ha den här fräsiga skötväskan, enda sedan du visa det för första gången, den är så fin!! <3 <3 <3

  Isabella Israelsson 2016-07-07 17:37:04 http://None
  Svara
 • Hade suttit perfekt till mina två prinsar och rymt allt de behöver för dagen 🙂 toppenblogg btw!

  Jenny 2016-07-07 16:32:39 http://None
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna snygging i svart. Tänk att få ha en snygg skötväska som även mamman själv kan nyttja med eller utan bebis med sig. Bf i oktober väntar vår första flicka, men fjärde barnet ❤

  Angelica 2016-07-07 16:27:47 http://www.malmbergangelica.se
  Svara
 • Hej! Hoppas verkligen jag vinner denna gång. Väntar lillebror i november så snart har jag TVÅ små blöjbarn under 2 år hehe.

  Älskar glammoms bh-ar och använder dom dagligen trots att jag inte ammar för tillfället <3

  Nathalie 2016-07-07 14:22:16 http://None
  Svara
 • Åh den är så fin! Har just fått reda på att vi väntar smått & denna skötväska skulle vara en perfekt första grej till mini! 🙂

  Amanda 2016-07-07 14:14:14 http://None
  Svara
 • Drömväskan! Den skulle bli så uppskattad för alls prylar man måste få med sig till liten. När skötväsketiden sedan är över kommer den hänga på min axel varje dag, sådär snygg som bara en välanvänd skinnväska blir:)
  Hoppas hoppas!!
  Kram Åsa

  Åsa 2016-07-07 14:06:33 http://None
  Svara
 • Hej och tack för en jättebra vloggvecka! Mycket intressant att få följa er i er vardag, hur en familj o sthlm innerstad kan både bo och ha det!
  Denna väska är fantastiskt snygg och så klart vill man vara med och tävla om den! Om jag vann skulle jag vilja ge den till min närmsta vän. Hon har precis fått sitt andra barn och har fullt upp med familj och hus men har ändå tid att få in mig i den ekvationen. Allt eftersom mina vänner har fått barn har jag kommit längre bort (vilket kanske är en naturlig del?) man umgås numera oftast barn/parvis och jag o min man som inte har barn hamnar lite utanför. Men inte när det gäller Anna. Hon har funnits där för mig när jag behövt det, liksom jag för henne dock men väldigt olika problem nu för tiden:) Trots barn är hon fortfarande en fantastisk vän! Från att vi har haft sena middagar, tränat eller spontan shoppat ihop ses vi nu över en promenad, blöjbyte eller laggar lunch tillsammans. Hon är en fantastisk mamma, vän och person och därför hade jag gärna velat hylla henne lite extra med denna väska!

  Trevlig sommar till dig och din familj!

  Kajsa 2016-07-07 13:08:53 http://None
  Svara
 • Alltså, KILLER SKÖTVÄSKA. 

  Kräks vanligtvis lite i munnen då jag ser alla fruktansvärt tråkiga skötväskor som finns därute, skulle bara bli trött av att ha en sådan. För några månader sedan innan min son kom till världen letade jag efter just en skötväska, men det blev aldrig någon.

  Skulle jag däremot vinna denna väska skulle jag bli glad varje gång jag använder den; den skulle få mig att tänka på dig och din fantastiska pepp, energi och din härliga livstårta! Och det skadar ju inte heller att den är helt jävla fabulous!

  Mele 2016-07-07 13:08:06 https://www.instagram.com/allispretty/
  Svara
 • Skulle springa och köpa den där väskan direkt, om jag hade ekonomin för den! Men med bebis nummer 1 och 2 tätt så jag inte hinner börja jobba så har jag bara en vanlig i tyg nu. Den där ser ut som drömmen! Vardagslyx när den är som bäst! Älskar podden! Kram

  Martina A 2016-07-07 12:45:09 http://None
  Svara
 • Om 1 vecka är det beräknat att vi ska bli mamma och pappa för första gången

  Sara 2016-07-07 12:38:03 http://None
  Svara
 • Vi har fått vår trea och återigen har jag fastnat i ”slänga ner allting i en ica-kasse”. Har aldrig ägt en skötväska och nu tycker han som är min att det känns onödigt när det troligen inte ska bli fler små… Men jag ser ju möjligheterna därefter! Är lärare och har alltid tusen grejer att bära runt på och här har vi en livslång följeslagare. (Jo alltså Majken skulle såklart få ha den tills hon är större så själva skötväskan skulle även tjäna det syftet). Tänk alla papper som ska med till lektioner, extrapennor (jo då, elever har en viss tendens att glömma sånt), frukt, extra räknare, nycklar osv. Snyggt och praktiskt!!!

  Maria 2016-07-07 12:13:42 http://None
  Svara
 • Kanske är det min tur denna gång! Med allt vad barn, föräldraledighet och husrenovering innebär så är det omöjligt att köpa väskan hur mycket jag än vill ha den. Nu ska sambon vara borta och jobba i 5 hela veckor så att vinna den här väskan vore i alla fall en kul grej 🙂

  Linnea 2016-07-07 12:07:44 http://None
  Svara
 • Denna väskan alltså! Ekonomin rymmer bara inte till att köpa den! Drömmen att kunna hänga den på dotterns vagn..

  Charlotte Lilja Appe 2016-07-07 11:52:58 http://None
  Svara
 • Hej!
  Vi väntar vårt andra barn i september och jag har suktat efter denna väskan sen jag blev gravid. Då vi har endel andra saker sen första barnet så känns vissa saker onödiga. Men denna skulle vara bara för mig. (och bebis förstås). Och att jag kan använda den som vanlig väska efter att tjänat skötväskesyftet är fantastisk. Håller tummarna o hoppas på en dröm ska gå i uppfyllelse.
  Mvh emmy

  Emmy 2016-07-07 11:07:24 http://None
  Svara
 • Vi har precis fått vårt första barn och vi är i sådan himla kärleksbubbla så det går inte att beskriva! Även om vi inte sovit på några veckor känns det som vi lever på kärlek som bränsle! Min sambo som födde denna fantastiska lilla kille vill jag därför gärna hylla. Hon var så himla duktig och jag skulle gärna vilja ge henne denna skötväska om jag vinner. Hon har kollat på denna väldigt länge men jag tycker den är lite dyr. Hon skulle därför bli väldigt överraskad om jag gav denna till henne.

  Marcus 2016-07-07 10:40:59 http://None
  Svara
 • Denna väskan är så sjukt snygg! Vår nuvarande skötväska har blivit lite för liten sen lillebror kom för snart en månad sedan. En svart hade suttit fint när jag ska ut på äventyr med mina två guldklimpar under det kommande året av föräldraledighet ❤️

  Terese 2016-07-07 10:35:26 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna till min syster som väntar sitt första barn och ska föda vilken dag som helst! Hon är så värd att få denna då hon precis tagit examen samtidigt som hon haft en jobbig graviditet. Det hade vart superkul att kunna ge denna till henne i push-present då jag vet hur mycket hon suktat efter denna så länge 😀

  Josefine 2016-07-07 10:34:22 http://None
  Svara
 • Denna väska är sjukt snygg! Vår nuvarande skötväska har blivit lite för liten sen lillebror föddes för snart en månad sen. En svart hade suttit fint när jag ska bege mig ut på äventyr med mina två hjärtan under det kommande året av föräldraledighet.

  Terese 2016-07-07 10:31:24 http://None
  Svara
 • Åh, detta var ju rackarns lägligt. Våran skötväska har precis gett upp, den har sjungit på sista versen ett tag nu haha. Det hade ju bara varit en sån fantastiskt start på semestern att få en sådan här snygging i sin ägo 🙂 hoppashoppas!
  Ha en fin sommar Vanja med din underbara familj <3

  Josefin 2016-07-07 10:26:13 http://None
  Svara
 • För att bra helt enkelt vill ha en galet snygg skötväska men inte har dom pengarna att lägga på något som egentligen är onödigt man ack så nödvändigt

  Clara 2016-07-07 10:21:31 http://None
  Svara
 • Återigen tävlas denna skönheten ut och jag vill självklart vinna den!! Har tyvärr ingen cheesy story som de flesta andra verkar ha.

  Nummer två kommer i september och jag vill gärna att sköterskan ska bli våran för att den är såå snygg.

  Kram på dig härliga Vanja!

  SUSANA 2016-07-07 09:32:58 http://WWW.SUSANAS.SE
  Svara
 • En blåsig dag med kraftiga vindar gjordes ett test, spökstreck trodde jag men det visade sig vara en liten ”Laban” i magen. Så önskad och efterlängtad så om några månader kommer jag få dela min vardag med det finaste, så som ni har med Iggy/”grodan. Då detta är första gången för mig är allt nytt så denna snygga, hållbara skötväska som rymmer det mesta, bebisutrustningen, ipaden, kameran, godis, mm, skulle passa oss perfekt! Specialsydd, snygg och praktisk är några ord i beskrivningen som fastnar för mig, något som alla barn är, specialgjord och snygg, där alla föräldrar behöver praktiska saker som gör dagarna flyter på på bästa sätt.

  Trevlig sommar!

  ÅsaW 2016-07-07 09:24:30 http://None
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna sköning i svart!

  Ann-Chatrin Wikström 2016-07-07 09:08:52 http://None
  Svara
 • solen skiner och fåglarna kvittrar. Perfekt morgon för att hoppas på vinst

  Caroline 2016-07-07 09:03:00 http://None
  Svara
 • För att denna väska är typ den snyggaste väska jag vet, alla kategorier (även icke-skötväske-kategorier alltså) och nu när det är dags för mej att lämna lilla loppan på föris för första gången (i augusti) och sen knata vidare till ett viktigt JOBB så hade det ju varit perfekt att ha en skötväska som man kan ha som vanlig väska med!! Så man snabbt kan hämta upp sin unge och njuta av eftermiddagsupptåg. O vara en riktigt cool o härlig workingmom, som du! Alltså skulle det vara lite som en metafor inför mitt stundande icke-föräldraledig-livspusslande, att få vinna en väska som kan kombinera barn och jobb!

  Fanny 2016-07-07 04:05:34 http://None
  Svara
 • Alltså, KILLER SKÖTVÄSKA. 

  Kräks vanligtvis lite i munnen då jag ser alla fruktansvärt tråkiga skötväskor som finns därute, skulle bara bli trött av att ha en sådan. För några månader sedan innan min son kom till världen letade jag efter en skötväska, men det blev aldrig någon.

  Skulle jag däremot vinna denna väska skulle jag bli glad varje gång jag använder den; den skulle få mig att tänka på dig och din fantastiska pepp, energi och din härliga livstårta! Och det skadar ju inte heller att den är helt jävla fabulous!

  Mele 2016-07-07 03:19:43 https://www.instagram.com/allispretty/
  Svara
 • Har en 20 veckors bebis i magen, som äntligen blev till efter 1.5 år tack vare hormonhjälpmedel (Pergotime) och idag torsdag så ska vi få se vårt lilla mirakel igen för det är dags för RUL.
  Har tittat länge efter en snygg och praktisk skötväska som inte är för ”skötväskig” eller plastig och hade vi haft mer pengar hade vi köpt denna skönheten för länge sen! Den skulle verkligen göra mycket för vardagsglädjen när i december vi har vår lillskrutt hos oss <3
  (Har för övrigt följt dig/er sen gravid vecka för vecka och det är så kul att se er utveckling som familj, heja heja! Är inte alls avundsjuk på er livstil! ;))

  Carolina Schober 2016-07-07 02:45:10 http://None
  Svara
 • Skulle gärna överraska min sambo med denna skötväskan. Vore kul att vinna dels för att få glänsa med den själv de sista veckorna innan jag börjar jobba (på mitt nya jobb tack vare er pepp obs obs!) men främst för att min sambo tycker den är så snygg!

  Charlotte 2016-07-07 02:20:25 http://None
  Svara
 • Hej, väntar min lille gosse i november och efter IVF resa och graviditetskomplikationer längtar jag ännu mer efter att få köra barnvagn och använda denna fina och praktiska skötväska. Hoppas så innerligt att han vill stanna kvar några månader till så vi hinner packa väskan och förbereda 🙂

  Lisa 2016-07-07 02:11:38 http://None
  Svara
 • Du frågar HUR fin? Jag säger GALET fin! Så ja tack snälla! Om jag har tur tar jag mer än gärna och rullar på tur med Bagasikaramellen på vagnen. Hej!

  Annika 2016-07-07 02:11:10 http://None
  Svara
 • DRöMVÄSKAN!! Mamma till en 5 månaders tjej och vet att man behöver ha med sig tuusen saker för minsta lilla sträcka man ska köra, hade varit super med ett litet nytillskott i Väsksamlingen! Tack för en underbar blogg. <3

  Ellen 2016-07-07 02:05:28 http://None
  Svara
 • Hej, väntar min lille gosse i november och efter IVF resa och graviditetskomplikationer längtat jag nu ännu mer tills jag kan få köra runt med barnvagn och denna fina och praktiska skötväska. Hoppas så att han vill stanna kvar några månader till så jag hinner packa väska och förbereda 🙂

  Lisa 2016-07-07 02:02:49 http://None
  Svara
 • DRÖMVÄSKAN!! Mamma till en 5 månaders tjej och vet att man behöver ha med sig tuuusen saker för minsta lilla sträcka man ska köra

  Ellen 2016-07-07 02:01:07 http://None
  Svara
 • När min son var liten ”unnade” jag mig aldrig någon skötväska, tyckte det var onödigt. Men insåg senare att det är ett måste, nu när jag väntar barn igen så är det ett prio! Nu väntar jag till och med tvillingar så en sådan väska vore guld! Pengarna går ut till massa annat när man ska köpa dubbelt av allt!

  Therese 2016-07-07 01:12:34 http://None
  Svara
 • Sitter här med min lilla tjej i famnen. En månad sen hon kom till världen idag och jag blev mamma. Har ingen skötväska än och hoppas på den här!

  Elin 2016-07-07 00:52:12 http://None
  Svara
 • Ordning och reda i toksnygg förpackning – världens bästa kombo! Det skulle vara fantastiskt att få glida runt med denna fantastiska väska tillsammans med min dotter (& såklart även efter småbarnsålder, väskan är snygg även utan blöjor i 🙂 )

  Hanna Johansson 2016-07-07 00:45:05 http://None
  Svara
 • Jag vill vinna eftersom vi väntar vårt första barn, och väskan vore en perfekt vinst för ett par förstagångsföräldrar! Men också för att jag blev uppsagd från mitt jobb när jag berättade att jag är gravid. Det löser sig såklart på ett eller annat sätt, men detta vore ju minst sagt uppmuntrande mitt i kaoset! 🙂

  Emma 2016-07-07 00:31:58 http://None
  Svara
 • Skulle bli överlycklig om jag vann denna, fick en son för 3 månader sedan & hittar ingen skötväska som passa mitt behov eller plånboken. Så denna hade ju varit välbehövd, och lösa jätte mycket dagliga problem. Tack för bra youtube klipp och blogginlägg

  Johanna A 2016-07-07 00:30:56 http://None
  Svara
 • Hoppas på ett syskon till min tvååring och hoppas på denna underbara väska! OBS! Första önskan hemlig

  Sara 2016-07-07 00:29:27 http://None
  Svara
 • Håller tummar och tår

  Emma 2016-07-07 00:27:27 http://None
  Svara
 • Denna väskan har stått högst upp på önskelistan sedan jag fick mitt första barn. Även om det är delvis är till bebis så känns det så svårt att unna sig själv något sånt här fint med liten föräldrapenning. Men det vore så lyxigt och underbart att få en ny härlig skötväska, utan att det påverkar alla ”köpmåsten”.

  Petra 2016-07-07 00:25:49 http://None
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna skötväskan för att varje dag när jag ser den tänka på att värna vardagsglädjen som du brukar säga. För att få känna mig lite extra glammig i en period som nu när man är glad om man hinner borsta håret på morgonen. Härliga småbarnsliv!

  Sofia 2016-07-07 00:15:11 http://None
  Svara
 • Hoppas lika mkt varje gång

  Therese 2016-07-07 00:09:31 http://None
  Svara
 • En fantastiskt snygg skötväska, vilket är svårt att finna enligt min mening! Efter två barn tänkte jag om det någonsin skulle bli ett syskon till då ska jag verkligen se till att kunna jobba läänge och köpa de tillbehör JAG tycker är fina att ha till det kommande tillskottet. Sista gången kan man ju ändå unna sig det, tyckte jag! Men icke livet tog en annan vändning med min käraste fyrbenta häst som bara blivit sjukare och sjukare. Utan resultat av vetrinärvård och mediciner väntar han nu på avlivning. Så de 10000 tals kronorna som man annars hade kunnat spendera på att ”lyxa till de” en sista gång har självklart gått till min bästa vän. Och oväntat sjukskrivning på det.. Just därför hade det vart så otroligt kul att få glänsa med denna snygging kontrat till allt annat som är begagnat och ärvt.
  Håller alla tummar å tår!

  Carolin 2016-07-07 00:04:39 http://None
  Svara
 • Åh denna väska är ju så fin! Vi har just fått reda på att vi väntar smått i februari/mars & detta skulle vara en perfekt första grej till mini! 🙂

  Amanda 2016-07-06 23:55:24 http://None
  Svara
 • Fjärde gången gilt nu då.. hoppas, hoppas att jag vinner denna gång 🙂
  Fyller år på lördags så detta skulle vara en perfekt tidig födelsedagspresent till mig själv 🙂

  Jessica 2016-07-06 23:53:54 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! ❤️

  Sophie 2016-07-06 23:48:37 http://None
  Svara
 • Åh, denna skötväska är så snygg! Vi har just fått reda på att vi väntar smått i februari/mars & denna skötväska skulle vara en perfekt första grej till mini! 🙂

  Amanda 2016-07-06 23:46:18 http://None
  Svara
 • Denna väska är så fin! Har just fått reda på att vi väntar smått i februari/mars & denna skötväska skulle vara ett perfekt första inköp till mini! 🙂

  Amanda 2016-07-06 23:43:56 http://None
  Svara
 • Drömde om denna skötväska redan under förra bebistiden! Eftersom vi redan hade en ny fin skötväska då så dog den förhandlingen ganska snabbt.
  Till nästa barn bestämde jag mig för att jag minsann skulle få unna mig en sådan, för ”då behöver man i alla fall inte köpa massa annat eftersom man redan har allt”. Förutom en sak då. Bugaboo donkey. Efter stenhård förhandling vid välutvalda tillfällen lyckades jag till slut övertyga pappan om varför vi måste uppdatera vår vagn till åsnan. Men där rök ju tyvärr också hela den bebiskassan! Att motivera uppdatering även av skötväskan inser jag inte finns på världskartan just nu (konstigt då den skulle matcha nya vagnen klockrent tycker jag, och oj så praktisk!).
  Jag får nog vemodigt inse att den där drömskötväskan får förbli en dröm, om jag inte skulle ha turen med mig här!

  Alternativt får vi sikta in oss på ännu ett barn efter tvåan, det måste ju innebära ett helt nytt förhandlingsutrymme gällande
  mamma/bebis-förnödenheter! Vad gör man inte för stans läckraste skötväska 😉

  Jenna 2016-07-06 23:31:24 http://www.jennaspaus.blogg.se
  Svara
 • Med små tvillingar behövs en riktigt grym skötväska så allt kan organiseras och hållas reda på

  Nastasja 2016-07-06 23:23:05 http://None
  Svara
 • Efter ett år och sju månader kommer barn nummer 2, vi hoppas på att få kasta tygpåsen då. Ett år av svordomar om att i påsen ingenting finna, hoppas vi nu på att denna cognacsfärgade vinna. Att få bära barnens blöjor med stil, hängandes på syskonvagnen som nu ska rulla många mil. ☺️

  Hanna 2016-07-06 23:16:26 http://None
  Svara
 • Min fästman har just tagit över föräldraledigheten för vår lille Ebbe som blir 1 år om några veckor, tänker att den här skötväskan hade gett honom en ytterst stilfull start på pappaledigheten 😉 kram!

  Amelie 2016-07-06 23:14:41 http://None
  Svara
 • Kan man bli kär i materiella ting?? JA det kan man! Denna skötväska har jag drömt om länge, en skötväska som även passar min man, när han är ute och strosar och hänger med vår son! Den har allt en skötväska ska ha!!

  Maria 2016-07-06 23:09:49 http://None
  Svara
 • Får mitt första barn i oktober efter måånga års längtan!:-) och vill en snygg skötväska som passar som vanlig väska också! Denna beige/bruna skulle passa perfekt till våran helt svart Brio Smile vagn! Finns inget liknande för en billig peng. 🙁 Man skulle ju önska sig en sån där fining men alldeles för dyr för att köpa själv,aldrig vunnit något förrut så håller tummar och tår denna gång för lite extra vardagslyx som jag vet ni är ett stort fan av!;-) kram

  Kajs 2016-07-06 23:08:03 http://None
  Svara
 • allt jag har att säga är att den är en dröm!
  Jag har länge suktat efter den och nu skulle den passa utmärkt när vår skötväska har gått sönder….

  Johanna 2016-07-06 23:01:09 http://None
  Svara
 • Åh jag vill så så gärna få denna till lillasyster som kommer i november 🙂 ps. Kan påkosta frakten till England myself <3

  Ellis 2016-07-06 23:00:32 http://None
  Svara
 • Tack för bra blogg!
  Okej jag vill ha den helt enkelt haha har en joolz Day och där skulle den sitta som en smäck till min nyblivna ettåring! Jag vill ha den av helt egoistiska skäl och som plåster på såren för fem månaders kolik, och för mitt och min mans grymma tålamod med våran älskade unge som inte tålde mjölkprotein, därav koliken! Och jag har fantiserat om denna väska sen jag väntade mitt lilla guldkorn! Vill dessutom tacka för gravid vecka för vecka då jag och min man valde att göra planerat snitt, för att det passade oss som familj bäst! Och jag hämtade SÅ mkt fint från dina upplevelser! Så även om jag inte vinner denna väska hoppas jag att mina ord har värmt och att den som plockar hem denna fina väska skänker den till mig haha
  ha en fin dag/kväll/morgon Mvh// Nina Rosendal

  Nina 2016-07-06 22:56:15 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna skötväska då budgeten inte är så hög och har en fin son som behöver ha med sig blöjor, extrakläder o.s.v.
  Gick för snart en månad sedan igenom en ofrivillig abort och tänker försöker bli gravid igen så fort som möjligt.

  Johanna 2016-07-06 22:54:16 http://None
  Svara
 • Woop Woop! Såklart jag är med och tävlar! Skulle lätt kunna ha den som vardagsväska! 😀

  Emelie 2016-07-06 22:53:28 http://None
  Svara
 • Snart blir jag också moster, precis som Mini är till Iggy. Finaste livsuppgiften – längtar sååå till min systerson. Skötväska ingick inte när min syster inhandlade vagnen, därför vore det så himla roligt att få vinna denna raring. Barnvagnsrullandet blir liksom mer elegant med bellissima Bagasi. Varma hälsningar t. fam. Wikström Malmqvist

  Madeleine 2016-07-06 22:47:01 http://None
  Svara
 • Den cognacsfärgade är ju bara så sjuukt snygg men alldeles för dyr för en student som i januari ska få sitt tredje lilla hjärta. ❤ håller verkligen tummarna!!

  Sofia 2016-07-06 22:41:01 http://None
  Svara
 • Finaste skötväskan världen har skådat. Jag har två barn och skötväskan har följt med dom båda. Men nu är den sönder och det är mycket saker man packar med sig med två barn! Jag hade blivit rackarns lycklig över denna!

  Lina 2016-07-06 22:40:38 http://www.pesther.se
  Svara
 • Hej!

  Jag vill vinna denna väskan till min sambo Ulrika. Vi väntar vår andra son i oktober. Ulrika följde dig under vår första graviditet när hon låg inlagd sängliggandes de sista tre månaderna innan bf april -14. Det var en tuff och osäker period för oss båda efter ett tidigare missfall feb -13 som resulterade i en skrapning utomlands på semestern för att sedan behöva fullföljas med ännu en skrapning hemma innan det hela var över i juni -13.

  Under vår första graviditet fick vi inte möjligheten att njuta av att inhandla de första babyplaggen ihop eller någon snygg skötväska. Därför skulle det vara så kul att få överraska henne nu med den här snygga väskan. Dessutom nollar hon lagom till när vi har bf.

  Martin 2016-07-06 22:37:49 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Med två barn så blir det mkt prylar som ska packas med så fort man ska någonstans. Vore så härligt att få byta ut vår gamla slitna skötis mot denna dröm till väska. Då skulle t.o.m packandet av blöjor bli kul

  Sofia N 2016-07-06 22:34:03 http://None
  Svara
 • Har följt dig sen gravid vecka för vecka. Är nu äntligen gravid med nr 2 efter två missfall och mycket komplikationer. Pluggar för andra gången för att följa mina drömmar trots min ”höga” ålder så att få vinna denna snygga skötväska hade varit härligt då budgeten inte är så stor som student.

  Maria 2016-07-06 22:23:36 http://None
  Svara
 • För henne..
  Om jag vill vinna denna väska? Oh Ja! men inte åt mig, utan åt henne..
  Åt min helt fantastiska gravida lillasyster Wictoria. Do date? Today! Vi väntar med spänning 🙂

  Therese 2016-07-06 22:22:14 http://None
  Svara
 • Ska börja jobba i höst och skulle verkligen behöva en väska som är lika toksnygg att ha med sig til jobbet som till lekparken. <3

  Johanna 2016-07-06 22:18:47 http://None
  Svara
 • Vår dotter fyller ett i augusti, och den skötväska hon dras med nu är både begagnad och trasig. En sådanhär i cognacfärg hade varit en perfekt födelsedagspresent till hela familjen, vi päron har ju också ettårsdag den dagen, som föräldrar alltså

  Jessica 2016-07-06 22:17:14 http://WWW.frubirgersson.blogg.se
  Svara
 • Ja, den är verkligen läcker. Min Frankväska har gett upp nu så en ny hade behövts nu när lillebror kommit till oss

  Clara 2016-07-06 22:15:39 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Inga barn för mig just nu, men däremot ska min bästa vän snart bli pappa och snart stundar hans babyshower. I hans paket ifrån mig hoppas jag att den här väskan ska få ligga <3 Kram och keep up the good work, dubbelheja till dig och din fina kreativa familj!

  Sophia 2016-07-06 22:14:16 http://None
  Svara
 • Har ingen motivering utöver att jag tycker att skötväskan är superfin och jag himla gärna skulle vilja ha den 🙂

  Caroline 2016-07-06 22:10:45 http://None
  Svara
 • Hej!
  Med nr 2 beräknad i oktober hade denna suttit fint så jag kan snacka till mig lite i höstmörkret!

  Anna 2016-07-06 22:07:42 http://None
  Svara
 • Hej! Min bästis väntar sitt första barn i slutet av augusti och det vore så kul att kunna ge henne en fin present, typ en sån här fräsig skötväska 😀

  Malin 2016-07-06 21:53:48 http://None
  Svara
 • Haha. Åh, en vinst för att jag är sängliggande i stort sett varannan dag denna graviditet, med illamående, yrsel och magont. Men då kan man läsa bra bloggar och önska sig en skötväska i congac!

  Sandra 2016-07-06 21:38:41 http://None
  Svara
 • Tredje barnet och kanske är det dags att byta plastkasse mot sjangdobel skötväska? Hoppas.

  Anna 2016-07-06 21:35:52 http://None
  Svara
 • Åh jag kunde inte bli lyckligare! Självkart är jag med å tävlar (igen) jag har suktat efter den sen första gången jag såg den här eller om det var på vecka för vecka. Den är så snygg! Å skulle verkligen sätta guldkant på vardagen å alla blöjor o extra kläder å solkrämer å ja ska ha med till mig o min Filippa

  Caroline 2016-07-06 21:25:53 http://None
  Svara
 • Den är sjukt fin, och jag har inte råd att köpa den, samt behöööööver den till min gosiga bebis.

  Då kan hon se tillbaka på bilder från sin bebito tid, där väskan ’råkat’ komma med på bild och känna hur snajdigt vi gjort det för henne.

  Puss

  Lisa 2016-07-06 21:14:21 http://None
  Svara
 • Måste, måste, måste bara tävla ännu en gång! Kiddot börjar bli för gammal för skötväska men blir det snart syskon så kan jag få vara snyggare morsan på stan med den här väskan! Så håller tummarna för bägge delarna.

  Maria 2016-07-06 21:06:18 http://None
  Svara
 • Efter en lång kamp om ett plus på Stickan är vi äntligen gravida. Vi har vågar drömma om vagn, skötväskor osv. Jag och min sambo följer er slaviskt och har sagt sedan Iggy var bebis och ni hade denna raring till skötväska hängades på vagnen att denna skötväska skulle vi vilja ha en dag. Dagen är nu här för att börja planera skötväska och vi båda skulle bli överlyckliga om vi vann. Speciellt då det är svårt att hitta fräsiga skötväskor som vi båda tycker är snärjiga.

  Jennie 2016-07-06 20:53:40 http://None
  Svara
 • Har precis fått veta att jag är gravid med andra barnet. Eftersom det är så tidigt så vet jag ju inte om det hela går vägen än, men förhoppningsvis har vi en liten bebis i februari/mars. Med första barnet hade vi aldrig någon skötväska utan bara en gammal Kånken-ryggsäck! Så gissa om jag skulle bli glad över att ha en riktigt denna gången, och dessutom en sån kanonsnygg som denna! : )

  Kristin 2016-07-06 20:40:56 http://None
  Svara
 • Efter en tids försök och förhoppningar väntar jag och min sambo vårt första barn i början av november. Vilken lycka! Men ack så mycket att sätta sig in i – babynest (behövs det? vad är det?), barnvagn med eller utan ergonomisk sittdel?, finns det spjälsängar som inte ser ut som ett litet fängelse med galler? Men med en sån snygg skötväska kan ju inte mycket gå fel!

  Caroline 2016-07-06 20:35:59 http://None
  Svara
 • Har en vän som väntar barn och som har pratat om den här väskan men inte köpt den. Tänk att få överraska henne med denna!

  Linnéa 2016-07-06 20:35:03 http://None
  Svara
 • Hej, jag önskas vinna denna skönhet då jag haft en riktigt tuff graviditet med besked om genetiska anlag med högrisk för blodproppar och är nu även i väntan på svar om eventuell livmoderhalscancer. Min dotter väntas komma 8 september och jag hoppas innerligt att hon mår bättre än mig och en vinst skulle glädja mig så just nu ♡

  Lizette 2016-07-06 20:34:37 http://None
  Svara
 • Men alltså, hur fin? Sitter här i solstolen och blir åter påmind om att det nu bara är en vecka kvar till BF för nummer två, men jag fortsätter leva i förnekelse. Är såå inte redo för den där ohanterbara smärtan igen! Denna goding skulle ju inte göra det hela mindre ont, men jag skulle då vara snyggast på stan när allt är klart! Vardagslyx om något!

  Mikaela 2016-07-06 20:25:32 http://None
  Svara
 • Vi väntar vårt första barn i oktober och hade ingen aning om vilken djungel det skulle bli, att sätta sig in i allt kring barnvagn, babyskydd och annat har varit tids- och energikrävande! Och tom valet av skötväska var svårare än jag någonsin anat! Just denna underbaring är den ENDA jag och min man kan enas om! Så nu håller vi båda tummar och tår för vinst! En i svart hade passat så bra till den Emmaljunga-vagn vi har valt i den galna bebis-djungeln! Kram på alla blivande föräldrar!

  Emelie 2016-07-06 20:25:10 http://None
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna till en kompis som äntligen är gravid efter 3 missfall, vet att hon suktat efter denna och att hon läser bloggen, därav det ”anonyma” M:et 🙂 Håller tummarna!

  M 2016-07-06 20:09:45 http://None
  Svara
 • Fick en son för 6 veckor sen. Efter en jobbig förlossning och låång återhämtning att vänta hade skötväskan varit perfekt som lite uppmuntran.

  Nina 2016-07-06 19:56:07 http://None
  Svara
 • Åh vore så underbart att få vinna denna skönhet från Bagsi! Min gamla är inte ett dugg rockig, som jag! Med denna väska skulle vi stolt spatsera gatorna fram.

  Louise 2016-07-06 19:55:45 http://None
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna väska av den enkla anledningen att den är sjukt snygg! Älskar den men har absolut inte råd just nu. Håller tummarna.

  Sandra 2016-07-06 19:48:05 http://None
  Svara
 • Väntar mitt första barn och blev olyckligt nog diagnostiserad med havandeskapsförgiftning idag och kommer bli igångsatt någon gång de kommande dagarna. Nervös som jag redan är håller jag nu tummarna att allt går bra. Att vinna denna otroligt snygga skötväska skulle ge oss en extra pepp inför kommande förlossning.

  Emma 2016-07-06 19:29:11 http://None
  Svara
 • Vi väntar nr 2 om 15 dagar och den blivande storasystern på 5 år är väldigt bestämd på vad lillebror ska ha och inte. Denna väskan i cognac faller hela familjen i smaken och jag har suktat efter den läänge. .!

  Lisa 2016-07-06 19:25:08 http://None
  Svara
 • Åh, den här väskan är så rackarns snygg! Det ser inte ut som en typical skötväska utan det ser ut som en snygg, cool och stilren väska. Jag väntar just nu mitt första barn tillsammans med min sambo. Vi båda studerar på universitetet och har tänkt att köpa en begagnad barnvagn, dels för ekonomins skull men också för miljöns skull. Då vore ju det himla kul med en sådan snygg skötväska att matcha mer vår vagn! 🙂 Jag och min sambo älskar just cognac-färgen, och det vore en dröm att få vinna den!
  Puss och kram!

  Elin Svensson 2016-07-06 18:44:47 http://None
  Svara
 • Mitt i vecka 34 och jobbar fortfarande heltid fast det känns som om jag är mer zombie än tandsköterska. Att vinna denna fantastiska skötväska skulle få mig att orka de sista veckorna! 🙂

  Isabell 2016-07-06 18:29:21 http://None
  Svara
 • Hur ska jag lyckas vinna denna snygga väska
  Utan att känna att jag behöver fjäska!? 😉
  Med stolthet skulle jag bära denna svenska design
  Och som på engelska skulle jag vara på ”cloud nine”
  Höggravid i denna värme hoppas jag och tror
  Att jag med väskan skulle bli en glammigare mor
  Spelar ingen roll om det skulle vara Svart eller cognac
  Vilket som skulle jag bli oerhört glad och rikta dig ett stort tack!

  Siran 2016-07-06 18:10:56 http://None
  Svara
 • Den cognac-färgade skulle passa ypperligt på vår helt svarta vagn! En skötväska som fungerar precis lika bra till båda föräldrarna (många andra är tyvärr ”mammiga”) och som man dessutom kan använda även efter att skötväskeperioden är över. Bättre kan det knappast bli. Hoppas hoppas på att kunna överraska min man med denna ljuvliga vinst! 😉

  Karin B 2016-07-06 17:59:25 http://None
  Svara
 • Hur ska jag lyckas vinna denna snygga väska
  Utan att känna att jag behöver fjäska!? 😉
  Med stolthet skulle jag bära denna svenska design
  Och som på engelska skulle jag vara på ”cloud nine”
  Höggravid i denna värme hoppas jag och tror
  Att jag med väskan skulle bli en glammigare mor
  Spelar ingen roll om det skulle vara svart eller cognac
  Vilket som skulle jag bli oerhört glad och rikta dig ett stort tack! ☺️

  Siran 2016-07-06 17:53:25 http://None
  Svara
 • Har suktat efter den skötväskanväskan sedan jag väntade mitt första barn! Nu väntar jag mitt andra och bara måste ha denna skönhet!!

  Elin 2016-07-06 17:52:00 http://None
  Svara
 • I början på januari ska vi ha en liten bebbe Vanja!!!

  HH 2016-07-06 17:13:20 http://None
  Svara
 • Hej! Vill så gärna vinna den super snygga skötväskan då jag vart kär när jag såg den första gången 🙂 Hoppas Hoppas !

  Cajsa 2016-07-06 17:06:31 http://None
  Svara
 • Skulle vilja ha turen att vinna denna skötväskan då jag har två barn och det krävs mycket packning. En läderväska håller måttet mer än den jag har i tyg nu.

  Olivia Ekelund 2016-07-06 17:05:30 http://None
  Svara
 • Har letat som en galning efter en ny skötväska nu när jag fått min andra dotter och nu har jag funnit den! En cognacsfärgad bagsi är den rätta!

  Frida Engström 2016-07-06 17:03:32 http://None
  Svara
 • Oh denna vackra donna skulle jag önska mig. Den dagen jag får en liten skulle jag självklart ha en sån snygg och tidlös väska. Tills dess skulle min bror få låna den (och slita den snyggt) till sin nya bäbbe som kommer i december.

  Therese 2016-07-06 16:52:57 http://None
  Svara
 • Skulle mer än gärna vilja vinna denna snygga skötväska till bebis nr2. Hoppas på ett planerat kejsarsnitt & har läst på alla dina tips för att kämpa för det!
  PS. Tänker att man sen kan ha väska som en vanlig väska när man är tillbaka på jobbet också!

  Sahar 2016-07-06 16:45:31 http://None
  Svara
 • Vi väntar vårt första barn och jag längtar så mycket att jag snart spricker! Grabben var beräknad 2/7 men verkar ha det bra i mammas mage eftersom han inte tittat ut än. Både jag och sambon skulle bli jätte glada om vi vann denna väska! För det första så skulle den passa jätte bra till vår 80-90 tals emmaljunga vagn och för det andra så skulle jag slippa gå runt med tjejens blommiga väska, det känns lite väl feminint men så får det bli annars, eftersom ekonomin inte tillåter en skötväska just nu.

  Hampus 2016-07-06 16:45:20 http://None
  Svara
 • Jag väntar just nu mitt första barn, och är ute efter en snygg och praktisk skötväska,inte det lättaste när man är kräsen

  Emma Knuts 2016-07-06 16:28:52 http://None
  Svara
 • Okej Vanja! Typ 10 gången gillt då eller 😉 väntar baby nr 2 i oktober och detta vore en härlig push present till mig själv. Så nu håller jag tummar o tår o hoppas att de inte går av!

  Veronica 2016-07-06 16:24:02 http://None
  Svara
 • Väntar mitt första barn i början av augusti med min kärlek sedan 11 år tillbaka. Livet känns helt underbart (men undantag för en del hormondippar som ingår när man är höggravid). Att vinna väskan skulle vara som grädde på moset! 🙂

  Elin 2016-07-06 16:21:51 http://None
  Svara
 • Och nu så vill jag sjunga att sommaren är här,
  att barnen är så glada och äter goda bär.
  Och mamman hon vill vinna en skötväska så fin att rimmen sitter bra där med ett litet flin

  Josefin Olofsson 2016-07-06 16:20:03 http://None
  Svara
 • Hej! Vår skötväska har precis gått sönder… Vi är därför i behov av en ny då vi kör lite temporära lösningar just nu…

  Emelie Erlandsson 2016-07-06 16:19:49 http://None
  Svara
 • Med 2 små barn behövs det en del packning. Lillebror får dela skötväska med storasyster som dessutom börjar bli sliten. En ny underbar, snygg och tålig skötväska vore toppen! Funkar snyggt på armen på morsan också! Håller tummarna för att den blir vår så att alla grejer kan följa med som behövs när vi är på språng.

  Emelie Feuk 2016-07-06 16:08:15 http://None
  Svara
 • Hallå!

  Sjätte gången gillt, visst?! En kan alltid drömma och hoppas på att vinna den här fantastiska väskan! Motkvering.. För att den är så förbannat snygg. Ingen annan skötväska är som den. Punkt! Har följt din och din finfina familj sen gvfv-starten. Förälskelsen! Nu är jag och min fru nygifta och har vår lilla busunge som hunnit bli sex månader. Det är så skoj att ha följt er och vet du? Jäklar va du inspirerar!

  Sandra 2016-07-06 16:07:11 http://None
  Svara
 • Den här väskan är SÅ snygg! Den skulle verkligen vara en perfekt ”pushout”present till mig själv efter att ha genomgått min tredje förlossning, BF 11/7. Hoppas på vinst :).

  Anne-Lie Vernersson Timm 2016-07-06 16:06:16 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den cognacsfärgade väska till min bror och hans sambo som får en liten tjej i november. En finfin present!

  Emma 2016-07-06 16:00:46 http://None
  Svara
 • Jag och min pojkvän går och väntar på att vår lilla pojke som var beräknad i lördags ska titta ut. Jag har tänkt att vi ska använda min slitna gamla väska som skötväska då vi inte har någon och tyvärr inte har råd att köpa en heller, eftersom jag går hemma och Hampus är arbetslös. Men den är liten, har ingen stadga och är trasig så att vinna en skötväska, som dessutom är hur snygg som helst hade vart helt underbart!
  Håller tummar och tår!

  (Har skrivit två kommentarer tidigare men allt jag skrev kom inte med, tredje gången gillt nu då!)

  Emma Deleryd 2016-07-06 15:59:30 http://None
  Svara
 • Jag och min pojkvän går och väntar på att vår lilla pojke som var beräknad i lördags ska titta ut.

  Emma Deleryd 2016-07-06 15:56:19 http://None
  Svara
 • Fick en liten gosse dagen innan midsommar som är helt fantastisk.
  Jag skulle gärna vilja vinna väskan för att den hade passat min mycket fina vagn. Har en begagnad inte fin skötväska idag och hade gärna velat se lite mer glammig ut.
  Tack för en bra blogg och härlig inspiration för oss mamas

  Matilda Bagge 2016-07-06 15:52:59 http://None
  Svara
 • Har en dotter som är nästan lika gammal som Iggy och väntar nu tvillingar efter sommaren. Jag håller nu på att spana runt efter ny skötväska. Denna väska hade både varit praktisk och snygg att ha med sig på spännade äventyr i höst ☺ kra.

  Hanna C 2016-07-06 15:51:58 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den bruna väskan, hade passat perfekt till vår gråa vagn! Hade kommit väldigt lägligt också då jag fick konstaterat igår att jag befinner mig i latensfasen och bebis kan komma närsomhelst 😛

  Fia 2016-07-06 15:47:17 http://hemmahosfia.webblogg.se
  Svara
 • Blev moster igen för 3e gången och denna lilla höna bestämde sig att komma lite för tidigt att min älskade syster inte hunnit bestämma dig för en väska, hon har länge velat ha just denna väska men ekonomin sätter stopp! Hade gå gärna velat ge henne den som en liten gåva.

  Jonna 2016-07-06 15:47:07 http://None
  Svara
 • Jag och sambon går och väntar på vår lilla pojke, som var beräknad att titta ut i lördags.

  Emma Deleryd 2016-07-06 15:42:02 http://None
  Svara
 • Den är så snygg! Och jag önskar självklart vinna en till mig och mini. Den skulle passa oss perfekt både nu när det är blöjor och nappflaskor som skall med likväl som senare när det är utbytt mot mer ’vuxnare’ saker som Ipads och pennor. En väska som kan växa med oss!

  Therese 2016-07-06 15:30:24 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den pt min bästa vän! Just för att hon är så enormt snäll och omtänksam!
  De har efter missfall nu blivit gravida igen, därför skulle jag vilja ge henne en sådan fin väska i gåva❤️

  Svara
 • Amen asså jag ääälskar ju den här dyrgripen! Har redan köpt en billig skötväska men jag måste ju bara vara med och tävla ändå, man måste ju ha lite ”tänk om” i sitt liv! ;D <3

  Choice by Anna 2016-07-06 15:27:30 http://choicebyanna.se
  Svara
 • Hej Vanja! Jag har precis fått mitt tredje barn och önskar såååå att få vinna denna fräsiga och praktiska väska. En drömväska som skulle vara otroligt uppskattad av en trebarnsmamma!

  Matilda Törnblom 2016-07-06 15:27:18 http://None
  Svara
 • Jag vill hjärtans gärna vinna denna oemotståndliga pärla till skötväska – kort och gott för att jag vet att den skulle förgylla min kommande tid av småbarn- o bebisroddande. Hur nöjd skulle jag inte vara varje gång jag stack ner handen i väskan för att fiska upp en våtservetter, majskrok eller blöja?! SÅ nöjd! 🙂

  Anna M 2016-07-06 15:27:11 http://None
  Svara
 • Drömskötväska att strutta runt med tillsammans med bebis som kommer i slutet av augusti :)!

  Sara OIsson 2016-07-06 15:22:53 http://None
  Svara
 • Min enda motivation för vinst är ”den är supersnygg, jag vill ha den!!” 😀

  Sofia 2016-07-06 15:18:53 http://None
  Svara
 • Min dröm skötväska <3 går i väntanstider och har suktat efter den väska en tid nu men tyvärr kommer jag inte kunna köpa den då pengarna kommer att behövas läggas på annat som behövs inför allt nytt. Skulle betyda så mycket för mig om det var just jag som fick äran att vinna denna fina väska. Önskar er en fin dag, kram.

  Emelie 2016-07-06 15:17:08 http://None
  Svara
 • Jag hoppas på att vinna denna s n y g g a skötväska för att jag har fått mitt andra barn (och sista) och vill unna mig allt fint som är barnrelaterat. Inte hittat någon snygg och smart skötväska ännu, tills NU

  Johanna 2016-07-06 15:16:53 http://None
  Svara
 • Vinna vill vi alla, då skulle vi tralla. Min tjej och jag på äventyr vi ska, kanske med denna väska vi kan packa, inte bara en jacka. Med våran gröna brio smile vi skulle komma gåendes med style. Vi håller tummar och tår att denna blir vår, kanske på huvudet vi står när väskan oss når 🙂

  Linn 2016-07-06 15:11:04 http://None
  Svara
 • Fantastisk väska! Vi väntar nr 2 nu, vecka 35, och vi har nyss införskaffat dubbelvagn. Men nu passar ju inte gamla slitna skötväskan längre, vore underbart med en sådär supersnygg, ny och fräsch

  Josefine 2016-07-06 15:04:49 http://None
  Svara
 • Lillebror kommer vilken dag som helst och denna väska skulle vara så grymt snygg att glida runt med här på andra sidan Atlanten med mina två små hjärtan ❤️ håller tummarna!

  Mariah 2016-07-06 15:01:39 http://None
  Svara
 • Jag hoppas på få vinna denna as snygga väska! Våran går på sista versen och skulle verkligen behövas bytas ut. Tänk att få gå runt med denna skötväska och va den snyggaste morsan på stan ☺

  Veronika 2016-07-06 14:51:48 http://None
  Svara
 • Åh! Hoppas på vinst , tredje gången gilt för mig men lyckas aldrig vinna väska. Har precis fått hem mitt knytte å skulle bli superglad om denna skönhet skulle skänka lycka i sommar till mig o min nya bebbe <3

  Beatris 2016-07-06 14:51:34 http://None
  Svara
 • Jag hade så gärna velat vinna denna väskan eftersom vår skötväska sjunger på sista valsen. Hade velat ha något i kvalite som kan hålla för min första bebis och alla hennes kommande syskon. Då hade denna varit perfekt 🙂

  Julia Mauritzon 2016-07-06 14:51:30 http://None
  Svara
 • Åh! Googlade efter den här väskan i morse och nu har du en tävling.. Ödet 🙂 Är så så så kär i denna goding till skötväska så vill jättegärna vinna då jag blir mamma för första gången i januari <3 Stor kram och tack för underbar bloggis & poddis!

  Sanna 2016-07-06 14:51:15 http://None
  Svara
 • Klart man vill vinna denna skötväskornas Rolls Royce! Den cognacsfärgade är lite att dö för!!!!! Håller alls tillgängliga tummar och tår!

  Kram

  Johanna 2016-07-06 14:51:10 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Wow vilken snygg väska! Jag väntar mitt första barn och en riktigt snygg skötväska skulle vara fint att vinna!

  Anna 2016-07-06 14:51:01 http://None
  Svara
 • Hejsan! Detta är tveklöst den snyggaste skötväskan! Att få bära den på min vagn vore drömmen. Kan bara hålla tummarna!

  Malin 2016-07-06 14:48:31 http://None
  Svara
 • I höst kommer den lilla tjejen vår
  Tänk vilken lycka om just vi denna väska får

  Där hade jag fått plats med blöjor, kläder och papper till när jag ska torka snor
  Den väska hade verkligen förgyllt livet för en förvirrad nybliven mor

  Mia Korch 2016-07-06 14:48:31 http://None
  Svara
 • Nu är tiden kommen för mitt första barn! Jag läser till sjuksköterska och är strax färdigutbildad. Hoppas på att bebisen kommer som planerat för då är jag färdigutbildad!
  Har i många år följt gravid vecka för vecka, mamma bloggar osv och bara längtat tills jag fått min egen. Så nu längtar jag ihjäl mig!
  Eftersom att vi inte har någon egen bil än så lär det bli många promenader med vagnen där denna skötväska hade varit så praktiskt och snygg! Håller tummarna! Kramar

  Stina 2016-07-06 14:46:02 http://None
  Svara
 • En sån drömmig väska den cognacsfärgade väskan är! Tänk vad den skulle få följa mig och mina små pojkar på äventyr! <3 Iiiiih!

  Andréa 2016-07-06 14:44:26 http://None
  Svara
 • Ligger hemma sjukskriven pga (fruktansvärt) gravidillamående och väskan hade verkligen lyst upp en lite kämpig men samtidigt härlig tid medan vi väntar vårt andra barn!

  Nathalie 2016-07-06 14:44:07 http://None
  Svara
 • Då min sambo kommer vara hemma lika mycket som jag med våran lilla skrutt som kommer i september, så hade denna varit fantastisk till oss båda! Med allt som måste införskaffas till en liten bebis i norra Norrland så har vi inte haft möjligheten att lägga den summan på en skötväska. Älskar att väskan bara kommer bli snyggare med åren!

  Sandra 2016-07-06 14:42:58 http://None
  Svara
 • Jah väntar mitt andra barn och har gått 1 vecka över tiden. Skulle behöva något bättre än min lilla billiga skötväska jag har nu. Framför allt behöver jag lite uppmuntran i dessa sega väntans tider… Den är ju så galet snygg

  Lina 2016-07-06 14:42:25 http://Livetsomlina.se
  Svara
 • Tja Vanja!

  Självklart skulle jag vilja ha en congacsbrun väska! Den ser stadig och rejäl ut, inte sladdrig som den jag har till min flicka här hemma. Då skulle det vara kul att ha en megasnygg väska till numner 2! 😀

  Jossan 2016-07-06 14:40:20 http://None
  Svara
 • BF idag men ingen bebis på väg utbi verkligheten. Har suktat länge efter denna och känner sttden verkligen skulle göra bebisväntan lite lättare 🙂
  Puss o Kram

  Maria 2016-07-06 14:38:35 http://None
  Svara
 • Ligger hemma sjukskriven pga (fruktansvärt) gravidillamående och denna väskan hade verkligen lyst upp en lite kämpig men samtidigt härlig tid när vi väntar vårt andra barn!

  Nathalie 2016-07-06 14:38:26 http://None
  Svara
 • Tänk att få vinna denna underbara skötväska till vårt första barn som är beräknat nu till den 17e juli..
  Vilken dröm att få ha denna skötväska tillsammans med vagnen när vi rullar vår skatt i sommar/höst!!

  Hoppas hoppas!

  Pernilla L 2016-07-06 14:38:22 http://None
  Svara
 • Åh men åh! Sedan min dotter föddes för 10 månader sedan har jag mer och mer insett att jag måste göra något åt mitt liv – eller snarare min vardag. Jag vill vara en stark och lycklig mamma för hennes skull, och visa att allt går. Jag är därför just nu mitt uppe i ett uppbrott med mitt lite trista vardagsliv och ett jobb jag inte gärna vill gå tillbaka till, och en nystart med mig själv. Jag kan och ska få drömjobbet och nå mina mål! Med dig och Josefin i lurarna känner jag peppen, och med en sån här väska dinglandes från vagnen och sen axeln skulle jag känna mig ännu mer fab och peppad. Jag håller tummar och tår <3

  Lina 2016-07-06 14:34:43 http://None
  Svara
 • Vilken tävling och vilken vinst! ✨
  Jag skulle välja den congacsfärgade väskan som skulle fä pryda min helsvarta vagn.
  Håller mina tummar! ✊

  Anna Östlund 2016-07-06 14:31:57 http://None
  Svara
 • Skulle vilja vinna denna fina väska till mig, min man och min underbara lilla son på 12 veckor. Pluggar till fsk-lärare och har det senaste året kämpat med att kombinera graviditet, förlossning och nyfödd bebis med studier och villa. Det har varit tufft men jag och min familj har klarar det, så detta hade varit en fantastiskt rolig vinst till oss, även om vår egna bedrift redan gör oss till vinnare!

  Laura 2016-07-06 14:30:16 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna ursnygga
  väska som present åt mig själv. Att först ha som skötväska och sen bara som min egen snyggväska. Har tre barn så det behövs packas en hel del, när vi ska iväg. Så denna platsar perfekt hos oss.

  Emma 2016-07-06 14:29:52 http://None
  Svara
 • Efter 9 månaders väntan kom äntligen vår älskade dotter Novalee med dunder och brak igår kväll 20:35. En obeskrivlig glädje och lycka som inte går och beskriva med ord, vi har redan vunnit högsta vinsten men självklart skulle hela familjen bli väldigt glada om vi kunde glida omkring med denna super snygga sköterska också! <3

  Johanna 2016-07-06 14:29:28 http://None
  Svara
 • Åååh jag har länge suktat efter denna trots att jag varken har barn eller är gravid! Vi har försökt över ett år nu och överväger att gå och söka hjälp snart. Om jag vann denna kanske mina äggstockar och min livmoder skriker ett glädjetjut och jag blir på smällen!

  Nathalie 2016-07-06 14:24:28 http://None
  Svara
 • Hej, hur fin var inte den i cognac då! Har vänt ut och in på butikerna i vår lilla lilla stad och inte hittat något ens i närheten av denna skönhet, och så har jag chansen att vinna!! Hur underbart hade inte det varit att spatsera runt med den?! Hoppas hoppas!

  Linda 2016-07-06 14:24:10 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag har följt dig sen du var med i gravid vecka för vecka! Denna väska i svart skulle passa vår vagn perfekt 🙂

  Erika 2016-07-06 14:23:57 http://None
  Svara
 • Befinner mig i ett brutalt boa-järnet-mode och längtar redan ihjäl mig efter bebis som kommer i november! Är mitt första barn och har liksom noll koll på vad man behöver för grejer. Denna skötväskan hade varit en magisk start på ett vansinnigt hoarding-to-come! xD Kärlek på din blogg! Puss!

  Karin 2016-07-06 14:23:26 http://www.studiokinik.com
  Svara
 • Om cirka 2veckor så föds det ett nytt litet knytte högt uppe bland de norska bergen och fjordarna, i den vackra staden Tromsö. En ljuvlig liten flicka som får min bästa kompis till mamma. En mamma som slitit med ett körkort som hon klarade för en vecka sen. En mamma som står med båda fötterna på jorden. En mamma med Power och en vilja av stål. Min finaste vän som aldrig gör en besviken och som alltid finns nära men ändå så otroligt långt borta från där jag bor här i mitten av Sverige.
  Just hon skulle så förtjäna denna skönhet på sin vagn!

  Denice 2016-07-06 14:23:09 http://None
  Svara
 • Alla mammor behöver någonting praktiskt och snyggt,
  Där nappar, blöjor och våtservetter kan ligga tryggt.
  Att ha denna på min kommande vagn och arm, skulle värma min fylliga barm.
  Materiel lycka jag mer än gärna önskar vinna, lika mycket som vilken annan kvinna.

  Terese 2016-07-06 14:21:49 http://None
  Svara
 • Följde dig under gravid vecka för vecka slaviskt, fick vår son i april -14. Hade placent Previa, vilket gjorde att jag var inlagd på perinetal i Lund kk de från V.26. Under graviditeten inspirerade du mig o gav mig kul läsning på bloggen o förberedelse inför mitt kejsarsnitt. Nu väntat vi lillebror i okt 16, skulle vara fräsigt att få inspirera andra mammor o glida runt med denna fräcka väskan! Om ca en timma ska jag till spec mödra på extra ul för att kolla moderkakan för en säkrare graviditet nu. Vinst med denna väskan piggar garanterat upp mig oavsett resultat idag. Allt gott, kram Ulrika

  Ulrika 2016-07-06 14:20:32 http://None
  Svara
 • Åh herreminje – hur har jag missat den här när jag letat snygga skötväskor?! Nu inne på upploppet, eller det känns så iallafall (v.38 till helgen), av grav 2 så känner jag mer o mer att jag är värd lite treats av alla möjliga slag – tex. en sån här snygg väska att ha över axeln när jag ska motivera blivande storebror till att vänta in mig istället för att rusa iväg på sina egna 2,5års-äventyr. O den här skulle garanterat godkännas av pappan också, frågan är om jag skulle låna ut den?

  Mimmi D 2016-07-06 14:17:45 http://None
  Svara
 • Jag väntar nu mitt andra barn. Förra gången hittade jag en väska som jag tyckte var toppen o början. Men den var så stor och klumpig. Mannen vägrade använda den då den bara var i vägen . Denna gång vill vi ha enkel , snygg och stilren skötväska. Denna vore toppen att vinna ✊✊✊

  Tanja tinglöf 2016-07-06 14:17:02 http://Storstadsmamman.com
  Svara
 • Efter att ha suktat efter denna väska i 1,5år hoppas jag på min tur. En cognacsfärgad skulle passa så bra till mig och min kille. Äntligen en väska som han också kam känna sig bekväm med. Den är ju underbar!

  Jennifer 2016-07-06 14:16:10 http://None
  Svara
 • Åh, jag gör ännu ett försök på denna godbit

  Josefine 2016-07-06 14:15:55 http://None
  Svara
 • Jag skulle vinna väskan till mig själv som present för att kämpat ensam med fyra barn varav minsta är nu 6 månader då deras far är svårtsjuk i cancer.

  Maureen 2016-07-06 14:14:15 http://None
  Svara
 • Har inte riktig råd att köpa denna skötväska själv. Försöker hitta andra alternativ men blir aldrig att jag slår till på någon skötväska då jag hela tiden har denna underbaring i bakhuvudet! 🙂 Ingen annan är ju lika fin. Så att få vinna denna vore ju fantastiskt. Är beräknad med min första i oktober. <3.

  Josefin 2016-07-06 14:14:14 http://None
  Svara
 • Nu när man är i väntanstider och vår nummer 4 kommer i oktober. Inköpen har påbörjats och syskonvagnen är inköpt för 18 tusen, drömmen är att få hänga denna skönhet på vagnen i congacs färg. Men mannen tycker den är för dyr o att jag ”fått” en vagn för så mycket pengar! Jag har varje barn drömt efter denna skötväska, men drömmen har aldrig blivit sann! Tänk vilken present till mitt sista barn att få en perfekt och ordentlig skötväska som dessutom inte bara är praktisk utan snygg också!!

  Emelie Calmunger 2016-07-06 14:12:19 http://None
  Svara
 • Är gravid i vecka sju med en liten lillasyster eller lillebror, illamåendet har just dragit igång och känner mig som mest ocharmig.. Den cognacsfärgade är super super snygg och hade matchat min garderob superbra. *hopas hoppas*

  AnnaS 2016-07-06 14:10:28 http://None
  Svara
 • Oj vilken fin o praktisk skötväska ❤️! Fick precis nr 2 i slutet på April o denna väska är min dröm. Med två småttingar under två år så är det en hel del som ska med när man ska hemifrån. Håller tummarna på vinst! ❤️

  Jenny Jansson 2016-07-06 14:10:22 http://None
  Svara
 • Det vore en dröm att få hänga denna sköning på barnvagnen i vinter när jag och min älskling går på promenad med vår nyfödda bebis. Vi blir föräldrar för första gången i november

  Ida 2016-07-06 14:10:09 http://None
  Svara
 • I december är vårt lilla frö beräknad att komma och då gäller det att vara förberedd! Denna väskan är den enda som både jag och sambon kommer överrens om är både neutral och snygg, och perfekt till en väsk-älskare som mig som vill tänka långsiktigt då jag tänker att denna väska kommer vara lika praktisk nu med bebis som att ha även om ett par år att packa ner datorn i och ha på jobbet!

  Elin 2016-07-06 14:08:49 http://None
  Svara
 • Så jäkla snygg väska! Skulle vilja så gärna vilja vinna denna skötväska, fick klämma och känna på en sån skötväska häromdagen. Och den är lika praktisk som den är snygg

  Amanda 2016-07-06 14:07:54 http://None
  Svara
 • Hej! Åhh denna är så fin och skulle verkligen bli överlycklig då jag suktat efter denna ett bra tag men inte riktigt haft ekonomin för att slå till

  Josefine 2016-07-06 14:07:40 http://None
  Svara
 • Bagasi skötväska

  Men vilken underbar tävling! En sån här väska skulle pigga upp mig så himla mycket nu. Ligger på sjukhus och har precis fått reda på att jag har en kronisk sjukdom och att jag pga mediciner nu tvingas sluta amma min lilla bebis, som är hemma med pappa och som jag saknar så fruktansvärt himla mycket. Vann jag en sån här väska så skulle det nog kännas liiite lättare att stå ut de 9 dagar jag nu måste ligga här i denna sjukhussäng utan att få snosa bebisnacke. Har även precis upptäckt din och Josefins podd, alltså WOW. Bara tanken på att jag har nästan 50 avsnitt att beta av gör ju att tiden här känns iallafall något värd (Ok, jag har inte 50 avsnitt kvar. Har redan lyssnat 24 avsnitt på 4 dagar (OOOPS!) och tiden känns inte ens slösad, har haft SÅ trevligt (som man nu kan ha det i denna sterila miljö) undertiden). Men ja, den här väskan. Vilken drömmig sak *hundra stycken hjärtögonemojis* Och kram och tack till dig och din poddkompanjon för att ni hjälper mig att fördriva den här never ending tiden! Önskar er en glad sommar!

  Hanna 2016-07-06 14:06:24 http://None
  Svara
 • Wohoo, vem vill inte ha denna snygging! Den skulle passa perfekt i höst. För då ska jag vara både mamma och student. Perfekt väska för båda ändamålen! ☺

  Petra 2016-07-06 14:06:07 http://None
  Svara
 • Har velat ha denna skötväska i cognacsfärg sedan jag såg den för första gången! Nu väntar vi ett syskon och en så snygg väska som håller bebistiden ut, och där allt plus lite till får plats, vore drömmen att få matcha med syskonvagnen ♡♡♡

  Lovisa 2016-07-06 14:06:01 http://Lavws.wordpress.com
  Svara
 • Som jag har letat och letat efter en bra och snygg skötväska utan att hittat ”hem”. Denna väska har ALLT och lite till. Skulle såå gärna vilja vinna denna skönhet och slippa packa blöjor i en provisorisk oinspirerande ryggsäck… Håller tummarna!!

  Caroline Blom 2016-07-06 14:05:04 http://None
  Svara
 • Min kära vän Bella, som igår fick sin förstfödda son! Hon är redan världens fräsigaste mamma, men som skulle bli HETAST I STAN med denna skötväskan. Vill så gärna vinna för att kunna ge den i present till henne! <3

  M, med blått hår 2016-07-06 14:04:55 http://None
  Svara
 • Åh! Spanat på denna väska sedan min dotter låg i magen men vi var tvungna att välja en billigare. Men nu när vi fått våran son också så vore det ju perfekt att uppgradera sig, speciellt nu när den gamla sjunger på sista versen! Hoppas hoppas! *Håller alla tummar och tår

  Angélica 2016-07-06 14:04:05 http://None
  Svara
 • Bagasi skötväska

  Men vilken underbar tävling! En sån här väska skulle pigga upp mig så himla mycket nu. Ligger på sjukhus och har precis fått reda på att jag har en kronisk sjukdom och att jag pga mediciner nu tvingas sluta amma min lilla bebis, som är hemma med pappa och som jag saknar så fruktansvärt himla mycket. Vann jag en sån här väska så skulle det nog kännas liiite lättare att stå ut de 9 dagar jag nu måste ligga här i denna sjukhussäng utan att få snosa bebisnacke. Har även precis upptäckt din och Josefins podd, alltså WOW. Bara tanken på att jag har nästan 50 avsnitt att beta av gör ju att tiden här känns iallafall något värd (Ok, jag har inte 50 avsnitt kvar. Har redan lyssnat 24 avsnitt på 4 dagar (OOOPS!) och tiden känns inte ens slösad, har haft SÅ trevligt (som man nu kan ha det i denna sterila miljö) undertiden). Men ja, den här väskan. Vilken drömmig sak *hundra stycken hjärtögonemojis* Och kram och tack till dig och din poddkompanjon för att ni hjälper mig att fördriva den här never ending tiden. Önskar er en glad sommar!

  Hanna 2016-07-06 14:03:46 http://None
  Svara
 • Åhh jag hoppas igen att ha chans att vinna denna otroligt snygga skötväska. Skulle behöva en ny då den gamla håller på att falla sönder och i magen bor det en lillebror så behovet av skötväska kommer bli dubbelt så stort.

  Rebecka 2016-07-06 14:01:52 http://None
  Svara
 • Skulle så hemskt gärna vilja vinna denna gång! Mitt barn, liksom din Groda

  Emelie 2016-07-06 14:00:34 http://None
  Svara
 • Waaah!
  För att den skriker vardagsglädje, precis något jag känner jag behöver!
  Såå fiiiin är den! 🙂

  Alicia 2016-07-06 13:59:10 http://None
  Svara
 • Skulle vara roligt att överraska sambon med denna skötväska 🙂

  Mattias Edlund 2016-07-06 13:56:42 http://None
  Svara
 • Finaste tävlingen på finaste bloggen! Jag gör ett nytt försök och håller tummarna så hårt jag kan. Den här väskan skulle utan tvivel förgylla livet som väntar som tvåbarnsmamma.

  Sofia 2016-07-06 13:56:30 http://None
  Svara
 • Att bli mamma gör att allt annat blir oviktigt. Plötsligt accepterar man en tröja som ser fräsch ut bara den inte luktar kräks

  Nettan Magnusson 2016-07-06 13:56:25 http://None
  Svara
 • Har följt dej sen gravid vecka för vecka då jag började längta efter en liten knodd. Tyvärr har jag och sambon haft det trassligt med hans barn från tidigare förhållande så vi har valt att vänta något år så att de ska vara stabilt i min relation till dem innan vi skaffar dem ett halvsyskon. Nu, efter 3 kämpiga år, börjar det äntligen ljusna och vad glad jag skulle bli om jag fick starta min resa mot en egen liten groda med denna snajdiga väska 🙂

  Hannah 2016-07-06 13:54:58 http://None
  Svara
 • Önskar å hoppas få vinna den bruna! Så snygg, håller tummarna. Tredje gången gillt!

  Linda 2016-07-06 13:54:01 http://None
  Svara
 • Åh vilken fin! Jag ÄLSKAR väskor och men har aldrig samvete att köpa en riktigt dyr och fin. Min skötväska är okej, men ganska tråkig. Det vore så härligt att vinna en sån underbar SNYGG väska

  Svara
 • Åhhhh drömväskan! Väntar mitt första barn any day och kan inte bli mer än den mest perfekta present inför bebis ankomst

  Sofia 2016-07-06 13:50:50 http://None
  Svara
 • Due date om 3 v. Den cognacfärgade vore en kalasfin push-present!

  Johanna Karlsson 2016-07-06 13:50:47 http://www.ensmaksak.com
  Svara
 • Den här väskan hade passat mig,prinsessan och våran barnvagn sååå bra!!! Min sambo tycker redan att jag har shoppat för mycket åt henne och han hade inte blivit glad om jag la för mycket pengar på en skötväska heller så det här hade vart PERFEKT!! För övrigt är det här den första skötväska jag verkligen gillat om man jämför med resten jag sett som ser billiga och plastiga ut..

  Emelie Teodorsso 2016-07-06 13:50:36 http://None
  Svara
 • Äntligen tävling!
  Jag vill vinna en till min sambo så att han kan vara pappaledig med stil! För tillfället har vi en smutsig tygpåse som skötväska

  Karin Ohlsson 2016-07-06 13:50:05 http://BahKadisch.se
  Svara
 • Åh vilken fantastiskt fin skötväska! Har bf med första barnet imorgon men någon verkar trivas bra där inne, längtar så efter h*n och det skulle vara så roligt att få gå med barnvagnen i sommar, prydd med denna fantastiska snygga (och praktiska .. som min sambo skulle säga) väska i cognac

  Linda 2016-07-06 13:48:22 http://None
  Svara
 • Ända sen jag såg denna skötväska så har jag velat ha den. Men med massa andra utgifter så sätter min önskan stopp, önskan att få gå med barnvagnen med denna sjukt snygga väska. Skulle bli super glad om jag vann 🙂

  Micaela 2016-07-06 13:46:39 http://None
  Svara
 • Åh, min son är lite över 1 år och vi har fortfarande inte hittat en bra väska, med två studerande föräldrar finns inte riktigt pengarna till att köpa någon fin. Efter ett år med oändligt många ica-kassar hade det vart skönt med en riktigt skötväska.

  Malin 2016-07-06 13:44:39 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Jag och min sambo väntar vårt första barn, vilket känns väldigt läskigt och spännande på samma gång 🙂 vi skulle bli otroligt glada om vi vann denna snygga skötväska (som jag har spanat in låååångt innan jag blev preggo)! Eftersom både sambon och jag studerar så har vi inte riktigt råd att lägga de pengarna på vad denna goding kostar, därför skulle en vinst såklart sitta fin fint!

  Ha det gott! /Matilda

  Matilda 2016-07-06 13:43:48 http://None
  Svara
 • Ååh så fin, vill vinna det eftersom jag väntar mitt första barn imorgon 6/7 så vi hoppas på bebis inom kort

  Ida 2016-07-06 13:42:59 http://None
  Svara
 • Åh äntligen en ny tävling!! Jag och min sambo väntar får första lilla bebis i september och har varit på jakt efter en skötväska nu ett tag, men aaaah finns ju inga som är sådär råsnygg som denna väskan. Hade varit kär i den sen jag såg den i ditt klipp på gvfv

  Emilia Svensson 2016-07-06 13:40:57 http://None
  Svara
 • Vad brukar man säga ”tredje gången gillt” hoppas på tur då det blir den tredje gången jag önskar vinna denna vackra väska som skulle göra pricken på i:et komplett! Tack för en toppen blogg!!

  Emma 2016-07-06 13:39:13 http://None
  Svara
 • Tycker att denna väskan är då otroligt fin, skulle vara toppen att få vinna denna då jag tycker att de flesta skötväskor är så fula och har för tillfället en ryggsäck istället dom kanske inte är så praktiskt.
  Jag och min son Milian håller tummarna

  Emelie 2016-07-06 13:39:09 http://None
  Svara
 • Åh! Pretty please! Den här väskan har jag tittat på sååå många gånger, skulle bli så otroligt glad om vi fick byta ut den trötta sladdriga sak vi fick på köpet när vi köpte något annat barnrelaterat. Men med husbygge och tomt/gräsmatta osv som medföljer prioriteras ekonomin lite annorlunda. Skulle bli SÅ glad!

  Vanessa 2016-07-06 13:38:18 http://None
  Svara
 • Hejsan! Väntar mitt första barn nu i november efter många försök till att bli gravid och har suktat efter denna skötväska ända sedan jag såg den. Den känns så praktisk och lätt att torka av om den blir smutsig, vilket passar oss perfekt som bor på landet. Hade blivit överlycklig om jag vann

  Sandra 2016-07-06 13:38:04 http://None
  Svara
 • Åh äntligen en tävling till för denna supersnygga drömväskan!! Jag är så kär i denna och det verkar som om jag inte är ensam direkt om det 😉 Jag går hemma och väntar på att vår första bebis ska komma (han är beräknad tills imorgon)! Jag går runt och funderar på om jag känner något hela tiden så jag tror jag håller på att bli knäpp. Nu längtar vi bara ännu mer till att bebisen ska komma och genom att vinna denna väskan skulle det få mig att komma på andra tankar. Och vem vet, det kanske är då lillkillen tittar ut?

  Johanna 2016-07-06 13:37:29 http://None
  Svara
 • Åh jag blir så glad varje gång ni tävlar ut denna underbara skötväska! Håller tummarna ännu en gång

  Alexandra 2016-07-06 13:37:07 http://None
  Svara
 • Denna väskan är min skötväskedröm! Vår lilla bebi ligger just nu och gror i magen och vi börjar smått och gott inhandla allt en behöver, men skötväska har vi inte hittat en som vi båda tycker är fin – tills vi såg denna! Skulle bli mer är överlycklig om jag kunde överraska min sambo med denna, som student har jag inte supermycket över att kunna överraska med, att vinna denna vore en dröm

  Kajsa 2016-07-06 13:36:55 http://None
  Svara
 • Åh jag blir så glad varje gång ni tävlar ut denna underbara skötväska! Håller tummarna ännu en gång

  Alexandra 2016-07-06 13:36:28 http://None
  Svara
 • Hej! Du var den första ”gravidbloggen” jag hittade när jag precis fått reda på att jag väntade min son och har följt dig efter det. Lyssnar även på podden varje vecka och blir så glad av att höra era stämmor! Om 3 veckor är det dags för bebis nummer två och vi är såå nyfikna på vad det är för filur som gömmer sig i magen. Just nu håller vi tyvärr på att krångla med våran dubbelvagn som vi har köpt och är just nu utan liggdel.. Jag hoppas verkligen att den har dykt upp till bebis ankomst! Så denna snygga väska (som tyvärr ligger över min ekonomi för att jag ska kunna köpa den själv) skulle göra mig såå glad, och det känna även som en ypperlig väska att ha till jobbet sen när skötväska inte behövs längre. Nu håller jag mina tummar och tår för vinst! Kram!

  Sofia Englund 2016-07-06 13:36:24 http://None
  Svara
 • Har kört på en större modell av en vanlig handväska sen snodden föddes för att de allra flesta skötväskor är så otroligt fula! Denna har ju dock utseendet av en snygg messengerbag med alla praktiska fack som en skötväska ❤️ Win win. Därför villhöver jag den!

  Ida 2016-07-06 13:36:09 http://None
  Svara
 • Hej Vanjis!

  Jag är en trogen blogolin, tubelin och fan av er lilla söta familj
  Du och Glammom är så himla fina, jag tycker att ni gör ett superjobb
  för att mammor ska känna sig fräsiga. Det är sann feminism!

  Bagasiväskan är så himla drömmig, alltså jag kan verkligen inte tänka
  mig något mysigare än att packa ner det viktigaste ”att-ha-med” till
  en god liten bebis.

  Vill även skicka med lite pepp kring det här med tjej och killkläder. Känner
  att: mer färg åt folket. Och där kommer du in, för du bruden, duu ger färg
  och glam och glitter åt oss som följer! Tack finis! Puss & kram

  Amanda 2016-07-06 13:34:57 http://None
  Svara
 • Till min sambo som väntar vårt andra barn skulle jag vilja ge skötväskan i cognac.
  Då hon haft en tufft graviditet skulle jag vilja uppmuntra henne lite extra, då jag vet hon drömmer om denna väska.

  Micke 2016-07-06 13:31:57 http://None
  Svara
 • Åhh min kommentar blev avklippt där uppe haha! Men forsätter här! Fantastisk väska som jag nog kan använda till diverse saker hela livet, eftersom skinn håller så bra och blir fint!! Perfekt!!

  Josephine igen! 2016-07-06 13:31:31 http://None
  Svara
 • Hej Vanja:) Jag har följt dig sen gvfv (och tittar nu igen för jag är själv gravid och har bf om 2 dagar wiiiiie). Älskar den här skötväskan och har själv velat köpa den men den är tyvärr alldeles för dyr för oss så det är kul att du tävlar ut den 🙂
  Kram

  Felicia 2016-07-06 13:31:09 http://None
  Svara
 • Har en nära vän som väntar sitt första barn och hon har länge kollat på denna väska. Skulle vara roligt att vinna så man kunde ge den i present nu när bebis snart är här 🙂

  Ebba 2016-07-06 13:31:08 http://None
  Svara
 • Motivering: Med två småttngar blir det rätt rörigt varje gång man ska bege sig utanför hemmet. Någon skötväska har jag ej velat lägga pengar på då alla (snygga) ska vara så dyra! Så jag håller tår, fingar och allt man kan hålla för att vinna denna sköning till mina småttingars blöjor och allt där till

  Sandra 2016-07-06 13:30:42 http://None
  Svara
 • Kuuuul! Blivit trebarnsmamma och aldrig unnat mig en riktigt snygg skötväska. Skulle vara drömmen och förgylla vardagen något enormt!

  Liv 2016-07-06 13:30:41 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!
  Först och främst vill jag tacka för en suverän blogg och youtube-kanal!
  Jag vill vara med och tävla!
  Jag väntar mitt första barn som är beräknad den 6:e september. Har ännu inte hittat någon skötväska som har fallit mig/oss i smaken. Denna skötväska har jag dock suktat efter läänge nu och skulle bli sååå glad om jag vann! ❤️

  Anna L 2016-07-06 13:30:15 http://None
  Svara
 • Min sambo suktar så efter denna väska! Lyckas vi med vårt IVF-försök så hade väskan varit en fin present till oss båda!

  Johanna 2016-07-06 13:29:43 http://None
  Svara
 • Är gärna med och tävlar!

  Har bebis på 8 månader och vi väntar nu tillökning i början av nästa år. Hinner inte börja jobba något mellan. Att vara föräldraledig är långtifrån lyxigt, man får leva ganska så snålt och begränsat. Har köpt det mesta begagnat (älskar att ”återanvända”) och när jag köpte vagnen fick jag med en skötväska. Som jag inte gillar. Den är för liten, faktiskt ganska ful och tråkig

  Lilla L 2016-07-06 13:29:25 http://None
  Svara
 • Efter 3 års kämpande, hormoner, ivf, sprutor, missfall, förtvivlan och hopp. Så är jag äntligen gravid och får börja drömma om barnvagnar och skötväskor. Den här underbara skötväskan i cognac, dinglande från vagnen jag drömt om så länge med min lilla mirakelbebis, skulle vara helt underbart.

  Kram Andrea

  Andrea 2016-07-06 13:28:07 http://jagdigochdu.blogg.se
  Svara
 • Men åååh! Hur fin är inte den här väskan! Enkel, men ändå så snygg! Skulle vara perfekt till vårat framtida barn som jag drömmer om.
  Ps. Du är en sån grym brutta Vanja, verkligen en förebild! Många Kramar

  Amanda.D 2016-07-06 13:28:07 http://None
  Svara
 • Jag vill gärna vara med att tävla om denna goding! I vinter blir våran fina tjej storasyster (❤️) och jag skulle va superstolt om jag fick matcha deras vagn med den här snygga väskan! 🙂

  Anna 2016-07-06 13:27:43 http://None
  Svara
 • Alltså wow! Denna väska har jag faktiskt suktat efter ett bra tag, trots att jag inte kan använda den i sitt rätta syfte

  Josephine 2016-07-06 13:25:42 http://None
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna fräna väska som skulle vara perfekt nu när vi väntar vår första lilla. Den är hur snygg som helst verkligen!

  Martina 2016-07-06 13:24:57 http://None
  Svara
 • Hade varit en ära att få ha en sådan snygg väska att pryda vagnen med 🙂
  Skulle varit drömmen !!!

  Johanna 2016-07-06 13:24:34 http://None
  Svara
 • Väntar första barnet med bf augusti. Är i full jakt efter en fin och praktisk skötväska i skinn. Trodde beslutet va helt mitt men min sambo har satt tydliga riktlinjer för vad som är godkänt. Denna hade vart perfekt. 😉

  Linda 2016-07-06 13:23:29 http://None
  Svara
 • Jag har suktat efter den här väskan Såååå många gånger. Mitt femte och sista barn är nu fem månader och jag har fortfarande ingen snygg skötväska. Vore drömmen att vinna denna väskan att förgylla min sista mammaledighet med.
  Kram

  Jessica s 2016-07-06 13:21:23 http://liamoengla.blogg.se
  Svara
 • Hej Vanja! Har följt dig sedan gravid vecka för vecka och tycker du är grym! Jag vill självklart vinna denna fina fräsiga skötväska och vara sjukt ”snajdig” som jag hör sig säga

  Hanna Kniberg 2016-07-06 13:16:22 http://None
  Svara
 • Fick just min nr 2 och skulle behöva en snygg skötväska med många fack och bra bärmöjligheter. En svart hade sett fin ut till våran gråa vagn

  Sanna Ruth 2016-07-06 13:03:24 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!